-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πωλειται το οργανακι που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα, λογω ... αναβαθμισηςΑναβάθμιση ??????????? Τι έχουμε ετοιμάσει-παραλάβει ???
'Που πήγαν όλοι σ'αυτή την πόλη...............'
-
ΕΧουμε παει διακοπες ολοι η μου φαινεται?
Λογικο λογο ζεστης να μην κανουμε αλλα ενα απογευματακι προβλεπετε.
Λεμε με αλλους 2 φιλους με 100αρια να ανεβουμε στο καρτοδρομιο την τεταρτη κατα της 5 μεχρι αργα,οσοι δεν εισαστε σε καμια παραλια καλα θα ηταν να ερχοσασταν ετσι για να το ευχαριστηθουμε ολοι και να βρεθουμε.περιμενω απαντησεις απο πιστους καρτιστες και μη . -
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ( ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ) tm . ΤΟ ΣΑΣΣΙ ΣΟΥ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ; ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΓΙΑΝΝΗ, ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ. -
Επιτέλους κάτι κινείται................
Γιάννη η πρόταση είναι πολύ καλή και σε ευχαριστώ.Αν έχει διάθεση ο έτερος Καπαδόκης θα τα πούμε απο κοντά.Πρός απόγευμα το βλέπω.
Για καιρό θα κανονίσω να έχει πιο πολύ δροσιά,και λίγο αεράκι για να μην κουραστεί και το μοτερ....Όσο για την ερώτηση του τύπου του σασσί ο tm θα απαντήσει ως ο πλέον αρμόδιος.Ξέρω και εγώ αλλά δεν το μαρτυράω
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Λεμε με αλλους 2 φιλους με 100αρια να ανεβουμε στο καρτοδρομιο την τεταρτη κατα της 5 μεχρι αργα,οσοι δεν εισαστε σε καμια παραλια καλα θα ηταν να ερχοσασταν ετσι για να το ευχαριστηθουμε ολοι και να βρεθουμε.περιμενω απαντησεις απο πιστους καρτιστες και μη .Μήπως είναι ευκαιρία να κάνουμε μια μινι καρτοφορουμοσυνάντηση
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Λεμε με αλλους 2 φιλους με 100αρια να ανεβουμε στο καρτοδρομιο την τεταρτη κατα της 5 μεχρι αργα,οσοι δεν εισαστε σε καμια παραλια καλα θα ηταν να ερχοσασταν ετσι για να το ευχαριστηθουμε ολοι και να βρεθουμε.περιμενω απαντησεις απο πιστους καρτιστες και μη .Μήπως είναι ευκαιρία να κάνουμε μια μινι καρτοφορουμοσυνάντηση
Εγώ μέσα είμαι....
-
ας ειναι!
Θα με κανετε να επισκευασω το καρτακι πριν την ωρα του την προγραμματισμενη!
Τελος παντων, ευκαιρια να δοκιμασουμε και το οργανακι...
Τρεϊλερ εχουμε, αυτοκινητο εχουμε, αγγελε ετοιμασου!Ρε παιδια, το σασσι ειναι MBA , αλλα ο τυπος του ειναι promotional.. Εχοντας δει το Las Vegas, θα ελεγα οτι ειναι το ιδιο με 40αρη αξονα, με τη γνωστη δαγκανα MBA. Χρονολογειται στο 2002.
Ηδη κανω τηλεφωνα για αγορες!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ας ειναι!
Θα με κανετε να επισκευασω το καρτακι πριν την ωρα του την προγραμματισμενη!
Τελος παντων, ευκαιρια να δοκιμασουμε και το οργανακι...
Τρεϊλερ εχουμε, αυτοκινητο εχουμε, αγγελε ετοιμασου!Ρε παιδια, το σασσι ειναι MBA , αλλα ο τυπος του ειναι promotional.. Εχοντας δει το Las Vegas, θα ελεγα οτι ειναι το ιδιο με 40αρη αξονα, με τη γνωστη δαγκανα MBA. Χρονολογειται στο 2002.
Ηδη κανω τηλεφωνα για αγορες!
Άντε να δούμε.........ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον...............
Για ενημέρωσε,για ενημέρωσε.................... -
εχουμε και λεμε.
καρτ ετοιμα,διαθεση στο φουλ,καλη παρεα εξασφαλιστηκε,οποτε θα τα λιωσουμε τα καινουργια λαστιχακια απο Brasil και καποιοι αλλοι απ'οτι καταλαβα κατι οργανακια
Ωρα αφιξης στην πιστα κατα τισ 5-5:30.
τα λεμε πανω. -
λοιπον, ειμαι ο.κ. απο ψωνια (μια εκκρεμοτητα με το τσοκ γραναζιου, μου εδωσε ενα μεταχειρισμενο για να κανω δουλεια μεχρι να ερθει το καινουργιο), εχουμε ταινιες να δεσουμε και ... ελεφαντα, αλλα το πρωτο πραγμα που θα κανουμε οταν παμε πιστα ειναι να αλλαξουμε λαστιχα! Εχουμε μαστορεμα!!!
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Ωρα αφιξης στην πιστα κατα τισ 5-5:30.
τα λεμε πανω.Σήμερα? Θα έρθω!!!
-
!!! Επιτελους ηρθε!!
Αν και δεν ακουσαμε μουσικη! (τωρα το θυμηθικα!)Περιμενουμε εντυπωσεις απο τον προσκεκλημενο (αλλη φορα να εισαι πιο προχειρα ντυμενος!)
Αναφορικα με τις ρυθμισεις, να πω οτι οι μεγιστες στροφες που 'ειδα' ηταν 12993 και ηταν στη δευτερη φορα που μπηκα! (αφου ειχαμε 'υποκλεψει' την ρυθμιση της βαλβιδας στο ... περιπου απο ενα παρακειμενο ροταξακι )
Οι εντυπωσεις μου απο την πιστα (σαν πιστα) ειναι οι καλυτερες! Πολυ ωραια, αλλα θες σιγουρα ΚΑΛΑ λαστιχα, γιατι αλλιως εισαι πατσουρεας και κουραζεσαι περισσοτερο με το συνεχες πηγαιν' - ελα (εγω ειδικα που παιρνω και δευτερο ατομο στο καθισμα μαζι μου!!)
Σπασιμο να περιμενουμε τις μηχανες και τα ενοικιαζομενα να κανουν για να μπουμε μετα....
Σπασιμο που η πιστα 'κλεινει' για τα αγωνιστικα στις 9,00!!
Περισσοτερες εντυπωσεις απο τον ετερο οδηγο, αλλα και απο τον φωτογραφο!
Γιαννη σε ευχαριστω τοσο για την πολυτιμη βοηθεια σου, οσο και γιατι αν δεν το οργανωνες, δε θα καναμε! Εχω ακομα λιγη μπετζινα!! Ποτε παμε παλι, με το καλο ?!?!?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ας ειναι! Θα με κανετε να επισκευασω το καρτακι πριν την ωρα του την προγραμματισμενη!Τι πάει να πεί προγραμματισμένη επισκευή.........το καρτ πρέπει να έιναι ΠΑΝΤΑ ετοιμο για δράση.Ιδιαίτερα όταν τρέφουμε νιάτα και έχουμε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ελεύθερο χρόνο
Τρεϊλερ εχουμε, αυτοκινητο εχουμε, αγγελε ετοιμασου!
Πάντα ετοιμος................καρτ νάναι και όποτε νάναι....
Τελικά η καρτοφορουμοσυναντηση έγινε και ήταν πράγματι μίνι
sjx και μεγάληηηηηηηηηηηη παρέα πρώτη παρουσία και εξαιρετικά βοηθητική.Ευχαριστούμε Γιάννη
Ακολούθησαν tm και ο υπογράφων με αρκετά εφόδια και μπόλικη δουλειά να γίνει παρόλο που δεν της φαινότανε.
Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν ο n-olympios που ενω φαινόταν οτι δεν θα τα καταφέρει οχι μόνο ήρθε αλλά και τράβηξε απειρες φωτό και video.Ευαχαριστίες ιδιαίτερες ....
Εχουμε να δούμε πολλά.Τα μαστορέματα άρχισαν αμέσως έγιναν και οι απαραίτητες πατέντες μπήκε και το φανταστικό πολυόργανο και φύγαμε με τελειωμένα λάστιχα να πλαγιολισθαίνουμε σε κάθε καμπή.Στίς ανοικτές δε...... ήταν ένα ποίημα....... οριακό πριν την όποια 'αγορα' που ευτυχώς δεν έγινε...ουφφφφφφφ.
Μια αλλαγή των πίσω βελτίωσε την κατάσταση και κατέβηκαν οι χρόνοι ανεβάζοντας την αδρεναλίνη και την κούραση( είχαμε καιρό να κάνουμε)
Κουραστικό το περίμενε να κάνουν τα νοικιάρικα και οι μοτό και μετά τα καρτ.Το κλείσιμο για τα αγωνιστικά καρτ των 9 μας έκοψε τη χαρά να πιούμε και τις τελευταίες σταγόνες της βενζίνης........φτου.
Για την απόλαυση και την αίσθηση της γρήγορης οδήγησης σε όμορφη πίστα,βραδάκι με φώτα και δροσιά δεν υπάρχουν λέξεις για τα συναισθήματα που νοιώθω.Όσοι με νοιώθουν ξέρουν, απο τους άλλους περιμένω να ζηλέψουν και να ρωτήσουν πώς και πότε μπορούν να νοιώσουν περίπου όπως οι κύριοι που βλέπουμε στην τηλεόραση και διαβάζουμε στα περιοδικά..
Για την ιστορία και επειδή θα πάμε πάλι,για περισσότερη γνωριμία του χώρου,ήταν η πρώτη φορά που δοκιμάζαμε στην συγκεκριμένη πίστα,οι χρόνοι μας ήταν......Γιάννης 49 και κατι , tm 50.86,ANGEL13 51.05,n_olympios................ 10 φωτο το δευτερόλεπτο
Να ετοιμαστεί το καρτ ΤΩΡΑ για την επόμενη εξόρμηση......όποτε γίνει pleaseeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!
(Θα κολλάγαμε απο μια λεπτομέρεια 3 πόντων)
-
Ηρθα επιτέλους, παρόλο που άλλα είχα καταλάβει στην αρχή, έκανα μια... παράκαμψη 45 χιλιομέτρων (*2) και εμφανίστηκα!
Τριαντάφυλλε, με δεδομένο ότι ήρθα κατευθείαν από τη δουλειά, πρόχειρα ήμουν ντυμένος!
Αγγελε, τις πατέντες δεν τις έβγαλα φωτογραφία (μη μας κοροϊδεύουν κιόλας)
Ομορφο κλίμα, και όντως την επόμενη θα κανονίσω ο ρουχισμός μου να είναι πιο κατάλληλος για λυσσαλέες εξορμήσεις (πώς το λέει ο Αγγελος) IN THE PISTAAAA!!!
Δυστυχώς ήμουν πολύ κουρασμένος για να 'ανεβάσω' τις φωτό το βράδυ (περιττό να σας πω ότι έκανα και δουλειά όταν γύρισα), αλλά σήμερα ή αύριο θα έχουμε νέα.
-
για κανε καμμια δουλεια, ολο καθεσαι!
Οταν εννοω προχειρα ντυμενος, εννοω σκουρα ρουχα (ξερεις.. να μη φαινονται οι λαδιες και οι μαυριλες! ειπαμε, διχρονιλα!!) Την εσανς δε τη γλυτωνεις! (αν και τοσο καιρο που ασχολουμαι, ποτε δε μυριζα λαδι μετα.. Υπερισχυει ο ιδρωτας μαλλον! )
Πωπω, μ' αρεσε πολυ εκεινη η πιστα!!
(μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι - στην υπογραφη αναφερομαι! )
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Την εσανς δε τη γλυτωνεις! (αν και τοσο καιρο που ασχολουμαι, ποτε δε μυριζα λαδι μετα.. Υπερισχυει ο ιδρωτας μαλλον! )Kάτσε ντε ακόμη δεν έχουν ποτίσει τα ρούχα ωστε να μυρίζουν και μετά το πλύσιμο. Αν και με 2% δεν θα πολυμυρίσουν......με 6 % να δεις πως μοσχοβολάνε.
Πωπω, μ' αρεσε πολυ εκεινη η πιστα!!
Όμορφαααααααααααααααα τις επόμερες να πάμε απ'το πρωί ώστε να έχουμε μπολικο χρόνο,να 'φάμε' και να 'πιούμε' (Δεν μιλάω για στομαχικό φαί........έτοιμοι είσαστε)
Δεν το έπιασα αυτό.!!!!!!Για σπάστα και ξαναρίχτα (Που λέει και μια ψυχή)
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Eσύ τώρα τι πετάγεσαι? Στη δική μου υπογραφή αναφέρεται...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Eσύ τώρα τι πετάγεσαι? Στη δική μου υπογραφή αναφέρεται...
Σωστά ..............αλλά υμείς δεν κάνει να μάθουμε... Μπορεί να μας χρειαστεί κάποια συμβουλή Να μην ξέρουμε τι να κάνουμε
-
Πολυ καλη η προχθεσινη μερα στην πιστα αφου ειχε καλη παρεα και ολα για ολους πηγαν.
ΜΕΓΑΛΟ σπασιμο με τα νοικιαρικα και τις μηχανες με την αναμονη με αποτελεσμα να κανεις σε 1 ωρα το πολυ 2 δεκαλεπτα.
Τωρα παμε για την προβλεπομενη συντηρηση και να δω τα φρενα γιατι απο αποδοση ηταν λιγο χαλια στο δευτερο 10λεπτο,εκπληκτικο το καρτ με τα καινουργια λαστιχα και το στησιμο τοσο που μου εδινε την εντυπωση οτι μπορουσαμε να κατεβουμε και αλλο σε χρονο αλλα οταν αρχισε να δουλευει μπλεξαμε στην κινηση!!!(οτι επαθε και ο Αλονσο στο Σιλβερστοουν) Παρα πολυ ικανοποιημενος αν και προλαβα να κανω μονο 20 γυρους.τρελα μαστορια Αγγελος και Τριανταφυλλος που σε χρονο τρελο βαλανε οργανα,γραναζια και τα συναφη και γυρισανε αρκετα καλα για πρωτη φορα.παλι αψογο το στησιμο με την καθε γομα στην στροφη της,ετσι ηρθαν οι χρονοι ρε!!!
Επομενη προταση που εχω να κανω ειναι για την δευτερα η την τριτη,οποτε μπορουμε καλυτερα το κανονιζουμε αλλα απο πιο νωρις για να προλαβουμε.
Ζωντανη μουσικη και αφιερωσεις αυτη την φορα!!! -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
παλι αψογο το στησιμο με την καθε γομα στην στροφη της,ετσι ηρθαν οι χρονοι ρε!!!Εχμ... Νομιζω αυτη τη φορα πως και τα δυο πισω ηταν ιδια (Bridgestone YHC), χωρις να ειμαι σιγουρος.... Το βεβαιον ειναι οτι ηταν της ιδιας μαρκας (για τα δυο πισω μιλαω παντα...) τα μπροστα δε θυμαμαι ...
Και εγω εκει που ειχα βρει τον ρυθμο μου και εκανα τους 4 γυρους στον ιδιο χρονο με την καλυτερη επιδοση που πετυχα, βρηκα μπροστα μου κινηση και με πηρε 2 γυρους να τον περασω ασφαλως (και παλι παιζεται.. στο μικρο κομματι της κατηφορικης πριν το κλειστο s). Μεχρι να ξαναμπω στο νοημα, στο δευτερο περασμα βγηκε σημαια!
Επομενη προταση που εχω να κανω ειναι για την δευτερα η την τριτη,οποτε μπορουμε καλυτερα το κανονιζουμε αλλα απο πιο νωρις για να προλαβουμε.
Ζωντανη μουσικη και αφιερωσεις αυτη την φορα!!!Δευτερα - τριτη δε γνωριζω αν θα ειμαι αθηνα... Αν ειμαι μπορει να περασω καμμια βολτα για να σας δω, διοτι δεν εχουμε αυτοκινητο και τρειλερ...
Θελω ραδιο blackman, ομως!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ