-
Ειναι πραγματικα μυστηριο να βλεπεις καποιες πινακιδες τυπωμενες και καποιες στο χαρτι ή ακομα χειρωτερα καμμια 10αρια WV Polo νοικιαρικα που ειχαν γραμενα στη πισω θεση που τοποθετειται η πινακιδα ΗΚΚ 47** με μαρκαδορο.
Παρολα αυτα ειδα και ενα ΗΚΚ 45** επισης τυπωμενο.
Περιεργα πραγματα. -
ΡΜΝ-18** το καινουργιο τουτου του μπαμπα απο Δραμα σε μεταλλο παρακαλω
-
Ορισμενα απο τριημερο στη Χαλκιδικη.
ΡΜΝ 18 (οπως με προλαβε ο βαγγελης), ΑΗΚ 18, ΤΚΜ 51, ΙΝΡ 19, ΚΙΕ 84 τυπωμενο και 88 χαρτι. Πολλοι αθηναιοι στη Χαλκιδικη, με ΙΕΑ 43, ΙΒΡ 47, ΙΕΧ 28, ΖΥΥ 78. Εδω ειδα ενα ΝΗΒ 8 σε χαρτι αλλα οπως ηταν τσαλακωμενο δεν μπορεσα να καταλαβω αν ηταν 81 ή 87 οποτε αναφερω 81.Παμε σ' αυτα που χωραει κουβεντα. Ειδα και ενα χαρτι ΚΖΝ 85 απο Πτολεμαϊδα αρα η Εορδαια ειναι στο ΚΖΝ 87 (τουλαχιστον) με αινιγμα την αρχικη (80 ή 85). Επισης ειδα και ενα ΚΖΝ 67.
Στη Χαλκιδικη ειδα ΧΚΗ 71 σε ΙΧ. Πριν τα δω ομως ειχα παρατηρησει οτι τα ΧΚΗ 70 τα εβλεπα μονο σε φορτηγα . Και λιγο πριν επιστρεψω αν δεν εκαναν τρελλα πουλακια τα ματια μου ειδα ενα φορτηγο με ΧΚΗ 82 Επειδη ειναι ντιπ κουφο κραταω ανοιχτο το ενδεχομενο να ηταν κανα 62 αν και το ειδα αρκετα καλα.Αν θυμηθω κατι αλλο επανερχομαι...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ορισμενα απο τριημερο στη Χαλκιδικη.
ΡΜΝ 18 (οπως με προλαβε ο βαγγελης), ΑΗΚ 18, ΤΚΜ 51, ΙΝΡ 19, ΚΙΕ 84 τυπωμενο και 88 χαρτι. Πολλοι αθηναιοι στη Χαλκιδικη, με ΙΕΑ 43, ΙΒΡ 47, ΙΕΧ 28, ΖΥΥ 78. Εδω ειδα ενα ΝΗΒ 8 σε χαρτι αλλα οπως ηταν τσαλακωμενο δεν μπορεσα να καταλαβω αν ηταν 81 ή 87 οποτε αναφερω 81.Παμε σ' αυτα που χωραει κουβεντα. Ειδα και ενα χαρτι ΚΖΝ 85 απο Πτολεμαϊδα αρα η Εορδαια ειναι στο ΚΖΝ 87 (τουλαχιστον) με αινιγμα την αρχικη (80 ή 85). Επισης ειδα και ενα ΚΖΝ 67.
Στη Χαλκιδικη ειδα ΧΚΗ 71 σε ΙΧ. Πριν τα δω ομως ειχα παρατηρησει οτι τα ΧΚΗ 70 τα εβλεπα μονο σε φορτηγα . Και λιγο πριν επιστρεψω αν δεν εκαναν τρελλα πουλακια τα ματια μου ειδα ενα φορτηγο με ΧΚΗ 82 Επειδη ειναι ντιπ κουφο κραταω ανοιχτο το ενδεχομενο να ηταν κανα 62 αν και το ειδα αρκετα καλα.Αν θυμηθω κατι αλλο επανερχομαι...
Κατ'αρχήν χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν και μεγειά στον vagemm
(πως και δεν πήρατε ΕΕΜ; ). Όντως περίεργα τα ΗΚΚ σου Megane...Τριήμερο (τελείως αναπάντεχο και με παρέα... busspotters! ) σε Κεντρική
Ελλάδα,Θεσσαλία,Ήπειρο είχε σαν αποτέλεσμα τις ακόλουθες
παρατηρήσεις:-
πριν εγκαταλείψουμε την Αττική, ΙΕΑ-49 σε επαγγελματικό και
ΙΕΑ-50 σε επιβατικό, ΙΕΧ-31, ΖΥΥ-88 σε επιβατικό και ΖΥΥ-95 σε
επαγγελματικό, ΥΡΡ-93. Α, και χάρτινο (ή μάλλον... κιμωλία! ) ΙΥΟ σε
μοτοσυκλέτα. -
Ανηφορίζοντας και περνώντας διαδοχικά από Λαμία, Καρδίτσα και
Τρίκαλα, ΧΑΤ-71, ΜΙΝ-34, ΚΑΗ-92 και ΤΚΜ-54 όλα τυπωμένα, είδα όμως
και χάρτινα ΜΙΝ-31, ΚΑΗ-89 και ΤΚΜ-4*. Επίσης χάρτινο ΕΕΜ-23 από
Γιαννιτσά. Τα περσινά ΚΗΑ της Καρδίτσας ξεκινούν από το 4000 και
φτάνουν ως το 4749 τουλάχιστον (τα 49** δόθηκαν στην Ηγουμενίτσα).
Αντίστοιχα τα ΚΑΗ-83 (τουλάχιστον) δόθηκαν στα Τρίκαλα. -
Κόβουμε δυτικά και βόρεια προς Άρτα και Γιάννενα αντίστοιχα (η
διαδρομή Τρίκαλα-Άρτα είναι από τις πιο συναρπαστικές στην Ελλάδα) και
βλέπουμε ΑΤΕ-77 (τα πρώτα ν.τ. εκεί ήταν ΑΤΕ-59/63 και μετά από το 69,
αφού τα 64/68 δόθηκαν στη Λάρισα) και ΙΝΡ-21 τυπωμένο αλλά και πολλά
χαρτιά από το 1500 και μετά. -
Άσχετες παρατηρήσεις: ΝΗΒ-68 σε χαρτί και 59 τυπωμένο, ΒΟΡ-89, το
πρώτο μου ΑΗΚ, ΑΗΚ-15. Επίσης ΑΜΑ-90 και ΡΝΑ-91 που έχει αναφέρει
και ο greo. -
Κατηφορίζοντας από Γιάννενα προς Αντίρριο και μετά μέσω γέφυρας
(για πρώτη φορά, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με τη θέα της γέφυρας
νύχτα από αεροπλάνο, ό,τι εντυπωσιακότερο έχω δει από αέρα εκτός από
κοντινές καταιγίδες και κορυφές από Cb και αμόνια) προς Κόρινθο και
Αθήνα: ΚΥΚ-26, ΗΝΒ-51, ΡΖΗ-18, ΑΙΚ-78, ΚΡΚ-63. -
Άσχετο: στον Ισθμό είδαμε το ένα από τα δύο πρώτα υπερ12μετρα
λεωφορεία ΚΤΕΛ, ένα Τριπολιτσιώτικο IRIZAR PB 13 μέτρων τριαξονικό με
57 θέσεις σε πλαίσιο Volvo Β12Β με 420 ίππους και αυτοματοποιημένο
12τάχυτο κιβώτιο. Ηλικία: ούτε δυο βδομάδων, ΤΡΕ-64. -
Σε μοτοσυκλέτες, ΗΝΕ στα Γιάννενα αλλά και χάρτινα ΙΝΜ (πιο πίσω από
τα αυτοκίνητα! ), ΤΚΝ και... ΚΟΙ (τα έψαχνα) στα Τρίκαλα, ΚΟΝ στην
Αχαϊα! Α, ρε Κομοτηνή πινακιδομάνα!
-
-
ΡΙΧ 89;
-
HKK 46** τυπωμενο σε Seicento
-
Είδα ΧΑΡ Ο5....
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Κατ'αρχήν χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν και μεγειά στον vagemm
(πως και δεν πήρατε ΕΕΜ; ).Το δικο μου ειναι ΕΕΗ 65** (πενταετιας renault). O father δουλευει στην Δραμα οπου και οι γνωστοι του και απο εκει πηρε το καινουργιο passat
Αντε και στα δικα μας ΕΕΜ (ή μηπως ΕΕΝ στο μακρινο μελλον) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είδα ΧΑΡ Ο5....μήπως ήταν και ΧΑΡος;
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Το δικο μου ειναι ΕΕΗ 65** (πενταετιας renault). O father δουλευει στην Δραμα οπου και οι γνωστοι του και απο εκει πηρε το καινουργιο passat
Αντε και στα δικα μας ΕΕΜ (ή μηπως ΕΕΝ στο μακρινο μελλον)Καλοτάξιδο! ΕΕΝ κατά το 2007 μεριά.
Εδώ ΙΕΑ-52 του κουτιού.
Το ΧΑΡ 05 απλώς...αποκλείεται, μήπως ήταν βρετανική κακογουστιά;
Επίσης παράξενο το ΧΚΗ-82 του greo. Κανονικό το ΗΚΚ-46.Ikar, έχει αναφερθεί χάρτινο ΡΙΧ-93, περιμένω να δω ή να αναφερθεί ο
νέος συνδυασμός της Λάρισας, ΡΙΙ ή ΡΙΟ. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Το ΧΑΡ 05 απλώς...αποκλείεται, μήπως ήταν βρετανική κακογουστιά;Μπορει να ηταν και ελληνικη μ@λ@κι@...
Να ηταν ΧΑΡ-85ΧΧ και με το καταλληλο λευκο καπακι στη βιδα, να μετατραπηκε απο '8' σε '0'
-
ΙΕΧ - 28**, σε αυτοκίνητο που έβγαλε πινακίδες πριν μια βδομάδα.
-
Το ΧΚΗ 82 το ξερω οτι ειναι κουφαξ, το ειδα στο κλασσικο μποτιλιαρισμα της Ποτιδαιας προς Μουδανια στο απεναντι ρευμα, αλλα τοσο εγω οσο και ο απεναντι πηγαιναμε με 30 και ενα εμπειρο ματι δεν εχει προβλημα με τετοιες ταχυτητες. Αφηνω ενα ερωτηματικο για καμμια μυστηρια βιδα σε 62.
Και για να μην γραφω με αδεια χερια, μολις ειδα ενα ΗΜΝ 759*. Επισης ειδα και ενα ΝΗΒ 76 τυπωμενο. Αυτο μπορει να σημαινει δυο πραματα: ειτε ο χρονος χαρτιου εχει περιοριστει πολυ, γεγονος που μου φαινεται αρκετα πιθανο απο γενικοτερες παρατηρησεις (η μεγιστη τυπωμενη με τη μεγιστη χαρτιου σπανια εχουν ανοιγμα πολυ πανω των 1000 πινακιδων πλεον), ειτε ειμαστε σε κανα 9αρι και δεν πηρα μυρωδια (ουτε αυτο ειναι απιθανο αφου τον Αυγουστο ολα τα νεα αμαξια πανε 1ο ποδι με τα πλαστικα ακομα).
Με το νεο μηνα περιμενω ουτως ή αλλως τα ΝΗΕ.
-
Ωραια platespotting μερα η σημερινη. Ειδα ενα αυτοκινητο με πινακιδες Λιχτενστάιν (ετσι τωρα μονο Λευκορωσικες πινακιδες δεν εχω δει).
Και εναν ΑΚΖ-51. Αυτος ομως που με εντυπωσιασε ηταν ο ΕΒΗ 76!!!! Με δεδομενο οτι ημουν στο νομο πριν απο 20 μερες και δεν ειδα 74 ή 75, μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ωραια platespotting μερα η σημερινη. Ειδα ενα αυτοκινητο με πινακιδες Λιχτενστάιν (ετσι τωρα μονο Λευκορωσικες πινακιδες δεν εχω δει).
Και εναν ΑΚΖ-51. Αυτος ομως που με εντυπωσιασε ηταν ο ΕΒΗ 76!!!! Με δεδομενο οτι ημουν στο νομο πριν απο 20 μερες και δεν ειδα 74 ή 75, μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα.Gut! Πριν από δύο βδομάδες είχα δει ΑΚΖ-48 αλλά είχα ξεχάσει να το
αναφέρω. Επίσης δύο συμπτώσεις: την περασμένη Παρασκευή γνώρισα από
κοντά έναν σπουδαίο Γερμανό busspotter, λάτρη της Ελλάδας (και των
λεωφορείων της) ο οποίος μένει μόνιμα στο Bochum. Λίγες ώρες μετά
είδα γερμανικό αυτοκίνητο με πινακίδες BO-... από το Bochum, όπως και
ένα SLS-... από το Saarlouis, ένα χωριό από το οποίο είχα περάσει δέκα
μέρες νωρίτερα όταν ήμουν στη Γερμανία!Παραμένοντας προς το παρόν στην άδεια Αθήνα δε βλέπω τίποτα.
Ένα πουλάκι όμως μου σφύριξε τα νέα της Λάρισας: δίνονται νούμερα
σε χαρτιά κοντά στο ΡΙΧ-9950 και ο νέος συνδυασμός, που προφανώς θα
φανεί αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα είναι ΡΙΙ.Μαζί με το ΝΗΕ σας greo, και το ΡΙΙ, αναμένουμε συντομότατα εδώ τα ΥΝΖ
και ΖΥΧ.Στις μοτό, πολλά χαρτιά εδώ, και πολλά τυπωμένα ΧΕΜ-***, από που μας
προέκυψαν αυτά είναι προς διερεύνηση. -
Να πω κι εγω τοτε...
ΗΚΚ 48** τυπωμενο. -
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
Το ΧΑΡ 05 απλώς...αποκλείεται, μήπως ήταν βρετανική κακογουστιά;
Μπορει να ηταν και ελληνικη μ@λ@κι@...
Να ηταν ΧΑΡ-85ΧΧ και με το καταλληλο λευκο καπακι στη βιδα, να μετατραπηκε απο '8' σε '0'
Ξέρω 'γω; Πάντως με τρόμαξε λίγο.
-
Παρατηρήσεις: τα χαρτιά δε μας εγκαταλείπουν έτσι εύκολα, ΚΒΜ-70 σε
χαρτί, επαγγελματικό Νότιας Αθήνας με ΙΕΜ-25 σε χαρτί, ενώ σε ΙΧ το
ΙΕΜ-19 ήταν τυπωμένο. Τυπωμένο ΙΕΧ-34.Τέλος, σε αθηναϊκό μηχανάκι διανομής, ΡΜΤ-***, όχι νέου τύπου φυσικά.
-
ΡΜΤ μηχανακια κυκλοφορουν αρκετα στη Δραμα, αρα μαλλον συμπτωση θα ειναι ή ο φοιτητης-διανομεας εβαλε το δικο του παπι.
Εδω ειδα ενα ΤΚΜ 55 του κουτιου.
Ειδα επισης και ενα ΚΖΝ 85 χαρτι. Με δεδομενο οτι εχω δει 3 ΚΖΝ 85-87 και κανενα 80-85, πιστευω οτι η Εορδαια ξεκινησε απο το 85.Πολλα Μοντους ΙΕΧ-27 κυκλοφορουν εδω πανω, τιποτα νοικιαρικα θα ειναι.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΡΜΤ μηχανακια κυκλοφορουν αρκετα στη Δραμα, αρα μαλλον συμπτωση θα ειναι ή ο φοιτητης-διανομεας εβαλε το δικο του παπι.Εδω ειδα ενα ΤΚΜ 55 του κουτιου.
Ειδα επισης και ενα ΚΖΝ 85 χαρτι. Με δεδομενο οτι εχω δει 3 ΚΖΝ 85-87 και κανενα 80-85, πιστευω οτι η Εορδαια ξεκινησε απο το 85.Για το ΡΜΤ μάλλον θα έχεις δίκιο. Ομοίως για το ΚΖΝ. Υπολογίζω ότι η
Κοζάνη θα κοντεύει το ΚΖΝ-70, μάλλον σε χαρτιά, νομίζω είχες αναφέρει
χαρτί ΚΖΝ-60. Καλώς εχόντων θα περάσω από εκεί γύρω στις 8 Σεπτ.
και θα δω.
Car Plate Spotting!!!