-
Τα θετικά μου σχόλια για τις Άλφα ήταν φυσικά για το θέμα οδήγηση και μόνο...από ασφάλεια είναι... να μην πω...Τώρα το σαξο σαν πιο μικρό και με εξίσου σκ@τ@ ασφάλεια θα είναι και πιο ευαίσθητο.Οπότε...Τι έγινε με εσένα; Για τον Χρήστο ξέρω ότι είναι η δεύτερη ΖΧ που αλλάζει λόγω ατυχήματος...
-
Καλα ας μμπορουσα να φτασω και να υποστηριξω μια 147 και θα σου λεγα εγω...Ειδικα η Τi και η imola...
-
Καγκέλωμα και αποκλειστικά για πίστα να φανταστώ;
-
Οχι ρε! Τετοιες καγκουριες κανουμε στην ΖΧ... Μιλαμε για καθημερινο αμαξακι!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Καλα ας μμπορουσα να φτασω και να υποστηριξω μια 147 και θα σου λεγα εγω...Ειδικα η Τi και η imola...ΑR 147 1.6 Ti
ex Citroen ZX 2.0 16v 167hp
ex Citroen Xsara Vts 1.6 16v
ex Citroen GS 1220 clubΚολλημενος Aλφιστί
-
+1 αλλά το θέμα ασφάλεια είναι αρκετά σημαντικό...(αν και πολλές φορές ούτε εγώ το σκέφτομαι...) κατά τα άλλα το αμάξι είναι έρωτας!Πρότασή μου:Lancia Delta 1.6 i.e...Απλά ΑΞΕΧΑΣΤΟ...
-
elteo άπαιχτος!Ζωγράφισες!
-
Ρε Βασιλακη αστο με τις alfa αφου εχεις κωλυμα.. Οδηγα καμια και ελα να τα ξαναπουμε..Ακου δεν εχουν σασσι.. Εκτος αν εννοουσες με τα σημερινα δεδομενα που ολα τα αμαξια που πλησιαζουν την 10ετια δεν εχουν σε σχεση με τα σημερινα..
Για το vts 1.6 που νομιζω το εχεις οδηγησει ε νομιζω καταλαβαινεις τι μπορει να με τραβαει με δαυτο..Αν περιμενεις να αλλαξεις εσυ μεχρι να παρεις 5* σε βλεπω καναν αιωνα ακομα με τη zx εκτος αν σε πετυχω με το αγκουρις οποτε η τοματα θα παει συννεφο..
-
Ε, ψιτ, το 'κολλημα' γραφεται με ο και 2 λ. Αλλιως αυτο που εγραψες βγαινει απο τον κω_ος...
-
Δεν εκρυψα ποτε οτι ειναι αλφιστι...Για να το τραβηξω ,αν και βγαινω offtopic, ααααχ μια GTV με busso να ειχα για καθε μερα και θα ημουν
-
Παντως για να πουμε την αληθεια, η Alfa και γενικα το Grouppo Fiat μπορει να σου προσεφερε τρομακτικη αισθηση στον δρομο, στριψιμο και φρενα με ενα πλαισιο πραγματικα για πεταμα........ Και παντα τα γαλλογερμανικα ηταν ενα κλικ επανω στην μελετη ως προς την παθητικη ασφαλεια. Βεβαια την εποχη που ψαχουλευετε, οταν καποιος σκοτωνονταν με ενα Ιταλικο, εμενε αναπηρος με ενα Γαλλικο...
-
Τι ειπες φιλε μου;
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Παντως για να πουμε την αληθεια, η Alfa και γενικα το Grouppo Fiat μπορει να σου προσεφερε τρομακτικη αισθηση στον δρομο, στριψιμο και φρενα με ενα πλαισιο πραγματικα για πεταμα........ Και παντα τα γαλλογερμανικα ηταν ενα κλικ επανω στην μελετη ως προς την παθητικη ασφαλεια. Βεβαια την εποχη που ψαχουλευετε, οταν καποιος σκοτωνονταν με ενα Ιταλικο, εμενε αναπηρος με ενα Γαλλικο...Αυτα που λες ειναι χαζα..Εσυ μιλας για εποχες 33-75-145..Απο εκει και περα εχει αλλαξει πολυ η δουλεια στην alfa.. Καμια 147-156 δεν ειχε πλαισιο για πεταμα.. Ιδιως η 156 που ξερω στα σιγουρα, μετα τα τελη του 2004 απεκτησε και τεραστιες κοιλοδοκους κατα μηκος των μαρσπιεδων και γενικοτερα πολλες ενισχυσεις..
Ψαξε σε κανα λεξικο τι σημαινει κωλυμα-κωλυομαι-κωλυσιεργω.....
-
Παντως για να πουμε την αληθεια, η Alfa και γενικα το Grouppo Fiat μπορει να σου προσεφερε τρομακτικη αισθηση στον δρομο, στριψιμο και φρενα με ενα πλαισιο πραγματικα για πεταμα........ Και παντα τα γαλλογερμανικα ηταν ενα κλικ επανω στην μελετη ως προς την παθητικη ασφαλεια. Βεβαια την εποχη που ψαχουλευετε, οταν καποιος σκοτωνονταν με ενα Ιταλικο, εμενε αναπηρος με ενα Γαλλικο...Eυτυχως που καμμια φορα η αληθεια λαμπει.
-
Καλά η 147 δεν ήταν και ότι καλύτερο στο θέμα ασφάλεια (στα ίδια επίπεδα με την ξαρα) αλλά από κει και πέρα...
-
H 147 ειχε 3 αστερια στο euroncap οπως και το xsara αλλα απο οτι βλεπω ειναι ποιο ασφαλες αμαξι καθως προκαλει λιγοτερη ζημια στους επιβατες του.
-
Ε ναι ρε συ αυτό είπα κι εγώ...το ότι είναι ένα κλικ καλύτερο λογικό μιας και είναι κάποια χρόνια πιο καινούριο...
-
Το xsara σαν ετος που κατασκευαστικε ηταν το 1998 ενω η alfa το 2001.
-
Παντως για να πουμε την αληθεια, η Alfa και γενικα το Grouppo Fiat μπορει να σου προσεφερε τρομακτικη αισθηση στον δρομο, στριψιμο και φρενα με ενα πλαισιο πραγματικα για πεταμα........ Και παντα τα γαλλογερμανικα ηταν ενα κλικ επανω στην μελετη ως προς την παθητικη ασφαλεια. Βεβαια την εποχη που ψαχουλευετε, οταν καποιος σκοτωνονταν με ενα Ιταλικο, εμενε αναπηρος με ενα Γαλλικο...Για τον Frank Wiliams δεν λές με ford sierra νομίζω ότι τραυματίστηκε και έμεινα ανάπηρος .
-
Βιλλ δινεις κακο ονομα στους Ψιτροενακηδες με αυτα που λες και μας κρεμασαν κουδουνια...
CITROËN FORUM