-
Σε δίκυκλα, ΧΒΜ-2** ντ (η πρώτη ντ από Χανιά) και ΧΕΡ ντ φυσικά, μάλλον
από Δυτική Αθήνα.greo τι εννοείς 'ΜΗΑ σε τσίγκο'; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε
ποτέ χάρτινο ΜΗ* λόγω έλλειψης... Μήπως θες να πεις ΜΗΑ ντ; Κάποιος
είχε αναφέρει ΜΗΑ-88.Κάτι το τσίγκινο ΝΙΤ σου, κάτι τα άλλα που βλέπω σε δίκυκλα αλλά και το
τυπωμένο ΑΧΥ-28 που είδα, μπορεί να δείχνουν πως άλλη μία περίοδος με
έλλειψη φτάνει στο τέλος της. -
Ρε μανια να με διορθωνεις!
-
ΗΚΜ 56**
-
ΒΟΤ-415* πάντα σε χαρτί
-
ΙΖΗ-11 έτοιμο για παράδοση, ΥΝΗ-33.
-
ΡΖΗ 32
-
Σε σχεση με το ΜΗΑ ...(απο Λημνο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΡΖΗ 32Με αερόστατο γυρίζεις την Ελλάδα ???
ΝΗΙ-11**
ΧΑΡΤΙ
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΡΖΗ 32
Με αερόστατο γυρίζεις την Ελλάδα ???
ΝΗΙ-11**
ΧΑΡΤΙ
όχι, με γαλατάδικο
ΡΝΑ 97*, ΑΤΕ 93*, ΙΝΡ 67* εννοείται χαρτί 2500 αυτοκίνητα στα Γιάννενα κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες, παράδεισος!
ΙΖΜ 48* ΙΕΖ 75*
-
ΝΗI 15** ΧΑΡΤΙ
Νissan Sunny '90
-
Μπροστά από την εποχή του το Sunny του ΄90...
-
ΑΡΚ 58, ΥΝΗ 34* ΖΧΑ 18*
-
HZI ν.τ. σε μηχανη.
Δημητρη μολις τωρα ειδα το μηνυμα σου. Δυστυχως δε βρεθηκαμε. @@#$%$@#$ Δουλειά βλεπεις. Κριμα.
-
IZM 51, ΡΙΙ 66* χαρτί
-
Θεοκουφο τυπωμενο ΝΗΚ 19!!!!!!!! Δεν καταλαβαινω, τα ΝΗΙ εχω δει μεχρι 18.
Κατα τα αλλα σε χαρτια, ΗΜΤ 22, ΚΝΜ 25, ΕΕΜ 51, ΡΙΙ 67 μπορει και αλλα που τωρα δε θυμαμαι...
-
Στο Ηράκλειο Κρήτης (μπορεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα) τον τελευταίο χρόνο από την στιγμή που ταξινομείς πινακίδες παίρνεις μετά από 4-5 μήνες... Οπότε έχει γίνει μόδα όχι μόνο στα καινούρια αυτοκίνητα αλλά και στα παλιά... βγάζουν τις πινακίδες ο καθένας για το λόγο του...
Έχω ακούσει από πολλούς τον τελευταίο καιρό ότι η πινακίδα μπροστά δεν είναι υποχρεωτική, και από κάποιους άλλους ότι είναι υποχρεωτική αλλά το πρόστιμο αν σε γράψουν είναι πολύ μικρότερο από το αν δεν έχεις πίσω πινακίδα...
Τι ισχύει τελικά??
-
Σε άλλο θέμα πόσταρα φωτό από φρεσκοπλυμένη Mercedes της οποίας η πίσω πινακίδα δε διαβαζόταν όσο κοντά κι αν ερχόσουν (την είχα μπροστά μου) έχοντας 'ξεβάψει' - προφανώς από τη συχνή χρήση, όπως τα μπλου τζην ένα πράγμα!.....
Μήπως έχει παραγίνει το κακό με τις αόρατες πινακίδες σ'αυτή τη χώρα και πρέπει ν'αρχίσουν ορισμένοι να το παίρνουν πιο σοβαρά το θέμα?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θεοκουφο τυπωμενο ΝΗΚ 19!!!!!!!! Δεν καταλαβαινω, τα ΝΗΙ εχω δει μεχρι 18.Εγώ μέχρι ΝΗΙ-15 έχω δεί...
Μήπως το ΝΗΚ-19** ήταν κάποιο έυκολο νουμεράκι ?
-
ΗΚΜ 588*
Παιζει τιποτα σε ΧΕΙ ν.τ. σε μηχανη;
-
ΙΖΜ 69* (επαγγελματικό) ΙΒΤ 60*
Car Plate Spotting!!!