-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
κ να πω ότι δεν το συντηρείς σωστά.
εκανες κατι λάθος?Η νεκροψία αγαπητέ Κέμικ τελικά έδειξε...τρόμπα βενζίνης η οποία μάλλον μας άφησε στους πρώτους γύρους και μαζί το μοτέρ.
Τελικά τη γλυτώσαμε με ένα πιστόνι.
-
Γιατί;
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Greek VendettaΓιατί;
Δε κατάλαβα τι ήταν όλο αυτό.
Ποιανού σασί ΗΤΑΝ αυτό?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ποιανού σασί ΗΤΑΝ αυτό?Από σχόλιο στο Facebook: to sassi itan prosfora tis ENERGY Corse Italias kai to exoume kremasei sto garaz
-
Εκανα την δευτερη προπονηση ever με το ΚΖ. Η πρωτη ηταν κατευ8ειαν αγωνας.
Εκανα 4 session συνολικα δηλαδη καμμια ωριτσα, αφησα τους μυες του λαιμου μου στην πιστα και εφυγα....
Το αποτελεσμα ειναι να εξικοιωνομαι σιγα σιγα. Το αποτελεσμα ηταν οτι ενω την πρωτη φορα ημουν γυρω στα 3 δευτερολεπτα πιο αργος απο τους πρωτους, και σκαμπανεβασματα στο γυρολογιο, χθες πλησιασα αρκετα σε χρονους.Το video ειναι απο το 3ο σκελος οπου ηταν μεσα και ο οδηγος της ΤΟΝΥ που ειχε κερδισει τον αγωνα πριν 3 εβδομαδες, και στο ιδιο σκελοσ ημουν 1 δευτερο πισω γυριζοντας εγω 59:16 και αυτος 58:10
Στο επομενο σκελος καταφερα να σπασω και το 59 και να πεσω στο 58:73 και να εχω σχετικα σταθερο γυρολογιο. -
Παιδια λιγο βοηθεια..
Πηρα ενα μοτερ italsystem ξερό που έχει πανω ρευματα απο παπί
Για να δωσει μια μικρη σπιθα πρέπει να το γυρίσω πολυ γρηγορα (ιμαντα στη ροδα κλπ)
Δηλαδη για να πάρει μπροστά πρέπει να με σπρώξει κάποιος γρηγορα, και δεν ξερω και αν θα δουλεύει σωστα.
Για να μην τα πολυλογώ πιαστηκα κοροιδο ακρη δεν βγάζω με αυτον που μου το έδωσε και ήθελα να ρωτήσω εκτός από τα PVL (για το συγκεκριμένο μοτέρ δεν πιστεύω να αξίζει να δωσω 350 ευρω για ρευματα) αν υπάρχουν ρευματα που να μπορουν να δουλέψουν αξιόλογα και να είναι και λιγο οικονομικα.Και κάτι ακόμη..
Έχω μια μηχανή Aprilia 125 rs που φοράει μοτερ ROTAX 122 (εξαταχυτο)
Εχω δει στο youtube ότι κάποιοι το έχουν βάλει το μοτέρ αυτο σε καρτ αλλα αξίζει?(Σόρρυ αν πολλά απο οσα εγραψα ακούγονται κουφά, ειμαι καινούργιος και δ ξερω και πολλα πραγματα, επαθα και εμαθα για άλλη μια φορα πως τις περισσοτερες φορές ότι πληρώσεις περνεις.)
-
Ο χρήστης turbocharger έγραψε:
Παιδια λιγο βοηθεια..
Πηρα ενα μοτερ italsystem ξερό που έχει πανω ρευματα απο παπί
Για να δωσει μια μικρη σπιθα πρέπει να το γυρίσω πολυ γρηγορα (ιμαντα στη ροδα κλπ)
Δηλαδη για να πάρει μπροστά πρέπει να με σπρώξει κάποιος γρηγορα, και δεν ξερω και αν θα δουλεύει σωστα.
Για να μην τα πολυλογώ πιαστηκα κοροιδο ακρη δεν βγάζω με αυτον που μου το έδωσε και ήθελα να ρωτήσω εκτός από τα PVL (για το συγκεκριμένο μοτέρ δεν πιστεύω να αξίζει να δωσω 350 ευρω για ρευματα) αν υπάρχουν ρευματα που να μπορουν να δουλέψουν αξιόλογα και να είναι και λιγο οικονομικα.Μιλα με κανεναν αντιπροσωπο μπας και εχει κανα μεταχειρο απο κανα κολλημενο/αχρηστο μοτερ.
Και κάτι ακόμη..
Έχω μια μηχανή Aprilia 125 rs που φοράει μοτερ ROTAX 122 (εξαταχυτο)
Εχω δει στο youtube ότι κάποιοι το έχουν βάλει το μοτέρ αυτο σε καρτ αλλα αξίζει?(Σόρρυ αν πολλά απο οσα εγραψα ακούγονται κουφά, ειμαι καινούργιος και δ ξερω και πολλα πραγματα, επαθα και εμαθα για άλλη μια φορα πως τις περισσοτερες φορές ότι πληρώσεις περνεις.)
Εχω την εντυπωση οτι στην αμερικη που ειναι διαδεδομενο αυτο και εχουν και κλασση σε αγωνες, οτι τα σασσι ειναι απο KZ. Το δικο σου τι ειναι;
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Εκανα την δευτερη προπονηση ever με το ΚΖ. Η πρωτη ηταν κατευ8ειαν αγωνας.
Εκανα 4 session συνολικα δηλαδη καμμια ωριτσα, αφησα τους μυες του λαιμου μου στην πιστα και εφυγα....
Το αποτελεσμα ειναι να εξικοιωνομαι σιγα σιγα. Το αποτελεσμα ηταν οτι ενω την πρωτη φορα ημουν γυρω στα 3 δευτερολεπτα πιο αργος απο τους πρωτους, και σκαμπανεβασματα στο γυρολογιο, χθες πλησιασα αρκετα σε χρονους.Το video ειναι απο το 3ο σκελος οπου ηταν μεσα και ο οδηγος της ΤΟΝΥ που ειχε κερδισει τον αγωνα πριν 3 εβδομαδες, και στο ιδιο σκελοσ ημουν 1 δευτερο πισω γυριζοντας εγω 59:16 και αυτος 58:10
Στο επομενο σκελος καταφερα να σπασω και το 59 και να πεσω στο 58:73 και να εχω σχετικα σταθερο γυρολογιο.Ωραίος Άλεξ!
Να σου πω, από γρανάζωμα πως είσαι?
Γιατί μου φαίνεται λίγο λάθος σε κλειστά κομμάτια...πολύ κοντό και είναι λίγο νευρικό (λογικό) και μετά αλλάζεις αμέσως και ξανά πάλι?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ωραίος Άλεξ!
Γιατί μου φαίνεται λίγο λάθος σε κλειστά κομμάτια...πολύ κοντό και είναι λίγο νευρικό (λογικό) και μετά αλλάζεις αμέσως και ξανά πάλι?
17 - 27 χρησημοποιω εγω 17-26 η ΤΟΝΥ.
Η πιστα αν ειδες ειναι πολυ κλειστη σε ορισμενα κομματια, τεχνικη και εγω δεν ειμαι ο καλυτερος οδηγος συν οτι δεν εχω μετρο συγκρισης ακομα για να ανταλλασω αποψεις..
Αλλαζω γιατι δεν εχω εξικοιωθει ακομα στον ηχο του μοτερ (καλα λαμπακια και μαλακιες στο οργανο δεν βλεπω παρα μονο οταν βγω στα ΡΙΤ) οποτε αλλαζω ακουγοντας το χωρις να θελω να δουλευει στον κοφτη πχ οπως ειδα σε καποια αλλα video.Καλα βεβαια αν δεις τον Ardigo σε αυτη την πιστα, ο ανθρωπος απλα κενταει.
-
Δοκιμασες 17-26; Μήπως σου κάτσει καλύτερα και σου γλιτώσει κάποιες επιπλέον αλλαγές στα κλειστά κομμάτια?
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δοκιμασες 17-26; Μήπως σου κάτσει καλύτερα και σου γλιτώσει κάποιες επιπλέον αλλαγές στα κλειστά κομμάτια?Sent from a mobile device
Αν ειδες 6 βαζω μονο σε 1 σημειο. Μπροστα απο ΡΙΤ. οποτε σκεφτομαι μην τυχον και μακρυνει και αλλο. Βεβαια ξαναλεω... Δεν ξερω να το οδηγω.... ΑΚΟΜΑ...
-
Και κατω απο τη γεφυρα δε βαζεις 6η;
Αν ειναι ετσι τοτε, τοτε θελεις λιγη προπονηση ακομα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Και κατω απο τη γεφυρα δε βαζεις 6η;Αν ειναι ετσι τοτε, τοτε θελεις λιγη προπονηση ακομα.
Κατω απο την γεφυρα ειμαι 5η με λιγο ασε. Μπορει να βαλω για 2 δευτερολεπτα 6η, με το που μπαινω στο τουνελ. Γλυστραει αρκετα, και ο τοιχος παραμονευει. Αλλα και ο Ιταλος 5η ειναι εκει σανιδα.... χμμμμμμ
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ωραίος Άλεξ!
17 - 27 χρησημοποιω εγω 17-26 η ΤΟΝΥ.
Η πιστα αν ειδες ειναι πολυ κλειστη σε ορισμενα κομματια, τεχνικη και εγω δεν ειμαι ο καλυτερος οδηγος συν οτι δεν εχω μετρο συγκρισης ακομα για να ανταλλασω αποψεις..
Αλλαζω γιατι δεν εχω εξικοιωθει ακομα στον ηχο του μοτερ (καλα λαμπακια και μαλακιες στο οργανο δεν βλεπω παρα μονο οταν βγω στα ΡΙΤ) οποτε αλλαζω ακουγοντας το χωρις να θελω να δουλευει στον κοφτη πχ οπως ειδα σε καποια αλλα video.Καλα βεβαια αν δεις τον Ardigo σε αυτη την πιστα, ο ανθρωπος απλα κενταει.
Ευγε που μας κανεις και ζηλευουμε απεριοριστα,..........
Πια πιστα ειναι για να την δουμε απο ψηλα....
Καλη προοδο ευχομαι ...............που λεγαμε και στο σχολειο.
-
Καταφερα και εκανα επισκεψη στην πιστα στην βαρη-κορωπι.......και ειπα να την δοκιμασω και απο μεσα.
Εντυπωσεις............Με τον πρωτο που ανταμωσα με καλημερισε..... καλα ξεκινησαμε,αποδειχτηκε ακομη πιο ευγενικος στην κουβεντα που καναμε μετα. 3 καρτ περιμενουν να μπουν και δυο παλληκαρια ειναι απο πανω τους για να τους ετοιμασουν. Επαληθευτηκε οτι ηταν νοικιαρικα 2χρονα και τα παιδια ηταν της πιστας.... καλα συνεχιζουμε. Ο χωρος ...........ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΕΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ και ΚΑΘΑΡΟΣ...... πολυ καλα παμε. Οι εγκαταστασεις οπως τις ονειρευομαστε και τις ειχαμε αναπτυξει με κατι παλιες αγαπες....
καφετερια με θεα πιστα, γραφειο-εκθεση- ανταλλακτικα-κρανη-φορμες-καρτ καινουργια-λαστιχα παρθενα και ολα τα χρειαζουμενε και ορεκτικα.Το επομενο κτιριο συνεργειο και αποθηκευτικος χωρος. Περιφραγμενος ο χωρος για τα αγωνιστικα πριν μπουν και αλλος τετοιος για τα νοικιαρικα. Βολτα για γνωριμια με ενα τετοιο.'Φρεσκα' αυτα και ετσι οχι κουρασμενα.Απολαυστικη η πιστα με πολυ καλη ασφαλτο, προστατευτικα λαστιχα ΠΑΝΤΟΥ και ενδιαφερουσα χαραξη με εναλλαγες στις αριστεροδεξιοστροφες καμπες. Τα κερμπ σωστα και χωρις να σε ταλαιπωρουν. Οικογενειακη κυριολεκτικα η πιστα με την μαμα επικεφαλης και τους ανδρες της να καλυπτουν τα ολα οσα χρειαζεται ο χωρος.Τα συγχαρητηρια μου για το εγχειρημα και ευχες για υγεια και καλη δυναμη για την συνεχεια.
Ευχαριστιες απο εναν φιλο του αθληματος.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ευγε που μας κανεις και ζηλευουμε απεριοριστα,..........
Thank you Angel.
Πια πιστα ειναι για να την δουμε απο ψηλα....
Dubai Kartdorme
Καλη προοδο ευχομαι ...............που λεγαμε και στο σχολειο.
Μα και αυτο σχολειο ειναι. Το καλυτερο κιολας.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Καταφερα και εκανα επισκεψη στην πιστα στην βαρη-κορωπι.......και ειπα να την δοκιμασω και απο μεσα.
Εντυπωσεις............Με τον πρωτο που ανταμωσα με καλημερισε..... καλα ξεκινησαμε,αποδειχτηκε ακομη πιο ευγενικος στην κουβεντα που καναμε μετα. 3 καρτ περιμενουν να μπουν και δυο παλληκαρια ειναι απο πανω τους για να τους ετοιμασουν. Επαληθευτηκε οτι ηταν νοικιαρικα 2χρονα και τα παιδια ηταν της πιστας.... καλα συνεχιζουμε. Ο χωρος ...........ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΕΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ και ΚΑΘΑΡΟΣ...... πολυ καλα παμε. Οι εγκαταστασεις οπως τις ονειρευομαστε και τις ειχαμε αναπτυξει με κατι παλιες αγαπες....
καφετερια με θεα πιστα, γραφειο-εκθεση- ανταλλακτικα-κρανη-φορμες-καρτ καινουργια-λαστιχα παρθενα και ολα τα χρειαζουμενε και ορεκτικα.Το επομενο κτιριο συνεργειο και αποθηκευτικος χωρος. Περιφραγμενος ο χωρος για τα αγωνιστικα πριν μπουν και αλλος τετοιος για τα νοικιαρικα. Βολτα για γνωριμια με ενα τετοιο.'Φρεσκα' αυτα και ετσι οχι κουρασμενα.Απολαυστικη η πιστα με πολυ καλη ασφαλτο, προστατευτικα λαστιχα ΠΑΝΤΟΥ και ενδιαφερουσα χαραξη με εναλλαγες στις αριστεροδεξιοστροφες καμπες. Τα κερμπ σωστα και χωρις να σε ταλαιπωρουν. Οικογενειακη κυριολεκτικα η πιστα με την μαμα επικεφαλης και τους ανδρες της να καλυπτουν τα ολα οσα χρειαζεται ο χωρος.Τα συγχαρητηρια μου για το εγχειρημα και ευχες για υγεια και καλη δυναμη για την συνεχεια.
Περιμένω την ημέρα που θα τα ξαναπούμε από κοντά at the pista! Πλησιάζει ο καιρός! Υπάρχουν σχέδια! 8-)
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Περιμένω την ημέρα που θα τα ξαναπούμε από κοντά at the pista! Πλησιάζει ο καιρός! Υπάρχουν σχέδια! 8-)
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Makari ..........
-
Το ΣΚ που περασε ηταν ο πρωτος αγωνας του Πανελληνιου Πρωταθληματος. Οργανωτικα εμαθα οτι πηγε καλα και οτι ηρθανε και Ιταλοι για να εκπαιδευσουνε τους Ελληνες αλυταρχες/κριτες και τεχνικοους εφορους. Αλλα διστυχως εμαθα οτι οι συμμετοχες ηταν πολυ λιγες. Και ειδικα στην ΚΖ μονο μια οπου ο Ξυνος ετρεξε στην Senior μονο και μονο για να κανει αγωνα το παιδι. Γιατι τετοια απαξιωση απο τους υπολοιπους οδηγους? Που ηταν ολες οι ομαδες και ολοι αυτοι που λεγανε δεν κανουνε αγωνες σωστους στην Ελλαδα, με σωστα στελεχη κλπ?
1 χρονο πεταγανε λασπη παταγανε λασπη αριστερα και δεξια και απειχανε απο ολους τους αγωνες εκτος των δικων τους. Τι εγινε τωρα?EDIT: Ξερω οτι ορισμενοι λειπανε εξωτερικο για το ευροπαϊκο του ROTAX.
-
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/4274337/ ειναι δυνατον???
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ