Ο χρήστης gogonatios έγραψε:
Το σερβις του μοτερ απο μονοι μας δεν ειναι οτι καλυτερο, μπορει να ειναι φτηνοτερο αλλα ενα λαθος σσε καποιο μονταρισμα, ρυθμισμα μπορει να αποβει βαρυ στη τσεπη μας..
Συμφωνώ, αν δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν θα κάνουμε κάτι στραβά καλό είναι να αποφεύγουμε το service μονοι μας. Το βασικό είναι ότι αν κάνουμε κατι λάθος θα το πληρώσουμε πολυ ακριβά. Απο εμπειρία πολυ φίλου κακό μοντάρισμα μετά από αλλαγή πιστόνιου ,κόλιμα αμέσως μετά το ροντάρισμα. Ζημιά? 1300 ευρο! .
Βασικότερο όμως είναι η ασφάλεια-εγγύηση που προσφέρει ο αντιπρόσωπος. Παράδειγμα όταν το παμε για service στο αντιπροσωπο-μαγαζι-συνεργειο κ.λ.π. το παμε για service και οχι μονο για πιστόνι που σημαινει ότι θα μας κοιτάξει και τα υπόλοιπα φρένα ,ψύξη κ.λ.π. Προσωπική εμπειρία αμέσως μετά από service σε αντιπροσωπο κόλησε η τρόμπα νερού ανεβασε το μοτέρ θερμοκρασία και τα υπόλοιπα γνωστά. αν το είχα φτιάξει μονος μου θα ξαναπλήρωνα πιστονι κ.λ.π απο την αρχή.
Τέλος να πώ στον φίλο gogonatios πως ξέχασε και κάτι αρκετό βασικό στα έξοδα τις εξόδους ή αλλιώς την αγορά οικοπέδου-αγροτεμαχιου. . Στην πιο απλή περίπτωση ένα σετ 'μπαράκια' συστηματος διευθυνσης θα τα αλλάξουμε.
Τα περιστατικά έγιναν με 125cc υδροψυκτα 6speed.
Αν θέλετε δείτε εδώ το δικό μου καρτάκι..
http://www.kottakisnet.gr/kart/kart_new.htm
Γενικά, τέλος, είναι ότι καλύτερο σαν αισθηση και οικονομικό. Μετά απο μια κυριακή στην πίστα δεν έχω καμία διάθεση να κάνω οτιδήποτε με το ΙΧ στο δρόμο, ουτε καν να στρίψω γρήγορα μια στροφή με καλή ασφαλτο που 'με φωνάζει' έστω και να κάποιες κυριακές επιστρέφοντας απο την πίστα έχω στο δεξί μου πόδι 200+ καθαρά racing(RS) αλόγα.