-
Όσοι πιστοί προσέλθετε...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... sc&start=0 -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Όσοι πιστοί προσέλθετε...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... sc&start=0Ένας ....................πιστός δηλώνει συμμετοχή..............για την παρέα....
-
Ο χρήστης face έγραψε:
παιδιά κάτω στις πίστες αθήνα με τι γρανάζι τρέχεται για να καταλάβω...γιατί βόλο είναι τόσο μικρή που τρέχουμε με 90αρι...άλλος είχε βάλει και 91...μακάρι να είχα τρέιλερ να το κατεβάζω κάτω γιατί εδώ δεν έχω δεί τίποτα μου φαίνεται...
Η πίστα που λές είναι μια που βρίσκεται πριν να μπούμε στην πόλη, πίσω απο κάτι λόφους....????????
Εδω κάτω έχει ποικιλία, αν μη τι άλλο.......απο πίστες και γρανάζια.....εγω με 12 άρι μπροστά έχω χρησιμοποιήσει 82,83,88,και......................92 αντί για ρόδα κάτι......
Στην των Σπάτων 88 και στην των Αφιδνών 83.
Πόσοι κάνουν καρτ στην περιοχή σου,περίπου ??????
Με τι τύπου κάνετε ?????
Από νοικιάρικα ??????
-
Ο χρήστης CARfan έγραψε:
Μία φορά την βδομάδα !!!!! ανυπόμονος Που θα πηγαίνεις ??? Έχεις κάποιον πιστάρχη γνωστό ?????
Μένω Αθήνα και σκοπεύω αν προχωρήσω στην αγορά να πηγαίνω στον Ασπρόπυργο (με αγορασμένη θέση), έχοντας ως δεδομένο ότι ούτε τρέιλερ έχω ούτε χώρο για αποθήκευση. Το μια φορά την εβδομάδα θεωρείται υπερβολικό; Αν ναι εξηγησέ μου το γιατί, γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν τα γνωρίζω και πολύ καλά τα πράγματα...
Πες μας τι έχεις ακούσει ακριβώς, για να δούμε αν είναι αλήθεια, απο την εμπειρία μας...
Βασικά έχω ακούσει ότι είναι το καρτ που θα σου επιτρέψει να είσαι περισσότερο μέσα παρά έξω από την πίστα. Ότι δεν παρουσιάζει μηχανικές βλάβες εύκολα και ότι γενικά είναι ένα από τα καλύτερα. Αυτά κατά πόσο ισχύουν?
Εσύ Άγγελε έχεις Rotax? Μίλησέ μου λίγο για το κόστος μετά την αγορά...Και εγώ του ROTAX είμαι σχεδόν απο τότε που βγήκε, πρίν είχα 100άρι............ άλλη χάρη
Αυτά που έγραψε ο tm είναι αυτά που θα έλεγα και εγω.Βέβαια εγώ εχω ένα πρόβλημα με τα λάστιχα και τον χρόνο που κρατούν..... μου αρέσουν και τα.......ΤΡΩΩ σχετικά γρήγορα, μαζί με μπόλικη μπενζίνα
**ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ............ ΠΡΙΝ ΔΙΨΑΣΕΙ..... **:D
Πάντως με τα Mojo's που έβαλα την τελευταία φορά είμαι πολύ ευχαριστημένος.
-
ναι αυτή είναι καθώς έρχεσαι απο λάρισσα..(σεσκλο)
στην πίστα έρχονται περίπου 20 αγωνιστικά, καμια 10αρια απο αυτα είναι παρκαρισμένα μονίμως εκεί...μοιρασμένα περίπου 125αρια και 100αρια..
είναι πολύ καλα χαραγμένη πίστα, με πολύ καλή ποιότητα ασφάλτου και καλό περιβάλλον, και τα παιδια που την έχουν είναι super...αλλα είναι λιγάκι μικρούλα..(γύρω στα 700μ αν δεν κάνω λάθος)..
μεγάλη ευθεία-πατημενη αριστερη σε κλειστή αριστερη-τριπλο S- με έξοδο σε πατημενη αριστερη-φουρκετα δεξια-μικρη ευθεία-φουρκετα αριστερη για μεγάλη ευθεία..
γυρίζουμε γύρω στα 26-37sec..
απο νοικιάρικα έχουν αν θυμάμε καλα γύρω στα 10 τετράχρονα 6,5 ίππων...η πίστα λειτουργεί κανα 4αρι χρόνια
-
Όμορφα κάτι γίνεται δηλαδή απο παρέα.....
Εσύ τι έχεις ?????
-
ενα 125αρι rotax by galatsis...ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έτρεχε με αυτό στο challenge.......
ή θα το πουλήσω ή θα πάρω τρέιλερ για άλλες πίστες γιατι αυτη την πάω πλέον με κλειστά μάτια..
-
Ο χρήστης face έγραψε:
ενα 125αρι rotax by galatsis...ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έτρεχε με αυτό στο challenge.......ή θα το πουλήσω ή θα πάρω τρέιλερ για άλλες πίστες γιατι αυτη την πάω πλέον με κλειστά μάτια..
Δικός άνθρωπος δηλαδή.........
Ξέρεις τον προηγούμενο ιδιοκτήτη??? Όνομα ????
Αν επιτρέπεται σε τι κατάσταση το πήρες και πόσα χρήματα σου ζήτησε ????
Αν κατεβαίνεις προς τα κάτω, πές μας να συναντηθούμε και να σε κάνουμε βόλτα....................στα αξιοθέατα
-
τσιτσιγιάννης θανάσης το λένε τον άνθρωπο και μου έδωσε πολύ χρήσιμες συμβουλές όταν το πήρα..
όταν το πήρα ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στον βόλο τουλάχιστον...3000Ε μου είχε κοστίσει..τωρα πολλά λίγα δεν ξέρω...
έχει διπλή τρόμπα φρένων και 40αρι άξονα πίσω..για τα δικά μου τα γούστα ήταν ότι καλύτερο..τώρα ο θανάσης κυκλοφορεί με 50αρι άξονα και χοντρό σασί και βλαστημάει την ώρα και την στιγμή που το έδωσε.....
είναι λιγάκι κούτσουρο το σασί του ακόμα και αν χαλα΄ρωσει την πίσω ράβδο, και έχει πρόβλημα σε στενές πίστες...
μακάρι να μπορούσα να αφιερώνω μέρες πάνω στο στήσιμο για πίστα γιατί εκεί είναι όλο το παιχνίδι για μενα..στο ψαξιμο (ζιγκλερ, γραναζια, βελονες, power valve, ακαμψία)...αλλα άτιμη δουλειά και υποχρεώσεις...:)
πότε θα σταματήσει ο κόσμος να παντρέυται τα σαββατα??
-
ας κάνω και καμια ερώτηση..
τα denso iridium πόσο τα βρίσκετε?
τα silkoline??τα πρώτα μου κάθετε λιγάκι στο λαιμό να σκάω 20Ε για ένα μπουζακι ρε γμτ..
απο λαστιχα εγώ έχω δικομάσει μέχρι τώρα πάντα σε μαλακή πάστα, VEGA, CONTINENTAL, BRIDGESTONE..
τα πρώτα ήταν μέτρια με όχι τόσο καλή αντοχή, τα δευτερα ήταν άψογα σε πατημα αλλα ήθελαν πολύ παιχνίδι με τις πιέσεις, και τα τελευταία ήταν μια απογοήτευση..(πολύ γρήγορη φθορά, και πολύ μέτριο κράτημα)...150Ε τα πήρα και τα 3..
-
Ο χρήστης face έγραψε:
έχει διπλή τρόμπα φρένων και 40αρι άξονα πίσω..για τα δικά μου τα γούστα ήταν ότι καλύτερο..τώρα ο θανάσης κυκλοφορεί με 50αρι άξονα και χοντρό σασί και βλαστημάει την ώρα και την στιγμή που το έδωσε.....
είναι λιγάκι κούτσουρο το σασί του ακόμα και αν χαλα΄ρωσει την πίσω ράβδο, και έχει πρόβλημα σε στενές πίστες...μακάρι να μπορούσα να αφιερώνω μέρες πάνω στο στήσιμο για πίστα γιατί εκεί είναι όλο το παιχνίδι για μενα..στο ψαξιμο (ζιγκλερ, γραναζια, βελονες, power valve, ακαμψία)...αλλα άτιμη δουλειά και υποχρεώσεις...:)
πότε θα σταματήσει ο κόσμος να παντρέυται τα σαββατα??
Κατ'αρχας καλως ηρθες και απο εμενα.
Αυτο με τον 50αρη αξονα μπορεις να το ξαναπεις.Δεν πιστευω οτι κανει για Ελλαδα και ειδικα στις πιστες που παμε εμεις.Πρεπει να συνδιαστουν πολλα πρεγματα για να βρεις και να δουλεψει το σασσι.
Παντως αυτο με το να γνωρισεις πιστες ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις με το καρτ.Σε εσενα παιζει το προβλημα οτι κοντα δεν εχεις τοσο αξιολογες πιστες να πας μεσα σε εναν σεβαστο χρονο.
καλη συνεχεια
-
Kατεβάστε αυτό το videακι. Aξίζει!
http://www.kart.gr/multimedia/videotrio ... 201005.wmv -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Kατεβάστε αυτό το videακι. Aξίζει!
http://www.kart.gr/multimedia/videotrio ... 201005.wmvΕυχαριστίες που μας σκέπτεσαι............... Κάπως έτσι διασκεδάζουμε όταν πάμε παρέα.Βέβαια αν καταλαβαίνω καλά απο την παρέα στο videάκι, είναι λίγο πιο προχωρημένοι απο μας αλλά ...................περίπου έτσι...
Έλα Γιάννη που βρίσκεσαι ????????????? ελπίζω χω(α)μένος στα βιβλία και στην εφαρμογή......
Από δράση έχεις κάτι καινούργιο ?????? Ο κολλητός δεν βλέπω να μας τιμά για συνάντηση at the pista......
-
Ο χρήστης face έγραψε:
ας κάνω και καμια ερώτηση..τα denso iridium πόσο τα βρίσκετε?
τα silkoline??τα πρώτα μου κάθετε λιγάκι στο λαιμό να σκάω 20Ε για ένα μπουζακι ρε γμτ..
Μπουζί ???????????? τι είναι αυτό......το έχω ξεχάσει αυτό το εξάρτημα, όσο έχω το rotax.Με το 100άρι ήταν σε ημερήσια επιφυλακή αλλά τώρα.................'είναι ανάμνηση παλιά...'
απο λαστιχα εγώ έχω δικομάσει μέχρι τώρα πάντα σε μαλακή πάστα, VEGA, CONTINENTAL, BRIDGESTONE..
τα πρώτα ήταν μέτρια με όχι τόσο καλή αντοχή, τα δευτερα ήταν άψογα σε πατημα αλλα ήθελαν πολύ παιχνίδι με τις πιέσεις, και τα τελευταία ήταν μια απογοήτευση..(πολύ γρήγορη φθορά, και πολύ μέτριο κράτημα)...150Ε τα πήρα και τα 3..
Τα BRIDGESTONE ποιόν τύπο χρησιμοποιούσες τα YGK's ????
Μήπως παίζει ρόλο και η πίστα που τα χρησιμοποιούσες ??? Εγώ δεν το πολυψάχνω ...........και με τα λινά παίζωωωωωωωωωωω Βασικά μ'ενδιαφέρει να κρατούν αξιοπρεπώς και ν'αντέχουν για...........................ωωωωωωωωωωωρεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςς !!!!!!
-
Ο χρήστης face έγραψε:
απο λαστιχα εγώ έχω δικομάσει μέχρι τώρα πάντα σε μαλακή πάστα, VEGA, CONTINENTAL, BRIDGESTONE..τα πρώτα ήταν μέτρια με όχι τόσο καλή αντοχή, τα δευτερα ήταν άψογα σε πατημα αλλα ήθελαν πολύ παιχνίδι με τις πιέσεις, και τα τελευταία ήταν μια απογοήτευση..(πολύ γρήγορη φθορά, και πολύ μέτριο κράτημα)...150Ε τα πήρα και τα 3..
Έχω τα Vega (πράσινα) από τον Φεβρουάριο και δεν λένε να τελειώσουν (παίζει ρόλο βέβαια και το χειρουργικό στυλ οδήγησης ) για να βάλω τα MG, που κατά τη γνώμη μου έχουν πολύ καλύτερη σχέση απόδοσης-αντοχής, ενώ είναι και ελάχιστα φθηνότερα.
Γενικά, τα Vega δουλεύουν αξιοπρεπώς σε πίστα με γόμα, αλλιώς πας στο περίπου, βάζεις την ταυτότητα στο στόμα και μπαίνεις στη στροφή.
Τα Bridgestone δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά λέγεται ότι έχουν κορυφαία απόδοση. Δεν ξέρω για φθορά.
Έχω να κάνω μια ΤΡΟΜΕΡΗ αποκάλυψη! Το καρτ πλέον λάμπει! (σε απάντηση στον Άγγελο... )
Βλέπω στο motorsport.ert.gr ότι τα ΣΚ 5,6 και 12,13 Νοεμβρίου δεν έχει αγώνες. Λέτε να κανονίσουμε καμιά φορουμοκαρτοσυνάντηση;
ΥΓ Δείτε αυτό: http://www.kartclub.gr
-
Το http://www.kartclub.gr είναι καινούριο forum με θέμα αποκλειστικά το καρτ.
Έχει ήδη 48 μέλη και πιστεύουμε να αυξηθούν μια και το ενδιαφέρον για αυτό το κομμάτιου του μηχανοκίνητου αθλητισμού κερδίζει συνεχώς έδαφος, ειδικά σε μικρότερες ηλικίες.
Εκεί μπορείτε να ρωτήσετε να μάθετε για αγώνες, καταστήματα, τεχνικά κ.α. θέματα.
Σας περιμένουμε στη παρέα μας...
-
Ο χρήστης sxint έγραψε:
Το ######,kouk είναι καινούριο forum με θέμα αποκλειστικά το καρτ.Έχει ήδη 48 μέλη και πιστεύουμε να αυξηθούν μια και το ενδιαφέρον για αυτό το κομμάτιου του μηχανοκίνητου αθλητισμού κερδίζει συνεχώς έδαφος, ειδικά σε μικρότερες ηλικίες.
Εκεί μπορείτε να ρωτήσετε να μάθετε για αγώνες, καταστήματα, τεχνικά κ.α. θέματα.
Σας περιμένουμε στη παρέα μας...
Καλώς όρισες στο 4ΤF.
Βέβαια είναι λίγο άκομψο η πρώτη σου δημοσίευση να αφορά την προώθηση άλλου Club!Δεν συμφωνείς? -
Δεν είμαι ιδιαίτερα νέος στο 4TF ούτε με το καρτ άλλωστε.
Απλά πιστεύω στην εξειδίκευση....
Εξάλλου 138 σελίδες για ένα topic προφανώς κάτι σημαίνουν.
-
Ο χρήστης sxint έγραψε:
Δεν είμαι ιδιαίτερα νέος στο 4TF ούτε με το καρτ άλλωστε.Απλά πιστεύω στην εξειδίκευση....
Εξάλλου 138 σελίδες για ένα topic προφανώς κάτι σημαίνουν.
Στάθη καλώς ήρθες και στην απο εδώ παρέα......
Δεν είσαι καθόλου νέος στο χώρο και οι γνώσεις οι δικιές σου και των άλλων φίλων είναι απαραίτητες σε όλους μας.Ιδιαίτερα σε μας τους ερασιτέχνες - φανατικούς.Άλλωστε οι προσπάθειες γίνονται για να μεγαλώνει η ΠΑΡΕΑ.
Παρακολουθώ και την άλλη πηγή αναζήτησης παρέας και επειδή μας αρέσει ιδιαίτερα το sport θα μου άρεσε να σας βλέπουμε ΚΑΙ εδώ όποτε ο χρόνος σας το επιτρέπει.
Και εμείς είμαστε αρκετά εξειδικευμένοι με το θέμα οπότε το σίγουρο είναι ότι οχι μόνο δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε αλλά αντίθετα έχουμε πολλά κοινά που μας ενδιαφέρουν και δυνάμεις να ενώσουμε.Με όσες δυνάμεις έχει ο καθένας.......
Συνεχίζουμε από κάθε πλευρά.....
Άγγελος.
-
Βλέπω πως έχετε πέσει σε πρώιμη χειμαρία νάρκη...
Δεν πειράζει εγω θα συνεχίσω.................να γυρίζω τις πίστες...........μέχρι να τελειώσει η μπενζίνα....
Έχουμε ψιλοψηθεί για το Σάββατο που έρχεται 05/11/2005, για Ασπρόπυργο.Έχω αιώνες να κάνω καρτ εκεί και μιας και έχει νέους ιδιοκτήτες λέμε να τους γνωρίσουμε.......
Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσω για λεπτομέρειες......
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ