-
Για 16V μιλάω και για ταχύτητες 150-200+...
-
Ρε παιδιά, το 2CV έβγαινε και σε ¨κλουβάκι¨ ;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε παιδιά, το 2CV έβγαινε και σε ¨κλουβάκι¨ ;Βεβαίως...
-
Πολύ όμορφα!
Μπορούμε να βρούμε τέτοιο στην Ελλάδα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για 16V μιλάω και για ταχύτητες 150-200+...Τυπικες ταχυτητες κινησης φορτωμενου οικογενειακου..
Πες μας τωρα και ποσο καιει το xedos που ειναι 1.6 και θες +καμποσες στροφες για να παει τα ιδια..
Και η 156 1.6 την παρουσιαζαν πιο γρηγορη..Αμα δεις τα διαγραμματα θα δεις οτι ειναι μετα τις 5500σαλ.. -
Ρε παιδιά, το 2CV έβγαινε και σε ¨κλουβάκι¨ ; -
Πολύ όμορφα!Μπορούμε να βρούμε τέτοιο στην Ελλάδα;
Παρε ρε ανθρωπα ενα berlingo πρωτης γενιας να κανεις τη δουλεια σου.. Θες και 2cv camionette..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πολύ όμορφα!
Μπορούμε να βρούμε τέτοιο στην Ελλάδα;
Παρε ρε ανθρωπα ενα berlingo πρωτης γενιας να κανεις τη δουλεια σου.. Θες και 2cv camionette..
Έχω κάτι διεστραμμένο στο μυαλό μου
-
Πολύ όμορφα!Μπορούμε να βρούμε τέτοιο στην Ελλάδα;
Ξεκινα μια θεραπεια με πολλα υγρα και αποφυγη του ηλιου για λιγες μερες και θα σου περασει.
Ηλιαση το λενε
-
Σιγά μην βρούμε ε;
-
Πολύ όμορφα!
Μπορούμε να βρούμε τέτοιο στην Ελλάδα;Παρε ρε ανθρωπα ενα berlingo πρωτης γενιας να κανεις τη δουλεια σου.. Θες και 2cv camionette..
Έχω κάτι διεστραμμένο στο μυαλό μου
Μήπως κάτι τέτοιο ;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για 16V μιλάω και για ταχύτητες 150-200+...
Τυπικες ταχυτητες κινησης φορτωμενου οικογενειακου..
Πες μας τωρα και ποσο καιει το xedos που ειναι 1.6 και θες +καμποσες στροφες για να παει τα ιδια..
Και η 156 1.6 την παρουσιαζαν πιο γρηγορη..Αμα δεις τα διαγραμματα θα δεις οτι ειναι μετα τις 5500σαλ..Έχω κατέβει Αθήνα σε 3 1/2 ώρες.... 200-215 κοντερίσια... Ένας από τους λόγους που αγοράστηκε ήταν γιατί ήταν γρήγορο. 13+ λίτρα στα 100 άνετα με αυτούς τους ρυθμούς... Γιατί φοβάστε το στροφάρισμα όμως;
-
ΧΑΧΑΧΑ οχι
Πάνω στην δουλειά -
Για 16V μιλάω και για ταχύτητες 150-200+...Απο ηχο, μπορω να πω οτι το Xedos αφυλτρο, εχει πιο αγωνιαρικο ακι ανατριχιαστικο ηχο γιατι σκυλιαζει πιο πολυ (εξαλλου εχει την φουλ μεταλλικη εισαγωγη χωρις αντιχειο) ενω του Xantia ειναι επειηκως πολιτισμενο στον θορυβο του ακομα και χωρις φιλτρο.... Και το αποκλειω ειδικα πανω απο 150 να παει καλυτερα... Το ιδιο ισως, χειροτερα το LFY αποκλειεται. Εδω παιδι με 406 σειρα Ι με το LFY 1,8i 16v ανοιξε με Avensis 1,6 16ν πρωτης γενιας και ηταν στα ιδια ακριβως μεχρι τα 180+. Και το 406 ειναι ελαφρως βαρυτερο απο το Xantia και το Xedos και το Avensis....
Πιο γρηγορα δεν παει, το ιδιο μπορει. Απλα ο ηχος του Xedos και το ψηλοτερο στροφαρισμα σε κανει να νομιζεις οτι βαζει φωτια στην ασφαλτο σε σχεση με το Xantia. Και οπως το Xedos και το Xantia πανω απο τις 3500-4000 πρεπει αν το δουλεψεις, αφου ο LFY την μεγιστη ροπη του την εχει στις 4100.
Αποκλειω το γεγονος της καταναλωσης ΜΟΝΟ 13l/100km οταν πηγαινεις πανω απο 170. Δεν γινεται αυτο....
Εχω πετυχει κατεβαινοντας απο Χαλκιδικη περσυ το καλοκαιρι με ταχυτητες στα 150 και ολη την διαδρομη με 5η,και 3 ατομα καταναλωση κοντα στα 8,5l/100km. Βεβαια τα 150 τα εχει στις 4000 περιπου οπου βγαζει την μεγιστη του ροπη. Αλλα πανω απο αυτα τα χιλιομετρα και μετα μασαει αρκετα οποιοδηποτε αμαξι....
Και εγω εχω πιασει 'κοντερισια' να δειχνει 230 σχεδον, και ετοιμο να βαρεσει κοφτη 5ης (4ης εχω βαρεσει...) αλλα πραγματικα ηταν στα 210-215. Σε εθνικη με ανηφορο με 1-2 ατομα κρατιεται στα 180-185, δεν ανεβαζει παραπανω. -
Billara μιλάω για απευθείας αντιπαράθεση στο δρόμο. Τo Avensis σειράς 1 ήταν πολύ πιο αργό και από Xedos και από Carine E.
ΥΓ: Για πιο Xedos 6 μιλάς; Το πρώτο ή την δεύτερη έκδοση με την ριγμένη απόδοση;
-
Τι να σου πω.... Το Avensis που αναφερω ειχε ολοσωμη εξατμηση και εισαγωγη. Αργοτερα βεβαια απεκτησε και προγραμμα και δεν το εφτανε το 406...
Παντως εχω ανοιξει οπως ανεφερα παλι με Xedos 1,6 16ν οταν αυτο ειχε 175000 χιλιομετρα και εγω ειχα 190000+ και 1η, 2α, 3η ημασταν στα ιδια, μετα ισα ισα αρχισα εγω να του φευγω. Δεν ξερω...Το Xedos ηταν του 1993. -
Billara μιλάω για απευθείας αντιπαράθεση στο δρόμο. Τo Avensis σειράς 1 ήταν πολύ πιο αργό και από Xedos και από Carine E.ΥΓ: Για πιο Xedos 6 μιλάς; Το πρώτο ή την δεύτερη έκδοση με την ριγμένη απόδοση;
Μη το δει αυτο ο drifter..
Και πουλησες το xedos και πηγες σε focus 1.6 για να κατεβαινεις πιο γρηγορα..?
Συμφωνω παντως με τον bill απλα γιατι τον ξερω προσωπικα και σε ορισμενες απο τις φασεις ημουν και μαζι του .. Ξερω το συγκεκριμενο xedos π.χ. αλλα και το 406 για το οποιο μιλαει.. -
Το Xedos υπάρχει. Το Focus είναι μέγα ψοφίμι σε σύγκριση...
Θα συμφωνήσω αν το Xedos είναι μοντέλο 97+ με την ριγμένη ιπποδύναμη. Αλλιώς είναι στην χειρότερη στα ίδια.
-
Κι ομως ειναι μπορντω του '93 ,πριν 2 μηνες του αλλαζαμε ψυγειο..
Ο bill βεβαια φοραει και ελευθερο καταλυτη..μπορει και +20 αλογα.. -
Α δε παίζω... κάνετε ζαβολιές με πειράγματα κλπ...
Το ότι συγκρίνουμε 1600άρι με 1800άρι πάντως λέει πολλά...
CITROËN FORUM