-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Εγώ έβαψα το σασσί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος....
Epidi to mberdepse me ta kagella pou evafe.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σκεφτηκα να πεταξω μερικα 'αχρηστα' επιπλα (ξερεις, γραφειο βιβλιοθηκη κρεββατι ντουλαπα κομοδινο...) αλλα υπαρχει προβλημα στο ανεβασμα. 2+ οροφοι χωρις ασανσερ...Για όλα υπάρχουν λύσεις...... Παίρνεις ένα μικρό ηλεκτρικό αναβατόριο,το βάζεις στο μπαλκόνι και παίρνεις το όχημα απο τη σχάρα του αυτοκινήτου,που θα είναι και το ανεβάζεις στο μπαλκόνι....... αποθήκευση όρθιο και σκέπασμα για να μην κρυώνει και βρέχεται.......
-
Για όλα υπάρχουν λύσεις...... Παίρνεις ένα μικρό ηλεκτρικό αναβατόριο,το βάζεις στο μπαλκόνι και παίρνεις το όχημα απο τη σχάρα του αυτοκινήτου,που θα είναι και το ανεβάζεις στο μπαλκόνι....... αποθήκευση όρθιο και σκέπασμα για να μην κρυώνει και βρέχεται.......
αυτοι που ξερουν, λενε οτι για να αποθηκευσεις ορθιο το αντικειμενο του ποθου, πρεπει να εχεις στραγγιξει πρωτα το καρμπουρατερ.. Αν και προκειται για μια βιδα, ουσιαστικα, ειναι ψιλομανουρα εκει που βρισκεται..
Πατερα εγραψες!
(εστω και στα greeklish) -
Δεν θυμάμαι αν έχεις γράψει την περιοχή που μένεις..
Παρόλα αυτά όμως αν σου προτείνω κάποια πίστα που είναι πολύ μακρυά απο σένα δεν έχει νόημα.Ξεκινάς απο την πιο κοντινή σε σένα,που να φυλάει και κάρτ σε λογική τιμή και ξεκινάς να βολτάρεις για αρχή....Όσο γνωρίζεσαι με το όχημα και το περιβάλλον δεν έχεις θέμα.....όταν αρχίζεις και παραγνωρίζεσαι τότε ψάχνεις για την επόμενη που θα επισκευθείς..
Όταν γίνει με το καλό η αγορά ενημέρωσε για να φέρουμε τις σαμπάνιες για την καθέλκυσηΜενω Γαλατσι.
Οταν γινει η αγορα θα κανουμε μια σεμνη τελετη με 15000 καλεσμενους στο motorhome της ομαδας. Θα χαρω να ερθετε...ΛΟΙΠΟΝ!
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΙΤΟΝΟΠΟΥΛΟ.ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΡΤ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΑΘΩΝ.....
ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ. -
Ο χρήστης stelios ormas έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ!
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΙΤΟΝΟΠΟΥΛΟ.ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΡΤ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΑΘΩΝ.....
ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.Γιατι δεν τα γραφεις εδω, να τα διαβασουμε ολοι??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.Γιατι δεν τα γραφεις εδω, να τα διαβασουμε ολοι??
Στέλιο ?? καλως ήρθες και επειδή θέλουμε να ακούμε πολλές απόψεις θα ήθελα να μας πεις αυτά τα 'πραγματάκια ' που ξέρεις να μαθαίνουμε και εμείς...
Βέβαια όταν κανονιστεί θα τα πούμε απο κοντά.Πάντως αφού είσαι 'δικός' μας θέλουμε να ακούσουμε και τα παθήματά σου.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εγώ έβαψα το σασσί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος....
Epidi to mberdepse me ta kagella pou evafe.
Οχι μόνο δεν το μπέρδεψα με τα κάγκελα αλλά έβαψα και τα κάγκελα κόκκινα για να ταιριάζουν με το σασσί.......
Ευχαριστούμε που μας διαβάζεται,οι μη γράφοντες εδώ,και θα μας άρεσε να διαβάζουμε τα σχόλιά σας.Ειδικά των παλιών αγωνιζόμενων και φιλάθλων του αγωνίσματος.
-
λοιπον, ετσι για να εχουμε και να λεμε!
Το τιμονι.. Φαίνεται το RTP (θερμοκρασία - στροφές)
Αυτα!
Οι φωτογραφιες δεν ειναι και τοσο της προκοπης, διοτι τραβηχτηκαν με το κινητο... Το κυριως θεμα, ομως, το πιανετε! -
Θα ηθελα οδηγιες για να φτασω στην πιστα στα Σπατα μεσω ΑΟ.
Ε-Ε-Ερχεται!!!
-
οδηγιες ?!?!?
Αμεσως!
ΑΓΓΕΕΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!Ξερω πως να παω και πως να γυρισω, αλλα οχι απο αττικη, καθως επισης δεν μπορω να δωσω οδηγιες σε καποιον αλλο, γιατι δεν ξερω ονομασιες και τα συναφη!
-
Θα ηθελα οδηγιες για να φτασω στην πιστα στα Σπατα μεσω ΑΟ.Ε-Ε-Ερχεται!!!
Πότε,πότε,πότε.............
Θα ήθελα να μας δώσεις και στοιχεία αναγνώρισης και πότε λές να έρθεις.ROAD BOOK
Βγαίνοντας στην έξοδο 18 (Σπάτα-Παιανία),πας αριστερά,προς Σπάτα.Σε περίπου ένα χιλιόμετρο θα βρεθείς σε μια περίπου κυκλική πλατεία ,όπου δεξιά πάει στην πόλη των Σπάτων και αριστερά Αθήνα.Εσύ πας σχετικά απέναντι(μονόδρομος).
Σε 500 μέτρα στα φανάρια πας δεξιά,αυτός είναι ο περιφερειακός προς Λούτσα.Μετά την 'βούτα' και στα επόμενα φανάρια πας αριστερά.Στά 100 μέτρα με λίγη προσοχή θα δείς,στα αριστερά σου την πινακίδα(μπλέ) της πίστας,εκεί πάς δεξιά.
Προσοχή στις τρύπες.......
Στην επόμενη διασταύρωση,απέναντι έχει και 'καθρέπτη',πας αριστερά.Αυτόν τον δρόμο τον πάς μέχρι όσο πάει.(Στο μέσον της απόστασης και αμέσως μετά απο μια κλειστή αριστερή προσοχή λακούβες......δεξιά εκκλησάκι.)Αυτός ο δρόμος κάποια στιγμή σε βγάζει σε 'πλατεία' ,εκεί κάνεις αριστερά,έχει και πινακίδα της πίστας, το αν θα κάνεις τον κύκλο της πλατείας είναι υποκειμενικό....Εισαι σε καλό δρόμο και σε 500 μέτρα δεξιά ιδού ο χώρος τέλεσης των 'ξεμπουκωμάτων'Αν φτάσεις πάει να πεί οτι οι οδηγίες ήταν καλές....
Βέβαια αν θέλεις και το τηλέφωνο μας, στείλε pm να στο δώσω.....
Θα χαρώ πολύ να τα πούμε απο κοντά...Άγγελος.
-
Σε ευχαριστω παρα πολυ! Το road book ηταν λεπτομερεστατο. Μετα το τελος των εξετασεων θα αρχισω το ψαξιμο. Θα ειδοποιησω! Με διοδια τι παιζει;
-
.. αντε να γραψω κατι να σπασει η μονοτονια, αν και αρχιζω να μυριζω σηψη....
Χθες βρηκα ευκαιρια και πηγα μεχρι σπυρου πατση για δημιουργια 'αυτοσχεδιου' μανομετρου για το καρτ και για το αυτοκινητο (αφου το φτιαχνω που το φτιαχνω)..
Η διαδικασια ηταν απλουστατη και υστερα απο οδηγιες του γιαννη (sjx) αγοραστηκε και φτιαχτηκε ενα αντιστοιχο με το δικο του...το κοστος ηταν 17 ευρω, δεν εχει βαλβιδα εκτονωσης, αλλα βρηκα το κολπακι και ολα ειναι ο.κ.!
Φωτογραφιες:
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Η διαδικασια ηταν απλουστατη και υστερα απο οδηγιες του γιαννη (sjx) αγοραστηκε και φτιαχτηκε ενα αντιστοιχο με το δικο του...το κοστος ηταν 17 ευρω, δεν εχει βαλβιδα εκτονωσης, αλλα βρηκα το κολπακι και ολα ειναι ο.κ.!
Καλό μήνα στην παρέα μας,με υγεία..............
Για μας δεν έχει ένα δεύτερο??????? Έχουμε και άλλα μηχανήματα και ποδήλατα και οχήματα που θα ήταν χρήσιμο......
-
Για μας δεν έχει ένα δεύτερο??????? Έχουμε και άλλα μηχανήματα και ποδήλατα και οχήματα που θα ήταν χρήσιμο......
Το οργανο το συγκεκριμενο μετραει μεχρι 4 bar που ειναι αρκετα και για αυτοκινητο και για ποδηλατο (τουλαχιστον το δικο μου παιζει απο 45 - 60 psi) .. δε γνωριζω τις πιεσεις που θελει η μηχανη ή το σκουτερ, παντως στο συγκεκριμενο καταστημα που πηγα, εχει και 8 και 12 bar...
εχω, λεγετε, γενικα η κατασταση!Το δοκιμασα και δουλευει... Σε αντιπαραθεση με το οργανο που εχει το κομπρεσερακι αερα του πατερα μου, εδειξε διαφορα 0.2 bar ....
αυτα!
Προχωραμε σιγα σιγα, αλλα σταθερα! -
Εγώ θα πάω στην πίστα μέσα στο Σ/Κ για να ρωτήσω...
Πλησιάζει!!!
-
Εγώ θα πάω στην πίστα μέσα στο Σ/Κ για να ρωτήσω...Πλησιάζει!!!
Εμείς θα πάμε ???????????? tm,kkot,sjx και λοιποί........για δράση
Για βόλτα θα έρθω σίγουρα.Ενημέρωσε για μέρα και ώρα.
-
Δεν ξέρω ακόμα σίγουρα αλλά θα ενημερώσω. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το τηλ. της πίστας;
Angel13 κατατοπιστικότατο το road book. Έκανα ένα σχεδιάγραμμα και είναι σαν να έχω τον δρόμο μπροστά μου...
-
αυτό το σ/κ στην πίστα??!!! Μαααα εχεί Ακρόπολις!!
Εγω την Πέμπτη φεύγω για τα βουνά και γυριζω κυριακί αργα και κάτι Οπότε Next Week...
καλό μήνα με υγεία, καλό καλοκαίρι ,διακοπές κ.λ.π.!!
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
αυτό το σ/κ στην πίστα??!!! Μαααα εχεί Ακρόπολις!!Εγω την Πέμπτη φεύγω για τα βουνά και γυριζω κυριακί αργα και κάτι Οπότε Next Week...
καλό μήνα με υγεία, καλό καλοκαίρι ,διακοπές κ.λ.π.!!
Δίκαιο και σωστό και πρέπων..........προηγείται ο εθνικός αγώνας..
ΠΟλύ χαίρομαι και ζηλεύω.... Ξέρω οτι θα περάσετε τέλεια.....
Απλά το είπα για τους μη έχοντες την δυνατότητα της άδειας απο όπου νάναι.... για να ακολουθήσουν,μήπως υπάρχει εναλλάκτική απόλαυση.Δεν βλέπω φως όμως και θα πάω για ..................μπάνιο.
Κάτι είναι και αυτό.Τηλέφωνο πίστας....22940 88837.Καλή μέρα στην παρέα,και καλή δουλειά.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ