-
Ο χρήστης gogonatios έγραψε:
...κατα ενα τροπο πισταρχης...αλλα εκτος αυτου ασχολουμε με το καρτ πανω απο 20 χρονια με αλλα λογια εχω μεγαλωσει σ΄ αυτο το χωρο.
ΝΑ ΤΑΑΑΑΑ!!!!
Και αγαπητε, 'κατα εναν τροπο πισταρχης' σε ποια πιστα εισαι, να περασουμε καμμια βολτα να τα πουμε ????κοιτα επιτηδιοι υπαρουν παντου! ειναι λυπηρο, ομως, γιατι για εναν χωρο οπως ο συγκεκριμενος, που χρειαζεται τον κοσμο, θα τον κοροϊδεψεις μια - δυο - τρεις φορες! καποια στιγμη θα σταματησει και οχι μονο αυτο, αλλα σε οποιον γνωριζει και εκδηλωσει καποιο ενδιαφερον, θα τον αποτρεψει ..
-
Πιστάρχης???
Πού? Πότε? Να ακούσουμε λεπτομεριες και περιμένουμε οδηγίες!
Να μπαίνουμε στο θέμα και εμεις οι νέοι. -
kartodromo afidnes..
family business..
always there.. nearly always
-
Το σερβις του μοτερ απο μονοι μας δεν ειναι οτι καλυτερο, μπορει να ειναι φτηνοτερο αλλα ενα λαθος σσε καποιο μονταρισμα, ρυθμισμα μπορει να αποβει βαρυ στη τσεπη μας..Συμφωνώ, αν δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν θα κάνουμε κάτι στραβά καλό είναι να αποφεύγουμε το service μονοι μας. Το βασικό είναι ότι αν κάνουμε κατι λάθος θα το πληρώσουμε πολυ ακριβά. Απο εμπειρία πολυ φίλου κακό μοντάρισμα μετά από αλλαγή πιστόνιου ,κόλιμα αμέσως μετά το ροντάρισμα. Ζημιά? 1300 ευρο! .
Βασικότερο όμως είναι η ασφάλεια-εγγύηση που προσφέρει ο αντιπρόσωπος. Παράδειγμα όταν το παμε για service στο αντιπροσωπο-μαγαζι-συνεργειο κ.λ.π. το παμε για service και οχι μονο για πιστόνι που σημαινει ότι θα μας κοιτάξει και τα υπόλοιπα φρένα ,ψύξη κ.λ.π. Προσωπική εμπειρία αμέσως μετά από service σε αντιπροσωπο κόλησε η τρόμπα νερού ανεβασε το μοτέρ θερμοκρασία και τα υπόλοιπα γνωστά. αν το είχα φτιάξει μονος μου θα ξαναπλήρωνα πιστονι κ.λ.π απο την αρχή.Τέλος να πώ στον φίλο gogonatios πως ξέχασε και κάτι αρκετό βασικό στα έξοδα τις εξόδους ή αλλιώς την αγορά οικοπέδου-αγροτεμαχιου. . Στην πιο απλή περίπτωση ένα σετ 'μπαράκια' συστηματος διευθυνσης θα τα αλλάξουμε.
Τα περιστατικά έγιναν με 125cc υδροψυκτα 6speed.
Αν θέλετε δείτε εδώ το δικό μου καρτάκι..
http://www.kottakisnet.gr/kart/kart_new.htm
Γενικά, τέλος, είναι ότι καλύτερο σαν αισθηση και οικονομικό. Μετά απο μια κυριακή στην πίστα δεν έχω καμία διάθεση να κάνω οτιδήποτε με το ΙΧ στο δρόμο, ουτε καν να στρίψω γρήγορα μια στροφή με καλή ασφαλτο που 'με φωνάζει' έστω και να κάποιες κυριακές επιστρέφοντας απο την πίστα έχω στο δεξί μου πόδι 200+ καθαρά racing(RS) αλόγα.
-
kartodromo afidnes..family business..
ΧΜ... δικός μας άνθρωπος!!!!
για δώσε πληροφορίες..
ξέρεις (ονομα, τηλέφωνο, ομάδα αίματος...... τα βασικά )
τις δύο προυγούμενες κυριακές ήμουν εκεί (να δω την πιστα κ.λ.π) σαν θεατής προς το παρόν..
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Συμφωνώ, αν δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν θα κάνουμε κάτι στραβά καλό είναι να αποφεύγουμε το service μονοι μας. Το βασικό είναι ότι αν κάνουμε κατι λάθος θα το πληρώσουμε πολυ ακριβά. Απο εμπειρία πολυ φίλου κακό μοντάρισμα μετά από αλλαγή πιστόνιου ,κόλιμα αμέσως μετά το ροντάρισμα. Ζημιά? 1300 ευρο! .
Βασικότερο όμως είναι η ασφάλεια-εγγύηση που προσφέρει ο αντιπρόσωπος. Παράδειγμα όταν το παμε για service στο αντιπροσωπο-μαγαζι-συνεργειο κ.λ.π. το παμε για service και οχι μονο για πιστόνι που σημαινει ότι θα μας κοιτάξει και τα υπόλοιπα φρένα ,ψύξη κ.λ.π. Προσωπική εμπειρία αμέσως μετά από service σε αντιπροσωπο κόλησε η τρόμπα νερού ανεβασε το μοτέρ θερμοκρασία και τα υπόλοιπα γνωστά. αν το είχα φτιάξει μονος μου θα ξαναπλήρωνα πιστονι κ.λ.π απο την αρχή.Αμαν!!! Σα, να μη μας τα λες καλα!!! Μη μου πεις οτι εισαι απο τους ανθρωπους που πανε το αυτοκινητο για σερβις και τους συμπληρωνουν και υγρο υαλοκαθαριστηρων!
Τέλος να πώ στον φίλο gogonatios πως ξέχασε και κάτι αρκετό βασικό στα έξοδα τις εξόδους ή αλλιώς την αγορά οικοπέδου-αγροτεμαχιου. . Στην πιο απλή περίπτωση ένα σετ 'μπαράκια' συστηματος διευθυνσης θα τα αλλάξουμε.
Μπορει να ξοδευεις αρκετα για να το 'φερεις' παλι στη θεση του, αλλα σκεψου την επενδυση που κανεις, με την αγορα γης! κανεις δε ζημιωθηκε!!
Καλη μας μερα!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Αμαν!!! Σα, να μη μας τα λες καλα!!! Μη μου πεις οτι εισαι απο τους ανθρωπους που πανε το αυτοκινητο για σερβις και τους συμπληρωνουν και υγρο υαλοκαθαριστηρων!
και η παράδοση του αυτοκινήτου μετά το πέρας του service να γίνει από την αντιπροσωπία στο σπίτι μου το απόγευμα
Μπορει να ξοδευεις αρκετα για να το 'φερεις' παλι στη θεση του, αλλα σκεψου την επενδυση που κανεις, με την αγορα γης! κανεις δε ζημιωθηκε!!
σωστός. έχω 2 οικοπεδάκια στα Σπάτα super.. Τωρα σκέφτομαι να 'επενδύσω' και βορειότερα..
-
kartodromo afidnes..family business..
ΟΝΕΙΡΟ
Ενας δικός μας άνθρωπος να μας πει κάποια πράγματα. Ευχαριστούμε.
Θα χαρώ πολύ να τα πούμε απο κοντά,έχω πολλές ιδέες σε σχέση με το θέμα μας και ειδικά για τα παιδιά.Εχω γράψει και μια αγγελία για την αναζήτηση ενος ROTAX MAX με σχετικά πρόσφατο σασί.Υπάρχει κάτι ,αξιόλογο που να έχεις κατα νου???
Εχουμε μια σχετική εμπειρία απο ROTAX MAX και γιαυτό το συζητάμε.Τι λες και εσύ.???
Ονειρεύομαι ενιαίο,ερασιτεχνικό,με forumάδες,μετα την συνάντηση των παιδιών μας.Πάλι ενιαίο. -
Φίλε kkot,μπήκα στη σελίδα σου και μου τρέξανε τα σάλια για το καρτ σου .Αν και δεν είναι για τα δόντια μου. Εγώ μάλλον είμαι για πιο εύκολα,για τώρα .Πές μας συναισθήματα και αίσθηση κρατήματος και επιταχύνσεων.
Πολύ καλή δουλειά με την σελίδα σου και επίσης είδα στο forum που έχεις,όμορφα θέματα και κυρίως ΜΕΓAΛΟ ΤΜHΜΑ ΓΙΑ KART !!!!!!!!!!!!!!
Αρκετά βοηθητικό για όλους.ΕΥΓΕ.Για να μεγαλώνει η πάρεα μας,για να μεγαλώνει................
-
Φιλε kkot,
ομαδα αιματος Α+++++++++++++..... οπως λεμε πατα πατα μην αφηνεις.............
τα υπολοιπα στοιχεια στα εστειλα με pm..
οι αγορες οικοπεδων ειναι φτηνες εγω εχω δυο στη ριτσωνα.. το ενα ηταν βραχος με πιασανε κοτσο στην συναλλαγη....
-
Εντάξει παίδες εμείς που δεν είμαστε οικοπεδούχοι δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να αγοράσουμε κάτι,έστω ένα αφθαιρετούλη
Εμείς δεν είμαστε ακόμη τοοοοοοοοοσο γρήγοροι,θα γίνουμε όμως. Με την βοήθεια σας.
Θα παρακαλέσουμε τον kkot να δώσει κάποια στοιχεία και σε μας και θα έλθουμε όλοι μαζί επάνω.
Προχωράμε καλά.Μια απο τις στιγμές πλησιάζει...................
Πολύ φιλικά Αγγελος.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Προχωράμε καλά.Μια απο τις στιγμές πλησιάζει...................
.... παρασκευη??!?!?!? λιγο μακρυα δεν πεφτει ??? γιατι οχι αυριο ??
παντως εδω εχει ηλιο! ελπιζω την παρασκευη να εχει καλο καιρο και να μη ριχνει καρεκλες! -
Φίλε kkot,μπήκα στη σελίδα σου και μου τρέξανε τα σάλια για το καρτ σου .Αν και δεν είναι για τα δόντια μου. Εγώ μάλλον είμαι για πιο εύκολα,για τώρα .Πές μας συναισθήματα και αίσθηση κρατήματος και επιταχύνσεων.Καλησπέρα και πάλι ,
Η αλήθεια είναι πως οι αλλαγές ταχύτητων θέλουν καλυτερη φυσική κατάσταση. Αλλά δεν πειράζει βγαίνουμε στα πίτς για αναψυκτικό νωρίτερα από τους 'αυτόματους'!! Από την άλλη οι ταχύτητες σε πλισιάζουν πιο κοντά στην αγωνιστική οδήγηση και φυσικά σου δίνουν περισσότερες επιλογές στον τρόπο αδήγησης. Δηλαδή, στο αυτόματο πρέπει να οδηγάς περισσότερα στροτα να μην το 'πνίγεις' και γενικά να μην βγαίνεις συχνα από τις ιδανικές γραμμές. Στο σασμανάτο μπορείς π.χ με ένα κατέβασμα παραπάνω να μπείς βαθεια στην στροφή και να φρενάρεις αργα για να προσπεράσεις, και στην έξοδο να έχεις αρκετή δυναμη για να 'ξεκολήσεις'. ΑΑΧΧΧ μυρισε λάστιχο
Πολύ καλή δουλειά με την σελίδα σου και επίσης είδα στο forum που έχεις,όμορφα θέματα και κυρίως ΜΕΓAΛΟ ΤΜHΜΑ ΓΙΑ KART !!!!!!!!!!!!!!
Αρκετά βοηθητικό για όλους.ΕΥΓΕ.ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια .Ειμαστε ακόμα στην αρχή.
-
οι αγορες οικοπεδων ειναι φτηνες εγω εχω δυο στη ριτσωνα.. το ενα ηταν βραχος με πιασανε κοτσο στην συναλλαγη....
Χμ.. ριτσώνα ε? Εσυ πάς για εμπορικές περιοχές οπότε θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω!!!
για να βάζουμε τα μακριά γρανάζια για το kartodromo
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
για να βάζουμε τα μακριά γρανάζια για το kartodromo
..αν θες βοηθεια στην αλλαγη, φωναξε! (οχι οτι ξερουμε, αλλα για ψυχολογικη υποστηριξη!)
Τρεναρε το, παντως, λιγακι (απο βδομαδα), ας πουμε, αν ειναι να ερθουμε και εμεις μαζι (για..... παρεϊτσα!!) -
Τα αστερια εν δράση.........
**Η πίστα καρτ του Αγ.Κοσμα κλείνει για τα αγωνιστικά **:o
Μας την έκανε ο πιστάρχης μου φαίνεται.Πάντα κοίταγε με μισό μάτι τα αγωνιστικά ή μου φαίνεται?????????
Φτού !!!!!!!!! Εχει όμως και αλλού πορτοκαλιές
-
Τα αστερια εν δράση.........**Η πίστα καρτ του Αγ.Κοσμα κλείνει για τα αγωνιστικά **:o
Μας την έκανε ο πιστάρχης μου φαίνεται.Πάντα κοίταγε με μισό μάτι τα αγωνιστικά ή μου φαίνεται?????????
Φτού !!!!!!!!! Εχει όμως και αλλού πορτοκαλιές
Δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς ο χρόνος που είχαμε, ήταν λίγος και μόνο αν δεν είχε ενοικιαζόμενα.
Είπαμε πάμε βόρεια..
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς ο χρόνος που είχαμε, ήταν λίγος και μόνο αν δεν είχε ενοικιαζόμενα.
Είπαμε πάμε βόρεια..
Σφυρα εσυ και κατεβαινουμε αυτοδυναμοι!!!!
Λιγη παρεα ειναι καλο πραγμα!!!!
Εμπειριες ενος ασχετου:
Εχοντας οδηγησει πριν απο καμμια 15αρια μερες ενα τετραχρονο 200ρι (Briggs, αν τα λεω σωστα), με ειχε τρομαξει, πως ξεκιναγε με το που παταγες γκαζι και συνεχιζε να ανεβαζει στρωτα και 'βαρβατα'!!! (τουλαχιστον για τα δικα μου τα μετρα!!!!) Παρ' ολο που ειχε λαστιχα σχεδον καινουργια, ηταν κρυα και παλευα να το κανω να στριψει (δεν ηξερα ο αμοιρος... Τα ενοικιαζομενα ειχαν παντα ζεστα λαστιχα απο τους προηγουμενους και δεν ηταν και τιποτα ιδιαιτερο... Τα εχουν και κλειστα ...).. Οι σβουρες μου τελειωσαν αδοξα με μια μεγαλοπρεπη σβουρα και εξοδο (οχι δεν αγορασα το οικοπεδο.. περαστικος ημουν και ειπα να ριξω μια ματια..)
Εχοντας οδηγησει 125αρι διχρονο (οχι σασμανατο), επαθα πλακα στους λιγους γυρους που εκανα, απο τη δυναμη που εχει ψηλα (ενταξει, ειπαμε διχρονο!!) και η κλωστια που τρως αν σε μια ευθεια πατησεις το γκαζι μεχρι τερμα!! Χωρια που αν ειναι ελαχιστα βρεγμενη η πιστα πας με το πλαϊ ακομα και στην ευθεια οπως, καλη ωρα, σημερα!!!! Η ταχυτητα που μπορει να αναπτυξει ειναι τρομακτικη, για καποιον που ξεκιναει τωρα, οπως επισης εκπληκτικο ειναι το πως στριβει και το ποσο 'μικραινουν' οι διαστασεις και οι αποστασεις της πιστας οταν πας σβελτα (δε λεω γρηγορα, γιατι 'σιγα μεγαλε, μολις μπηκες, μηπως θες και χρονομετρα για να καταρριψεις το ρεκορ πιστας??')kkot, περιμενω αρκετα απο σενα!!! Don't let me down!!!
διαθετουμε και trailer! (μια μετατροπουλα θελει και ειμαστε αρχηγοι!!!)
-
Καλημέρα καλή βδομάδα στην παρέα........
Χαίρομαι που υπάρχουν,πολύ κάλά νέα.ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
Σε αναμονή για συνάντηση-γνωριμία-παιγνίδι.Βάζω τη βενζίνη και την τεχνικά βοήθεια.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
-
Για ROTAX MAX,πάρτε τηλέφωνο στο 2105132327 - 2105138879 και ζήτα τον Δημήτρη Γαλάτση.Είναι ο αντιπρόσωπος της rotax στην Ελλάδα.Όλο και κάποιο μεταχειρισμένο θα έχει σε καλή τίμη.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ