-
Ωχ!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Και δεν το λες;Όχι γιατί μπορεί να βρεθώ με κανένα τσιμεντο-παπουτσάκι στα μέτρα μου στο πάτο του Αιγαίου.Νονός είναι αυτός.Δεν λειτουργείς χωρίς άδεια.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και δεν το λες;
Όχι γιατί μπορεί να βρεθώ με κανένα τσιμεντο-παπουτσάκι στα μέτρα μου στο πάτο του Αιγαίου.Νονός είναι αυτός.Δεν λειτουργείς χωρίς άδεια.
-
-
Χμ... λες να παω το φορτηγο εκει για φωτογράφιση;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παρτε εδω μερικες ακομα..Έτσι όπως το λες ειναι σαν το... πάρτα μωρη άρωστη!
-
Χμ... λες να παω το φορτηγο εκει για φωτογράφιση;Για νυχτερινες νομιζω προσφερεται..
Για την τελευταια που εβαλα τι εχεις να πεις? Σαν ειδημων δλδ.. -
Παρτε εδω μερικες ακομα..
Έτσι όπως το λες ειναι σαν το... πάρτα μωρη άρωστη!
-
Αφου ειστε 'αρρωστοι' με τη zx και οι 2 σας..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χμ... λες να παω το φορτηγο εκει για φωτογράφιση;
Για νυχτερινες νομιζω προσφερεται..
Για την τελευταια που εβαλα τι εχεις να πεις? Σαν ειδημων δλδ..Η πρώτη, πολύ κλασική... ίσως να την εβγαζα απο λιγο χαμηλότερα, οχι δηλαδή απο το ύψος του κεφαλιού.
Η δεύτερη και αυτή κλασική, αλλα μου αρέσει!
-
Η πρωτη δε λεει τιποτα ειναι και κουνημενη απλα την εβαλα γιατι εχει μια ατμοσφαιρα.. Τη δευτερη τη θεωρω οτι καλυτερο εχω τραβηξει με την ταπεινη ψηφιακη μου των 5MP και των 50e..
-
Δεν παίζει κανένα ρόλο η μηχανή...
φαντασία βάλε!
-
Εν τω μεταξύ, κάποιος μάτιασε την Berli μου!
Σήμερα δεν δούλευαν τα φώτα τις όπισθεν... δεν θυμάμαι αν έχει ένα ή δυο λαμπάκια για αυτή την δουλειά.Και το είδα βράδυ (λογικό) και δεν μπορούσα να δω αν έχει καεί το λαμπάκι (αν έχει ένα) ή ο διακόπτης (αν έχει δυο)...
-
Εν τω μεταξύ, κάποιος μάτιασε την Berli μου!
Σήμερα δεν δούλευαν τα φώτα τις όπισθεν... δεν θυμάμαι αν έχει ένα ή δυο λαμπάκια για αυτή την δουλειά.Και το είδα βράδυ (λογικό) και δεν μπορούσα να δω αν έχει καεί το λαμπάκι (αν έχει ένα) ή ο διακόπτης (αν έχει δυο)...
Ψυχραιμία και φθηνή και γρήγορη επισκευή σου εύχομαι.Ας είναι το τελευταίο πρόβλημα που θα σε ταλαιπωρήσει στην κούκλα σου.
-
Nονέ κούκλα η ZX σου. Να τη χαίρεσαι πραγματικά .
-
Να'σαι καλα!
Το πρώτο να μην ειναι! -
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
Nονέ κούκλα η ZX σου. Να τη χαίρεσαι πραγματικά .Να σαι καλα!
Ty -
Νονε τη 2η βαλ'την αβαταρ πολυ ωραια!!!
Θανο τα φωτα της οπισθεν δεν πρεπει να'ναι τπτ, η λαμπακια -που δε νομιζω- η μια βαλβιδα στο κιβωτιο που επισκευαζεται γρηγορα κ φθηνα απ'οτι μου εχουν πει.
Εγω παντως ειμαι 6 μηνες χωρις φωτα οπισθεν
-
Τέλειες οι φωτογραφίες και η ΖΧούλα σου Νονέ...!Να την χαίρεσαι...!Πραγματικά τυχεροί όσοι έχουν αυτό τ' αμάξι...
-
Δεν παίζει κανένα ρόλο η μηχανή...φαντασία βάλε!
Και κανα μωρο στο καπο... Να δεις πως φτιαχνει η φωτο αμεσος...
CITROËN FORUM