-
Σε αγώνα είσαι εδώ ;;
-
Ναι. Στον ενα και μοναδικο που αφηνουνε να συμετασχουνε 6 ταχυτα.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ναι. Στον ενα και μοναδικο που αφηνουνε να συμετασχουνε 6 ταχυτα.Απο συμμετοχές τι λέει ;; Δεν υπάρχει πρωτάθλημα ή θεσμός με κατηγορία των 6ταχυτων ;; Μόνο KF έχουν ;;
-
Ο χρήστης Christos_Mitsakos έγραψε:
Ναι. Στον ενα και μοναδικο που αφηνουνε να συμετασχουνε 6 ταχυτα.
Απο συμμετοχές τι λέει ;; Δεν υπάρχει πρωτάθλημα ή θεσμός με κατηγορία των 6ταχυτων ;; Μόνο KF έχουν ;;
Moνο ROTAX και αγωνες με νοικιαρικα.
-
Στις προπονήσεις όμως υπάρχουν εξατάχυτα ;; Υπάρχει συμμετοχή και ανταγωνισμός εκεί ;; Η μόνο ροταξ και είναι ελάχιστα τα ΚΖ ;
-
Στις προπονήσεις όμως υπάρχουν εξατάχυτα ;; Υπάρχει συμμετοχή και ανταγωνισμός εκεί ;; Η μόνο ροταξ και είναι ελάχιστα τα ΚΖ ;Στισ προπονησεισ υπαρχουν διαφορα αλλα ελαχιστα. Το 99% ειναι ROTAX
-
Παιδιά τι γνώμη έχετε για τα Danilo Rossi?
Σκέφτομαι για ένα DD2 -
Ο χρήστης 200sx έγραψε:
Σκέφτομαι για ένα DD2Eιναι φτιαγμενα απο την CRG (νομιζω). Δεν τα εχω δοκιμασει να σου πω την αλληθεια αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου.
Κουτα 8α το παρεις η μεταχειρο? -
Τα Danilo Rossi φτιάχνονται στην CRG αλλά βάση της σχεδίασης του Danilo Rossi..
Όπως ακούγεται είναι ότι καλύτερο υπάρχει..Ναι μεταχειρισμένο.. Έχω βρει 2 χρονών σε άριστη κατάσταση.
-
Ο χρήστης 200sx έγραψε:
Τα Danilo Rossi φτιάχνονται στην CRG αλλά βάση της σχεδίασης του Danilo Rossi..
Όπως ακούγεται είναι ότι καλύτερο υπάρχει..Ναι μεταχειρισμένο.. Έχω βρει 2 χρονών σε άριστη κατάσταση.
Το οτι καλυτερο κυκλοφορει ειναι μεγαλη κουβεντα.
Anyway, uα ρωτησω αυριο ενα γνωστο (που θα δω στην πιστα) και που τρεχει ο γιος του με Danilo Rossi, να μου πει την γνωμη του συγκριτικα με τα αλλα που εχει δοκιμασει.
Εκτος βεβαια απο το τι ακουγεται, δες και ποιος ειναι ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα (αν υπαρχει). Γνωμη μου ειναι να παρεις ενα σασι που θα υπαρχει καποιος (αντιπροσωπος) που να φερνει ανταλλακτικα θα εχει στοκ και πανω απο ολα θα ξερει τι ακριβως ειναι στο σασι και πως να το φτιαχνει. Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου χρειαστει.Eγω για παραδειγμα που εχω εδω κατω ενα σασι που δεν υπαρχει αντιπροσωπος, μαζι με το καρτ εφερα και αλλο μισο σε ανταλλακτικα για να μην μπορει τπτ να μου διακοψει την προπονηση ή τον αγωνα.
-
Rotaχ - Γαλάτσης ειναι αντιπρόσωπος οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα...
-
Ο χρήστης 200sx έγραψε:
Σκέφτομαι για ένα DD2Ωραίο το danillo, γρήγορο και ανταγωνιστικό σαν σασί απο οτι έχω παρακολουθησει στους διεθνείς αγώνες. Όσο για το dd2 καλό, γρήγορο & αξιόπιστο αλλά δεν το συμπαθώ καθόλου , δεν μ αρέσει
-
Απαντηση του αντιπτοσωπου εδω κατω:
Καλο το σασσι ειδικα το 2015 ειναι πολυ καλυτερο ειδικα με τις αλλαγες που εγιναν. Τα προηγουμενα ειναι οκ αλλα τα CRG (με αυτα τα συγκρινε) ειναι καλυτερα. Απο εκει και περα θα ερθει να τρεξει ο ιδιος ο Danillo στον αγωνα που θα γινει στο Yas Island. An θες ρωταω τον ιδιο για περισσοτερα (πιο αναλυτικα) οταν ερθει....
Ξαναλεω η αποφαση ειναι δικη σου. -
Καλημέρα ,υπάρχει κάνα τρέιλερ για κάρτ ;;
-
μπορεις να φτιαξεις και μονος σου θα σου βγει και φθηνα
-
Ο χρήστης adrenaline έγραψε:
μπορεις να φτιαξεις και μονος σου θα σου βγει και φθηναΤι γίνεται με την έγκριση και την άδεια του τρέιλερ εαν το φτιάξεις μόνος σου ;; Είσαι κανονικά νόμιμος η υπάρχει θέμα ;;
Επίσης , μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την λειτουργία του μεσαίου ρουλεμάν και τα μπαράκια στήριξης του καθίσματος ανάλογα με τις συνθήκες ;; -
Νίκο ;; Αλέξανδρε ( Hannibal ) ;; Κάποιος ;;
-
Νίκο ;; Αλέξανδρε ( Hannibal ) ;; Κάποιος ;;Xρηστο sorry για την κα8υστερηση. Απλα δεν ξερω τι ισχυει στην ελληνικη νομοθεσια για τα DYI trailers.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Xρηστο sorry για την κα8υστερηση. Απλα δεν ξερω τι ισχυει στην ελληνικη νομοθεσια για τα DYI trailers.
Καμιά πληροφορία για το μεσαίο ρουλεμάν του άξονα και τα μπαράκια στήριξης του καθίσματος ως προς την λειτουργία του στησίματος ;; Και πως τα εναλλάζεις ανάλογα με τις συνθήκες ;;
-
Xρηστο sorry για την κα8υστερηση. Απλα δεν ξερω τι ισχυει στην ελληνικη νομοθεσια για τα DYI trailers.
Καμιά πληροφορία για το μεσαίο ρουλεμάν του άξονα και τα μπαράκια στήριξης του καθίσματος ως προς την λειτουργία του στησίματος ;; Και πως τα εναλλάζεις ανάλογα με τις συνθήκες ;;
edit [mod]
Σχετικά με το τρέιλερ, πρέπει να πάρεις έγκριση τύπου από τον μηχανικό που στο έφτιαξε, αλλιώς θα είσαι παράνομος. Όταν το είχαν φτιάξει εγώ είχα πάρει από αυτόν που το κατασκεύασε.Σχετικά με το στήσιμο, όταν έχει πολύ κράτημα η πίστα λύνεις το μεσαίο ρουλεμάν, το ίδιο και τα μπρατσάκια.
Ιδιαίτερα για το μεσαίο ρουλεμάν, το κάνεις μόνο όταν μπιστάει το πίσω μέρος.
Κανονικά τα έχεις σφιχτά.
Το βασικό είναι να ξεκινάς από τα μπρατσάκια, να βλέπεις το αποτέλεσμα και μετά να πας στο ρουλεμάν, εφόσον συνεχίζει να μπιστάει και δεν έχεις κάνει κανένα λάθος με τις πιέσεις.
Εννοείται ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα άλλα, δηλαδή άνοιγμα μπρος/πίσω.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ