-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι μου θυμισατε τωρα..
Πριν 3 χρονια ετοιμαζωντας το σπιτι στη πατρα..
κατανάλωση 15 λίτρα στα 100;
Δε πηγαιναμε και 150.. Οτι εκαψε, εκαψε. Εκανε κατι τρελα δρομολογια τοτε.. Το επομενο ειχε παλι full σχαρα και ριγμενα καθισματα πισω και ολα τιγκα..
Βασιλακη συνεχισε να γραφεις οτι μαλακια θελεις περι καταναλωσης.. Μη σωσεις να το πιστεψεις, σου εγραψα και πως μετρηθηκε..Τρολλαρε οσο θες..Θα βαλω τη γατα μου να κλαιει παλι..
Οι zx-xsara καθονται και λογω σχεδιασης της πισω αναρτησης οταν τις φορτωνεις πολυ..
Και που λετε ειχα εναν π@π@ρα φιλο που κοροιδευε επειδη καθοταν οι ΖΧ-ξαρα... δεν ηξερα τι να απαντησω... (και ηθελε να λεγεται και peugeotάκιας...)
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
μας αποζημιωνουν αλλου...
...Οταν στριβουμε με μαμα-καταπονημενα αμορτησερ καλυτερα απο Golf GTI...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι μου θυμισατε τωρα..
κατανάλωση 15 λίτρα στα 100;
Δε πηγαιναμε και 150.. Οτι εκαψε, εκαψε. Εκανε κατι τρελα δρομολογια τοτε.. Το επομενο ειχε παλι full σχαρα και ριγμενα καθισματα πισω και ολα τιγκα..
δεν το λέω για την ταχύτητα αλλά για την αεροδυναμική περιπτέρου που του έφτιαξες με το φόρτωμα.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Και που λετε ειχα εναν π@π@ρα φιλο που κοροιδευε επειδη καθοταν οι ΖΧ-ξαρα... δεν ηξερα τι να απαντησω...Επρεπε να τον κανεις μια βολτα με δαυτη!
Τριζουν τα κοκαλα του Αντρε, βρε Νονε, βρε Νονεε εεε εεε
-
Και που λετε ειχα εναν π@π@ρα φιλο που κοροιδευε επειδη καθοταν οι ΖΧ-ξαρα... δεν ηξερα τι να απαντησω...
Επρεπε να τον κανεις μια βολτα με δαυτη!
Σωστος... Αλλα τι περιμενεις απο ατομο που αφομοιωνουν οτι λενε τα περιοδικα...
-
Και που λετε ειχα εναν π@π@ρα φιλο που κοροιδευε επειδη καθοταν οι ΖΧ-ξαρα... δεν ηξερα τι να απαντησω...
Επρεπε να τον κανεις μια βολτα με δαυτη!
Βρε μιναρα ( ) αφου το επιβεβαιωνουν και αλλοι τι καθεσαι και χαλιεσαι.?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βρε μιναρα ( ) αφου το επιβεβαιωνουν και αλλοι τι καθεσαι και χαλιεσαι.?Ποιος/α ???
Μη μου πεις...Το βρηκα!
Βρε Νονε, Βρε Νονεεε εεεε εεεε (ελα πες οτι 'αρεσε που το κανα συνθημα το νικ σου!)
-
Κοιταξε επειδη γενικα εχεις ενα θεμα με το τρολλαρισμα-τρομπαρισμα το αφηνω παλι εδω.. Ειπαμε δε φταινε τιποτα οι υπολοιποι..
Τουλαχιστον εγω δεν εγραφα για επικα 4αρια με την υβριδικη σου zx.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τουλαχιστον εγω δεν εγραφα για επικα 4αρια με την υβριδικη σου zx..4?
-
Υποκλονομαι... http://www.youtube.com/watch?v=8e6SBhWq ... re=related
-
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Υποκλονομαι... http://www.youtube.com/watch?v=8e6SBhWq ... re=relatedΥποκλίνεσαι μάλλον .
Εγώ πάντος δεν έχω λόγια.Μπράβο και πάλι μπράβο. -
παιδες ο ροζουλης μας εχει ζαλισει με το ds3 καποιος να πει κατι ασχημο
-
Αύριο θα κάνω επιτέλους το μεγάλο βήμα να οδηγήσω την ψ4 πριν αλλάξει .
Κανόνισα ενα test drive αφού είχα φύγει με αστεράκια απο την αντιπροσωπεία της άουντι (αφού δεν μου πάνε και δεν τα παω τα πρίμιουμ , τι παιδεύομαι και περιμενω με αγωνία .Επίσης είδα την ροζ....ε κόκκινη ZX που είχε η μητέρα του συμμαθητή μου ( και είχα ερωτευθεί το μοντέλο )πριν λίγες μέρες να κυκλοφορεί, κανονικά και ενταξει οπτικά , και πολύ χάρηκα
-
Παύλο και πολύ καλά θα κάνεις γιατί η τωρινή C4 είναι και πιο ξεχωριστή απ' ότι η καινούρια...Τερίμένουμε τις εντυπώσεις σου!Καλημέρες σε όλους!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τι μου θυμισατε τωρα..
Αυτή η κούκλα που έχω δει επανειλημένως είναι .Μπράβο .Στην πένα την έχετε.
(Την κατάλαβα από το αυτοκόλλητο με την Maclaren πίσω δεξιά)Το αυτοκολλητο ειναι κληρονομια του προηγουμενου ιδιοκτητη.. και δε μ αρεσει κιολας αλλα ποιος ρισκαρει να το βγαλει..Αριστη ειναι γενικοτερα απλα εχουν λιγο θαμπωσει τα μαυρα φιλετα των προφυλακτηρων..
Και η αλλη η citroen που παρκαρει εκει διπλα μαντεψε που ανηκει.. Οταν σκαει μυτη και ο παππουλης απο το χωριο σαν αντιπροσωπεια ειναι η κατασταση εκει..
Παυλο φροντισε να το ευχαριστηθεις το td..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι μου θυμισατε τωρα..
Αυτή η κούκλα που έχω δει επανειλημένως είναι .Μπράβο .Στην πένα την έχετε.
(Την κατάλαβα από το αυτοκόλλητο με την Maclaren πίσω δεξιά)Το αυτοκολλητο ειναι κληρονομια του προηγουμενου ιδιοκτητη.. και δε μ αρεσει κιολας αλλα ποιος ρισκαρει να το βγαλει..Αριστη ειναι γενικοτερα απλα εχουν λιγο θαμπωσει τα μαυρα φιλετα των προφυλακτηρων..
Και η αλλη η citroen που παρκαρει εκει διπλα μαντεψε που ανηκει.. Οταν σκαει μυτη και ο παππουλης απο το χωριο σαν αντιπροσωπεια ειναι η κατασταση εκει..
Πιστοί στη μάρκα δηλαδή?
Για τους προφηλακτήρες πάντως εάν ενδιαφέρεσαι υπάρχουν κάτι γυαλιστικά πλαστικών μερών αλλά και κάτι βερνίκια που τους περνάς και το κάνουν σαν να βγήκε από το εργοστάσιο. -
-
υπάρχουν κάτι γυαλιστικά πλαστικών μερών αλλά και κάτι βερνίκια που τους περνάς και το κάνουν σαν να βγήκε από το εργοστάσιο.
Οπως εκαναν και το δικο μου??? Ουστ απο κει, μακρια...
...και αναγκαστηκα να το ξαναβαψω!Δεν ηξερα ότι έκαναν τέτοιες ζημιές .Εγώ τα πρότεινα γιατί φίλος μου που τα χρησιμοποιεί είναι πολύ ευχαριστημένος.
Αυτό είναι από γυαλιστικό ή από βερνίκη? -
Απο γυαλιστικο και χρονια εκθεση στον ηλιο! Τοσα χρονια αυτο το αυτοκινητο στον ηλιο και το χρωμα του ειναι πενα...δεν εχει ξεθωριασει και καθε φορα που το πλενω ειναι λες και το αγορασα χτες, αλλα αυτη η κινηση με τα μαυρα του, εεεε το ξεσκισαν!
Μιλαμε οτι εχει φαει παρα πολυ ηλιο αυτο το αμαξι!
CITROËN FORUM