-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κοιτα εχεις ενα δικιο αλλα τα Saxo-106 στις εκδοσεις VTS-Rallye δεν νομιζω οτι θεωρουνται θηλυπρεπη αυτοκινητα?!!!!!To VTS είχα και εγώ. Και όντως είχα ακούσει τέτοια σχόλια από ανθρώπους που είχαν Opel Astra και VW Golf (πράγμα που υποθέτω τους κάνει πολύ άντρες )
Αnyway καλοριζικο και καλα στροφιλικια...ολα ειναι υποκειμενικα!
Αυτό είναι σίγουρο. Εμένα δεν με πειράζει πως βλέπουν το αυτοκίνητό μου οι άλλοι, ούτε η γνώμη τους γενικότερα εδώ που τα λέμε , αλλά πιστεύω ότι σημασία έχει να βλέπεις τι πραγματικά σου προσφέρει το αυτοκίνητο. Κι'εμένα δε μου άρεσε που το Ignis είναι σαν φορτηγάκι, κατανοώ όμως ότι σε κάποιους μπορεί να θυμίζει, ας πούμε, το αντίστοιχο S1600. Τι κάνει στο δρόμο παίζει το σημαντικότερο ρόλο.
Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω!
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Και όντως είχα ακούσει τέτοια σχόλια από ανθρώπους που είχαν Opel Astra και VW Golf (πράγμα που υποθέτω τους κάνει πολύ άντρες )
Toσα ξερουν τοσα λενε οι 'γερμαναραδες'.
Αληθεια μετα το Saxo VTS θα αγορασεις το ka...μπραβο σου παντως γιατι αγαπας την σπορ οδηγηση! -
με 11 λιτρα στα 100χλμ και τελικη 170,χωρια το περιεργο αμαξωμα, ΚΑ δεν επαιρνα ουτε με σφαιρες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Toσα ξερουν τοσα λενε οι 'γερμαναραδες'.
Αληθεια μετα το Saxo VTS θα αγορασεις το ka...μπραβο σου παντως γιατι αγαπας την σπορ οδηγηση!Πριν από 4 χρόνια περίπου ήταν το Saxo.
Μην ξεχνάς και τη Sprint, την οποία κρατάω βέβαια! Προσεχώς και με ισχυρότερο κινητήρα, stay tuned!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με 11 λιτρα στα 100χλμ και τελικη 170,χωρια το περιεργο αμαξωμα, ΚΑ δεν επαιρνα ουτε με σφαιρες...Mε 11 λίτρα και 188 χλμ. αγόραζες 106 Rallye 1.3?
Aν το πρόβλημα είναι η τελική ταχύτητα στην εθνική (δεν γνωρίζω κλειστό στροφιλίκι που να μπορείς να μπεις με περισσότερα από 170),τότε υπάρχουν μεγαλύτερα και καλύτερα από το συγκεκριμένο, για ταξίδια και χαλαρωτικές βόλτες.
Όσον αφορά το σχήμα,μου άρεσε το απλό,μου αρέσει πολύ περισσότερο το Sportka,το οποίο το βρίσκω επιθετικό (αλήθεια έχετε δει κανένα στο δρόμο?Ο Vasilios και εγώ που το έχουμε δει 'ζωντανό',μόνο γυναικείο δεν μας φαίνεται...),και επιμένω ότι είναι μονόδρομος πλέον για φθηνή, γνήσια οδηγική ευχαρίστηση -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ο Vasilios και εγώ που το έχουμε δει 'ζωντανό',μόνο γυναικείο δεν μας φαίνεται...),και επιμένω ότι είναι μονόδρομος πλέον για φθηνή, γνήσια οδηγική ευχαρίστησηNick, σε μερικές εβδομάδες θα το δεις και από μέσα! Και θα τραβήξουμε και ένα βιντεάκι γι'αυτούς τους άπιστους Θωμάδες!
Πες πότε δεν έχεις εφημερία μόνο!
-
Θειο...Βασιλη να το δουμε κι εμεις!
Περιμενουμε εναγωνιως δημοσιευση στο φορουμ! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θειο...Βασιλη να το δουμε κι εμεις!
Περιμενουμε εναγωνιως δημοσιευση στο φορουμ!Βεβαίως ανηψιέ!
Εγώ να δεις με τι αγωνία περιμένω...
-
Εγώ θα τραβάω το video,που θα δουνε οι υπόλοιποι?
Σώθηκαν τα παιδιά...
Ο διάδοχος του ραλλύ