-
Αν τα βρουμε με την αμοιβή του μοντέλου
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Xρήστο για δες εδώ πώς έκανε την BX ένα μέλος από το GTClub..
Πολύ χρήμα ρε παιδί μου..Το προσπερνάω αυτό.
Χωρίς να πάρουμε ένα σχόλιο σου...?
Α πα πα πα...λοιπόν περιμένουμε..?Τι να σχολιασω βρε Σάββα την αισθητική του ή οτι έβαλε ένα κινητήρα που χαλάει το ζύγισμα του αυτοκινήτου.Τα καθίσματα όμορφα αλλά παράταιρα σε μια ΒΧ. Πάντως ζήλεψα το ταμπλώ που ήταν σε άψογη κατάσταση.
Ποια αισθητική; Ο τύπος έχει πάρει διαζύγιο από αυτήν εδώ και χρόνια.
-
...μόνο αυτός..?
Ξέρεις πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν στους δρόμους και γίνονται περίγελος..?!!
Τα κακόμοιρα τα αμαξάκια... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...μόνο αυτός..?Ξέρεις πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν στους δρόμους και γίνονται περίγελος..?!!
Τα κακόμοιρα τα αμαξάκια...Ελα όμως που αυτοί πιστεύουν το αντίθετο
-
Κάποτε πρέπει να απαγορεύσουμε το κυνήγι των ζώων που κυνηγάμε συνήθως και ν'αρχίσουμε εποχή κάγκουρα.
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ XSARA ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ).
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΌΤΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ. (π.χ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΑΝΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΨΙΛΙΘΟΡΥΒΟΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΝΩ ΚΑΙ Η ΑΚΑΜΨΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥ - ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΡΕΓΟΥΛΑΡΙΣΜΑ). -
Γιάννη γιατί όχι. Ως κάτοχος ενός εκ των πρώτων Xsara MkI δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα από αξιοπιστία. Η ακαμψία δεν είναι τόσο καλή όσο ενός Golf αλλά δεν έχω πρόβλημα με τις πόρτες παρόλο που το αυτοκίνητο έχει τρακάρει και έχει μπεί και σε καλίπμρα για να διορθωθεί ελαφριά ζημιά στο σασί. Κατα τα άλλα μόνο μπαταρίες έχω αλλάξει και την Τρίτη σε προγραμματισμένο service θα αλλάξω και το τελικό καζανάκι το οποίο έχει διαβρωθεί αρκετά σε 2-3 σημεία.
-
Johny μην γράφεις κεφαλαία...κουράζουν!ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!
Αντιγράφω φωτό από δημοσίευση του ΙΚΕ...ενδιαφέρει ίσως αρκετούς!
ΝΑΙ είναι το C2 VTS...έρχεται ο διάδοχος...!
[/url]
-
Μία φώτο από ΒΧ από το BX 16v club
Κούκλα ε??
[/img]
-
Λοιπόν συνσιτροενάκιδες είδα στα 'Νέα μοντέλα' την νέα C5.
Ομόρφηνε ε?? -
Εδώ http://www.koenes.net/aron/ αριστερά που λέει FOTOS μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από meeting στην Γαλλία πριν λίγο καιρό μόνο για Ami 6 & 8 !!!!
-
Πράγματι Χρήστο έχει ομορφύνει αρκετά ιδίως στα οπίσθιά της...
Το BX κούκλα αλλά τι τους ήθελε τους λασπωτήρες ο χριστιανός...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πράγματι Χρήστο έχει ομορφύνει αρκετά ιδίως στα οπίσθιά της...Το BX κούκλα αλλά τι τους ήθελε τους λασπωτήρες ο χριστιανός...
Ωχ..και πρόσφατα έβαλα και εγώ λασπωτήρες στο Ami μόνο και μόνο επειδή είναι σπάνιοι (ψώνιο εε?? χεχε)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πράγματι Χρήστο έχει ομορφύνει αρκετά ιδίως στα οπίσθιά της...Το BX κούκλα αλλά τι τους ήθελε τους λασπωτήρες ο χριστιανός...
Αστο όλα τα ΒΧ στην Αγγλία έχουν μάλλον για πρακτικούς λόγους
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Και στην Αγγλία να ήμουν πάλι δεν θα έβαζα...
Είναι αντιαισθητικοί του κερατά..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και στην Αγγλία να ήμουν πάλι δεν θα έβαζα...
Είναι αντιαισθητικοί του κερατά..
Τι να κάνεις ας ήταν έτσι η δικιά μου και μετά σκεφτόμουν τι θα έκανα με τους λασπωτήρες
-
Εντάξει ρε Χρήστο δεν είναι κ τίποτα τρομερό...αλήθεια τόσο χάλια είναι δικιά σου...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εντάξει ρε Χρήστο δεν είναι κ τίποτα τρομερό...αλήθεια τόσο χάλια είναι δικιά σου...?Θέλει αρκετή δουλειά και το πιο βασικό δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Έχω παραγγείλει μερικούς σωλήνες νερού πριν 3 εβδομάδες κι ακόμα περιμένω.
Ότι είναι κοινό με 1,4-1,6 υπάρχει στην αγορά, ότι αφορά το 16ν παραγγελία από Γαλλία και αν υπάρχει στοκ τότε κάποια στιγμή θα έρθουν. Περιμενω απάντηση για κάποια πράγματα και αν δεν τα βρω θα τα παραγγείλω προς Αγγλία μεριά μέσω ίντερνετ. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εντάξει ρε Χρήστο δεν είναι κ τίποτα τρομερό...αλήθεια τόσο χάλια είναι δικιά σου...?
Θέλει αρκετή δουλειά και το πιο βασικό δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Έχω παραγγείλει μερικούς σωλήνες νερού πριν 3 εβδομάδες κι ακόμα περιμένω.
Ότι είναι κοινό με 1,4-1,6 υπάρχει στην αγορά, ότι αφορά το 16ν παραγγελία από Γαλλία και αν υπάρχει στοκ τότε κάποια στιγμή θα έρθουν. Περιμενω απάντηση για κάποια πράγματα και αν δεν τα βρω θα τα παραγγείλω προς Αγγλία μεριά μέσω ίντερνετ.Aπο ποιό αγγλικό site παραγγέλνεις?Ρωτάω γιατί και εγώ κάνω αρκετές αγορές σε αναλώσιμα απο το internet
-
Οταν λες αναλώσιμα Γιάννη τι εννοείς..?
CITROËN FORUM