-
Σε δίκυκλο ΙΥΙ τυπωμένο και με θυρεό.
-
ΑΧΥ τυπωμένο.
-
ΚΡΚ 86 χαρτί, ΚΡΚ 849* πινακίδα
-
ερωτηση για τις νεου τυπου πινακιδες
μπορεις να γραψεις οτι θες???
γιατι ειδα σημερα πινακιδα ΕΡΜΟΥ-2 σε σμαρτακι??
-
Την ειδα κι εγω. Μαϊμουδια μου φανηκε. Απεναντι απο το Φωκα ηταν;
Για το ρυθμο μια παρατηρηση: Τη Δευτερα ειδα ενα ΝΗΖ 706*, ενω το Παρασκευιατικο του φιλου μου ηταν ΝΗΖ 693*. Δηλαδη 130 σε μια εργασιμη => σχεδον ρυθμος 3.000 μηνιαιως αυτην τη στιγμη.
-
AXY 13* πινακίδα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Την ειδα κι εγω. Μαϊμουδια μου φανηκε. Απεναντι απο το Φωκα ηταν;ναι
-
AXY1007, μεταχειρισμενο ΜΑZDA MX5
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Για το ρυθμο μια παρατηρηση: Τη Δευτερα ειδα ενα ΝΗΖ 706*, ενω το Παρασκευιατικο του φιλου μου ηταν ΝΗΖ 693*. Δηλαδη 130 σε μια εργασιμη => σχεδον ρυθμος 3.000 μηνιαιως αυτην τη στιγμη.Σωστός τρόπος σκέψης αν και τα τελευταία χρόνια, στην Αθήνα
τουλάχιστον, δεσμεύονται κάποια νούμερα και διατίθενται αργότερα και
ταυτόχρονα με κατοπινά νούμερα: πχ όταν παρέλαβα τον Απρίλιο του 98
το Corsa της θείας μου με νούμερο ΥΖΧ-67**, είχα ήδη δει από μέρες
ΥΖΧ κοντά στο 66-67 και την ίδια μέρα 72+. Το αυτοκίνητο ήταν φυσικά
ολοκαίνουργιο με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας αυτήν που το
παρέλαβα, ωστόσο οι πινακίδες είχαν 'βγει' μερικές μέρες πριν. Άρα στο
περίπου και μόνο μπορεί κανείς να κάνει τέτοιες εκτιμήσεις, αγαπητέ greo.BTW τα ΝΗΖ-6 και 7 που είδες ήταν τυπωμένα; Έχουν θυρεό; Στην Αττική
πλέον δίνονται παντού πινακίδες τελευταίας παραλαβής με θυρεό.
Λογικά σύντομα θα αναφέρετε από Θεσ/νίκη και πινακίδες δικύκλων από
τη νέα παρτίδα, με θυρεό φυσικά, κάπου ΝΙΝ και ΝΙΟ, σωστά;Με αφορμή το χάρτινο ΚΡΚ-86 του lkar να θυμίσω την παλιότερη
πρόβλεψή μου πως οι 200 χιλιάδες ζεύγη της πρόσφατης παρτίδας ούτε στο
κούφιο μας δόντι δε φτάνουν και τα χαρτιά καιροφυλακτούν όπου δεν
έγινε (όπως πάντα) σωστή εκτίμηση του ρυθμού και της ανάγκης από
απόθεμα πινακίδων, βλέπε Χαλκίδα και Κορινθία ήδη... Τι να γίνεται άραγε
με τη μεγάλη παρτίδα των 500 χιλιάδων ζευγών;Πάντως στη Λάρισα όπου η τελευταία παρτίδα άρχισε πριν το ΡΙΧ-91
(έχω δει ΡΙΧ-91 με θυρεό) δόθηκαν ήδη 4500 νούμερα! Πιθανοί νομοί με
χαρτιά ξανά ήδη ή σύντομα, η Μεσσηνία από ΚΜΚ-51, τα Χανιά από
ΧΝΡ-88, η Ρόδος από ΡΟΝ-525, τα Γιάννενα από ΙΝΡ-45, η Καβάλα από
ΚΒΜ-93, η Αργολίδα από ΑΡΚ-52, οι Σέρρες από ΕΡΜ-54 κλπΠαρατηρήσεις επαγγελματικών, ΙΒΡ-925* και ΥΝΖ-578*.
-
ΗΜΝ-948. (ελπίζω να μην είδα λάθος)
ΙΒΤ-17.. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Για το ρυθμο μια παρατηρηση: Τη Δευτερα ειδα ενα ΝΗΖ 706*, ενω το Παρασκευιατικο του φιλου μου ηταν ΝΗΖ 693*. Δηλαδη 130 σε μια εργασιμη => σχεδον ρυθμος 3.000 μηνιαιως αυτην τη στιγμη.
Σωστός τρόπος σκέψης αν και τα τελευταία χρόνια, στην Αθήνα
τουλάχιστον, δεσμεύονται κάποια νούμερα και διατίθενται αργότερα και
ταυτόχρονα με κατοπινά νούμερα: πχ όταν παρέλαβα τον Απρίλιο του 98
το Corsa της θείας μου με νούμερο ΥΖΧ-67**, είχα ήδη δει από μέρες
ΥΖΧ κοντά στο 66-67 και την ίδια μέρα 72+. Το αυτοκίνητο ήταν φυσικά
ολοκαίνουργιο με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας αυτήν που το
παρέλαβα, ωστόσο οι πινακίδες είχαν 'βγει' μερικές μέρες πριν. Άρα στο
περίπου και μόνο μπορεί κανείς να κάνει τέτοιες εκτιμήσεις, αγαπητέ greo.Που να σου ελεγα και οτι το 69 ειναι επαγγελματικο
Προφανως, αλλα το συμπερασμα δε βγαινει μονο απο αυτες τις δυο παρατηρησεις. Ειχα δει και το προηγουμενο Σαββατο ενα ΝΗΖ 63 Νισαν Μικρα c+c κλπ κλπ. Διαφορες παρατηρησεις κανουν ενα τρεντ-λάιν που δειχνουν αυτον το ρυθμο πανω-κατω για το μηνα αυτο. Τι σου λεω τωρα, τα μυστικα του χόμπι τα κατεχεις καλυτερα απο μενα
Θυρεο δεν εχω δει στις εδω πινακιδες και να πω την αληθεια δεν εχω προσεξει σε αλλους νομους. Αν πετυχω κανα ΡΙΙ θα προσεξω. Την αλλη βδομαδα θα παρει ο φιλος τις πινακιδες και θα δω απο κοντα.
Γκουρου η Ημαθια ειναι λογικη και πολυ καλη!
-
Και με ΝΗΖ 743* παρκαρισμενο εξω απο αντιπροσωπεια επιβεβαιωνομαι κιαλλο πιστευω
-
Τελικά με τα επαγγελματικά εκεί κάνουν ό,τι θέλουν!
OK! Άλλωστε εξ αρχής είπα 'σωστός τρόπος σκέψης'! Απλώς επισήμανα
τις επιφυλάξεις που πρέπει να έχει κανείς.Η ιστορία με τις πινακίδες στη Θεσ/νίκη να δίνονται 1-2 βδομάδες
αργότερα από την ταξινόμηση συνεχίζεται, ε;Πράγματι το ΗΜΝ-94 του φίλου guru είναι πολύ καλό, αν και υπολόγιζα την
Ημαθία να βρίσκεται τώρα κάπου στο ΗΜΝ-97 με 98 και το ΗΜΤ να
εμφανίζεται αρχές Μαρτίου.Σε δίκυκλο ΒΕΟ από Πειραιά προφανώς, και με θυρεό (δεν έχω δει ακόμα
ΒΕΝ τυπωμένο). -
Στα Γιάννενα μέχρι που έχουμε φτάσει?
-
ΕΕΜ-400* στην Πελλα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στα Γιάννενα μέχρι που έχουμε φτάσει?Τελευταία αναφορά ΙΝΡ-40 αρχές Γενάρη. Λογικά τώρα ΙΝΡ-47 ή 48.
ΙΕΝ-930* και ΙΖΒ-808*.
-
ΙΝΡ-47* εδώ και πολύ καιρό.. 48 δεν έχω προσέξει..
-
ΟΚ, watch out για χάρτινο ΙΝΡ-50, όπως και ο Βαγγέλης στην Έδεσσα για
χάρτινο ΕΕΜ-41... -
ΝΗΖ 77* χαρτί, ΧΚΗ 57* (δεν θυμάμαι αν είναι νέο)
-
Tελικα ο ρυθμος εδω ισως να ειναι και λιγο γρηγοροτερος αν κρινω απο την παρατηρηση του Ikar και απο ενα ΝΗΖ 783* που ειδα προ ολιγου. Πιθανον λογω χιονιου να εμφανιζει αυξημενο ρυθμο φετος ο Φεβρουαριος αντι για τον Ιανουαριο που φετος δεν ηταν ιδιαιτερα εντυπωσιακος.
Σε ΕΡΜ 49 ειδα επιτελους και ποιος ειναι ο περιβοητος θυρεος. Μετα τον ειδα και σε ενα παπι ΝΙΝ 8.
Απο παρατηρησεις, ειδα ενα ΡΝΑ 96 (σαν να γκαζωσαν τα Γραβενα) και το πρωτο ΝΙΟ (χαρτι).
Car Plate Spotting!!!