-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Kαι λιγα λες.!!!!!!
Καρτοπαρεα στην Αθηνα η πιστα ειναι μονο μια ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ..Μεγαλη,πολλα χλμ,πολλα G ,οικονομικη σχετικα.
Κανω καρτ εκει πολλα χρονια και δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα,οι ιδιοκτητες και το προσωπικο ειναι ΑΨΟΓΟΙ.Δυστυχώς αυτά ισχύουν μόνο για τους κατόχους ιδιωτικών αγωνιστικών kart. Το επίπεδο των ενοικιαζόμενων και η αντίστοιχη εξυπηρέτηση είναι τουλάχιστον στο βαθμό του απαράδεκτου.
Οπότε τι συμπεραίνουμε από το παραπάνω?
Αγωνιστικό is the way to go
-
Tα Μεγαρα εδω και πολυ καιρο ειναι κλειστη,και απο σχεδιαση ειναι πολυ μετρια,Ασπροπυργος ειναι πολυ μικρη και γεματη ανωμαλιες η ασφαλτος, ασε που πριν λιγα χρονια ηταν αυτο το κοντεινερ εκει και σου εκοβε την ανασα σε πιθανοτητα εξοδου,Αγια Μαρινα καλη σχετικα σχεδιαση αλλα απαραδεκτο οδοστρωμα ,Σπατα πολυ μικρη,αρα τι μενει ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ.
Στον Αγιο κοσμα ας κανουν ενιαιο μονοι τους με τα μαρανελο .
Ευχαριστω δεν θα παρω.
Υπαρχει και η λυση της Πελοπονησου , τεσσερις υπεροχες πιστες ,2 Σπαρτη ,Καλαματα ,Πατρα,παρεες δυο-δυο η με ενα φορτηγακι 4-5 καρτ, στη μεση τα εξοδα μετακινησεις,και ετσι δινεται και πνοη στην επαρχια.
Συνδιαστετο σαν εκδρομη. -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Υπαρχει και η λυση της Πελοπονησου , τεσσερις υπεροχες πιστες ,2 Σπαρτη ,Καλαματα ,Πατρα,παρεες δυο-δυο η με ενα φορτηγακι 4-5 καρτ, στη μεση τα εξοδα μετακινησεις,και ετσι δινεται και πνοη στην επαρχια.
Συνδιαστετο σαν εκδρομη.Μήπως να κανονίζαμε όλοι μαζί μια εκδρομή παιδιά να μοιραστούμε και τα κόστη?
Ποιός ψήνεται για σούπερ-ντούπερ καρτο-εκδρομούλα με ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη πίστα δική μας?
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Tα Μεγαρα εδω και πολυ καιρο ειναι κλειστη,Μια ζωη τα ιδια... ειτε για τα αυτοκινητα ειτε για τα καρτ... δεν μπορω να καταλαβω τι μυαλο κουβαλαει αυτος/αυτοι που εχουν την εκμεταλευση η την διαχειρηση της πιστας...
-
καλα, το οτι ειναι η μονη πιστα, δεν σημαινει οτι ειναι και πιστα της προκοπης...
εχουμε ξεχασει πριν λιγο καιρο που πηγαινες σαββατο να κανεις καρτ και απο το πρωι μεχρι να φυγεις το απογευμα, ζητημα αν θα εμπαινες 2 φορες μεσα...
Ειναι γραμμενα σ΄αυτο το θεμα, απο τοτε που ξεκινησε, οποιος εχει την ορεξη να το διαβασει
Επισης, δεν καταλαβαινω γιατι οι αφιδνες εχουν καλυτερη χαραξη απο τα μεγαρα, π.χ. ..
Αφιδνες δεν εχω χαρει ποτε τις βολτες μου, ενω ασπροπυργο και μεγαρα εχω ΚΑΡΑ γουσταρει
Για ασφαλτο δεν το συζηταμε
Επισης, περα απο τις ανωμαλιες, η δουλεια που γινεται απο τον πισταρχη στον Ασπροπυργο και η ενημερωση για το τι-πως-ποτε-γιατι, δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου!
Σπαρτη (νομιζω) ειχαμε παει ενα καλοκαιρι πριν κατι καλοκαιρια και καναμε προπονηση..
πηγα να πεθανω, 44 υπο σκιαν, ολο το βραδυ δεν κοιμηθικα απο τους πονους!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ολο το βραδυ δεν κοιμηθικα απο τους πονους!!Σε'καψε ο ήλιος?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Επισης, δεν καταλαβαινω γιατι οι αφιδνες εχουν καλυτερη χαραξη απο τα μεγαρα, π.χ. ..
Κατ' εμέ από τότε που κόπηκε το κάτω κομμάτι των Αφιδνών, χάλασαν πολύ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι εννοείς?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι εννοείς?
Στο τέλος της κατηφόρας δεν ήταν μια αριστερή κλειστή σε δεξιά πολύ παρατεταμένη? Ε, αυτές δεν έχουν κοπεί? Η πίστα πάει κατευθείαν στην δεξιά τώρα πια, η οποία έχει γίνει πολύ πιο εύκολη. Τουλάχιστον στους αγώνες έτσι γίνεται, δεν ξέρω αν στις προπονήσεις σας αφήνει να χρησιμοποιήσετε την παλιά χάραξη.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Συνδιαστετο σαν εκδρομη.Μήπως να κανονίζαμε όλοι μαζί μια εκδρομή παιδιά να μοιραστούμε και τα κόστη?
Ποιός ψήνεται για σούπερ-ντούπερ καρτο-εκδρομούλα με ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη πίστα δική μας?
Η πίστα στην Καλαμάτα (San Nicolas) είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα σαν σχεδίαση, αλλά δεν ξέρω αν έχουν κάνει συντήρηση από την τελευταία φορά που πήγα (2-3 χρόνια πριν). Είχε απίστευτα πολλές και επικίνδυνες αναπηδήσεις, σε κρίσιμα σημεία.
Νοικιάζουν και αρκετά γρήγορα καρτάκια απ'ότι θυμάμαι, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο καλοσυντηρημένα και 'ξυράφια' όσο θα'πρεπε.Μια ακόμα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ολοκαίνουρια είναι αυτή στο Ν. Ρύσιο, Θεσσαλονίκη. Η παλιά (ψυχασθένεια χάραξη, έλεγε πολύ) δεν υπάρχει πια, αλλά η καινούρια είναι πολύ καλοφτιαγμένη. Την χωρίζουν, μάλιστα στο μισό, γιατί η full εκδοχή είναι αρκετά μεγάλη. Το rumble strip των κερμπς σε μερικά σημεία, όμως, είναι προς αποφυγήν.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ασπροπυργο εχω ΚΑΡΑ γουσταρει
...η δουλεια που γινεται απο τον πισταρχη στον Ασπροπυργο και η ενημερωση για το τι-πως-ποτε-γιατι, δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου!+10000000 Σε ολα οσα εγραψες!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι εννοείς?
Στο τέλος της κατηφόρας δεν ήταν μια αριστερή κλειστή σε δεξιά πολύ παρατεταμένη? Ε, αυτές δεν έχουν κοπεί? Η πίστα πάει κατευθείαν στην δεξιά τώρα πια, η οποία έχει γίνει πολύ πιο εύκολη. Τουλάχιστον στους αγώνες έτσι γίνεται, δεν ξέρω αν στις προπονήσεις σας αφήνει να χρησιμοποιήσετε την παλιά χάραξη.
Δε ξέρω πως ήταν παλιά. Νομίζω δεν έχει αλλάξει από τη κλειστή χάραξη που έχει τώρα. Οι παλαιότεροι ας βοηθήσουν.
Γενικώς η πίστα έχει δύο χαράξεις. Την ανοιχτή χάραξη, που από τη Κ4 πας με τέρμα γκάζι για τη φουρκέτα κάτω στη valvoline ή τη κλειστή, όπου κλείνει την ευθεία κάτω και από τη Κ4 έχεις τη παρατεταμένη ΔΕΞΙΑ για την αριστερή και ξανά δεξιά, τη Valvoline δηλαδή.
Αυτή είναι η παλιά χάραξη που έχει το google earth. Είναι η κλειστή χάραξη:
-
Τα ίδια λέμε. Η παλιά είναι η κλειστή, η καινούρια είναι η ανοιχτή. Στους αγώνες γίνεται μόνο η ανοιχτή.
-
εχουμε ξεχασει πριν λιγο καιρο που πηγαινες σαββατο να κανεις καρτ και απο το πρωι μεχρι να φυγεις το απογευμα, ζητημα αν θα εμπαινες 2 φορες μεσα...
Τριαντάφυλλε είσαι λίγο υπερβολικός. Το αραιότερο που έχω κάνει είναι ένα τέταρτο ανά ώρα.
Εντάξει, αυτό είναι υποκειμενικό. Το αντικειμενικό είναι ότι τα Μέγαρα είναι Μίκυ Μάους από φουρκέτα σε φουρκέτα ενώ στις Αφίδνες είσαι συνέχεια να στρίβεις τέρμα γκάζι.
Αφιδνες δεν εχω χαρει ποτε τις βολτες μου, ενω ασπροπυργο και μεγαρα εχω ΚΑΡΑ γουσταρει
Προσωπικά τα Μέγαρ τα έκανα αγγαρεία. Για Ασπρόπυργο συμφωνώ μαζί σου.
Για ασφαλτο δεν το συζηταμε
Και το Lonato πριν μερικά χρόνια είχε τσιμέντο. Αν στην πίστα βρίσκονται 50 καρτ δεν έχει καμία σημασία η άσφαλτος. Αν πας βέβαια καθημερινή στο Καρτόδρομο κάνει πατινάζ...
-
Συμφωνω με τον Βασιλη το Σαββατο στο καρτοδρομο αξιζει τον κοπο,οσο για τη μια της Σπαρτης στη Τραπεζοντη που ειναι και πιο μικρη στο 6ταχυτο με γραναζωμα καρτοδρομου τελιωνεις την εκτη δυο φορες, και την κουμπωνης αλλες δυο,δλ πολλα χλμ.
Η αλλη παλι στην Αγια Κυριακη εχει την μεγαλη ευθεια που αν γραναζωσεις σωστα μπορεις να δεις πολλα χλμ.
Στην Καλαματα τωρα απλως την εχω δει και δειχνη πολυ καλη,στην Πατρα δεν εχω παει,και δεν ξερω. -
Και το Μαύρο Αστέρι γεννήθηκε:
CRG Black Star 2009 με rotax 2006.
Ελπίζω να κάνει καλό καιρό τη Πέμπτη για να καρτάρουμε
Αλλιώς...Παρασκευή
-
ΚΑΛΟΓΚΑΖΩΤΟ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.......ORIGINAL.......CRG.
Eτσι για να μην μπερδευομαστε
O R I G I N A L
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
ΚΑΛΟΓΚΑΖΩΤΟΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.......ORIGINAL.......CRG.
Eτσι για να μην μπερδευομαστε
O R I G I N A L
Για να ανασυνταχθούμε λίγο.
Ποίος θα πάει για προπόνηση Πέμπτη και ποιός Παρασκευή?
Πέμπτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, λέει ότι δε θα βρέξει...Παρασκευή θα έχει ήλιο και πιο υψηλές θερμοκρασίες.
Ίσως η ασφαλέστερη επιλογή είναι η Παρασκευή.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Και το Μαύρο Αστέρι γεννήθηκε:http://img843.imageshack.us/img843/5209/img1071r.jpg
http://img844.imageshack.us/img844/7059/img1072qg.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/5491/img1074b.jpg
http://img401.imageshack.us/img401/5656/img1075vw.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/6883/img1077ro.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/8846/img1079bu.jpgCRG Black Star 2009 με rotax 2006.
Ελπίζω να κάνει καλό καιρό τη Πέμπτη για να καρτάρουμε
Αλλιώς...Παρασκευή
Mεγειες μεγειες! καλοριζικο, καλοστριφτο και πολυ πολυ γρηγορο!!!! Να το χαρεις φιλε Νικο με την καρδια σου!
ειναι ΚΟΥΚΛΑ!!!
Αυτο ειναι του ακατονομαστου που μου ελεγες???
-
Όχι, όχι. Δεν είναι το LH.
Αυτό είναι το black star.
Με black star έτρεξε το rotax world finals για τους seniors φέτος, είναι λίγο πιο σκληρό από το road rebel. Το συγκεκριμένο έχει ΜΟΝΟ έναν αγώνα.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ