-
Τελευταια αναφορα ηταν ΚΖΝ 67 ή 68 (δε θυμαμαι καλα) το 15αυγουστο στη Χαλκιδικη. ΚΖΝ 6 τυπωμενο ομως δεν εχω δει εδω και πανω απο 2 μηνες που τα πρωτοειδα.
-
Πριν 1 ώρα παρέλαβα το ΙΕΧ 42** του καινούριου Micra μου (σε τσίγκο βέβαια)
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Πριν 1 ώρα παρέλαβα το ΙΕΧ 42** του καινούριου Micra μου (σε τσίγκο βέβαια)Καλοταξιδο .
-
ΒΙΚ 26
-
Πριν 1 ώρα παρέλαβα το ΙΕΧ 42** του καινούριου Micra μου (σε τσίγκο βέβαια)Καλοταξιδος!!
-
Εδώ έχουμε πατήσει τον ΡΟΝ-30 (χαρτί)
Μην ρωτάτε πότε μόνο, γιατί με το χαμό που γίνεται με τα ενοικιαζόμενα δεν βγάζεις άκρη, και δεν βρήκα ευκαιρο κάποιο σταματημένο (και εγώ πεζός) για να ελένξω τπτ ασφάλειες. -
Χθες στην Ε.Ο νομιζα οτι ειχα παραισθησεις οταν ειδα ΗΚΚ 44**.
Ελεγα και ξαναλεγα στον εαυτο μου 'δεν ειναι δυνατον, μαλλον ΗΚΙ 44** θα ηταν'.
Σημερα το πρωι παω στη δουλεια και με προσπερναει ενα ΗΚΚ 39** (Passat καινουργιο) και το καταχαρηκα. Παω ομως 1-2 χιλιομετρα πιο κατω και βλεπω ΗΚΚ 43** (αυτο τουλαχιστον ειναι σιγουρο)
Επαθα ενα ψιλοσοκ φυσικα... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πριν 1 ώρα παρέλαβα το ΙΕΧ 42** του καινούριου Micra μου (σε τσίγκο βέβαια)
Καλοταξιδο .
Ευχαριστώ πολύ όλους!
-
Ειναι αληθεια τελικα!!! ΗΚΚ 47** τυπωμενο!!!
-
Πριν από κανα δυο μέρες μου φάνηκε ότι είδα ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ αριθμό σε μοτοσικλέτες. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??
-
Παιδιά μια ερώτηση δε ξέρω αν πρέπει να ανοίξω νέο topic.
Φίλος έχει παραλάβει το νέο του αμάξι πριν από 1,5 μήνα με 'χάρτινες' πινακίδες ΙΕΑ24**. Στο δρόμο όμως έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα με μεγαλύτερο αριθμό να κυκλοφορούν με κανονικές πινακίδες.
Γνωρίζει κάποιος που πρέπει να απευθυνθεί για να μάθει αν έχουν τυπωθεί οι δικές του?
Σε πόσο καιρό περίπου από τη στιγμή που παραλαμβάνεις το αυτοκίνητο έχεις τις κανονικές πινακίδες?
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να τον ειδοποιήσει να πάει να τις παραλάβει και αν ναι από που? -
IEA 50* πινακίδα
-
Grand Cheroke(ετσι γραφεται; ) με αμερικανικες πινακιδες MANARH
-
Ο χρήστης staby1 έγραψε:
Φίλος έχει παραλάβει το νέο του αμάξι πριν από 1,5 μήνα με 'χάρτινες' πινακίδες ΙΕΑ24**. Στο δρόμο όμως έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα με μεγαλύτερο αριθμό να κυκλοφορούν με κανονικές πινακίδες.
Γνωρίζει κάποιος που πρέπει να απευθυνθεί για να μάθει αν έχουν τυπωθεί οι δικές του?
Σε πόσο καιρό περίπου από τη στιγμή που παραλαμβάνεις το αυτοκίνητο έχεις τις κανονικές πινακίδες?
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να τον ειδοποιήσει να πάει να τις παραλάβει και αν ναι από που?Φιλε ανοιξε αλλο τοπικ καλυτερα γιατι εδω (το πιο πιθανο) δε προκειται να σου απαντησουν...
-
Ο χρήστης staby1 έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να τον ειδοποιήσει να πάει να τις παραλάβει και αν ναι από που?ή στον αντιπρόσωπο που το πήρες ή στο συγκοινωνιών που ανήκεις. Γιατί καίγεσαι όμως; μια χαρά δεν είσαι χωρίς;
-
Πριν 1 ώρα παρέλαβα το ΙΕΧ 42** του καινούριου Micra μου (σε τσίγκο βέβαια)Καλοριζικο να ειναι
Καλη επιλογη!!! (αν και δεν περιμενα εσυ να παρεις το Polo ή το Fiesta xa xa xa)
-
Πρέπει ν' απευθυνθεί στη νομαρχία του, τμήμα αυτοκινήτων.
Συνήθως κάνουν από 1 ως 2 μήνες, αλλά αυτή την περίοδο υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα τσίγκου (:roll:).
'Εχω ακούσει ότι ορισμένα λαμόγια σου βρίσκουν αμέσως πινακίδες με λίγο λάδωμα. Ή ότι οι διαθέσιμες πηγαίνουν αμέσως σε λίγους με 'άκρες' και οι υπόλοιποι περιμένουν. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Εχω ακούσει ότι ορισμένα λαμόγια σου βρίσκουν αμέσως πινακίδες με λίγο λάδωμα. Ή ότι οι διαθέσιμες πηγαίνουν αμέσως σε λίγους με 'άκρες' και οι υπόλοιποι περιμένουν.
Και σε εκπλησει αυτο???
Ξεχνας οτι βρισκομαστε στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!!! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πρέπει ν' απευθυνθεί στη νομαρχία του, τμήμα αυτοκινήτων.
Συνήθως κάνουν από 1 ως 2 μήνες, αλλά αυτή την περίοδο υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα τσίγκου (:roll:).
'Εχω ακούσει ότι ορισμένα λαμόγια σου βρίσκουν αμέσως πινακίδες με λίγο λάδωμα. Ή ότι οι διαθέσιμες πηγαίνουν αμέσως σε λίγους με 'άκρες' και οι υπόλοιποι περιμένουν.έτσι γίνεται όντως, συνήθως σε αυτοκίνητα 'κύρους' που οι ιδιοκτήτες/αντιπροσωπείες πληρώνουν περισσότερο για να πάρουν πινακίδες. Μα να πληρώνεις περισσότερο για να πάρεις πινακίδες;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
έτσι γίνεται όντως, συνήθως σε αυτοκίνητα 'κύρους' που οι ιδιοκτήτες/αντιπροσωπείες πληρώνουν περισσότερο για να πάρουν πινακίδες. Μα να πληρώνεις περισσότερο για να πάρεις πινακίδες;Κοιτα, αυτοι ειναι καλυτεροι πελατες... Πληρωνουν πιο πολλα για τελη, για ταξινομηση, για μεταβιβαση κλπ
Ειναι πελατες Α' κατηγοριας.
Εγω πιστευω οτι θα επρεπε να τους τις πηγαινουν κατευθειαν στο σπιτι τους με delivery'Αμα εχεις τις ακριες και αμα πλερωσεις ομως φιλαρακι, ολα γινονται Μονο του σπανου τα γενια δε γινονται σε αυτη τη χωρα '
Να ναι καλα οι Ιορδανηδες
Car Plate Spotting!!!