-
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
έχω μπεί σε xm I V6, Xm II v6 -24
Cx 2400gti I, Cx 25 gti II
Ax 1.1, zx 1.4, xsara I 1.6, Xantia 1.6. gs x2, gsa pallas, gsa special, c4 1.6, bx 1.4katέχω οδηγήσει από ψιτροέν μόνο την δικιά μου xm
Kαι σε xantia v6
όντως Αλλά μην μου το θυμίζεις γιατί θυμάμαι τη λευκή xm που χάσαμε μέσα από τα χέρια μας κομματάκια θα είναι τωρα
Δεν την χασαμε αυτη ζηταγε οτι να ναι
Θα περασω μια βολτα να δω αν υπαρχει ακομα εκει
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
αντε μπας και την φάμε, λευκή με μαύρα δέρματα βαγγέλη σκέτη κα... ήταν
-
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
αντε μπας και την φάμε, λευκή με μαύρα δέρματα βαγγέλη σκέτη κα... ήταν
Για ανταλλακτικα τη θελετε αυτη ή ειναι μια χαρα αμαξι για κυκλοφορια?
@blanc ange
Διαβασε greekcitroenclub.. -
δεν διαλύουμε xm none ! Για κυκλοφορια δεν μπορεί είναι με ξένα νούμερα. Θα πήγαινε στα οικόπεδα της πλάτσα πλούτσα του ψιτροβαγκ για να την βλέπουμε και να παίρνουμε δυνάμεις μέχρι να έπαιρνε φιλπα νούμερα
-
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
δεν διαλύουμε xm none ! Για κυκλοφορια δεν μπορεί είναι με ξένα νούμερα. Θα πήγαινε στα οικόπεδα της πλάτσα πλούτσα του ψιτροβαγκ για να την βλέπουμε και να παίρνουμε δυνάμεις μέχρι να έπαιρνε φιλπα νούμεραΣωστοι..
Ειναι η station wagon που ειχε αναφερθει αλλου? -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Καλα ετσι ξερω να απαντησω και γω!!!Δλδ τι θες να σου πω?
Απο κουβεντες με μαστορια, κατοχους και τι πιο φυσιολογικο απο ατομα που γραφουνε στο club.. Χαρακτηριστικα μου ελεγε ο Δοκαν**** στη πατρα εδω οτι η κρεμαγιερα ειναι μεσα στο προγραμμα στα c2.
Εσυ δλδ απο αλλου τα ξερεις και συμφωνησες σε ολα σχεδον μαζι μου.. -
Εχεις προσωπικη εμπειρια απο c2? Που το εχεις το vts κρυμμενο ρε?
-
Το προβλημα που παρουσιαζεται αφορα τα 1.6 vts που εχουν μεταλλικη εισαγωγη..7 βιδες εχει και καποιες την ακουνε..Καποιοι επισης ειχαν θεμα και με τη φλατζουλα της εισαγωγης μετα το σπασιμο καποιας βιδας..
Κοβονται και σφυριζει σαν υπερτροφοδοτουμενο μετα..Ειναι ψαρωτικο..
Εδω το 'μπουζονι' κομμενο και καινουργιο.. Μετα απο ενα σημειο τα αλλαξαν με πιο ενισχυμενα.
Εκανα πιο συγκεκριμενο και το αρχικο ποστ.
-
Αυτή η βίδα είναι σχεδόν ίδια με μία που άλλαξα σε καρούλι από ένα κρεβάτι που έσπασε
Αμορτισέρ για C4 1.4 έχει να προτείνει κανείς; Όχι για χαμήλωμα, απλά θέλω να κάνουν καλύτερη απόσβεση από τα μαμά που είναι για τον πέονα.
-
Μα και τα citroen σαν κρεβάτια είναι,ορθοπεδικά κι άνετα
-
Ναι ρε βασιλακη το διορθωσα..Εν παση περιπτωση μετα απο 1,5 σελιδα αναλυση ελπιζω επιτελους να καταλαβες και να εμαθες....Μ αρεσει που δε το ειχες ξανακουσει..
-
όχι νονέ μου station, είναι μια xm 3.0 V6 με γερμανικές πινακίδες, αλλά δεν τα βρήμαμε στην τιμή, αυτά τα αυτοκίνητα στο εξωτερικό τα παίρνεις με 300 ευρώ μια ζημιά στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων να έχει και θες ένα τριχίλιαρο ευρώ να το αλλάξεις, τα manual
είναι πολύ πιο αξιόπιστα αλλά και πολύ σπάνια -
Οντως στο mobile.de βρισκεις πολυ σκοτωμενα xm..Τωρα ο ελληναρας πρεπει να βγαλει απο τη μυγα ξιγκι..
-
περιμένω να δώ τις c6 πως θα αρχίσουν να τις χαρίζουν σε λίγο αν και με τόσα λίγα που κυκλοφόρησαν είναι πιθανόν να κρατήσουν τις τιμές και να μην ξεφτιλιστούν όπως οι xm. Θα διατηρηθεί άραγε η c6 σε παραγωγή για καμια 5 ετία ακόμα άραγε 2005-2015 χλωμό το κόβω
-
Στη γερμανια πουλησε καλα η c6..Φυσικα καμια επαφη με το γερμανικο ανταγωνισμο αλλα υπαρχουν πολλα αμαξια ,καλα για γαλλια δε το συζητω...
Σημερα ανεβασε φωτο της c6 του και μελος μας στο 'αλλο' που ειχε και καιρο να εμφανιστει. -
την είδα τώρα.. έχω την εντύπωση ότι την έχω δει και στο δρόμο, εγώ έχω διαλέξει ήδη μαύρη με μαύρα δέρματα τα λευκά θα λερώνονται πολύ, αρχίζουμε αποταμίευση από σήμερα και σε μια δεκαετία θα τα μαζέψουμε, άσε να πάρει ο ψιτροβάγκ πρώτα και μετά εγώ
-
-
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
, άσε να πάρει ο ψιτροβάγκ πρώτα και μετά εγώΣε 20 χρονακια ναι
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Διαβαζω στο Citroen Forum κατι περιπτωσεις οπου πχ δεν εμπαινε ταχυτητα ή σπαγαν κατι ρουλεμαν κτλ
Τι εκτασης ηταν τα φαινομενα αυτα?Αυτο γινοταν επειδη πολλοι που αλλαζαν συμπλεκτη δεν εκαναν επαναρχικοποιηση και τηλεφορτιση του ενεργοποιητη κι ετσι δεν μπορουσε να λειτουργησει σωστα η λειτουργεια του συμπλεκτη με αποτελεσμα σπασμενα ρουλεμαν συμπλ. ενεργοποιητες κλπ Αν το κανεις αυτο ολα οκ
Καλα ετσι ξερω να απαντησω και γω!!!
Δλδ τι θες να σου πω?
Απο κουβεντες με μαστορια, κατοχους και τι πιο φυσιολογικο απο ατομα που γραφουνε στο club.. Χαρακτηριστικα μου ελεγε ο Δοκαν**** στη πατρα εδω οτι η κρεμαγιερα ειναι μεσα στο προγραμμα στα c2.
Εσυ δλδ απο αλλου τα ξερεις και συμφωνησες σε ολα σχεδον μαζι μου..ομως πως χρησιμοποιουν την κρεμαγιερα αυτοι? Ως γνωστον τα ηλεκτρικα τιμονια δεν θελουν ζορι στο τερμα. Εγω ειχα χρησιμοποιησει ενα C3 για 100000 χλμ και δεν εβγαλε κατι τετοιο. Οτι μπορει να υπαρχει αυξημενη συχνοτητα οκ αλλα αυτο συμβαινει συνηθως σε αμαξια που ζοριζουν οι οδηγοι τους κατα το τερματισμα της κρεμαγιερας (καβαλημα πεζοδρομιου, πιεση για στριψιμο ενω ειναι ηδη στο τερμα κλπ).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
η CX του πάντως είναι όλα τα λεφτά.
Γιατι δεν μας γραφεις και εσυ σε ποιες ψιτροεν εχεις μπει
CITROËN FORUM