-
μακη το πλαισιο.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
μακη το πλαισιο.Ρίχνει καρεκλοπόδαρα έξω,βάστα λίγο....
-
Απλά είπα να αλλάξω θέμα γιατί βαρέθηκα με τις αρχαιότητες .
Και επ' ευκαιρία σαν πρώην κάτοχος και ΖΧ (2) και ΒΧ (2) , μπορώ να πώ ότι ωραία η ΖΧ αλλά η ΒΧ ήταν πανέμορφο σχέδιο του Bertone καί σχεδιάστηκε το 1983 , 8 ολόκληρα χρόνια πριν το ΖΧ .
Επίσης θα ήθελα να θυμηθήτε τον ανταγωνισμό και τα σχήματα των άλλων αυτοκινήτων των αρχών της δεκαετίας του 1980 γιά να συγκρίνουμε .
Επίσης τις ιπποδυνάμεις των Βαγγέληδων της εποχής .αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως οι gs και bx όπως και όλες οι άλλες citroen με υδροπνευματικη δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα άλλο αυτοκίνητο γιατί απλά έπαιζαν σε μια δική τους κλάση.
άλλωστε απο το δημοτικό μάθαμε να συγκρίνουμε μόνο ίδια και όμοια πράγματα και ποτέ ανομία.+1000
-
το ανομια γ.......ο μου
-
το ανομια γ.......ο μουαπλά θα μπορούσες να πεις 'όχι όμοια', χωρις μπερδέματα περισσότερα
-
ποσα καλα μπορει να στηβουν αυτα τα γ@μ@μεν@ τα ζχ και βχ ???????????????????
ποιος θα μου δωσει το δικο του βολτα???/ -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
935 σελίδες το φόρουμ μιάς εταιρείας σε μιά χώρα που οι πωλήσεις της είναι χαμηλά και εκτός πρώτης δεκάδας των εταιρειών .Βρε που ζούμε
http://www.youtube.com/watch?v=JwSKcdSP ... re=relatedΤους ανθρώπους που κατανοούν τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της Citroen ποιό πθανό είναι να τους βρεις σε ένα αυτοκινητισκό φόρουμ παρά στο καφενείο των bmw και merc.
Οσοι θάβουν τα citroen κι έχουν αμάξι 30Κ ανάθεμα αν έχουν καβαλήσει μια C5 -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
ποσα καλα μπορει να στηβουν αυτα τα γ@μ@μεν@ τα ζχ και βχ ???????????????????Και το ΖΧ και το BX αν και έχουν διαφορετική φιλοσοφία στην ανάρτηση και τα δύο πάνε μαλλιά κουβάρια
-
Απλά είπα να αλλάξω θέμα γιατί βαρέθηκα με τις αρχαιότητες .
Και επ' ευκαιρία σαν πρώην κάτοχος και ΖΧ (2) και ΒΧ (2) , μπορώ να πώ ότι ωραία η ΖΧ αλλά η ΒΧ ήταν πανέμορφο σχέδιο του Bertone καί σχεδιάστηκε το 1983 , 8 ολόκληρα χρόνια πριν το ΖΧ .
Επίσης θα ήθελα να θυμηθήτε τον ανταγωνισμό και τα σχήματα των άλλων αυτοκινήτων των αρχών της δεκαετίας του 1980 γιά να συγκρίνουμε .
Επίσης τις ιπποδυνάμεις των Βαγγέληδων της εποχής .αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως οι gs και bx όπως και όλες οι άλλες citroen με υδροπνευματικη δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα άλλο αυτοκίνητο γιατί απλά έπαιζαν σε μια δική τους κλάση.
άλλωστε απο το δημοτικό μάθαμε να συγκρίνουμε μόνο ίδια και όμοια πράγματα και ποτέ ανόμοιαΜια ΧΜ για αργότερα
-
drdinio το καρντάσι έδωσε το fiat και έκλεισε ένα 307,πάει χάλασε ο κόσμος
-
Σωστή επιλογή.
Βρες μου τις elf nfp εσύ τώρα και άσε τις βόλτες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σωστή επιλογή.Βρες μου τις elf nfp εσύ τώρα και άσε τις βόλτες.
-
935 σελίδες το φόρουμ μιάς εταιρείας σε μιά χώρα που οι πωλήσεις της είναι χαμηλά και εκτός πρώτης δεκάδας των εταιρειών .
Βρε που ζούμε
http://www.youtube.com/watch?v=JwSKcdSP ... re=relatedγιατί απορείς???
πρέπει μια εταιρία να είναι πρώτη σε πωλήσεις για να έχει φανατικούς φίλους (και εχθρούς)μα και η peugeot ηταν στην 12 θεση..... και η citroen στην 16η και η bmw στην 14η
ε και??????και η suzuki ,η nissan και η hyundai στις 5,7,6 θεση..
και παλι .....ε και?????? -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
935 σελίδες το φόρουμ μιάς εταιρείας σε μιά χώρα που οι πωλήσεις της είναι χαμηλά και εκτός πρώτης δεκάδας των εταιρειών .
Βρε που ζούμε
http://www.youtube.com/watch?v=JwSKcdSP ... re=relatedγιατί απορείς???
πρέπει μια εταιρία να είναι πρώτη σε πωλήσεις για να έχει φανατικούς φίλους (και εχθρούς)μα και η peugeot ηταν στην 12 θεση..... και η citroen στην 16η και η bmw στην 14η
ε και??????και η suzuki ,η nissan και η hyundai στις 5,7,6 θεση..
και παλι .....ε και??????ε και.........χε@@@@@με (με το συμπάθιο)
-
-
μονο φετος και περσι ηταν τοσο χαμηλα σε πωλησεις η peugeot/citroen
πιο παλιά η citroen επαιζε στο top3
και η peugeot καπου εκει ηταν -
http://www.youtube.com/watch?v=fjkNmVHF ... re=related
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Youtube Videoτο όργανο στο κάτω μέρος του στροφόμετρου γιατί δείχνει ΜΗΔΕΝ
-
Ειναι δείκτης στάθμης λαδιού. Λειτουργεί για λίγη ώρα μετά την εκκίνηση και μετά μηδενίζει
-
Αυτο που περιγράφω είναι η κανονική λειτουργία του οργάνου. Τωρα αν λειτουργεί ή όχι στην προκειμένη περίπτωση δεν το ξέρω
CITROËN FORUM