-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τώρα αυτό κοιτούσα κι εγώ,με πρόλαβες
Εργοστασιακά φοράει 175/65R14 κι αυτή τη διάσταση έχει πάνω αλλά με ζάντες αλουμινίου οι οποίες πρέπει να έχουν διαφορετικό όφσετ απ τις εργοστασιακές σιδερένιεςEίσαι έτοιμος για εξαλτο σε 185/60/14
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εργοστασιακά φοράει 175/65R14 κι αυτή τη διάσταση έχει πάνω αλλά με ζάντες αλουμινίου οι οποίες πρέπει να έχουν διαφορετικό όφσετ απ τις εργοστασιακές σιδερένιεςEίσαι έτοιμος για εξαλτο σε 185/60/14
Αυτα φοραω στην ΒΧ Απιστευτα !!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δε θέλω ποιό φαρδιά
-
Θα βάλεις αυτό που σου λέμε και θα μας θυμηθείς. Το θέμα βασικά δεν είναι το φάρδος (η διαφορά είναι αμελητέα) αλλά στην ποιότητα του ελαστικού.... Καλώς ή κακώς το exalto μπροστά στις οικολογικες και οικονομικες λυσεις που υπαρχουν στα 175/65 ειναι κλάσεις ανώτερο...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δε θέλω ποιό φαρδιά
Βάλτα και δεν θα χάσεις Οι Xsara πρώτης γενιάς πατάνε σε 185/65/14 μη σε προβληματίζει το φάρδος. Εκτός κι αν θές να βάλεις οικολογικά λάστιχα
-
Εντάξει, πήραμε και το ποσοστό μας σήμερα. Θανάρα πούλησες κανένα τσιτροέν σήμερα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εντάξει, πήραμε και το ποσοστό μας σήμερα. Θανάρα πούλησες κανένα τσιτροέν σήμερα;Πήρα και μπόνους. Πλέον πουλάω οτιδήποτε παράγεται στην Γαλλία. Άλλωστε αυτοί με πληρώνουν
Αααα και αν βάλεις οικολογικά λάστιχα να βάλεις τα Saver. Μην χάνουμε τους στόχους μας -
Εγώ έλεγα να βάλω 13άρα ζάντα να πάει ποιό βάρκα το αμάξι κι εσείς μου λέτε για 185 σε 14άρα?
Michelin θα μπουν πάνω έτσι κι αλλιώς
Στη 14άρα εργοστασιακή ζάντα δεν σας μαγουλιάζει το 185?
Απ την άλλη τώρα που το σκέφτομαι η διαφορά στην άνεση σε σχέση με τη 13άρα ίσως ισοφαριστεί κατά κάποιο τρόπο απ το 'φουσκωμένο' πλαινό των 185 -
Δεν γνωριζω η BX εχει εργοστασιακη διασταση 185/60/14 (βασικα 195/60/14 αλλα εβαλα ζαντες απο το απλο GTi για να βρισκω λαστιχα ) τωρα για τα υπολοιπα δεν γνωριζω
-
Γιώργο τι λάστιχα μόνταρες πάνω;;;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ έλεγα να βάλω 13άρα ζάντα να πάει ποιό βάρκα το αμάξι κι εσείς μου λέτε για 185 σε 14άρα?Michelin θα μπουν πάνω έτσι κι αλλιώς
Στη 14άρα εργοστασιακή ζάντα δεν σας μαγουλιάζει το 185?
Απ την άλλη τώρα που το σκέφτομαι η διαφορά στην άνεση σε σχέση με τη 13άρα ίσως ισοφαριστεί κατά κάποιο τρόπο απ το 'φουσκωμένο' πλαινό των 185Δεν νομίζω να έχουν διαφορετικού πλάτους ζάντες τα Ξαρά από τα ΖΧ και δεν νομίζω το Εξάλτο να μαγουλιάζει σε 60αρι προφίλ. Εδω δεν μαγουλιάζει το 65αρι Ένερτζι
Tσεκαρε αυτό το λίνκ Μάκη αν δεν το ξέρεις ήδη δλδ
http://service.citroen.com
Χρησιμότατο και τζαμπέ ,εφόσον σε ενδιαφέρουν απλά οι κωδικοί των ανταλακτικών. Μπορείς να δείς και τι πλάτος ζάντας έχει η ΖΧ σε σύγκριση με την Ξαρά -
Θέλω να μετρήσει κάποιος τα ύψη μιας ΖΧ 14άρας με 14άρες ζάντες.
Σε επίπεδο έδαφος ξεφόρτωτο μπρος και πίσω και να μας δώσει τιμές από έδαφος μέχρι την άκρη του φτερού.
Αν γίνετε να έχουμε μετρήσεις από 3-4 αμάξια ίδια ακόμα καλύτερα.Επίσης κοιτάξτε λιγάκι πόσες σπείρες έχουν τα μπροστινά ελατήρια και με τι χρώμα είναι βαμένα/σημεδεμένα.
-
Βλεπεις να εχει κανει μαιμουδιες ο προηγουμενος στην αναρτηση;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σε επίπεδο έδαφος ξεφόρτωτο μπρος και πίσω και να μας δώσει τιμές από έδαφος μέχρι την άκρη του φτερού.
Αν γίνετε να έχουμε μετρήσεις από 3-4 αμάξια ίδια ακόμα καλύτερα.Επίσης κοιτάξτε λιγάκι πόσες σπείρες έχουν τα μπροστινά ελατήρια και με τι χρώμα είναι βαμένα/σημεδεμένα.
όχι από έδαφος, από το μουαγιέ στο κέντρο, για να μην παίζει ρόλο το φούσκωμα του λάστιχου καλύτερα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βλεπεις να εχει κανει μαιμουδιες ο προηγουμενος στην αναρτηση;Εχω παραγγήλει τετράδα γνήσια αμορτισέρ.
Ακόμα δεν το έχω ανοίξει το αμάξι για service ούτε καν το έχω σηκώσει ΑΛΛΑ νομίζω ότι τα μπροστινά ελατήρια έχουν μια σπειρα παραπάνω και πίσω είναι πολύ κούτσουρο,θέλω να πιστέυω ότι είναι απ τα αμορτισέρ.
Ισως αυριο τα βγάλω τελείως και πατήσω κάτω το αμάξι να δω τι ταλάντωση θα έχει με τη ράβδο μόνο.Οτι έχει πολύ σκληρά αμορτισέρ αυτό το θεωρώ δεδομένο από κει και πέρα δεν ξέρω.
Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος που κάνει τέτοιες καγκουριές σε Γαλλικό αμάξι(για να μην πω σε όλα).
Θες ρε γκασμά αμάξι τραπέζι,μάθε να οδηγάς πρώτα ή πάρε ένα σταρλετ.Mirage το ξέρω το λινκ αλλά τις προάλες δεν μπορούσα να κάνω εγγραφή
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
όχι από έδαφος, από το μουαγιέ στο κέντρο, για να μην παίζει ρόλο το φούσκωμα του λάστιχου καλύτερα
Ναι σωστά εγώ θεώρησα με σωστή πίεση ελαστικών αλλά και πάλι ελαστικό με ελαστικό έχει διαφορά......έχεις δίκιο
Μόνο να μετρήσουν ακριβώς από κέντρο οι υποψήφιοι τεσταδόροι -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
χωρίς να είναι απόλυτο (αύριο το σίγουρο) 33cm από το κέντρο του μουαγιεν στο κάθετο μέχρι να βρεις το φτερό.
πάρε ένα μέτρο και έβγα να πάρεις μια ιδέα πόσο είναι. -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Χρονια φοραγαμε και φορουσα στη ΖΧ τα Michelin Pilot exalto...
Σαν το Continental λαστιχο δεν ξανα ειδα! Τοποθετησε 185/60/14 ζαντα και βαλε πανω αυτο το λαστιχο!!!
Μερα με τη νυχτα με ολα τα υπολοιπα!!!Αν μιλησουμε και για λιγο μεγαλυτερες διαστασεις, Pireli PZero nero!!!
To ΛΑΣΤΙΧΟ!!!Κάνε μια μέτρηση εσύ με τη μεζούρα κι άσε τα λάστιχα για τώρα
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
χωρίς να είναι απόλυτο (αύριο το σίγουρο) 33cm από το κέντρο του μουαγιεν στο κάθετο μέχρι να βρεις το φτερό.
Μέτρα ακριβώς αύριο αν είναι μπρός και πίσω και πόσες σπείρες έχει το ελατήριο και χρώμα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μέτρα ακριβώς αύριο αν είναι μπρός και πίσω και πόσες σπείρες έχει το ελατήριο και χρώμα
τα 33 είναι για τον πίσω άξονα, θα μάθω και για μπροστά.
CITROËN FORUM