-
μοτερ στρωθηκε κατα τα προβλεπομενα!!
Αρκετη ζεστη, αλλα στην φιλοξενη τεντα της πιστας, φυσαγε ενα ωραιο αερακι!
Σαφως και δε φορεσαμε το επισημο ενδυμα (.. τη φορμα, ντε!), γιατι θα μας παιρναν με το φορειο, κατ' ευθειαν στο νοσοκομειο!!!
Σπορ ενδυμα, λοιπον, και οχι βραδυνο και η θερμοκρασια ηταν μια χαρα! Εξ' αλλου, οταν τρεχεις αερας φυσαει και ευτυχως δεν ηταν λυβας!!
Οι αργοι γυροι, μου δωσαν την ευκαιρια να ξαναθυμηθω την πιστα και να 'ψαξω' για γραμμες!
Βρηκα κατι καινουργιες και σιγα σιγα, οπως ανεβαινε ο ρυθμος, πηγαιναμε καπως καλυτερα!
Παρατηρησεις: Στην ευθεια δεν 'ειδα' περισσοτερες στροφες απο 12,200 ή 12,500..
Πιθανον να χρειαζεται καλυτερη ρυθμιση η exhaust valve ή να θελει 'πειραγμα' στο καρμπουρατερ!!
Η πιστα (χμ... μαλλον τα λαστιχα) γλυστρουσαν πολυ, αλλα, οπως και να το κανουμε, και η 'γλυστρα' εχει τη χαρη της!
Απολαυση!!
Πολυτιμη βοηθεια του chief engineer και στο γκαραζ, αλλα και στην πιστα!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!! -
Kαλο καλοκαιρι σε ολους.
Να πω και ενα καλως ηρθατε στους νεους καρτιστες και καλους γυρους.
Χαλαρωσαμε λιγο απο την εξεταστικη και ειπα να σας γραψω και τα δικα μου.
Πλεον το μοτερακι μου βρισκεται για αλλαγη πιστονιου και οτι αλλο χρειαστει για ενα ωραιο καλοκαιρι.την αλλη τεταρτη,απογευμα,θα ειμαστε στα σπατα για στρωσιμο.
οποιος πιστος θελει ερχεται γι'αυτο και το λεω απο τωρα. -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Πλεον το μοτερακι μου βρισκεται για αλλαγη πιστονιου και οτι αλλο χρειαστει για ενα ωραιο καλοκαιρι.την αλλη τεταρτη,απογευμα,θα ειμαστε στα σπατα για στρωσιμο.
οποιος πιστος θελει ερχεται γι'αυτο και το λεω απο τωρα.Εχουμε ραντεβου απο ΤΩΡΑ !
δηλωσε ωρα, για να ξερουμε! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
οποιος πιστος θελει ερχεται γι'αυτο και το λεω απο τωρα.Εχουμε ραντεβου απο ΤΩΡΑ !
δηλωσε ωρα, για να ξερουμε!Αντε ντε σκουριάσαμεεεεεεεεεεεεεεεε.......οι υπόλοιποι που βρίσκονται???????????????????? Κωστήηηηηηηηηηηηηηηηηη..
-
Είναι άψογο!!! Ότι καλύτερο έχω κάνει μέχρι τώρα!!!
Έχθεσ πήγα για στρώσιμο στο Καρτοντρόμο και πρόλαβα να κάνω 1 γρήγορο 10λεπτο. Πήγα αρκετά γρήγορα αν και ταλαιπώρησα πολύ τα φρένα. Στο τέλος κάπνιζαν. Όσοι με ρωτούσαν πόσες φορές έχω κάνει και τους έλεγα ότι ήταν η πρώτη με κοίταζαν έτσι: . Είχα βέβαια και την στιγμή μου όταν προσπαθώντας να περάσω κάποιον αυτός φρέναρε κι εγώ (όντας άπειρος) πλακώθηκα στα φρένα και με γύρισε. Αλλά όλα οκ! -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Είναι άψογο!!! Ότι καλύτερο έχω κάνει μέχρι τώρα!!!
Έχθεσ πήγα για στρώσιμο στο Καρτοντρόμο και πρόλαβα να κάνω 1 γρήγορο 10λεπτο. Πήγα αρκετά γρήγορα αν και ταλαιπώρησα πολύ τα φρένα. Στο τέλος κάπνιζαν. Όσοι με ρωτούσαν πόσες φορές έχω κάνει και τους έλεγα ότι ήταν η πρώτη με κοίταζαν έτσι: . Είχα βέβαια και την στιγμή μου όταν προσπαθώντας να περάσω κάποιον αυτός φρέναρε κι εγώ (όντας άπειρος) πλακώθηκα στα φρένα και με γύρισε. Αλλά όλα οκ!Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά έπεσε φοβερή δουλειά γενικά.
Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να πω καλορίζικο ???????
Αν ναι θέλουμε λεπτομέρειες αγοράς.........τι πήρες,καινούργιο-μεταχειρισμένο,πόσο απο που και τέτοια.....
Και καμμιά φωτογραφία δεν θα ήταν κακή ιδέα.....
Οι υπόλοιποι που είσαστε στίς παραλίες..........καλό αυτό....Για την τετάρτη ισχύει το πρόγραμμα για τα Σπάτα ?????
-
Παιδιαααααααααααααα! Την Τερταρτη θα παει κανεις για καρτ???????
-
Ας το βάλω και εδώ ,ελπιζω να μην μου βάλουν τις φώνές
*δυστυχώς πρέπει να αποχωριστώ το καρτάκι μου.. ευτυχώς όμως είναι για καλό σκοπό.Συνεπώς
σασί ITALSYSTEM 2000
μοτέρ SGM 125cc
6αρι σασμάν υδρόψυκτοσε άριστη κατάσταση. δεκτός έλεγχος at the pista που λένε και κάποιοι τύποι σε άλλο topic.
τιμή 4500euro συζητήσιμηπληροφορίες pm
φωτογραφίες σύντομα..* -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά έπεσε φοβερή δουλειά γενικά.Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να πω καλορίζικο ???????
Αν ναι θέλουμε λεπτομέρειες αγοράς.........τι πήρες,καινούργιο-μεταχειρισμένο,πόσο απο που και τέτοια.....
Και καμμιά φωτογραφία δεν θα ήταν κακή ιδέα.....
Οι υπόλοιποι που είσαστε στίς παραλίες..........καλό αυτό....Για την τετάρτη ισχύει το πρόγραμμα για τα Σπάτα ?????
Μόλις γύρισα from the pista!!!
Πήγα και την Πέμπτη (είπαν της γριάς να χέ$σει...) αλλά δεν πρόλαβα να κάνω πολύ γιατί μας έπιασε η καταιγίδα (...).
Σήμερα κατέβηκα γύρω στις 17:00 Kartodromo και το καρτ ήταν πανέτοιμο. Ήταν και 4-5 άλλα καρτ εκεί οπότε τέλεια!!!
Ξεκίνησα πρώτο 10λεπτο αλλά γλιστρούσε πολύ. Η ουρά δεν έλεγε να κάτσει κάτω. Μόλις τελείωσε πήγα και βρήκα ένα παιδί που φαινόταν οργανωμένος και παίξαμε με τις πιέσεις στα λάστιχα.
Στο 2ο 10λεπτο το καρτ πήγαινε απίστευτα γρήγορα. Ήμουν ο γρηγορότερος μέσα στην πίστα!!! Ο χρόνος μου 50.6 (Ε! 3η φορά έκανα) αλλά κατέβαινε κι άλλο.
Στο 3ο 10λεπτο πάλι όλα καλά. Μέχρι που βρέθηκα πίσω από αυτόν που με είχε βοηθήσει με τα λάστιχα. Έμεινα από πίσω του 3 γύρους αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω. Τελίκα μετά την εύθεια της πίστας που έχει μια δεξιά στροφή όπου απλώς αφήνω γκάζι αυτός πάτησε φρένο. Εγώ για να τον αποφύγω έπεσα στα φρένα και μου γύρισε. Έσκασα με αρκετά km στα λάστιχα αλλά εύτυχως και εγώ και το καρτ είμαστε εντάξει!
Απλώς πονάω στα πόδια, στην πλάτη και στους αγκώνες.
Μόλις έβαλα το καρτ στα πιτ κατάλαβα ότι είχα μείνει με τα λινά.
Μπήκα στο 4ο 10λεπτο αλλα βγήκα αμέσως μετά από 2 γύρους γιατί πονούσα και δεν άξιζε το ρίσκο να γυρίζω με διαλυμένα λάστιχα. Τουλάχιστον πρόλαβα να περάσω 1 φορά απο τη στροφή του ατυχήματος με κανονική ταχύτητα, έτσι για το γαμώτο! Εύτυχως δεν μου έμειναν φοβίες...
Με το ζόρι γράφω!!!
Υ.Γ. Σύντομα οι φωτογραφίες...
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Παιδιαααααααααααααα! Την Τερταρτη θα παει κανεις για καρτ???????Eγω θα είμαι εκεί αλλα σαν φίλαθλος και για να γνωριστούμε, ο ιδιοκτήτης του καρτ ,έχει αλλα......................σχέδια......... στο μυαλό του .
-
Βασίλη πολύ όμορφα ακούγονται όλα,εύγε......
Λεπτομέρειες τελικά δεν μας λές,βάλε και καμμιά χάντρα να μην το πιάνει το μάτι....
Πάντως λόγω καλοκαιριού νοιώθω οτι χαλαρώσαμε.......
Μάστορα πολύ λυπάμαι που σε χάσαμε ...μου λείπεις.....
Κωστή δεν κανονίζεις εκείνη την δοκιμή με το θηρίο το wankel ??????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Βασίλη πολύ όμορφα ακούγονται όλα,εύγε......Λεπτομέρειες τελικά δεν μας λές,βάλε και καμμιά χάντρα να μην το πιάνει το μάτι....
Ρώτα ότι θέλεις να μάθεις... Ότι ξέρω το λέω... Καινούριος είμαι ακόμα!
-
Παλι εδω, λοιπον, υστερα απο απουσια μερικων ημερων και χιλιομετρων που δε χωραει ο νους! (νταλικα επρεπε να οδηγω!!!)
βιπερ, καλοριζικο! Ποτε με το καλο το κατεβαζεις σπατα ???
ρωτα να δεις τι παιζει για το μοτερακι σου απο γραναζια, πριν, για να εισαι ετοιμος (εκτος κι αν πηγαινεις αφιδνες)Εμεις ειμαστε 'σχεδον' ετοιμοι, με το 'σχεδον' να σημαινει 30 λεπτα δουλεια και ουτε!
Κατι ειχε ειπωθει για κυριακη απογευμα για σπατα...
Δε γνωριζω ακριβως τι θα παιξει, θα ενημερωθω και θα ενημερωσω...
Το πιθανοτερο, ομως, ειναι οτι θα ειμαι χωρις εργαλειο, διοτι ο τρακτορας (λεγε με σουμπαρου) εμφανισε προβλημα και δεν ειναι για πολλα - πολλα)... Απο την αλλη, ομως... Ποτε δε ξερεις!
Για να παμε να δοκιμασουμε τα καινουργια γραναζια απο την καλη, γιατι την προηγουμενη φορα ημουν σε φαση στρωσιματος και δε το χαρηκα!Κωστηηηηηη!!
Κανα περασμα, ετσι για καφεδακι και κουβεντουλα ?? (απογευματακι θα ειναι, δροσια θα εχει!) -
καλημέρα,
αν προλάβω θα περάσω. βεβαια το καλοκαίρι έχουμε μεγάλο ανταγωνιστή την παραλία..οπότε..δύσκολη μάχη.
-
λοιπον, εγινε μια 'μινι' συναντηση στην πιστα των σπατων την κυριακη, εκτακτως και ημασταν και αοπλοι..
Γι αυτο δεν ενημερωσα...Τα νεα ειναι οτι ψωνισα!
Περισσοτερα οταν με το καλο, μας ερθει!
Ασχετο, αλλα η πιστα των σπατων, προσφερεται για οποιαδηποτε ωρα ΚΑΙ το μεσημερι, γιατι ειναι ισως το μοναδικο μερος που μπορεις να καθησεις στην αυλη του και να μη μπορεις να σταθεις απο τον αερα που φυσα!!
Αν ειχε και υποστεγα στα pits(τι ειπα τωρα ο ανθρωπος!! ζωγραφισα!)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
λοιπον, εγινε μια 'μινι' συναντηση στην πιστα των σπατων την κυριακη, εκτακτως και ημασταν και αοπλοι..
Γι αυτο δεν ενημερωσα...ΑΟΠΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!! Πάλι 'άρρωστο' το έχεις ???????
Τα νεα ειναι οτι ψωνισα!
Την ψώνισες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με ποιάν?????????
(τι ειπα τωρα ο ανθρωπος!! ζωγραφισα!)
Δεν παίζεσαι..................αλλά πότε θα παίξουμε σκουριάσαμε..................
Πότε θα πάρω καρτ να πηγαίνω κάθε μέρα..........??????
Θα μας καλέσει κάποιος,όπου νάναι,να κάνουμε κάποια βόλτα ??????????????ΔΙΨΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
-
... την ψωνισα με την τρομπα νερου του σουμπαρου!
εδω κολαει αυτο που λεει 'ντεν εκο αυτοκινητο καρντια μου'
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... την ψωνισα με την τρομπα νερου του σουμπαρου!εδω κολαει αυτο που λεει 'ντεν εκο αυτοκινητο καρντια μου'
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!
Είπα και γω πάλι αγορές κάνειςΓια την ταμπακιέρα δεν άκουσα κάτι
-
δε καπνιζουμε!!
οταν εχουμε καρτ, δεν εχουμε μεταφορικο μεσο...
οταν εχουμε μεταφορικο μεσο.. δεν εχουμε καρτ!
βρες εσυ μεταφορικο και θα ξημεροβραδυαζουμε at the pista! -
και αυτοκινητο εχουμε και καρτ εχουμε και μπαγιαζερα και στην πιστα θα παμε σημερα. Το οπλο ειναι ετοιμο , ο μηχανικος δηλωσε οτι θα ειναι πιο δυνατο απο πριν!!! παμε για στρωσιμο και λιωσιμο μεχρι να φυγει ο Νικολακης!!!! ανοικτη προσκληση-προκληση προς ολους! I wl be there!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ