-
wow!
Η rotax μπορει να φτιαχνει κινητηρες για μηχανες και σκαφη (αν θυμαμαι καλα), αλλα ο συγκεκριμενος κινητηρας ειναι ειδικα μελετημενος για καρτ και θελει ελεγχο καθε 50 ωρες.. Εχουν αποδειχτει αξιοπιστα μοτερ!
Η αποθηκευση και ο τροπος μεταφορας του καρτ, ειναι κατι σημαντικο και πρεπει να λυθει πριν την αγορα.. Επισης και η δυνατοτητα να μπορεις να του βαζεις 'χερι' μονος σου.. Εγω αν δεν ειχα το σκεπτικο 'το ανοιγω μονος μου κι αν παθει κατι δεν τρεχει τιποτα' δεν θα αγοραζα... Εχω εφεδρεια και τον ξαδερφο, αλλα στην τελικη, πρωτα τον ανοιγω εγω και αν τα κανω χαλια αδιορθοτα, τοτε ζηταμε την βοηθεια των ειδικων! Μιλαμε, βεβαια, γι' ανθρωπους που δεν θελουν να διαθεσουν ολα τα λεφτα τους για το καρτ, γιατι αν ηταν ετσι, το αφηνες στην πιστα, εδινες και τη συντηρηση καπου αλλου και απλα εσυ πηγαινες, στο ετοιμαζαν, εκανες τις σβουρες σου και εφευγες κυριος!
Η μιζα - δεν το συζητω - ειναι ευκολια!
Το γρατσουνισμενο σασσι απο κατω (μεχρι ενα σημειο βεβαια) δεν ειναι κατι τραγικο! Ειδικα αν ειναι το πρωτο σου σασσι... Ειναι προτιμοτερο να μαθεις σε κατι τετοιο (γιατι θα εχεις τις εβγες σου σιγουρα) και μετα οταν αισθανθεις εμπειρος και οικονομικα ετοιμος, χτυπας ενα καινουργιο, ετσι!
Μοτερ, τελικα, θα προτιμουσα του κουτιου, αν ξαναγοραζα.. Οχι οτι αυτο που πηρα ειναι ασχημο (τουλαχιστον μεχρι να ανακαλυψω απο που 'χανει'), αλλα να σου πω την αληθεια, δεν θα ηθελα τοσο γρηγορα να εχω ηδη μαθει για την καμπανα, τον δισκο, τη διαφορα του 11 γραναζιου απο το 12 και ολα αυτα! Ωραια η χαρα της δημιουργιας και του 'ψευτο'-λυσιματος, αλλα θα μπορουσαν να περιμενουν!! -
Λοιπον!
Εχουμε και λεμε!Κινητηρας καθαροτατος.. Καμμια ρογμη, καμμια διαρροη.. Το νερο που ετρεξε θα βγηκε απο την τρυπα που εχει στο πισω μερος ο κινητηρας και εχει να κανει με την αντλια νερου.
Με την ευκαιρια, ομως, βγηκε ο κινητηρας απ' το καρτ για να καθαριστει το σασσι, καθαριστηκε και ο κινητηρας, βγηκαν μουαγιε πισω, αλυσιδα, γραναζι (για πεταμα), αλυσιδα (για πεταμα), η βαση του γραναζιου και εκει που καθαριζα, λοιπον, πεταω λιγο σπρεϋ καθαριστικο και τσουπ! Παει στο ρουλεμαν του αξοναααααα! Το κουναω γρου γρου- γρου γρου!
Πολυ ωραια! Παμε για λυσιμο αξονα!!Να μη τα πολυλογουμε, λυθηκε ο πισω αξονας, καθαριστηκε, βγηκαν τα ρουλεμαν του και απο βδομαδα ειμαι για καινουργια ρουλεμαν, ενω περιμενω τα ανταλλακτικα για να δεθει το καρτ και να ειμαστε ετοιμοπολεμοι!!
Τωρα το καρτ ειναι σε σακουλες και το μονο πραγμα το οποιο ελπιζω, ειναι να βρω τα κομματια του, οταν ερθει η ωρα να το συναρμολογησω!!
Για την ιστορια να αναφερω πως τα πισω ρουλεμαν ηταν ηδη 'αρπαγμενα' ενω οι 'θηκες' τους που πιανουν στο σασσι ηταν υπερβολικα σφιγμενες με αποτελεσμα να το φρεναρουν!
Αισιον τελος, λοιπον, ειχαν τα πραγματα
Πρεπει επειγοντως να παρω ενα καθαριστικο φρενωνΜη τυχον και γνωριζουμε τι κλειδι θελει το παξιμαδι που συγκρατει το μπροστινο γραναζι ???
Επισης ασχετο: Η φλαντζοκολλα που ειχε μπει για να 'στεγανοποιήσει' την εξατμιση, 'καηκε' !!
Χρειαζομαι οδηγιες σωστες για τον καθαρισμο και τη λιπανση των κινουμενων μερων του καρτ, αλλα αυτα απο κοντα!
-
Αρα καλύτερα απ'ό,τι φοβόσουν, έτσι? Καλό αυτό!
-
Γιώργο ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας 'κούρασες' με τις εμπειρίες σου.
Θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο να διαβάσουμε και άλλες εμπειρίες, ιδιαίτερα απο ανθρώπους που έζησαν απο κοντά τις πέτρινες εποχές. Τότε που δεν υπήρχαν πίστες ΠΑΝΤΟΥ και οι αγώνες γινόντουσαν σε ............parking αυτοκινήτων,λιμάνι ραφήνας,Ολυμπιακό στάδιο....και αλλού.Τον παλιό Αγ.Κοσμά ποιός θα μας τον περιγράψει.......εμείς τον ξέρουμε μόνο απο τις Ελληνικές ταινίεςΌταν βρείτε χρόνο με χαρά θα διαβάσουμε τις περιπέτειες και άλλων φίλων του χώρου.......αναμένουμε.....
-
Tώρα θα τα ακούσεις γιατι με έχεις νευριάσει
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κινητηρας καθαροτατος.. Καμμια ρογμη, καμμια διαρροη.. Το νερο που ετρεξε θα βγηκε απο την τρυπα που εχει στο πισω μερος ο κινητηρας και εχει να κανει με την αντλια νερου.
Το ήξερα πως ήταν κάτι τέτοιο.Οι δύο σωλήνες που πάνε στο ψυγείο,είναι από μαλακό αλουμίνιο ωστέ σε χτύπημα να σταβώνουν και να μην παθάίνει ζημιά ο κινητήρας.Αν τελικά είναι ο σωλήνας στραβός και δακρύζει,όταν τον αλλάξεις μην τον βιδώσεις τέρμα(που μάλλον αυτό έκανες),γιατί θα κλωτσήσει το πάσο.Άφησε 1-2 γραμμές από το πάσο να φαίνονται.
Με την ευκαιρια, ομως, βγηκε ο κινητηρας απ' το καρτ για να καθαριστει το σασσι, καθαριστηκε και ο κινητηρας, βγηκαν μουαγιε πισω, αλυσιδα, γραναζι (για πεταμα), αλυσιδα (για πεταμα), η βαση του γραναζιου και εκει που καθαριζα, λοιπον, πεταω λιγο σπρεϋ καθαριστικο και τσουπ! Παει στο ρουλεμαν του αξοναααααα! Το κουναω γρου γρου- γρου γρου!
Πολυ ωραια! Παμε για λυσιμο αξονα!!Πάλι έβγαλες τον κινητήρα?????????Είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.Δεν έχω βγάλει τον κινητήρα ΠΟΤΕ.Το ρητό(αν δεν χαλάσει κάτι μην το πειράζεις)εσύ το έχεις παραβεί ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ.Όσο για το ρουλεμάν αφού δουλεύει μην το αλλάζεις...Τα γρανάζια κοίτα να τα ευθυγραμμίσεις όπως είπε και ο φίλος ποιό πριν αλλιώς θα φθείρονται σε χρόνο μηδέν(Ειδικά το πίσω).Παρεπιπτόντος,η καμπάνα και με καινούργια ροδέλα θα έχει τζόγο.
Να μη τα πολυλογουμε, λυθηκε ο πισω αξονας, καθαριστηκε, βγηκαν τα ρουλεμαν του και απο βδομαδα ειμαι για καινουργια ρουλεμαν, ενω περιμενω τα ανταλλακτικα για να δεθει το καρτ και να ειμαστε ετοιμοπολεμοι!!
Την λέξη ετοιμοπόλεμοι καλύτερα να μην την χρησιμοποιείς τόσο συχνά (θυμίσου την προηγούμενη φορά).
Τωρα το καρτ ειναι σε σακουλες και το μονο πραγμα το οποιο ελπιζω, ειναι να βρω τα κομματια του, οταν ερθει η ωρα να το συναρμολογησω!!
Αν ήμουν στην θέση του Άγγελου θα σε είχα κρεμάσει(μέσα σε σακούλα)....Ακούς εκεί σακούλες......
Για την ιστορια να αναφερω πως τα πισω ρουλεμαν ηταν ηδη 'αρπαγμενα' ενω οι 'θηκες' τους που πιανουν στο σασσι ηταν υπερβολικα σφιγμενες με αποτελεσμα να το φρεναρουν!
Αισιον τελος, λοιπον, ειχαν τα πραγματα
Πρεπει επειγοντως να παρω ενα καθαριστικο φρενωνΜη τυχον και γνωριζουμε τι κλειδι θελει το παξιμαδι που συγκρατει το μπροστινο γραναζι ???
Επισης ασχετο: Η φλαντζοκολλα που ειχε μπει για να 'στεγανοποιήσει' την εξατμιση, 'καηκε' !!
Χρειαζομαι οδηγιες σωστες για τον καθαρισμο και τη λιπανση των κινουμενων μερων του καρτ, αλλα αυτα απο κοντα!
Φλαντζόκολλα είσαι ο μοναδικός στον πλανήτη που έβαλες και περίμενες να κρατήσει σε 500 βαθμούς(διάβασες το μανουάλι?).Λοιπόν οδηγίες τέρμα,αφού κάνεις του κεφαλιού σου
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
... κατσαδιασμα ολοκληρο ...
Χμ... Απο που ν' αρχίσω...
Πιθανοτατα δεν καταλαβες απο που δακρυζει το μοτερ...
Στην πισω πλευρα και σχετικα κατω του μοτερ, εχει μια τρυπα, η οποια αποτελει ενδειξη για τη στεγανοτητα του συστηματος και την αρτιοτητα των φλαντζων! Το οτι αρχισε λιγακι να δακρυζει σημαινει οτι οι φλαντζες αρχιζουν να φθειρονται και επιβαλεται αλλαγη των!
Αν δεν εβγαινε το μοτερ απο το σασσι (ακομα δεν εχει ανοιχτει κατι), αυτο το πραγμα, δεν επροκειτο να το βρισκαμε, γιατι δεν θα ξεραμε να το κοιταξουμε!!
Νομιζω πως κακως μου τα 'σερνεις' γι αυτο το κομματι...Τα ρουλεμαν του πισω αξονα δε δουλευανε, για το λογο οτι οι θηκες τους ηταν πολυ σφιγμενες και καναν μετα βιας 3 περιστροφες χωρις φορτιο και σταματουσαν! Με λασκαρισμενες τις θηκες τους, παλι χωρις φορτιο, οι στροφες ανερχονταν στις 5.. Χαλασα το ενα κατα λαθος με το σπρεϊ, λεω να τα αλλαξω και τα δυο.. Δε νομιζω να ειναι τοσο κακο αυτο ...
(το οτι ειναι σε σακκουλες ηταν αστειο! )
Τωρα για την καμπανα, επειδη εμενα μου ειχε καρφωθει στον εγκεφαλο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ οτι ειχε προβλημα, την κυριακη που πηγαμε στην Αγια Μαριννα και ειδαμε τους φιλικους, ρωτησαμε και οντως μας ειπαν οτι αυτος ο θορυβος τον οποιο ακουγαμε και το ΤΟΣΟ πολυ παιξιμο της καμπανας ηταν απο το φαγομενο δαχτυλιδι του 11-αριου γραναζου και οτι με αλλαγη σε 12-αρι σετ με ρουλεμαν, θα διορθωνε το προβλημα μια και καλη - Αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει και ο Αγγελος! Ηταν παρων!
Το ποσο παιζει μια 'σωστη' καμπανα το εχω δει, αλλα δεν ειχε καμμια σχεση με τη δικη μου..Δεν ειμαι μηχανικος και παω παντα με βαση το βιβλιο, αφου δεν ξερω, αλλα τα συμπερασματα στα οποια καταληγω (επειδη εχω δει το βιβλιο) ειναι σωστα - μεχρι στιγμης.
(για τη φλαντζοκολλα εχεις δικιο)
-
Πήγαμε στον φιλικό αγώνα που έγινε στην πίστα της Αγ.Μαρίνας και να τι είδαμε.
Πίστα πολύ πιο ανοικτή απο των Σπάτων,περισσότερα τα χιλιόμετρα και καλή κατάσταση της ασφάλτου.Τα pit κομμάτι στριμωχτά.Πρόγραμμα με απόλα χωρίς καθόλου 'κοιλιά'.Συναγωνισμός για τις πιο πίσω θέσεις στίς κατηγορίες,γιατί οι πρώτοι φύγανε μπροστά και μην τους είδατε.
Η μισή κερκίδα είχε έρθει για έναν οδηγό και με το που κέρδισε φύγανε και άδειασε....
Οι αγώνες είναι όντως φιλικοί και το κλίμα είναι τέτοιο....
ακόμη και σε ατύχημα που έγινε με πολλά στο τέλος της ευθείας,με τούμπα και υλικές μόνο ζημιές δεν είχαμε εναγκαλισμούςΠροσπαθώ να πείσω τον συνδιασκεδαστή να πάρει μέρος σε κάποιον απο τους αγώνες.Κάποιοι άλλοι είναι ψυχολογικά πιο έτοιμοι.
Κωστήηηηηηηηηηηηη όταν κανονίσεις για το θηρίο να πάμε στήν Αγ.Μαρίνα.....αφου θάρθει και ο Στάθης να του δείξουμε και να κάνει τεστ σε αξιοπρεπή πίστα
Θα σου κάνουμε και tour και στίς άλλες πίστες για να είσαι ενημερωμένος
Σ/Κ τι έχουμε παίδες,γάμο πάντως δεν έχουμε ή κάνω λάθος....???
-
IS THERE ANYBODY OUT THERE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!INTERESTING IN KARTING.
Τι θα λέγατε να ανοίξουμε ένα θέμα με φρέσκα θέματα για το karting???????.Nέα,τεχνικά,αγώνες εξελίξεις !!!!!!!!!!!
Θα το ανοίξω, αλλά ρωτάω μήπως υπάρχουν άλλοι εθελοντές....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
IS THERE ANYBODY OUT THERE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!INTERESTING IN KARTING.Τι θα λέγατε να ανοίξουμε ένα θέμα με φρέσκα θέματα για το karting???????.Nέα,τεχνικά,αγώνες εξελίξεις !!!!!!!!!!!
Θα το ανοίξω, αλλά ρωτάω μήπως υπάρχουν άλλοι εθελοντές....
Θα ελεγα οχι.. Ολα εδω τα ριχνουμε, ουτως ή αλλως.. Ειναι και το αλλο στις ανακοινωσεις για ενημερωση των 'περαστικων' και καθαρισαμε!
-
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΑΡΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΤΣΗ, ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ 11ΓΡΑΝΑΖΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΗ ΚΑΙ ΑΡΓΗ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΡΤ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΡΑΝΑΖΙ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ?
-
Ο χρήστης CARMANIAC έγραψε:
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΑΡΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΤΣΗ, ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ 11ΓΡΑΝΑΖΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΗ ΚΑΙ ΑΡΓΗ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΡΤ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΡΑΝΑΖΙ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ?
Ολοκληρη η καμπανα δε χαλαει! Αυτο που εχει προβλημα ειναι ο εσωτερικος δακτυλιος (τοσο αχτι τον εχω, θα τον βγαλω φωτογραφια και θα τον ποσταρω) που φθειρεται υπερβολικα!
Αν εκανες τον κοπο να διαβασεις λιγακια τα βιβλια που ερχονται μαζι με το μοτερακι, θα ειδες να αναφερεται η αποφυγη του 11 γραναζιου μπροστα, λογω της καταπονησης που δεχεται!
Κοιτα τι γραναζι εχεις πισω, ωστε να βρεις την σχεση που χρησιμοποιεις. Απο εκει και περα, αν σε βγαζει να βαλεις 12 μπροστα και το καταλληλο πισω, ωστε η σχεση σου να παραμεινει η ιδια, τοτε οταν αρχισει να παιζει η καμπανα σου - υπερβολικα - αλλαξε σε 12, παρε ενα αντιστοιχο πισω, παρε και το ρουλεμαν που θελει το 12-αρι και καθαρισες!
Αν θεωρεις οτι τα λεφτα ειναι πολλα για δυο γραναζια, ρουλεμαν και αλυσιδα ή δεν σε βγαζει να αλλαξεις το 11-αρι λογω πιστας, τοτε τα πραγματα ειναι πιο απλα. Αλλαζεις δαχτυλιδι και εξωτερικη ροδελα!
Εγω παντως 11-αρι δεν ξαναβαζω, αλλα αυτο ειναι αποψη μου.
Α! επισης οτιδηποτε μεγαλυτερο απο 92 πισω ειναι επιφοβο να βρισκει κατω και να σου στραβωνει, οποτε να θες καινουργιο...Εχεις τις παραμετρους, βγαλε αποφαση!
Karting ON!
-
Παιδες help!
Εχει μεινει λιγοτερο απο μηνα μεχρι να παρω το καρτ ( ) και θα ηθελα να ξερω ποια πιστα ειναι καλυτερη για αρχη. Αν ξερετε και το κοστος και διαφορα χαρακτηριστικα της ακομα καλυτερα. Θεωρω οτι θα πρεπει να ειναι σχετικα 'μαζεμενη'.Περιμενω προτασεις.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Παιδες help!
Εχει μεινει λιγοτερο απο μηνα μεχρι να παρω το καρτ ( ) και θα ηθελα να ξερω ποια πιστα ειναι καλυτερη για αρχη. Αν ξερετε και το κοστος και διαφορα χαρακτηριστικα της ακομα καλυτερα. Θεωρω οτι θα πρεπει να ειναι σχετικα 'μαζεμενη'.Περιμενω προτασεις.
Ο κηπος ειναι ανθηρος! (οριστε η προταση που περιμενες! )
Καλυτερη πιστα, ειναι η πιστα που ειναι πιο κοντα σε σενα, για να πηγαινεις πιο συχνα! Απολυτως καλυτερη θεωρειται αυτη στις Αφιδνες, ενω ωραια και 'ανοιχτη' ειναι στην αγια μαριννα. Σπατα ειναι κλειστη και τεχνικη (ετσι μου ειπαν, τουλαχιστον!
Αυτη των σπατων ειναι παρομοια με αυτη στον γερακα.. Πηγαινε μια βολτα, βασικα και σχηματισε αποψη, μαθε και τιμες απο πρωτο χερι, αν και παιζουν γυρω στο 15-αρι! -
Το προβλημα ειναι οτι το καρτ πρεπει να μενει στην πιστα ( ) μιας και δεν υπαρχει χωρος στο σπιτι, οποτε εκει θελω να μαθω τιμες. Αυτο που ρωτησα ηταν ποια πιστα θεωρειτε καλυτερη για αρχη...
-
χμ...
καλοκαιριασε και την εχουμε κανει ολοι για τις παραλιες ???
Περασα μαζι με τον αγγελο χθες μια βολτα στην πιστα των σπατων (θα ηταν 6 περιπου η ωρα) και δεν ηταν (σχεδον) κανεις!
Ενα tecno-rotax, ενα sodi-biland και οταν φευγαμε ηρθε και ενα hasse-rotax (κουκλι) το οποιο πρεπει να ηταν του κουτιου!Ουδεν νεωτερον απο τη δικη μου πλευρα, προσπαθω να 'συμμαζευτω' και ελπιζω το συντομοτερο δυνατο να ειμαι ετοιμος!
Καλη σας ημερα!
-
Το προβλημα ειναι οτι το καρτ πρεπει να μενει στην πιστα ( ) μιας και δεν υπαρχει χωρος στο σπιτι, οποτε εκει θελω να μαθω τιμες. Αυτο που ρωτησα ηταν ποια πιστα θεωρειτε καλυτερη για αρχη...(Καρφί μην πεταχτείς... )
Δεν θυμάμαι αν έχεις γράψει την περιοχή που μένεις..
Παρόλα αυτά όμως αν σου προτείνω κάποια πίστα που είναι πολύ μακρυά απο σένα δεν έχει νόημα.Ξεκινάς απο την πιο κοντινή σε σένα,που να φυλάει και κάρτ σε λογική τιμή και ξεκινάς να βολτάρεις για αρχή....Όσο γνωρίζεσαι με το όχημα και το περιβάλλον δεν έχεις θέμα.....όταν αρχίζεις και παραγνωρίζεσαι τότε ψάχνεις για την επόμενη που θα επισκευθείς..
Όταν γίνει με το καλό η αγορά ενημέρωσε για να φέρουμε τις σαμπάνιες για την καθέλκυση -
Ο χρήστης tm έγραψε:
χμ...
καλοκαιριασε και την εχουμε κανει ολοι για τις παραλιες ???Δεν νομίζω γιατί η θάλασσα ειναι πολυυυυυυυυυ κρύα,για καφέ είχαν πάει.
Ενα tecno-rotax, ενα sodi-biland και οταν φευγαμε ηρθε και ενα hasse-rotax (κουκλι) το οποιο πρεπει να ηταν του κουτιου!
Τι παίζει,που λέει και μια ψυχή με τα Biland ???? οι πληροφορίες λένε οτι οι κινητήτες έμειναν 'ορφανοί' απο κατασκευαστή αλλά και αντιπρόσωπο. Η συντήρηση ακριβή και τα πουλάνε σε καινούργιους που δεν ξέρουν πάρα πολλά (οχι οτι εγώ ξέρω)... αλλά έχουν πολλά..... ( που σίγουρα δεν έχω )
Ουδεν νεωτερον απο τη δικη μου πλευρα, προσπαθω να 'συμμαζευτω' και ελπιζω το συντομοτερο δυνατο να ειμαι ετοιμος!
Τώρα το τοποθέτησες καλύτερα.........
Καλη σας ημερα και βδομάδα.Άγγελος.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Παρόλα αυτά όμως αν σου προτείνω κάποια πίστα που είναι πολύ μακρυά απο σένα δεν έχει νόημα.Ξεκινάς απο την πιο κοντινή σε σένα,που να φυλάει και κάρτ σε λογική τιμή και ξεκινάς να βολτάρεις για αρχή....Όσο γνωρίζεσαι με το όχημα και το περιβάλλον δεν έχεις θέμα.....όταν αρχίζεις και παραγνωρίζεσαι τότε ψάχνεις για την επόμενη που θα επισκευθείς..
Όταν γίνει με το καλό η αγορά ενημέρωσε για να φέρουμε τις σαμπάνιες για την καθέλκυσηΜενω Γαλατσι.
Οταν γινει η αγορα θα κανουμε μια σεμνη τελετη με 15000 καλεσμενους στο motorhome της ομαδας. Θα χαρω να ερθετε... -
Όταν γίνει με το καλό η αγορά ενημέρωσε για να φέρουμε τις σαμπάνιες για την καθέλκυσηΜενω Γαλατσι.
Οταν γινει η αγορα θα κανουμε μια σεμνη τελετη με 15000 καλεσμενους στο motorhome της ομαδας. Θα χαρω να ερθετε...Πολύ όμορφα....με το καλό....
Οπότε οι λύσεις που έχεις είναι μέσω Αττικής οδού ....Σπάτα,μικρή στριφτερή με μέτρια άσφαλτο ή Αφίδνες μεγάλη,πολυάσχολη(καρτ,μοτο,αυτό) με καλή άσφαλτο.Και στίς δύο μπορείς ναφήνεις το όχημα εκεί.... Έχεις τον τελευταίο λόγο....
Πάντως το κάρτ μπορεί να το φυλάς και όρθιο.....αν βοηθάει αυτό.Εγώ έβαψα το σασσί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος....
-
Σκεφτηκα να πεταξω μερικα 'αχρηστα' επιπλα (ξερεις, γραφειο βιβλιοθηκη κρεββατι ντουλαπα κομοδινο...) αλλα υπαρχει προβλημα στο ανεβασμα. 2+ οροφοι χωρις ασανσερ...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ