-
Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι τι σασι να προτιμησω. Καμια προταση;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ο κυβος επεσε. Μολις τελειωσουν οι εξετασεις (5/6) παω για αγορα καρτ...
Ο καλυτερος μηνας της ζωης μου!!!That's the spirit!!
Ευγε! -
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Λοιπόν,μίλησα με τον Τσερανίδη,και οι τιμές ακούγονται 'ψιλοαστρονόμικες' ,βλέπουμε όμως,μίλησα και για ανταλλαγή κ.τ.λ θα δούμε,θα δούμε.....Και θα δούμε και θα κάνουμε,μάστορα.... Έχε κατα νου πως υπάρχει μπόλικος χώρος για σένα και την παρέα σου,στο σπίτι μας,near the pista, κοντά στο αεροδρόμιο, όταν θα οργανωθεί Σ/Κ για full wankel test ride
Kωστη είμαστε σε αναμονή........για να κανονίσει και εισιτήρια ο καρντάσης....... -
Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι τι σασι να προτιμησω. Καμια προταση;Πότε θα σε ενημερώσουμε απο κοντά ?????????
Τι ποσό διαθέτεις ????Το χρώμα τι ρόλο παίζει για σένα??(κάποιοι αγοράζουν και έτσι)
Για μένα δεν έχει και τόση σημασία,αν είναι σχετικά πρόσφατο,2000 και μετά, με 40άρι τοπυλάχιστον άξονα..
Δική μου προτίμηση BIREL με φανταστικά εξαρτήματα FREE LINE.Λένε πως και τα TECHNO ταιριάζουν στις μικρές,γενικά,πίστες που έχουμε στην Ελλάδα.......Απο κει και πέρα TONY,TRULLI,HAASE,CRG και δεν τελειώνουμε ποτέ.......
Με το καλό να γίνουμε πολλοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πότε θα σε ενημερώσουμε απο κοντά ????????? >Δυσκολο ειδικα τωρα που αρχιζουν οι εξετασεις...
Τι ποσό διαθέτεις ????Το χρώμα τι ρόλο παίζει για σένα??(κάποιοι αγοράζουν και έτσι)
Μιλαμε για γυρω στα 4000ε συνολικα. Σιγουρα μεταχειρισμενο σασι και καινουριο μοτερ... Το χρωμα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αρκει να μην ειναι ροζ/λιλα... Καταλαβαινεις...
Για μένα δεν έχει και τόση σημασία,αν είναι σχετικά πρόσφατο,2000 και μετά, με 40άρι τοπυλάχιστον άξονα..
Και εδω αρχιζουν τα ωραια. Τι εννοεις 40αρη αξονα;
Δική μου προτίμηση BIREL με φανταστικά εξαρτήματα FREE LINE.Λένε πως και τα TECHNO ταιριάζουν στις μικρές,γενικά,πίστες που έχουμε στην Ελλάδα.......Απο κει και πέρα TONY,TRULLI,HAASE,CRG και δεν τελειώνουμε ποτέ.......
Ωχωχ εδω με μπερδευεις....
Κατα τη γνωμη μου ενα σασι θα πρεπει να εχει (κατα σειρα):1)Αξιποπιστια
2)Ποιοτητα
3)Χαμηλο κοστος συντηρησης
4)Χαμηλο κοστος αγορα
5)Ευκολη ευρεση ανταλακτικων
6)Δυνατοτητες εξελιξης
7)Υποστηριξη απο το νετΛαμβανοντας υπ'οψιν τα παραπανω τι προτινεις;
-
παρηγγειλα ....
... θα μου στειλουν??
(λεω τον πονο μου!) -
Λοιπόν,μίλησα με τον Τσερανίδη,και οι τιμές ακούγονται 'ψιλοαστρονόμικες' ,βλέπουμε όμως,μίλησα και για ανταλλαγή κ.τ.λ θα δούμε,θα δούμε.....
Και θα δούμε και θα κάνουμε,μάστορα.... Έχε κατα νου πως υπάρχει μπόλικος χώρος για σένα και την παρέα σου,στο σπίτι μας,near the pista, κοντά στο αεροδρόμιο, όταν θα οργανωθεί Σ/Κ για full wankel test ride
Kωστη είμαστε σε αναμονή........για να κανονίσει και εισιτήρια ο καρντάσης.......Άγγελε,ευχαριστώ για την πρόσκληση,ελπίζω να τα πούμε σύντομα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σέρρες χλωμό να σας αφήσουν στην μεγάλη πίστα,υπάρχει όμως και η πίστα στο Αιγίνιο για τέτοιες περιπτώσεις(3.5κμ μήκος 12 μέτρα πλάτος ).Δείτε ένα βιντεάκι να καταλάβετε γιατί μιλάω και τα ξαναλέμε (4.7mb) : http://homepages.pathfinder.gr/StAz/diafora/100-0001_MVI.AVI
Χμμμμμ... Στο Αιγίνιο, ε? Εκεί έχω μια καλή φίλη που με φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι για μία εβδομάδα... Σε σκέψεις μπαίνω...
Το βιντεάκι δεν υπάρχει!
Για ξαναδοκίμασε :
http://homepages.pathfinder.gr/StAz/100 ... FMVI%2ErarΔεξί κλικ και save as....
-
Και εδω αρχιζουν τα ωραια. Τι εννοεις 40αρη αξονα;Είναι η διάμετρος του άξονα και τον φορούν σχετικά καινούργια σασσί.Υπάρχει και 50άρης στα πιο τελευταία σασσί.
Ωχωχ εδω με μπερδευεις....
Κατα τη γνωμη μου ενα σασι θα πρεπει να εχει (κατα σειρα):1)Αξιποπιστια
2)Ποιοτητα
3)Χαμηλο κοστος συντηρησης
4)Χαμηλο κοστος αγορα
5)Ευκολη ευρεση ανταλακτικων
6)Δυνατοτητες εξελιξης
7)Υποστηριξη απο το νετΛαμβανοντας υπ'οψιν τα παραπανω τι προτινεις;
Όλα σχεδόν τα σασσι συγκεντρώνουν τα στοιχεία που θέλεις.Μην μπλέκεσαι πολύ ,για αρχή,δεν θα καταλάβεις διαφορά οδηγικά.Αν κάποιο είναι 'καθαρό' και έχει τα στοιχεία που είπαμε προχώρα.Αν θέλεις ζητάς να το δούμε μαζί ή με τον tm(Τριαντάφυλλο) ή, απο τον πιο ειδικό, sjx(Γιάννη).
Το κόστος αγοράς εξαρτάται απο την κατάσταση του και απο την τσέπη σου.Α!!!!!!! να μην ξεχάσω ......... μιλάμε για καινούργιο ROTAX MAX SENIOR...κινητήρα... ναι ?????????????????
-
Α!!!!!!! να μην ξεχάσω ......... μιλάμε για καινούργιο ROTAX MAX SENIOR...κινητήρα... ναι ?????????????????Αναφερομαι σε αυτον που συμμετεχει στο Rotax Max Challenge... Ο ίδιος ειναι; Εχθες κανονισα και την ημερομηνια που θα παω στο μαγαζι για να δω τι παιζει...
-
Α!!!!!!! να μην ξεχάσω ......... μιλάμε για καινούργιο ROTAX MAX SENIOR...κινητήρα... ναι ?????????????????
Αναφερομαι σε αυτον που συμμετεχει στο Rotax Max Challenge... Ο ίδιος ειναι; Εχθες κανονισα και την ημερομηνια που θα παω στο μαγαζι για να δω τι παιζει...
ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ γιαυτόν μιλάμε.άντε με το καλό.....Αν επιτρέπεται με ποιόν έχεις κανονίσει συνάντηση ????
Υπάρχουν βλέψεις για να τρέξεις και στο challenge??????? Ευτύχηηηηηηηη που είσαι.............?????
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Για ξαναδοκίμασε :
http://homepages.pathfinder.gr/StAz/100 ... FMVI%2ErarΔεξί κλικ και save as....
Ούτε τώρα...
-
ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ γιαυτόν μιλάμε.άντε με το καλό.....Αν επιτρέπεται με ποιόν έχεις κανονίσει συνάντηση ????Με τον father γιατι δεν παιζει αυτο τον καιρο μεταφορικο μεσο...
Υπάρχουν βλέψεις για να τρέξεις και στο challenge??????? Ευτύχηηηηηηηη που είσαι.............?????
Ακομα νωρις ειναι...
-
Μολις ανεβηκα απο το γκαραζ, οπου ειχα παει για να καθαρισω και να συμμαζεψω το καρτ...
Το καρτ καθαριστηκε, αλλα υστερα απο οπτικο ελεγχο διαπιστωθηκαν ρινισματα μεταλλου στο καπακι του μηχανισμου επαναφορας (πςςς!) της μιζας και κατω απο την καμπανα... Κατοπιν εξονυχιστικου ελεγχου, διαπιστωθηκε οτι και το πισω γραναζι εχει φαγωθει περιεργα, ενω η καμπανα ειχε τριφτει με την αλυσιδα (ολα τα ωραια μαζι!).
Η καμπανα λυθηκε (για μια ακομη φορα) και διαπιστωθηκε οτι αιτια του θορυβου που ανατριχιαζε ηταν η φαγωμενη ροδελα του καταραμενου γραναζιου που εχει 11 δοντια, με αποτελεσμα να παιζει (η καμπανα) και να παρασυρει σε κινηση ολο το συστημα! Αυτος επισης ηταν και ο λογος που γραναζι και καμπανα φαγωθηκαν!
Εν παση περιπτωση, λυθηκαν, καθαριστηκαν και περιμενουμε γιατι τα σπουδαια τωρα αρχιζουν! Εμφανιστηκε νερο στη βαση της μηχανης (εχει η πεσει η σταθμη του ψυγειου) και δεν ξερουμε απο που ακριβως χανει...Σαββατο προβλεπεται κατεβασμα μηχανης και περαιτερω ψαξιμο για να ανακαλυψουμε την αιτια του 'κακου' ....
Το καλο ειναι οτι καθαριστηκε το ποδηλατο για να κανουμε καμμια βολτα...
Αυτα και αλλο κακο να μη μας εβρει ....
-
Στο 'πα βρε παιδί, πολλούς τζόγους έχει το καρτάκι....
-
χμμμμ μοιάζουν οι υπογραφές μας....
-
μα οι τζογοι στη καμπανα δε με πειραξαν, ουτε που φαγωθηκε το γραναζι.. Ειχα παραγγειλει καινουργια απο προχθες!
Αυτο που μου την καρφωσε ειναι τα νερα ..(ναι, μοιαζουν οι υπογραφες μας, πολυ! )
-
ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ γιαυτόν μιλάμε.άντε με το καλό.....Αν επιτρέπεται με ποιόν έχεις κανονίσει συνάντηση ????
Με τον father γιατι δεν παιζει αυτο τον καιρο μεταφορικο μεσο...
Εννοώ απο ποιόν έμπορο θα το πάρεις......
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μα οι τζογοι στη καμπανα δε με πειραξαν, ουτε που φαγωθηκε το γραναζι.. Ειχα παραγγειλει καινουργια απο προχθες!
Αυτο που μου την καρφωσε ειναι τα νερα ..Για τα νερά θα βάλουμε πάνες. .................αγόρι μου
Μην μου νοιάζεσαι .......τα μηχανήματα φτιάχνουν ΟΛΑ.Θα το βάλουμε κάτω και θα το φέρουμε εκεί που πρέπει.Ετσι όπως το ακούω με ένα σφυξιματάκι θάρθει στα ίσα του......αν πάλι είναι κάτι πιο σοβαρό θα το δούμε και θα πράξουμε αναλόγως..Όταν λες 'νερά' τι εννοείς δάκρυα ή ιδρώτας......(για να μας δώσουν τα φώτα τους και οι λοιποί της παρέας).
-
γλυφει απο καπου.. το σκουπιζεις και εμφανιζεται παλι..
Δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα δακρυα και ιδρωτας.... Παντως η ροη ειναι συνεχης...
Υποπτευομαι καποιο ρηγμα, γιατι με μια προχειρη ματια, δε φανηκε να χανει απο καποια φλαντζα ή τιποτα τετοιο.... Και δεν μπορεσαμε να βρουμε και απο που γλυφει ....
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ