-
Μην ανησυχείς....απλά επι του παρόντος Saxo στα posts μου.
-
επαθα μια πλάκα παιδια παιδια σήμερα με το ξανθια!!!!!! καλα που δεν έτρεχα!!!! μόλις ξεκίνησα ακουω ένα θόρυβο απο τη μηχανη και βλέπω έντρομος το καπώ να παραμορφώνεται.Κατεβαίνω και βλέπω την μπρός δεξια ανάρτηση να έχει εκτιναχτεί και να έχει πάρει και το καπώ μαζί της! δεν χρειάζεται άλλη περιγραφή.Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξα επι τόπου με το κινητό!
-
οχι ρε φίλε!!!
Περαστικα ρε συ... και πάλι καλα που δεν έπαθες τίποτα!
-
Στην αρχη ειδα την 1η φωτο και νομιζα οτι εκανες πλακα!!!
Μεχρι που ειδα και τις υπολοιπες.... -
τα Top mount σου σκιστηκαν....κανονικα θελουν αλλαγη καθε 80.000κμ.... και κοστιζουν κοντα στα 300 ευρα με την τοποθετηση..,,,, εγω ευτυχως τα αλλαξα πριν καμια 20αρια μερες!
ευτυχως που δεν ετρεχες.
αν το πας σε εξουσιοδοτημενο σιτροεν εχεις περασει τα 80.οοοκμ και δεν σου ειπαν να τα αλλαξεις, να τους τρεξεις....! εχει παει 'εγκυκλιος' απο τη σιτροεν οτι πρεπει να προτεινουν στον πελατη καθε 80.000κμ να αλλαζει top mount...! εμενα δεν μου το ειχε πει κανενα εξουσιοδοτημενο... μου το πρωτοανεφερε ενα συνεργειο σιτροεν μη εξουσιοδοτημενο
sirgus ειναι αυτα που αλλαξα την 2η φορα που βρεθηκαμε στο συνεργειο
-
Κόπηκε το τοπ μάουντ της ανάρτησης.
Πότε το πήγες για σέρβις τελευταία φορά??Παραλίγο να το πάθω στο ΑΧ το είχα προλάβει στο τσακ όταν το αριστερό αμορτισέρ φαινόταν 1 πόντο πιο πάνω απ' το δεξί αλλά τόση ζημιά δεν μπορούσε να γίνει μιας και θα στεκόταν στο ελατήριο που η ξανθούλα δεν έχει. Συμπέρασμα στην παραμικρή υποψία φθοράς των τοπ μάουντ ειδικά στα Σιτροέν με υδροπνευματικές άλλαγμα.
-
Tι είναι το top mount θείο..?
Περαστικά Χρήστο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tι είναι το top mount θείο..?Περαστικά Χρήστο...
:
-
Ώπα, χοντρή ιστορία, για την οποία θα έπρεπε να σε ενημερώσει το συνεργείο σου ....
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Περαστικά Χρήστο...
:
Δεν είμαι μηχανικός ....και δεν με ενδιαφέρει κιόλας!
Απλά μην την πάθω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tι είναι το top mount θείο..?Περαστικά Χρήστο...
Τοπ μάουντ είναι τα λάστιχα που υπάρχουν στο σημείο που βιδώνουν τα αμορτισέρ στο αμάξωμα.
Γιατί περαστικά??
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Περαστικά Χρήστο...
Τοπ μάουντ είναι τα λάστιχα που υπάρχουν στο σημείο που βιδώνουν τα αμορτισέρ στο αμάξωμα.
Γιατί περαστικά??
Γιατί Χρήστο το λένε το παιδί..
-
Καλά όχι ότι μπερδέψαμε τα μπούτια μας αλλά λέμε…
Και εγώ για τον Χρήστο -chrmes – νόμιζα ότι ήταν τα περαστικά -
Επειδή εχω δει κομμένο τοπ μάουντ σε 106 ραλί δεν παθαίνει τόση ζημιά γιατί όπως είπα έχει ελατήρια οπότε δεν θα βγει τόοοσο πάνω το αμορτισέρ. Πάντως από πείρα σε 106 σάξο ΑΧ με πειραγμένες αναρτήσεις δεν είναι σπάνιο να κοπεί τοπ μάουντ.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πάντως από πείρα σε 106 σάξο ΑΧ με πειραγμένες αναρτήσεις δεν είναι σπάνιο να κοπεί τοπ μάουντ....για ποιόν χτυπά η καμπάνα..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
τα Top mount σου σκιστηκαν....κανονικα θελουν αλλαγη καθε 80.000κμ.... και κοστιζουν κοντα στα 300 ευρα με την τοποθετηση..,,,, εγω ευτυχως τα αλλαξα πριν καμια 20αρια μερες!ευτυχως που δεν ετρεχες.
αν το πας σε εξουσιοδοτημενο σιτροεν εχεις περασει τα 80.οοοκμ και δεν σου ειπαν να τα αλλαξεις, να τους τρεξεις....! εχει παει 'εγκυκλιος' απο τη σιτροεν οτι πρεπει να προτεινουν στον πελατη καθε 80.000κμ να αλλαζει top mount...! εμενα δεν μου το ειχε πει κανενα εξουσιοδοτημενο... μου το πρωτοανεφερε ενα συνεργειο σιτροεν μη εξουσιοδοτημενο
ακόμα δεν εχω έρθει σε επαφή με το συνεργείο! οταν το πήγα με τον γερανό είχε κλήσει.Αύριο πρωι θα πάω.
Έχω κάνει 275.000 χλμ και δεν μου έχουν πει ποτε για κάτι τέτοιο! Πάω και για καπώ μου φαίνεται ε? δεν το κόβω να φτιάχνεται! -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
τα Top mount σου σκιστηκαν....κανονικα θελουν αλλαγη καθε 80.000κμ.... και κοστιζουν κοντα στα 300 ευρα με την τοποθετηση..,,,, εγω ευτυχως τα αλλαξα πριν καμια 20αρια μερες!
ευτυχως που δεν ετρεχες.
ακόμα δεν εχω έρθει σε επαφή με το συνεργείο! οταν το πήγα με τον γερανό είχε κλήσει.Αύριο πρωι θα πάω.
Έχω κάνει 275.000 χλμ και δεν μου έχουν πει ποτε για κάτι τέτοιο! Πάω και για καπώ μου φαίνεται ε? δεν το κόβω να φτιάχνεται!Χρήστο το καπώ είναι το λιγότερο ευτυχώς που δεν είχες χειρότερα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάντως από πείρα σε 106 σάξο ΑΧ με πειραγμένες αναρτήσεις δεν είναι σπάνιο να κοπεί τοπ μάουντ.
...για ποιόν χτυπά η καμπάνα..
Για το 90% των σαξόραλλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
ευτυχως που δεν ετρεχες.
Έχω κάνει 275.000 χλμ και δεν μου έχουν πει ποτε για κάτι τέτοιο! Πάω και για καπώ μου φαίνεται ε? δεν το κόβω να φτιάχνεται!Χρήστο το καπώ είναι το λιγότερο ευτυχώς που δεν είχες χειρότερα.
πωπωωωωω και να φανταστείς οτι πριν 10 λεπτά πήγαινα με 150 στην αττική οδό!!!! καλα που σταμάτησα για λίγο για ψώνια και το έπαθα εκεί.
Τουλάχιστον να διαβάσουν αυτό το τόπικ και άλλοι κάτοχοι xantia και να ενημερωθούν γιατι απο οτι κατάλαβα δεν πολυαναφέρεται το πρόβλημα απο τα συνεργεία! -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πάντως από πείρα σε 106 σάξο ΑΧ με πειραγμένες αναρτήσεις δεν είναι σπάνιο να κοπεί τοπ μάουντ.
...για ποιόν χτυπά η καμπάνα..
Για το 90% των σαξόραλλων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα
Έχω κάνει 80.000 χλμ με το saxo.....
Κάτι σημαίνει μήπως ???
CITROËN FORUM