-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Φιλοι σιτροενακηδες ξερετε κανενα σαιτ με τεχνικες πληροφοριες για τους tu κινητηρες?Τι ζητάς να μάθεις??
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ...
Δεν πτοούμε Σάββα....... ακόμη
Ετσι σε θέλω Χρήστο..
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πού είστε ωρέεεεε...?
Σε κανα Πεζό 307 φόρουμ..?..δεν πιστεύω..
Βρε Σάββα δεν προλαβαίνω να γράψω μαζεύω τα λάδια κάτω απ' το ΒΧ
Γιατί???????
Γιατί στάζει δεν είπαμε ότι τα παλιά αυτοκίνητα είνα όλο εκπλήξεις??
Α ναι?Τι να σου πω...δεν ξέρω εγώ από αυτά...
Σε ποιό σημείο στάζει ακριβώς??
Αερόψυκτο είναι το ΒΧ?Φιλοι σιτροενακηδες ξερετε κανενα σαιτ με τεχνικες πληροφοριες για τους **tu **κινητηρες?
Τι είναι αυτό??
-
Είναι η oνομασία της οικογενείας κινητήρων της Σιτροέν 1,1 - 1,4 - 1,6..
To δικό μου είναι το 1.6 lt Moteur : Type TU 5J4
-
έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό συνεργείο με τεχνικούς σαίνια?κατα προτίμηση ανατολικά προάστια. εχω ενα άλυτο πρόβλημα με την xantia μου ( http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 931#180931 ) και κανένα συνεργείο δεν μπόρεσε να με βοηθήσει.
-
Τι πρόβλημα είναι; Μπορεί και σε κάποια ιστοσελίδα να βρεις τη λύση.
-
Σε ενα fiat tipo ενος φιλου xristos69 που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα εφταιγε η τρομπα βενζινης.Μην ρωtησεις τι και πως μονο αυτο ξερω..δεν χανεις τιποτα να το αναφερεις.Βεβαια αλλο γαλλικο και αλλο ιταλικο
-
tu φιλε sirgus ειναι οπως ανεφερε και ο elteo oi αρχαιοι, πλην ομως αποτελεσματικοτατοι σε ελαφρια αμαξωματα,κινητηρες που κινουν τα μοντελα της psa εδω και 2 δεκαετιες.Αυτο που ψαχνω ειναι πληροφοριες οπως για τα διακενα των βαλβιδων γιατι εχω σκοπο να συνεφερω ενα εγκαταλελειμενο 205 1000αρι προσωρινα μεχρι να του ριξω κανενα τροπετο(οχι κανενα 16ν αλλα καποιον 8ν 1400αρι πχ)
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό συνεργείο με τεχνικούς σαίνια?κατα προτίμηση ανατολικά προάστια. εχω ενα άλυτο πρόβλημα με την xantia μου ( http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 931#180931 ) και κανένα συνεργείο δεν μπόρεσε να με βοηθήσει.Έχω προτείνει αρκετές φορές (και μάλιστα πρόσφατα και πάλι) τον δικό μου μηχανικό που όντως θεωρώ σαίνη...
Όσοι πήγαν έμειναν ευχαριστημένοι από την δουλειά που έκανε...
Εσύ αποφασίζεις!!!
Με χαρά μου να σου δώσω τα στοιχεία του να περάσεις μια βόλτα...Αν του πεις ότι είσαι φίλος μου και πόσο μάλλον αφού θα ψάξει να βρει τι φταίει δεν νομίζω να πάρει δραχμή (ούτε ευρώ )
Ν.Φιλαδέλφια είναι...tu φιλε sirgus ειναι οπως ανεφερε και ο elteo oi αρχαιοι, πλην ομως αποτελεσματικοτατοι σε ελαφρια αμαξωματα,κινητηρες που κινουν τα μοντελα της psa εδω και 2 δεκαετιες.Αυτο που ψαχνω ειναι πληροφοριες οπως για τα διακενα των βαλβιδων γιατι εχω σκοπο να συνεφερω ενα εγκαταλελειμενο 205 1000αρι προσωρινα μεχρι να του ριξω κανενα τροπετο(οχι κανενα 16ν αλλα καποιον 8ν 1400αρι πχ)
Μάλιστα!
Thanks! -
Ο χρήστης bug έγραψε:
tu φιλε sirgus ειναι οπως ανεφερε και ο elteo oi αρχαιοι, πλην ομως αποτελεσματικοτατοι σε ελαφρια αμαξωματα,κινητηρες που κινουν τα μοντελα της psa εδω και 2 δεκαετιες.Αυτο που ψαχνω ειναι πληροφοριες οπως για τα διακενα των βαλβιδων γιατι εχω σκοπο να συνεφερω ενα εγκαταλελειμενο 205 1000αρι προσωρινα μεχρι να του ριξω κανενα τροπετο(οχι κανενα 16ν αλλα καποιον 8ν 1400αρι πχ)Άμα είναι ατρακάριστο (γιατί τα 205 είχαν πολύ λεπτή λαμαρίνα και μετά από στούκα χάνανε μεγάλο μέρος της ακαμψίας του), μπορείς άφοβα νομίζω να βάλεις και του GTI τη μοτερούκλα.
-
skullone το αυτοκινητο το εχουμε πολυ καιρο και πραγματικα ειναι αγραντζουνιστο......μονο ο κινητηρας ειναι χαλια,χτυπαει και ενας κυλινδρος για αυτο θα του κανω ενα φρεσκαρισμα σε φιλτρα,μπουζι κ.α για να μπορει να κινειται.Γνωριζεις σε ποιες περιπτωσεις μπορω να δηλωσω νεο κινητηρα,γιατι και εγω 1600αρι θελω κανονικα να το κανω αλλα δεν ξερω τι γινεται με τα κτεο
-
Νομίζω πως η πιο πρόσφατη νομοθεσία λέει ότι πρέπει να ο κινητήρας που θα βάλεις να είναι το πολύ μέχρι 200 κ.εκ. μεγαλύτερος από αυτόν που έχεις. Τώρα, εδώ δημιουργείται ένα πρόβλημα, γιατί είχε 1000άρι, 1100άρι, 1400άρι, 1600άρι και 1900άρι. Άρα, δυσκολεύουν τα πράγματα. Ρώτα σε κανένα ΚΕΠ ή σε κάποιο σοβαρό συνεργείο να σου πουν πιο καλά. Μέχρι πρότινος πάντως, έβαζες ό,τι ήθελες, αρκεί να κυκλοφορούσε με το συγκεκριμένο μοτέρ το μοντέλο που έχεις.
Πόσα κυβικά είναι τώρα;
-
1000αρι ειναι
-
Τότε δες αν μπορείς να κάνεις μετατροπή σε 1400 ή 1600 με 'εικονικές' τοποθετήσεις ενδιάμεσων μοτέρ. Ίσως να γίνεται. Αν ισχύει και η απαγόρευση του για πάνω από 200 κ.εκ. σε σχέση με το τωρινό, ίσως μπει κάποιο πρόστιμο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πού είστε ωρέεεεε...?Σε κανα Πεζό 307 φόρουμ..?..δεν πιστεύω..
δεν είναι έτσι!
Πρόεδρε, να μην ξέρεις τους TU? Ποινή!
Αλλά βέβαια, δε μας καταδέχεσαι εμάς τους πιο πρόσφατους. εσύ έχεις υπογεγραμμένη φωτό...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πού είστε ωρέεεεε...?
Σε κανα Πεζό 307 φόρουμ..?..δεν πιστεύω..
δεν είναι έτσι!
Πρόεδρε, να μην ξέρεις τους TU? Ποινή!
Αλλά βέβαια, δε μας καταδέχεσαι εμάς τους πιο πρόσφατους. εσύ έχεις υπογεγραμμένη φωτό...
-
***THE DEAD ZONE... ***
-
Πολυ ησυχια ρε παιδια
-
Αστα να πάνε φίλε Γιάννη...
-
Οταν τα λέω εγώ...
Παίδες έφυγα...πάω να λιώσω το vts...
CITROËN FORUM