-
Mad_Max_Geo η ξαρα είναι από το 1997
-
H Xsara toy 97 με το μοντελο του 2000-2001 εχουν τεραστια διαφορα σε αφαλεια...Το αμαξι δεν αλλαξε μονο οπτικα αλλα αλλαξε και το πλαισιο του...
-
Ακριβώς...Like xantiaII ένα πράμα...Άρα εγώ έχω παραπάνω πιθανότητες να τα τινάξω...
-
Ακριβώς...Like xantiaII ένα πράμα...Εμείς πάλι έχουμε την ξαρα Μκ1...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ακριβώς...Like xantiaII ένα πράμα...Άρα εγώ έχω παραπάνω πιθανότητες να τα τινάξω...Αν προσέχεις όχι.
-
Για να βάλουμε τέλος πάντως τα 5 αστεράκια στο Euroncap είναι για αυτοκινητάκια που δεν κρατιόνται στο δρόμο κι αυτά σίγουρα δεν είναι ούτε γαλλικά ούτε ιταλικά.Αυτό άσχετο με το ότι οι Γάλλοι κατασκευαστές είχαν τα περισσότερα 5*ερα αυτοκίνητα εώς το 2006 κι αυτό εξαιτίας του φόβου μήπως αυτά που δεν κρατιούνται στον δρόμο πέσουν στα δικά τους.
-
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Να μη έχω λεφτά να το παραγγείλω να μου το φέρουν τώρα αυτό.Είναι -
Απορω μερικοι γιατι θελουν να λεγονται Citroenακιδες! Ειλικρινα απορω!
Περα απο αυτο, θα πω την αποψη μου οπως την λεω παντα και ας ενοχλισει καποιους...οι Αλφα καλες χρυσες και αγιες, παλια το να εχεις μια Αλφα ηταν ονειρο ζωης, τις ειχαν κατι μεγαλοδικοιγοροι και γιατροι, η μαρκα ειχε αιγλη, ειχε αλλο αερα ρε παιδια...δεν υπηρχαν τοτε γερμανικα κουβαδακια και γιαπωνεζικα κουτακια! Μια Τζουλιετα και ενας Βατραχος ΚΑΠΟΤΕ ηταν κατι!
Σημερα και η μεν και η δε μαρκα ειναι σε αλλο επιπεδο, η Citroen οχι σε τοσο αθλια κατασταση τουλαχιστον, ας ειναι καλα η Peugeot που με τον εναν ή τον αλλο τροπο της εδωσε ενα αλλο πατημα!
Σημερα η Citroen μπορει να μη θυμιζει τα παλια καλα χρυσα και ακμαζουσα χρονια, αλλα εχει βελτιωθει σε πολλους τομεις ωστε να πιασει μεγαλες πωλησεις και να αφησει οσο το δυνατον περισσοτερους ευχαριστημενους χρηστες των αυτοκινητων της, αυτος αλλωστε ειναι ο στοχος μια εταιριας!
Οι πωλησεις σε Ευρωπη και Ασια μιλουν απο μονες τους.
Απλα και ξεκαθαρα πραγματα!
Δε θα μπω αλλο σε συγκριση γιατι μπορω και εγω και καποιος αλλος να γραψουμε ολοκληρα κατεβατα!
Ευχαριστω παντως οσους διαβασαν αυτο το ποστ ειτε συμφωνουν ειτε διαφωνουν με αυτα που λεω!Λευτερη μπορω να στο ξαναπω, προτιμω να σκασω καποια λεφτα τωρα και να αποκτησω αυτες τις επιλογες που σου ειπα και ας καθοταν λιγο πιο πισω το αγωνιστικο ΖΧ!
Δε σε πηραν ρε αδερφε και τα χρονια, ημαρτον ντε...δες την ταυτοτητα σου να θυμηθεις την ηλικια σου και συ και καποιοι αλλοι! Ας προσγειωθουμε λιγο, αντε βουρ να τα κανουμε ολα απο τα 23? Σιγα!
Εγω ειμαι ευτυχισμενος που ξυπναω καθε μερα χωρις καποιο προβλημα υγειας, τα υπολοιπα θα ερθουν και ας κυκλοφορω ακομα καποια χρονια με ενα 'επικινδυνο' αυτοκινητο σε σχεση με την ασφαλεια του! Οταν μου κατσει η ευκαιρια των χρηματων, ΝΑΙ θα παρω ενα 5στερο!!!
Οχι θα παω να δωσω στον καθε πικραμενο Saxακια 6.000€ και αν ου μη γενετο συμβει κατι να με κλαινε οι ρεγκες!Σορρυ για το κατεβατο, ειλικρινα!
-
+1 στα περί ασφάλειας.Αν δεν προσέξουμε τον εαυτό μας ποιον θα προσέξουμε.
-
Η κουβεντα ξεκινησε απο το οτι γουσταρω 147-156 και οτι μια χαρα σασσι εχουν, ολα τα αλλα.. Και στη τελικη αν παω σε ενα απο αυτα τα 2 μοντελα θα εχω πολυ καλυτερη παθητικη ασφαλεια απο τη zx..
saxo vts με 6000e? Ποιος ηρθε? Μπαρδον? Καποιον πιασαν κοτσο μου φαινεται.. και εγω που νομιζα οτι ασχολεισαι με car.gr...
Ξαναρχισε και η κολωνια βλεπω του σιτροενακια....Εχουμε τους υδροπνευματικους, τους συμβατικους, τους αυθεντικους σιτροενακιδες και τους ιμιτασιον σιτροενακιδες.. Ουτε θελω να λεγομαι ,ουτε ειμαι τιποτα απ ολα αυτα.. οπου βλεπεις μεγαλους τιτλους μακρια..σε ολα τα πραγματα..
-
Εγώ πάντος αυτοαποκαλούμε γαλλόφιλος αλλά όπως και ο Νονος θα την γούσταρα μια Alfa.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγώ πάντος αυτοαποκαλούμε γαλλόφιλος αλλά όπως και ο Νονος θα την γούσταρα μια Alfa.για να την βρίζεις μετά σαν το golf4 σου....άσε την στην ησυχία της.
-
Γιατι καθε φορα που παω να μιλησω σοβαρα, μαμας την κουβεντα με την ειρωνια σου?
ΦΥΣΙΚΑ και μια 147,156,XsaraII κτλ ειναι καλυτερες στην παθητικη ασφαλεια, απο μια ΖΧ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Αυτο καταλαβες στις προηγουμενες σελιδες απο το ποστ μου? Ειπα οτι και αυτες εχουν ΓΤΠΚ ασφαλεια! 1 αστερι < 2 αστερια < 3 αστερια < 4 αστερια < 5 αστερια την ανισοτητα αυτη την ξερω! Τα 4 ειναι καλυτερα απο το 1!
5 εχεις? Οχι!
Θες να εχεις?
Δεν ειναι καλυτερα?
Δεν ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη? τα 5 ατσερια?
Γιατι να μη το χεις?Με νιωθεις?
Οσο για το σχολιο σου περι αγγελιων συγνωμη, ταπεινα συγνωμη! που ειπα 6.000€ και οχι 5.000€ ή 5.500€ ή 5.350€!
Ρε Χρηστο, 5.000€ για τον κουβα δεν εδινα, δε σου επιβαλω τι θα κανεις εσυ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ! σου λεω εγω δεν εδινα και ας μπαινω μεσα στου φιλου μου και το χαμογελο να μου φτανει στα αυτια!
Εγω δεν τα δινα... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ πάντος αυτοαποκαλούμε γαλλόφιλος αλλά όπως και ο Νονος θα την γούσταρα μια Alfa.
για να την βρίζεις μετά σαν το golf4 σου....άσε την στην ησυχία της.
Όχι γιατί αυτό δεν το διάλεξα εγώ.Ότι διαλέγω δεν πάει να είναι και για πέταμα το υπερασπίζομαι,το προσέχω και το αγαπώ(εχω γράψει για ένα Laguna 2 άρα μην φοβάσε γιατί είμαι συνηθισμένος στα συνεργεία.Μια περίοδο πρέπει να ήμουν ο πελάτης του 6μηνου. )
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Απορω μερικοι γιατι θελουν να λεγονται Citroenακιδες! Ειλικρινα απορω!
Περα απο αυτο, θα πω την αποψη μου οπως την λεω παντα και ας ενοχλισει καποιους...οι Αλφα καλες χρυσες και αγιες, παλια το να εχεις μια Αλφα ηταν ονειρο ζωης, τις ειχαν κατι μεγαλοδικοιγοροι και γιατροι, η μαρκα ειχε αιγλη, ειχε αλλο αερα ρε παιδια...δεν υπηρχαν τοτε γερμανικα κουβαδακια και γιαπωνεζικα κουτακια! Μια Τζουλιετα και ενας Βατραχος ΚΑΠΟΤΕ ηταν κατι!
Σημερα και η μεν και η δε μαρκα ειναι σε αλλο επιπεδο, η Citroen οχι σε τοσο αθλια κατασταση τουλαχιστον, ας ειναι καλα η Peugeot που με τον εναν ή τον αλλο τροπο της εδωσε ενα αλλο πατημα!
Σημερα η Citroen μπορει να μη θυμιζει τα παλια καλα χρυσα και ακμαζουσα χρονια, αλλα εχει βελτιωθει σε πολλους τομεις ωστε να πιασει μεγαλες πωλησεις και να αφησει οσο το δυνατον περισσοτερους ευχαριστημενους χρηστες των αυτοκινητων της, αυτος αλλωστε ειναι ο στοχος μια εταιριας!
Οι πωλησεις σε Ευρωπη και Ασια μιλουν απο μονες τους.
Απλα και ξεκαθαρα πραγματα!
Δε θα μπω αλλο σε συγκριση γιατι μπορω και εγω και καποιος αλλος να γραψουμε ολοκληρα κατεβατα!
Ευχαριστω παντως οσους διαβασαν αυτο το ποστ ειτε συμφωνουν ειτε διαφωνουν με αυτα που λεω!Λευτερη μπορω να στο ξαναπω, προτιμω να σκασω καποια λεφτα τωρα και να αποκτησω αυτες τις επιλογες που σου ειπα και ας καθοταν λιγο πιο πισω το αγωνιστικο ΖΧ!
Δε σε πηραν ρε αδερφε και τα χρονια, ημαρτον ντε...δες την ταυτοτητα σου να θυμηθεις την ηλικια σου και συ και καποιοι αλλοι! Ας προσγειωθουμε λιγο, αντε βουρ να τα κανουμε ολα απο τα 23? Σιγα!
Εγω ειμαι ευτυχισμενος που ξυπναω καθε μερα χωρις καποιο προβλημα υγειας, τα υπολοιπα θα ερθουν και ας κυκλοφορω ακομα καποια χρονια με ενα 'επικινδυνο' αυτοκινητο σε σχεση με την ασφαλεια του! Οταν μου κατσει η ευκαιρια των χρηματων, ΝΑΙ θα παρω ενα 5στερο!!!
Οχι θα παω να δωσω στον καθε πικραμενο Saxακια 6.000€ και αν ου μη γενετο συμβει κατι να με κλαινε οι ρεγκες!Σορρυ για το κατεβατο, ειλικρινα!
+1 Γι' αυτα που λες περι ασφαλειας και για το θεμα ''κυρους'' της φιρμας(δυστηχως... το γωστο κολλημα ) Αλλα εγω ειληκρινα χ@στηκα για το τι θα πει ο καθε εξυπνος για το αμαξι μου...Μ' αρεσει και με καλυπτει;Θα το παρω...Δεν μ' αρεσει;Δεν το παιρνω.Ειν' απλο...(το φιλικα δεν χρειαζεται να το γραψω,εννοειται!!! )
-
Γιατι καθε φορα που παω να μιλησω σοβαρα, μαμας την κουβεντα με την ειρωνια σου?
ΦΥΣΙΚΑ και μια 147,156,XsaraII κτλ ειναι καλυτερες στην παθητικη ασφαλεια, απο μια ΖΧ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Αυτο καταλαβες στις προηγουμενες σελιδες απο το ποστ μου? Ειπα οτι και αυτες εχουν ΓΤΠΚ ασφαλεια! 1 αστερι < 2 αστερια < 3 αστερια < 4 αστερια < 5 αστερια την ανισοτητα αυτη την ξερω! Τα 4 ειναι καλυτερα απο το 1!
5 εχεις? Οχι!
Θες να εχεις?
Δεν ειναι καλυτερα?
Δεν ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη? τα 5 ατσερια?
Γιατι να μη το χεις?Με νιωθεις?
Οσο για το σχολιο σου περι αγγελιων συγνωμη, ταπεινα συγνωμη! που ειπα 6.000€ και οχι 5.000€ ή 5.500€ ή 5.350€!
Ρε Χρηστο, 5.000€ για τον κουβα δεν εδινα, δε σου επιβαλω τι θα κανεις εσυ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ! σου λεω εγω δεν εδινα και ας μπαινω μεσα στου φιλου μου και το χαμογελο να μου φτανει στα αυτια!
Εγω δεν τα δινα...Ρε ανθρωπε κατσε καταλαβε επιτελους...Εγραψες ενα ολοκληρο κατεβατο ακυρωνοντας την alfa λεγοντας για αθλια κατασταση κτλπ.. Ε αυτα που λες με το συμπαθειο ειναι χαζομαρουλες.. Δες τα προιοντα που βγαζει με τη σειρα και τα ξαναλεμε.. Δες και αυτα που εβγαζε οταν οι αλλοι βγαζαν τα αντιστοιχα και τα ξαναματαλεμε..
Καθεσαι και που γραφεις κατεβατα για τις πωλησεις και το image και αλλα τετοια χαρωπα... Απλα εσυ παιζεις το παιχνιδακι τους..
Τι δουλεια εχουν ολα αυτα με εμενα τον υποψηφιο αγοραστη ενος μεταχειρισμενου...? Ενα πραγματικο καλο αμαξι ψαχνεις και οι 147-156 εν προκειμενω ΕΙΝΑΙ γιατι στριβουν ,γιατι φρεναρουν, γιατι ειναι ομορφες (υποκειμενικο) μεσα - εξω γιατι ειναι γρηγορες για την κατηγορια τους.. Παρε εσυ 5* c2 1.4 και παλι θα γκρινιαζεις γιατι δε μπορεις να προσπερασεις στη κορινθου-πατρων..ε αμα δε μπορεις να προσπερασεις να τη χεσω τη παθητικη ασφαλεια οταν ο απεναντι θα πεσει πανω μου, επειδη δε μπορω να προσπερασω..Οσο σημαντικη ειναι η παθητικη αλλο τοσο ειναι και η ενεργητικη ασφαλεια...Ξερεις τη διαφορα ε....?Οσο για τα χρηματα που δινεις για ενα saxo vts δικαιωμα σου να τα θεωρεις πολλα..Δικαιωμα μου να θεωρω οτι ενα τετοιο αμαξακι-κουβαδακι οπως λες ειναι οτι χρειαζομαι..Εχει φτηνα ανταλλακτικα- θα το χωνω παντου στη πατρα- προσπερναει ανετα και σκοτωνει απο επιδοσεις- εχει οτι πραγματικα χρειαζομαι απο εξοπλισμο (aircon+ abs ειναι τα must για εμενα ,τα αλλα απλα ευπροσδεκτα)- κανει και τις μαλακιες του οποτε του το ζητησεις- στριβει και αερας τηρουμενων των αναλογιων και της εποχης-εχει πολυ καλη αισθηση σαν αυτοκινητο.. Τι αλλο να ζητησω? Δικαιωμα μου να θεωρω οτι ανετα μπορω να βρω ενα αριστο στα 4-4,5 και να εχω και τα μισα απο αυτα στη τζεπη να μπορω να το συντηρω... Μη τα δωσεις εσυ..Τι να κανω να βαλω τη γατα μου να κλαιει τωρα?
Στη τελικη κοιταω μονο για αμαξια με χαρακτηρα και αισθηση οπως παρατηρεις γιατι αυτο μου αρεσει σε ενα αυτοκινητο ηξερα κι εγω να παρω ενα 1400αρη c3 5αστερο με ημιακαμπτο αλλα θα το οδηγω και θα βριζω.. και δε περιμενα εσενα να μου πεις τι να παρω.... Οπως λες ειναι δικο μου θεμα αλλα πολυ ασχολεισαι μαζι μου....
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
+1 Γι' αυτα που λες περι ασφαλειας και για το θεμα ''κυρους'' της φιρμας(δυστηχως... το γωστο κολλημα ) Αλλα εγω ειληκρινα χ@στηκα για το τι θα πει ο καθε εξυπνος για το αμαξι μου...Μ' αρεσει και με καλυπτει;Θα το παρω...Δεν μ' αρεσει;Δεν το παιρνω.Ειν' απλο...(το φιλικα δεν χρειαζεται να το γραψω,εννοειται!!! )...ετσι ακριβως και γω χεστηκα αν μου πουν κατι οταν θα αγορασω αυτοκινητο απο την αγαπημενη μου μαρκα! Ειναι προσωπικο θεμα του καθενος!
Ειμαι ομως φιλος της Citroen, Citroen θελω να αγορασω βρε αδερφε, αυτο μου αρεσει και γι αυτο θελω να μοιραζομαι τις ιδιες αποψεις με καποιους σε ενα συγκεκριμενο θεμα που το ονομαζουμε Citroen!
Αν γουσταρα την Ταδε μαρκα, θα ημουν στο Ταδε φορουμ και θα μιλουσα για τα μοντελα της Ταδε! Απλα τα πραγματα!
Γι αυτο επιμενω οτι μερικοι δεν εχουν καταλαβει τι λενε και αυτη η παρανοηση ονομαζεται αντικειμενικοτητα!Ζηση μπες στο Bαγγοκλαμπ και ψαξε να βρεις ομοιδεατες για τη Citroen! Γινεται αυτο???
Οχι βεβαια, το ιδιο δεν 'πρεπει' να γινεται και εδω! -
+1 Γι' αυτα που λες περι ασφαλειας και για το θεμα ''κυρους'' της φιρμας(δυστηχως... το γωστο κολλημα ) Αλλα εγω ειληκρινα χ@στηκα για το τι θα πει ο καθε εξυπνος για το αμαξι μου...Μ' αρεσει και με καλυπτει;Θα το παρω...Δεν μ' αρεσει;Δεν το παιρνω.Ειν' απλο...(το φιλικα δεν χρειαζεται να το γραψω,εννοειται!!! )
...ετσι ακριβως και γω χεστηκα αν μου πουν κατι οταν θα αγορασω αυτοκινητο απο την αγαπημενη μου μαρκα! Ειναι προσωπικο θεμα του καθενος!
Ειμαι ομως φιλος της Citroen, Citroen θελω να αγορασω βρε αδερφε, αυτο μου αρεσει και γι αυτο θελω να μοιραζομαι τις ιδιες αποψεις με καποιους σε ενα συγκεκριμενο θεμα που το ονομαζουμε Citroen!
Αν γουσταρα την Ταδε μαρκα, θα ημουν στο Ταδε φορουμ και θα μιλουσα για τα μοντελα της Ταδε! Απλα τα πραγματα!
Γι αυτο επιμενω οτι μερικοι δεν εχουν καταλαβει τι λενε και αυτη η παρανοηση ονομαζεται αντικειμενικοτητα!Ζηση μπες στο Bαγγοκλαμπ και ψαξε να βρεις ομοιδεατες για τη Citroen! Γινεται αυτο???
Οχι βεβαια, το ιδιο δεν 'πρεπει' να γινεται και εδω!+1...!!!
-
...ετσι ακριβως και γω χεστηκα αν μου πουν κατι οταν θα αγορασω αυτοκινητο απο την αγαπημενη μου μαρκα! Ειναι προσωπικο θεμα του καθενος!
Οχι βεβαια, το ιδιο δεν 'πρεπει' να γινεται και εδω!Μονο που για αλλη μια φορα ξεχνας ποιος ξεκιναει το off topic.. Μια χαρα κοιμηθηκαμε και ξυπνας το πρωι και λες...' Δε ξεκιναω να τα χωνω στην alfa στο topic της citroen' και γραφεις το ποστ στις 12.16 οπου αρχιζεις 'του τα εχω πει εγω του Χρηστου' και ' μαπα σασσι οι alfa' και ' ουυυυ 666 alfa romeo' και ' τα saxo και δεν αξιζουν' Ε τι περιμενες ρε μεγαλε να μη σου απαντησω..? Μαθε επιτελους επισης οτι εδω δεν ειναι gcc εδω το τοπικο ειναι ελευθερο και γενικα επειδη δε πεφτει και τσακωμος μιλαμε για διαφορα οπως η χαβαλετζιδικη κουβεντα που ανοιχτηκε χθες βραδυ...Αν σ αρεσει ρε Βασιλακη.... Σου θιξαμε τη citroen εσενα..
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ακριβώς...Like xantiaII ένα πράμα...Άρα εγώ έχω παραπάνω πιθανότητες να τα τινάξω...
Αν προσέχεις όχι.
Καλα μην το λες...Πριν κανα μηνα ενας μ@λ@κ@ς απο το αντιθετο ρευμα πηγε να πεσει πανω στον παππου μου...Ευτυχως το εριξε σε ενα χαντακι και για κατι εκατοστα χτυπησε -ελαφρα- την ξαρα...(μονο η γρυλια και ελαφρως το καπο ειχαν ζημια... Βεβαια το παραπανω δεν θα γινοταν αν το ειχε εξοπλισει με ABS).Οποτε και η παθητικη ασφαλεια μετραει και μαλιστα πολυ...Δεν ξερεις απο που θα σου 'ρθει μερικες φορες...
CITROËN FORUM