-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Ολο για φουρνους και για καμπανες που μπορεις να φας εκει πανω!
Επειδη εσπασα τα πιατα μου δεν μου την στελνεις?πακετο με το μοτερ εε
Ασε τα χρωματα και αλλαξε τα εσωτερικα τις μπας και παρει λιγοΛες να φερουμε και κανα χωματινο καρτακι?
Αμε!
στειλε διευθυνση να σου στελω πακετο! (Θα σου ερθει ενα πακετακι απο kkckart shop που θα εχει μεσα ενα laser aligning tool, καθως και ενα - δυο εργαλειακια που θελω... μη φανταστεις τιποτε σπουδαιο... εναν εξωλκεα για τον συμπλεκτη... τετοια..) -
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Γιά ρίξτε μια ματιά εδώ:http://www.karting.gr/news_thessaloniki ... 141004.htm
http://www.karting.gr/multimedia.htm
Αγοράστε γρανάζια!!!!!!!!!!!!!!
Έλα μάστορα,επιτέλους εμφανίστηκες και με τι νέα !!!!!!!!!!!
Η πίστα δείχνει εξαιρετική και απ'όσα μπορώ να καταλάβω,φαίνεται μεγάλη σε μήκος με ποικιλία διαμόρφωσης διαδρομών και αρκετά φαρδυά.Δώσε μας λεπτομέρειες, αν ξέρεις κάτι σχετικό.
Τα γρανάζια θα τα έχεις έτοιμα είμαι σίγουρος.
Για πότε προβλέπουν να λειτουργήσει.????
Έχουμε καιρό να πάμε για ξεμπούκωμα και ΄κοντεύουμε να σκουριάσουμε,μπορεί να φταίει και η υγρασία Μάλλον φταίνε οι δουλειές αλλά θα ανακάμψουμε..... -
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΑΓια πες μας με τι ασχολήσε φίλε μας. Μιας και είμαστε κοντά να τα πούμε at the pista............
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Η πίστα δείχνει εξαιρετική και απ'όσα μπορώ να καταλάβω,φαίνεται μεγάλη σε μήκος με ποικιλία διαμόρφωσης διαδρομών και αρκετά φαρδυά.Δώσε μας λεπτομέρειες, αν ξέρεις κάτι σχετικό.
Έχουμε καιρό να πάμε για ξεμπούκωμα και ΄κοντεύουμε να σκουριάσουμε,μπορεί να φταίει και η υγρασία Μάλλον φταίνε οι δουλειές αλλά θα ανακάμψουμε.....Παιζει να τελειωσει οταν παρω το πτυχιο μου . Ελπιζω πιο συντομα ομως να γινει.
Μια και μιλαμε για πιστες εχω να σας πω τα νεα μου απο εδω. διοργανωνεται πρωταθλημα και για τα πανεπιστημια με 100αρια καρτ και περιλαμβανει 6 αγωνες. Το καθε πανεπιστημιο μπορει να εχει μεχρι 2 οδηγους οι οποιοι βγαινουν απο δοκιμαστικα. Την αλλη Κυριακη θα μας πανε εδω http://www.buckmore.co.uk/index2.htm να δουνε τι κανουμε. Εχει και βιντεακι αλλα χωρις ηχο. Τα καρτ τα βλεπω αρκετα αργα αν και Ελλαδα θυμαμαι ειχα οδηγησει ενα παρομοιο(junior πρεπει να ειναι το μοτερ)
Τους εταξα οτι οποιος ειναι πισω μου σε χρονο, θα τον κερναω μπυρεςκαλα να περνατε
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΑΑχ Δημητρη μου τι τραβας. Ελπιζω να του δινεις τιποτα για την βενζινη
-
... Και ελεγα τι μου θυμιζει το ονομα.... τι μου θυμιζει...
Δεν υπαρχει τευχος του Karting Magazine που θα μην εχει καταχωρηση....
Αν θυμαμαι καλα, ολοσελιδη!
Μου ειχε κανει εντυπωση αυτη η πιστα απο το ποσο μεγαλη ειναι (θα κανετε ολη τη διαδρομη ή θα την κοψουν) και επισης το πανω μισο κομματι της ειναι ΙΔΙΑ (σε χαραξη) με την πιστα των σπατων!
Το κολπο, γιαννη, ειναι να τους κερασεις μπυρες ΠΡΙΝ τα δοκιμαστικα!(λες κι εχεις αναγκη! )
-
Μου εχει αλλαξει τα φωτα ο μικρος!Οχι τιποτα αλλο εχει ξεθαρεψει.....καιρος να παρει δικο του γιατι τωρα που φευγω φανταρος το δικο μου κλειδωνεται στο γκαραζ!
-
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Μου εχει αλλαξει τα φωτα ο μικρος!Οχι τιποτα αλλο εχει ξεθαρεψει.....καιρος να παρει δικο του γιατι τωρα που φευγω φανταρος το δικο μου κλειδωνεται στο γκαραζ!Που και ποτε, πατε ρε παληκαρια ? (οχι φανταροι... στις πιστες) ??
Γιατι δε ριχνετε κανενα σημα ??
Χθες ηταν ΤΡΟΜΕΡΗ ευκαιρια για καρτ, αλλα δυστυχως δεν καταφερα να παω, λογω τεχνικων προβληματων...Ο ετερος εχει πηξει στις υποχρεωσεις, χλωμο τον βλεπω
-
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Μου εχει αλλαξει τα φωτα ο μικρος!Οχι τιποτα αλλο εχει ξεθαρεψει.....καιρος να παρει δικο του γιατι τωρα που φευγω φανταρος το δικο μου κλειδωνεται στο γκαραζ!ΨΕΜΑΤΑ!!!! ΤΟΥ ΔΙΝΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!
ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ... ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ... -
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Μου εχει αλλαξει τα φωτα ο μικρος!Οχι τιποτα αλλο εχει ξεθαρεψει.....καιρος να παρει δικο του γιατι τωρα που φευγω φανταρος το δικο μου κλειδωνεται στο γκαραζ!
ΨΕΜΑΤΑ!!!! ΤΟΥ ΔΙΝΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!
ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ... ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ...Θα το φαει το μαραζι αν το αφήσεις κλειδωμένο..... κριμα είναι
Αφού υπάρχουν εθελοντές για να το βγάζουν να παίρνει τον αέρα του,μην τους το στερήσεις..............Αυτή τη βδομάδα ΠΡΕΠΕΙ να ξεμπουκώσουμε πάσι θυσία.....
Ανακοίνωση το συντομότερο. -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Έχουμε καιρό να πάμε για ξεμπούκωμα και ΄κοντεύουμε να σκουριάσουμε,μπορεί να φταίει και η υγρασία Μάλλον φταίνε οι δουλειές αλλά θα ανακάμψουμε.....Παιζει να τελειωσει οταν παρω το πτυχιο μου . Ελπιζω πιο συντομα ομως να γινει.
Μια και μιλαμε για πιστες εχω να σας πω τα νεα μου απο εδω. διοργανωνεται πρωταθλημα και για τα πανεπιστημια με 100αρια καρτ και περιλαμβανει 6 αγωνες. Το καθε πανεπιστημιο μπορει να εχει μεχρι 2 οδηγους οι οποιοι βγαινουν απο δοκιμαστικα. Την αλλη Κυριακη θα μας πανε εδω http://www.buckmore.co.uk/index2.htm να δουνε τι κανουμε. Εχει και βιντεακι αλλα χωρις ηχο. Τα καρτ τα βλεπω αρκετα αργα αν και Ελλαδα θυμαμαι ειχα οδηγησει ενα παρομοιο(junior πρεπει να ειναι το μοτερ)
Τους εταξα οτι οποιος ειναι πισω μου σε χρονο, θα τον κερναω μπυρεςκαλα να περνατε
Το κέρασμα το έχουν σίγουρο είτε πριν είτε μετά.
Γιάννη δεν σε φοβάμαι καθόλου,προβλέπεται μακρυ το πρωτάθλημα και θα βλέπουν την πλάτη σου συχνά......Δείξε τους αγόρι μου τι κάνουμε στην πατρίδα.....Με τις πίστες 'γυαλόχαρτα' και ιδιαίτερα αυτή που θα πάτε,θα τους πάρεις τη θέση πανάξια.....
Νομίζω όμως οτι τρέχουν στην μικρή χάραξη της πίστας.Εκεί είναι δάσκαλος και ο JOHNNY HERBERT
Και βέβαια θέλουμε καθημερινή ενημέρωση για τις εξελίξεις.Αυτές είναι σπουδαίες εμπειρίες και τις απολαμβάνω έμμεσα.Πολύ χαίρομαι για σένα. ΠΡΟΧΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!
-
μεσα στη βδομαδα ξεμπουκωμα, χλωμο και ομιχλωδες! αν δεν περασει αυτο που με περιτριγυριζει, ουτε μια στο εκατομμυριο!
Αλλιως θα ειχα παει ηδη το σ/κ! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μεσα στη βδομαδα ξεμπουκωμα, χλωμο και ομιχλωδες! αν δεν περασει αυτο που με περιτριγυριζει, ουτε μια στο εκατομμυριο!
Αλλιως θα ειχα παει ηδη το σ/κ!Ε...οχι και μέσα στην βδομάδα..........αυτο δεν γίνεται ...... πια. Νυχτώνει και νωρίς και έχει και ομίχλη,..............οπότε,για ΣΚ εννοούσα.
Εδω περάσανε τόσα,θα περάσει και αυτό,υπομονή.
-
Και ποτε υπηρχε προβλημα για νυχτερινο ???
κυριακη η αγια μαριννα δε δεχεται αγωνιστικα, ενημερωτικα το λεω... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Και ποτε υπηρχε προβλημα για νυχτερινο ???
κυριακη η αγια μαριννα δε δεχεται αγωνιστικα, ενημερωτικα το λεω...Oταν επιτελους φύγει αυτή η υγρασία,ονειρεύομαι νυκτερινά Σπάτα....και οσο αντέξουμε. Μια πίστα μόνοι μας να γυρνάμεεεεεεεεε.
Αν και οταν έχουμε και δύο καρτ τοτεεεεεεεεεεεεεε........
-
Εχθές ήμουν στο καρτοντρόμο. Τρελή υγρασία. Μου έσπασε η βάση της εξάτμισης αλλά ευτυχώς δανείστηκα από την πίστα μια. Δεν έχω λάστιχααααααααααααααααααααααααααααα...
-
Αλλαγη σχεδιων περι καρτ στο πανεπιστημιο. Τελικα αυριο παμε σε αλλη πιστα http://www.daytona.co.uk/ στο Milton Keynes στην οποια τελικα θα κανουμε με ''νοικιαρικα' μαλλον τα 180αρια αλλα δεν πειραζει. Θα δουμε και μια πιστα εκτος Ελλαδας να παρουμε μια γευση. Θα παμε τελικα οι μισοι απο οτι υπολογιζαμε. Ευχαριστω για τις ευχες και ευχομαι να παμε καλα.
Οταν ειναι να πατε για καρτ, στειλτε ενα εμαιλ να πω και στους αλλους να κατεβουνε να κανετε ωραια παρεα βραδιατικα. Αλλωστε και αυτοι ετσι κανουνε.
καλα να περνατε.
-
... ποσα θες να μας τρελλανεις ρε γιαννη ???
Πολυ καλη πιστα, φαινεται.. Εσεις θα κανετε στο μικρο κομματι που εχει ? -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Αλλαγη σχεδιων περι καρτ στο πανεπιστημιο. Τελικα αυριο παμε σε αλλη πιστα http://www.daytona.co.uk/ στο Milton Keynes στην οποια τελικα θα κανουμε με ''νοικιαρικα' μαλλον τα 180αρια αλλα δεν πειραζει. Θα δουμε και μια πιστα εκτος Ελλαδας να παρουμε μια γευση.Kαλή αρχή με τις γνωριμίες απο τις εκεί πίστες.Και βέβαια περιμένουμε εντυπώσεις. Πόσο κοντά στο πανεπιστήμιο είναι αυτή ???
Θα παμε τελικα οι μισοι απο οτι υπολογιζαμε. Ευχαριστω για τις ευχες και ευχομαι να παμε καλα.
Πόσοι περίπου θα είσαστε.?
Οταν ειναι να πατε για καρτ, στειλτε ενα εμαιλ να πω και στους αλλους να κατεβουνε να κανετε ωραια παρεα βραδιατικα. Αλλωστε και αυτοι ετσι κανουνε,καλα να περνατε.
Αυτό θα το κάνουμε στα σίγουρα. Αναμένουμε.
-
Αν και ταλαιπωρημενος σας γραφω τις εξελιξεις μου.
Ξεκινησα νωρις νωρις για να καταφερω μετα απο δυομιση ωρες με το τρενο να φτασω στην πιστα. Αυτο που αντικρησα ηταν κατι που θα κανουμε πολλααααααααα χρονια να το δουμε στην Ελλαδα. Μια πιστα που δεν εβρισκεςκατι κακο να σχολιασεις.
Οργανωση? Πριν ξεκινησουμε μπηκαμε σε μια αιθουσα και μας εδειξαν DVD λεπτων με κανονισμους(σαν να καναμε αγωνα) Μονο 11 ατομα προσωπικο ειχε σημερα το πρωι!!! Σου δινουνε φορμα KinngDragon,γιαντια. Μεσα στην πιστα ειχε 6 εποπτες με σημαιες.
Η πιστα? Καναμε την μεγαλη την χαραξη, ολοι την διαδρομη δηλαδη, και ειχε πολυ καλη ασφαλτο και κατηφορες!!! και παρα πολλα τεχνικα κομματια. Το προβλημα ηταν πολυ με τα φρενα μιας και δεν αντεχαν στις κατηφορες και εχανες.
Τα καρτ? Μονο 2 μοτερ τον 160 κυβικων το καθενα αλλα με τα κολολαστιχα τις DURO.Επισης ειχε και οργανο που σου εδειχνε τον χρονο σου,τον γυρο που εισαι, σε ποια θεση βρισκεσαι,ποσο απομενει και ποσο γυρνας εκεινη την στιγμη απο τον καλυτερο χρονο σου.
Ημασταν 36 ατομα και καταφερα να βγω εννατος στην στιγμη που οι αλλοι ειχαν ξανακανει την πιστα την προηγουμενη βδομαδα(κουφαλιτσες ) και ο αλλος ειχεπρωταθλημα στα ΤΖΟΥΝΙΟΡ.
Η πιστα πολυ τεχνικη και τα καρτ μπορο να πω οτι ηταν λιγο μακρια σε γραναζωμα. ειχε πολυ φαση να εισαι μεσα με αλλους 35. Απιστευτο. Ο καλυτερος γυρος ηταν στο1.10.456 και το δικο μου1.12.278 και ηταν και στον τελευταιο γυρο. Συνολο οδηγησαμε 30 λεπτα συνεχομενα και παιδια συγνωμη που θα το ξαναπω αλλα ηταν απιστευτα. Και τελευταιος να εβγαινα παλι με μεσα στην Κ@@@α θα ημουν . Αν αρχισω και περιγραφω τωρα φαγωματα και τζαρτζαρισματα θα πιασω μια σελιδα, οποτεα υτα σε 1 μινα απο κοντα. Αντε γιατι ειχα αρχισει και ζηλευα τοσο καιρο που κανετε
Απο Λονδινο η πιστα πρεπει να ειναι περιπου κανα 2ωρο με αυτοκινητο.
Τα υπολοιπα αργοτερα
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ