-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οταν λες αναλώσιμα Γιάννη τι εννοείς..?Βασικά μπουζί και φίλτρα αέρα και βενζίνης,ενώ μια φορά είχα αγοράσει τακάκια και αριστερό καθρέφτη που είχε σπάσει.
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Οταν λες αναλώσιμα Γιάννη τι εννοείς..?
Βασικά μπουζί και φίλτρα αέρα και βενζίνης,ενώ μια φορά είχα αγοράσει τακάκια και αριστερό καθρέφτη που είχε σπάσει.
Eχεις κανα link...?
Συμφέρει..?
-
http://www.spark-plugs.co.uk
http://www.needforspeed.co.uk
http://www.eurocarparts.com
Συμφέρει σε συγκεκριμένα προιόντα όπως μπουζί,ελεύθερα φίλτρα κ.α(χαρακτηριστικά τα denso iridium τα παίρνεις στην Ελλάδα με 100ε και απο το site μαζί με μεταφορικά δεν ξεπερνάει τα 60ε).Για φθηνά ανταλλακτικά(π.χ ΄χάρτινο φίλτρο)δεν αξίζει τόσο(λόγω μεταφορικών).Επίσης τον καθρεφτη τον πήρα γύρω στα 15 ευρώ συν γύρω στα 20 μεταφορικά,ενώ στην citroen τον έδιναν 60 νομίζω(χειροκίνητος). -
Γεια σας παίδες! Τέλειωσαν οι διακοπές για φέτος...
-
Καλώς ήρθες.......
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γεια σας παίδες! Τέλειωσαν οι διακοπές για φέτος...Kαλώς ήρθες Για μένα αρχίζουν πάντως απο αύριο και για 7 ημέρες και δυστυχώς δεν θα έχω πρόσβαση στο forum
-
Καλωσήρθες Νικόλα!!!
Ελπίζω να γέμισαν οι μπαταρίες σου.Γιάννη έχω δει εδώ ότι έχει αρκετά ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό μου
-
Bρε καλώς τον Νικόλααα... ...οι δικές μου λήγουν την Πέμπτη και ΝΑΙ έχω πρόσβαση στο ΝΕΤ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Bρε καλώς τον Νικόλααα... ...οι δικές μου λήγουν την Πέμπτη και ΝΑΙ έχω πρόσβαση στο ΝΕΤ...Τυχερέ!!
Ελπίζω να κάνεις καμμιά βουτιά μεταξύ των πόστ!!! -
Υeap έκανα αρκετά!
Να ρωτήσω κάτι...ο κατασκευαστής μου λέει να έχω πίεση στα λάστιχα 36 μπροστά 32 πίσω.
Τα βρίσκω λίγο υπερβολικά και βάζω 32-30...κάνω καλά ή να βάλω αυτά που λέει η Citroen..? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Υeap έκανα αρκετά!Να ρωτήσω κάτι...ο κατασκευαστής μου λέει να έχω πίεση στα λάστιχα 36 μπροστά 32 πίσω.
Τα βρίσκω λίγο υπερβολικά και βάζω 32-30...κάνω καλά ή να βάλω αυτά που λέει η Citroen..?Οι τιμές αυτές είναι για νορμάλ ανάρτηση με τα νορμάλ λάστιχα στην εργοστασιακή διάσταση. Αν χρησιμοποιείς το νορμάλ σεταπ καλό είναι να βάζεις τις πιέσεις που προτείνει ο κατασκευαστής. Από κει και πέρα ωάξιμο δοκιμάζοντας διαφορετικάς πιέσεις. Στο ΑΧ με γκρουπ ν μπιλστάιν και 225 λίμπρες ελατήρια μπροστά και νορμάλ ράβδους πίσω στα 185-55-14 re720 κατέληξα να βάζω 28 μπροστά και 26 πίσω και ήμουν ικανοποιημένος. Πιο παλιά χωρίς να το ψάξω έβαζα 32 γύρω γύρω αλλά όταν άρχισα να δοκιμάζω πιέσεις κατάληξα ότι καλύτερα ήταν κάτω απ' το 30.
Α για τα εργοστασιακά 185-60-13 μισλέν η σιτροέν πρότεινε 27.
-
Xρήστο το αυτοκίνητο έχει χαμηλώσει κατά 5,5 με 6 πόντους.
Του βάζω 32-30.Μία φορά του έβαλα 28-26 και σέρνονταν...ήταν άστα να πάνε.
Φοράω Michelin 185-55-14.
Αρα από τα λεγόμενα σου καλή είναι η 32-30... -
Καλά ρε Σάββα είπαμε να χαμηλώνουμε (όσοι μπορούν) τα αυτοκίνητα τους, αλλά όχι έτσι βρε αγορίνα μου 6 πόντους!
Αυτό δεν είναι χαμήλωμα είναι ένα με την άσφαλτο!
Να ζούσαμε ας πούμε στην Γερμανία που οι δρόμοι είναι δρόμοι να πω άντε εν μέρει εντάξει αλλά εδώ στην Ελλάδα που μόνο δρόμοι δεν είναι… πως τα καταφέρνεις;
Και ακόμα η άνεση δεν έχει πάει περίπατο;
Με τόσο χαμηλωμένο το αυτοκίνητο τι κερδίζεις εκτός από πούλμούρ ; -
Το κάνω γιατί αρέσει σε μένα και όχι γιατί θέλω να πουλήσω μούρη!
Μετά δεν είναι τόσο τρομερό όσο ακούγεται...και δεν βρίσκω πουθενά!Η άνεση μια χαρά είναι γιατί έχω βάλει ρυθμιζόμενη ...1.800 ευρώ έσκασα!
Ενα θα σου πω : όλο τον χειμώνα πηγαινοερχόμουν καθημερινά από την Μαραθώνος.Ο πρόεδρος ξέρει τι νταμάρι ήταν....το αμάξι δεν έκανε κιχ!
-
...το νέο C5..
-
Nίκη στην Γερμανία με το Λεμπ και στην τρίτη τον King Carlos...
Ο Λοέμπ έδειξε από την αρχή του αγώνα τις προθέσεις του και με τη νίκη του αυτή, αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα στους 29 βαθμούς.
Η Citroen προηγείται με 125 βαθμούς, 29 περισσότερους από τη Ford που είναι δεύτερη.Τυχερός αριθμός το 29...
Μην ξεχνιόμαστε...
Edit: Κούκλα η Χsara Nικόλα έτσι?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Edit: Κούκλα η Χsara Nικόλα έτσι?Μόνο κούκλα?
Και η C5 πώς σου φαίνεται?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
**ρυθμιζόμενη ...1.800 ευρώ **
οκ σηκώνω τα χέρια ψιλά!Ενα θα σου πω : όλο τον χειμώνα πηγαινοερχόμουν καθημερινά από την Μαραθώνος.Ο πρόεδρος ξέρει τι νταμάρι ήταν....το αμάξι δεν έκανε κιχ!
γιατί εγω δεν ξέρω απο Μαραθώνος... πού μένω;
λολ οκ δεν ήξερα για την ρυθμιζόμενη...
αλλά ξέρεις οτι όταν ακούς 6 ποντους χαμήλωμα... σου κάνει κάτι τικ... -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
**ρυθμιζόμενη ...1.800 ευρώ **
οκ σηκώνω τα χέρια ψιλά!Ενα θα σου πω : όλο τον χειμώνα πηγαινοερχόμουν καθημερινά από την Μαραθώνος.Ο πρόεδρος ξέρει τι νταμάρι ήταν....το αμάξι δεν έκανε κιχ!
γιατί εγω δεν ξέρω απο Μαραθώνος... πού μένω;
λολ οκ δεν ήξερα για την ρυθμιζόμενη...
αλλά ξέρεις οτι όταν ακούς 6 ποντους χαμήλωμα... σου κάνει κάτι τικ...Θανάση εσύ μένεις στο τελείωμά της...άσε το τι τράβηξα ένα χειμώνα δεν λέγεται...
-
Κι εμένα με κούρασε η Μαραθώνος, ευτυχώς όμως λιγότερο συχνά...
Σάββα, πού πήγε η υπογραφή σου? Με ανησυχείς!
CITROËN FORUM