-
Καλά εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά στα Γαλλικά φόρα έχει πέσει πολύ κλάμα...
Πάντως οι φατσολίφτ είναι βελτιωμένες συνολικά. Επίσης να πούμε οτι στην Ελλάδα δεν ήρθαν ποτέ πετρελαιοκίνητες οι οποίες είχαν και τα περισσότερα μηχανικά προβλήματα -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Κατα τα αλλα GeZ φοραμε παροπηδες επειδη δεν το χαρακτηριζουμε τριμπουρδελο και το λεμε απλα προβληματικο σε καποια θεματα!Tα μοντελα δευτερο μισο 02 εως και τελος μκ1 παντως δεν ειχαν προβληματα ομως τα προηγουμενα αστο καλυτερα.....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως οι φατσολίφτ είναι βελτιωμένες συνολικά. Επίσης να πούμε οτι στην Ελλάδα δεν ήρθαν ποτέ πετρελαιοκίνητες οι οποίες είχαν και τα περισσότερα μηχανικά προβλήματα.καλα τωρα εγραψες!!! Οντως τοτε δεν προλαβαιναν να αλλαζουν τροχαλιες Damper και ενα σωρο αλλα πραγματα καθως και προβληματα του HPi (τον θυμαστε?) λογω μη συμβατου καυσιμου (πολυ θειο). Τωρα αν εβρισκα HPi μαλλον θα το επαιρνα (αναβαθμισμενα καυσιμα) αλλα αδυνατο να βρεθει!!!
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Επίσης να πούμε οτι στην Ελλάδα δεν ήρθαν ποτέ πετρελαιοκίνητες οι οποίες είχαν και τα περισσότερα μηχανικά προβλήματα.
Αυτο παλι απο που το ξερουμε???
Το λένε οι χρήστες τους και οι στατιστικές των περιοδικών της χώρας που έχει κάνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις και που την παράγει. Είναι αυτοί που θα σου έλεγαν οτι το νικ σου δεν βγάζει νόημα στην γλώσσα τους
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Πάντως οι φατσολίφτ είναι βελτιωμένες συνολικά. Επίσης να πούμε οτι στην Ελλάδα δεν ήρθαν ποτέ πετρελαιοκίνητες οι οποίες είχαν και τα περισσότερα μηχανικά προβλήματα.καλα τωρα εγραψες!!! Οντως τοτε δεν προλαβαιναν να αλλαζουν τροχαλιες Damper και ενα σωρο αλλα πραγματα καθως και προβληματα του HPi (τον θυμαστε?) λογω μη συμβατου καυσιμου (πολυ θειο). Τωρα αν εβρισκα HPi μαλλον θα το επαιρνα (αναβαθμισμενα καυσιμα) αλλα αδυνατο να βρεθει!!!
+βολαν
Πάντως τον HPi δεν τον είχαν συμπαθήσει τότε... Γενικά, όχι τρελές διαφορές σε σχέση με τον κλασσικό 2λιτρο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+βολαν
Πάντως τον HPi δεν τον είχαν συμπαθήσει τότε... Γενικά, όχι τρελές διαφορές σε σχέση με τον κλασσικό 2λιτρο.
Αλλα ήταν πιο οικονομικος σε overall χρηση απ'οτι ο κοινος διλιτρος!!!
-
-
Δε το χαλαγε το father μια mk1 του '02 2λιτρη με την ηλεκτρονικη αναρτηση παντως με το sport κτλπ..και μια χαρα αξιοπιστη θα ηταν..στο gcc δεν εχουμε τα τρελα που λετε..Μονο ενας καημενος με 370000km που του κανει τρελα η αναρτηση..Ε καλα χιλιομετρα εχει.. τωρα για τους ντιζελ long story οπως λετε..Και οντως τα πρωτα κομματια ειχαν θεματα..
Αυτο που με χαλαγε με τη c5 mk1 ηταν οτι συμφωνα με ιδιοκτητες ηταν πλαδαρη στο δρομο καμια σχεση με xantia II.. -
Είναι λιιιιγο μεγαλύτερο το δείγμα μου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είναι λιιιιγο μεγαλύτερο το δείγμα μουΣτα δικα σου μπορει να τρολλαρει ο pasxos...
-
Δεν κατέχει την γλώσσα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν κατέχει την γλώσσα.Μπορει να γραφει ως 'Αννα Βακαλου' αυτη ειναι απο τζακι...με τα γαλλικα και τα πιανα της..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν κατέχει την γλώσσα.
Μπορει να γραφει ως 'Αννα Βακαλου' αυτη ειναι απο τζακι...με τα γαλλικα και τα πιανα της..
Ούτε αυτή την κατέχει την γλώσσα
-
μποντι λάνγκουαντζ όμως θα κατέχει
Έλα να συνεχίσουμε για το λαγκουνοκουπέ εμείς
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μποντι λάνγκουαντζ όμως θα κατέχειΈλα να συνεχίσουμε για το λαγκουνοκουπέ εμείς
Αυτή μόνο η Μόνικα...
Τι να πώ άλλο...Το θέλω κολασμένα -
Έχει στοιχειώσει τα όνειρά μου, i would love to tap that fountain of passion
Για την μόνικα μιλάω, όχι για την λαγκουνοκουπέ.
Εσύ δεν μου είπες, με τις xtreme powahhhh είδες διαφορά πέρα από την τσέπη;
-
Θελω κι εγω λαγκουνοκουπε..δεν εχω λεφτα ειμαι φοιτητης..
-
Στρίβει απίστευτα η ρουφ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στρίβει απίστευτα η ρουφΣτριβει σα citroen..
-
Δεν έχω βγεί αυτοκινητόδρομο με δαύτες και μέσα στην πόλη του Φωτός είναι αδύνατο να καταλάβεις την όποια διαφορά.
Ταξίδιον προβλέπεται για τέλη Μάρτη. Θα είναι πιθανώς νυχτερινό οποτε και θα ενημερώσω
CITROËN FORUM