-
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
Παιδια δεν ξερω αν εχετε θιξει και αλλου το συγκεκριμενο θεμα....Πριν απο 3 μηνες ειδα 2 αυτοκινητα μαρκας AUDI τα οποια φεραν πινακιδες TSAOUSI
Στην αρχη νομιζα οτι προκειται για καποιο διαφημιστικο κολλημενο στο χωρο των πινακιδων. Μετα πιστεψα οτι ισως ειναι Βρετανικες πινακκιδες τις οποιες εχει παρει η εν λογω αντιπροσωπεια για να γινει ντορος επι του ονοματος της κλπ κλπ
Πηγαινοντας ομως πολυ κοντα στο αυτοκινητο παρατηρησα οτι ηταν κανονικες νεου τυπου πινακιδες και εφεραν μαλιστα και τις αυθεντικες (ιριδιζουσες) σφραγιδες πανω στο μεταλλο.
Ρωτωντας απο δο και απο κει, κανεις (ουτε και το ιδιο το Υπουργειο) μου απαντησε.
Γνωριζει κανεις κατι?
ΣΗΜ: και τα 2 αυτοκινητα (διαφορετικου τυπου) ειχαν την ιδια πινακιδα. Το ενα ηταν ΤΤ ενω το αλλο κατι διαφορετικο που δε θυμαμαι...
γνωστός καγκουρομετατροπέας VAG πηγαίνεις με ΤΤ και φεύγεις με... Nuvolari
μαϊμού φυσικά οι πινακίδες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παιδια δεν ξερω αν εχετε θιξει και αλλου το συγκεκριμενο θεμα....
Πριν απο 3 μηνες ειδα 2 αυτοκινητα μαρκας AUDI τα οποια φεραν πινακιδες TSAOUSI
Στην αρχη νομιζα οτι προκειται για καποιο διαφημιστικο κολλημενο στο χωρο των πινακιδων. Μετα πιστεψα οτι ισως ειναι Βρετανικες πινακκιδες τις οποιες εχει παρει η εν λογω αντιπροσωπεια για να γινει ντορος επι του ονοματος της κλπ κλπ
Πηγαινοντας ομως πολυ κοντα στο αυτοκινητο παρατηρησα οτι ηταν κανονικες νεου τυπου πινακιδες και εφεραν μαλιστα και τις αυθεντικες (ιριδιζουσες) σφραγιδες πανω στο μεταλλο.
Ρωτωντας απο δο και απο κει, κανεις (ουτε και το ιδιο το Υπουργειο) μου απαντησε.
Γνωριζει κανεις κατι?
ΣΗΜ: και τα 2 αυτοκινητα (διαφορετικου τυπου) ειχαν την ιδια πινακιδα. Το ενα ηταν ΤΤ ενω το αλλο κατι διαφορετικο που δε θυμαμαι...
γνωστός καγκουρομετατροπέας VAG πηγαίνεις με ΤΤ και φεύγεις με... Nuvolari
Mαααα... γιατί;
-
ΕΡΜ 17 νεου τυπου. (Citroen C2) Καλο ειναι;
Επισης ΙΕΚ 86 χαρτι (VOLVO S80 2.0T) -
Στην Δημητσάνα την Κυριακή που μας πέρασε BMW 750 (12κύλινδο θηρίο ) με αμερικάνικες πινακίδες ZACHARO... Περιττό να σας πω την καταγωγή του κυρίου...
-
A wild guess : Ζαχάρω ;
-
Που το κατάλαβες ρε θηρίο???
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μαϊμού φυσικά οι πινακίδεςΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Σας πιανω αδιαβαστους! Σας το ειπα και πριν: Οι πινακιδες ειναι αυθεντικοτατες! Πλησιασα πολυ κοντα και ειδα την σφραγιδα της Ελληνικης Δημοκρατιας!!! (Ξερετε, οχι την αναγλυφη, μιας και ηταν νεου τυπου, μα αυτη που ιριδιζει... )
ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ!!! Αξιζει τον κοπο... -
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Σας πιανω αδιαβαστους! Σας το ειπα και πριν: Οι πινακιδες ειναι αυθεντικοτατες! Πλησιασα πολυ κοντα και ειδα την σφραγιδα της Ελληνικης Δημοκρατιας!!! (Ξερετε, οχι την αναγλυφη, μιας και ηταν νεου τυπου, μα αυτη που ιριδιζει... )
ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ!!! Αξιζει τον κοπο...Στις νόμιμες πινακίδες που δίνουν οι διευθύνσεις συγκοινωνιών, η
ανάγλυφη σφραγίδα της Ε.Δ. υπάρχει πάνω από την παύλα που χωρίζει
γράμματα και αριθμούς. Στις πινακίδες που μπορεί κανείς να πάρει από
διάφορα μαγαζιά, συμπεριλαμβανομένης της εταιρίας που φτιάχνει τις
νόμιμες, δε μπορεί να υπάρχει ανάγλυφη σφραγίδα. Απ'ό,τι ξέρω η
παραπάνω εταιρία πουλάει τέτοιες πινακίδες με διάφορες γραμματοσειρές
και περιεχόμενο ό,τι θελήσει κανείς, οι οποίες, με εξαίρεση την ανάγλυφη
σφραγίδα, (μπορούν να) είναι πανομοιότυπες με τις νόμιμες. Οι πινακίδες
αυτές όμως δεν είναι νόμιμες.Megane98hp, εντυπωσιακό το ΙΕΚ-86! Βέβαια καθώς έλειπα την τελευταία
βδομάδα, δεν έχω δει ούτε καν ΙΕΚ-7*. Για το ΕΡΜ, ΟΚ, πάντως ο greo
έχει αναφέρει εδώ και καιρό ΕΡΜ-25 σε χαρτί νομίζω. Τα ΗΚΚ-34 που
είδες ήταν τυπωμένα;Πάντως με τους ρυθμούς που προχωρούν ΙΕΥ και ΙΕΚ, θα δούμε ΙΕΧ και
ΙΕΜ πριν το Δεκαπενταύγουστο, ίσως (το ΙΕΜ) και μέσα στον Ιούλη.ΙΕΥ-65 (χαρτί φυσικά) σε ετοιμοπαράδοτο ΙΧ την περασμένη Τρίτη. Χθες
ΙΕΑ-26 (χαρτί) και ΙΒΡ-33 (τυπωμένο, λογικά σύντομα θα εμφανιστούν
χαρτιά κι εκεί).Στην Πάρο όπου ήμουν για λίγες μέρες, επιβεβαιώθηκε αυτό που
υποψιαζόμουν και είχα αναφέρει για τις Κυκλάδες: υπάρχουν πολλοί
κλάδοι του ΕΜ* που προχωρούν ταυτόχρονα σε κάθε νησί, γιατί σε κάθε
νησί θα δει κανείς κάποιες εκατοντάδες να κυκλοφορούν κατά κόρον και
όχι τις υπόλοιπες. Το ΕΜΗ στην Πάρο βρίσκεται στο 15** (τυπωμένο). Στην
Πάρο είδα πολλά από Βόρεια Ελλάδα αλλά και Αθήνα, όχι όμως πολύ νέα,
εκτός από ένα ΝΗΒ-38 (χαρτί) και ένα ΝΗΒ-21 (τυπωμένο). Επίσης πολλά
ΜΟΝ σε μηχανές, που φυσικά δεν ανήκουν σε Σαμιώτες τουρίστες: όπως
πέρσι με τα αυτοκίνητα (ΜΟΒ-25/37) έτσι και φέτος οι Κυκλάδες πήραν
απόθεμα της Σάμου για τις μηχανές τουςIkar, καλό το ΡΕΗ-73.
Panark, ως αριθμοί το ΙΕΚ-74 είναι μάλλον νεότερο από το ΙΕΥ-48, αλλά
αυτό δεν έχει αναγκαστικά σχέση με την ημερομηνία παράδοσης. BTW
ίσως ξέρω τη Mazda που λες, είναι στο Γέρακα; Έχω κι εγώ δει εκεί
'νεούδια' πηγαίνοντας στο συνεργείο μου.vagemm, έχουν αναφερθεί κι από greo οι άγιες πινακίδες, εγώ δεν έχω
δει ακόμα, ίσως στο επόμενο ταξίδι στα βόρεια (σε... καναδυό χρόνια).StavrosG, thanks, επιβεβαιώνεις αυτό που μου μετέφερε φίλος που μόλις
γύρισε από Ρόδο. Τώρα πως είδε ο greo τυπωμένο ΡΟΝ-19 εκείνος το
ξέρει. Μήπως βλέπει το μέλλον; Συλλάβετέ τον! Κρύβεται σε σκάφος
κάπου στο Αιγαίο... Από μοτό, πως πάτε στη Ρόδο; Έχω δει μέχρι ΡΚΜ.Τέλος, σήμερα ΧΑΤ-40 σε πλαίσιο Χαλκίδας. Ίσως τελείωσαν τα ΧΑΤ πριν
το -70 ή το -73, αφού τα ΧΑΤ-40 θα δίνονταν (αργότερα) στη Νότια
Εύβοια. Εκτός αν δίνονται τώρα στη Βόρεια... -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Στις νόμιμες πινακίδες που δίνουν οι διευθύνσεις συγκοινωνιών, η ανάγλυφη σφραγίδα της Ε.Δ. υπάρχει πάνω από την παύλα που χωρίζει γράμματα και αριθμούς. Στις πινακίδες που μπορεί κανείς να πάρει από διάφορα μαγαζιά, συμπεριλαμβανομένης της εταιρίας που φτιάχνει τις νόμιμες, δε μπορεί να υπάρχει ανάγλυφη σφραγίδα. Απ'ό,τι ξέρω η παραπάνω εταιρία πουλάει τέτοιες πινακίδες με διάφορες γραμματοσειρές και περιεχόμενο ό,τι θελήσει κανείς, οι οποίες, με εξαίρεση την ανάγλυφη σφραγίδα, (μπορούν να) είναι πανομοιότυπες με τις νόμιμες. Οι πινακίδες αυτές όμως δεν είναι νόμιμες.Δεν ηταν πινακιδες με αναγλυφη σφραγιδα. Ηταν οι νεου τυπου της Ε.Ε.. Αυτες δεν εχουν σφραγιδα αναγλυφη, αλλα σφραγιδα η οποια ειναι τυπομενη πανω στο μεταλλο και πρεπει να την κοιταξεις απο συγκεκριμενη γωνια, για να την δεις, μιας και με το φως που πεφτει πανω της, ιριδιζει...
ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ 100% ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ -
Τωρα που το ξανασκεφτηκα το ΙΕΚ ισως και να ηταν 68*
Παντως πριν λιγο ειδα και ΗΚΚ 35** σε ενα Punto τυπωμενο, οπως και το 34*
Ειδα και ενα ΙΕΥ 18* τυπωμενο και χαρηκα αλλα οταν ειδα πού εχει φτασει...ξενερωσα. -
Κολλητός μου παρέλαβε σήμερα το αυτοκίνητο του και του δώσανε ΙΕΚ-84**
-
ΑΡΚ -3*** σε φιλικο προς το περιβαλλον υλικο
Κοινως τελειωσαν οι τσιγκινες πινακιδες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΑΡΚ -3*** σε φιλικο προς το περιβαλλον υλικοΚοινως τελειωσαν οι τσιγκινες πινακιδες
Το ίδιο συμβαίνει πλέον και στην Αχαϊα: ΑΧΟ-57 σε χαρτί. Εμ, αφού
ως καλός σαμαρείτης έδινε από το υστέρημά της από δω κι από κει,
τώρα δεν έχει πια ούτε για τον εαυτό της.Άλλες παρατηρήσεις: χθες σε χαρτί, ΙΕΚ-82, ΙΕΑ-28, ΙΕΥ-70 (από 14/7
αυτό), σήμερα τυπωμένη ΜΥΖ-52 και... ΙΕΥ-59! Αυτό το τελευταίο
σημαίνει είτε ότι άρχισαν τα χαρτιά να μετατρέπονται σε πινακίδες είτε
ότι ήταν ψευτοπινακίδα (χωρίς τη σφραγίδα) που δεν την πρόσεξα καλά.Άλλο περίεργο: χθες σε χαρτί ΙΕΗ-52! Αν δε δούμε άλλα ΙΕΗ θα πρόκειται
για...ορθογραφικό λάθος (με ΙΕΥ-52 το σωστό)!Παντως πριν λιγο ειδα και ΗΚΚ 35** σε ενα Punto τυπωμενο, οπως και το 34*
Ο ρυθμός σας είναι φυσιολογικός πλέον, κάπου 1000 νούμερα το μήνα-
μετά τον Αύγουστο θα πέσει στα 800 περίπου. Ίσως τα χαρτιά εκεί
ξεκινήσουν (αν προλάβουν) από το ΗΚΚ-40, σε δυο-τρεις εβδομάδες. -
σχετικα με τις νεου τυπου πινακιδες, εχω δει καποιες που εχουν αναγλυφη την σφραγιδα της Ελληνικης Δημοκρατιας, ενω καποιες αλλες εχουν σφραγιδες τυπωμενες που απλα ιριδιζουν με την αντανακλαση του ηλιου (και δεν εχουν αναγλυφες σφραγιδες)
Ξερεις κανεις τι γινεται σχετικα με ολα αυτα? -
HKK 38** Mercedes τουριστικο λεωφορειο.
-
... ΙΕΥ-59! Αυτό το τελευταίο
ότι ήταν ψευτοπινακίδα (χωρίς τη σφραγίδα) που δεν την πρόσεξα καλά.Το πρώτο συμβαίνει: δίνονται πλέον στην Κ. Αθήνα νέες πινακίδες, είδα
τυπωμένα ΙΕΥ-66, ΙΕΥ-80 και έτοιμο για παράδοση ΙΕΥ-81.
Θα ακολουθήσουν λογικά και οι υπόλοιπες διευθύνσεις.Megane98hp, πολλά τουριστικά λεωφορεία βλέπεις, μήπως είναι δικά σου;
-
... ΙΕΥ-59! Αυτό το τελευταίο
ότι ήταν ψευτοπινακίδα (χωρίς τη σφραγίδα) που δεν την πρόσεξα καλά.Το πρώτο συμβαίνει: δίνονται πλέον στην Κ. Αθήνα νέες πινακίδες, είδα
τυπωμένα ΙΕΥ-66, ΙΕΥ-80 και έτοιμο για παράδοση ΙΕΥ-81.
Θα ακολουθήσουν λογικά και οι υπόλοιπες διευθύνσεις.Megane98hp, πολλά τουριστικά λεωφορεία βλέπεις, μήπως είναι δικά σου;
Οχι αλλα οταν περναω τη μιση μερα μου στο αεροδρομιο...τετοια βλεπω.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οχι αλλα οταν περναω τη μιση μερα μου στο αεροδρομιο...τετοια βλεπω.Τυχεροί οι τουρίστες. Αυτό που είδες θα πρέπει να είναι λίγων ημερών!
-
πινακιδες νεου τυπου τυπωμενες σε τσιγκο, εχουν αρχισει να διανεμονται και απο τη Νομαρχια Πειραια εδω και 2 μερες
-
BMW Χ3 ΚΙΕ 85** ...στο χαρτι, πως λεμε δυο σουβλακια στο χαρτι.
Car Plate Spotting!!!