-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καλησπέρα σας!Σκεφτόμασταν με παρέα να πάμε μια μέρα για καρτ - και ηθελα να μάθω που θα βρουμε τα καλύτερα νοικιάριακα; Να είναι τουλαχιστον αξιοπρεπη και να μη σέρνονται.
Kαλό μηνα σε όλους με υγεια.....
Απεχω πολυ καιρο και απο την εδω παρέα αλλα και απο καρτάκι Το μικροβιο εχει εμβολιαστει με τρεχοντα θεματα και ετσι δεν με επηρεαζει οσο παλαιοτερα...............δυστυχώς. Ειναι απο τις αρρωστιες ομως που δεν φευγουν. Το καρτακι μου κανει παραπονα γιατι εχει 'σκουριασει' απο την ακινησια.Ομως κατι η τυχαια συναντηση με τον κορυφαιο Γιώργο, κατι ο Δ.Δεγκ που μου ειπε τα νεα αρχιζω παλι να σχεδιαζω εξορμηση.....
Η απαντηση μου στην ερωτηση και η αφορμη για δραση ειναι αυτο....
http://www.speedforce.gr/index.php?opti ... e&Itemid=2Την προσπαθεια την παρακαλουθουμε πολλά χρόνια αλλα τον τελευταιο καιρο ο Τασος εκανε την υπερβαση και βλεπω, ηλεκτρονικα γιατι απο κοντα δεν πηγα ακομη, πραγματοποιησει ονειρου. Τετοι ειχε και μια παρεα καποτε με αναλογη εικονα. Πολύ χαιρομαι που ενας καρτανθρωπος, με τα συν και τα πλην του, και ποιος δεν εχει με πρωτο εμενα, να φτιαξει ενα ομορφο κοσμημα. Και μονο σαν προσπαθεια θα την ενισχυσω οσο μπορω. Ευγε Τασο.....
Σημερα ειδικα ειναι πολυ τονωτικο να πηγαινει καποιος κοντρα στο ρευμα.
Ευχομαι απο καρδιας το εγχειρημα να παει καλα, να παμε οι σχετικοι για δραση, αν δεν πολυ γουσταρουμε τα προσωπα ας απολαυσουμε την πιστα και τελικα ας ευχηθουμε να παει καλα για να ζηλεψουν και αλλοι.Αλλωστε ποσοι πια ειναι στο χωρο που εχουμε την πολυτελεια να μην τους εχουμε κοντα. Οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα για επιλογες.
Καλη δυναμη Τασο για την συνεχεια με πολλες ιδεες για το κοσμημα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλησπέρα σας!
Σκεφτόμασταν με παρέα να πάμε μια μέρα για καρτ - και ηθελα να μάθω που θα βρουμε τα καλύτερα νοικιάριακα; Να είναι τουλαχιστον αξιοπρεπη και να μη σέρνονται.
H Παλλήνη (Kartland) έχει αξιοπρεπή καρτ και σου δίνουν και γυρολόγιο όταν βγεις οπότε μπορείτε να ρίξετε κι ωραίο καλαμπούρι μετά.
+1 Βεβαια και για την προταση του Νικου.Εξαρταται την περιοχη που εισαι. Οι Αγιοι................... Κοσμας και Στεφανος............. classic.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
http://www.speedforce.gr/index.php?opti ... e&Itemid=2Καμιά ιδέα πόσο πρόσφατα έχουν ξαναστρώσει τον ασφαλτοτάπητα?
Τη θυμάμαι λίγο 'χωράφι' τη συγκεκριμένη αλλά έχω να πάω καιρό.... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
http://www.speedforce.gr/index.php?opti ... e&Itemid=2Καμιά ιδέα πόσο πρόσφατα έχουν ξαναστρώσει τον ασφαλτοτάπητα?
Τη θυμάμαι λίγο 'χωράφι' τη συγκεκριμένη αλλά έχω να πάω καιρό....Αρκετά πρόσφατα...λιγότερο από χρόνο...
-
Πολύ ενδιαφέροντα αυτά - και ειδικά αυτό για το Κορωπί που δεν το ήξερα καθόλου!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τη θυμάμαι λίγο 'χωράφι' τη συγκεκριμένη αλλά έχω να πάω καιρό....Αρκετά πρόσφατα...λιγότερο από χρόνο...
-
Μπορεις να την δεις, με ομορφες εναεριες ληψης, και φωτο απο την σελιδα στο δικτυο που παρεθεσα. Επισης σαν χαραξη απο οδηγηση στο you tube.Νομιζω οτι αξιζει τον κοπο τουλαχιστον για γνωριμια.......Αντε να δω ποτε θα τα καταφερω
-
-
15€/10λεπτο για 4χρονα και 25€ για 2χρονα 100ρια θυμάμαι.... Ισχύει?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
15€/10λεπτο για 4χρονα και 25€ για 2χρονα 100ρια θυμάμαι.... Ισχύει?Δεν έχω πάει για να ξερω τι ισχύει τωρα, αλλά μέχρι πρόσφοτα έτρεχαν αυτές οι προσφορές συμφωνα με τα παρακάτω site:
http://www.goldendeals.gr/deals/10e-speed-force2
http://www.tsig.gr/deals?company=Speed+Force&location=Κορωπί&order=popular -
Μπηκα στο club του 6ταχυτου.
Ηρθε σε κομματια βεβαια αλλα και το να το συρναμολογεις ειναι μια απο τις διαδικασιες που σε κανουν να καταλαβαινεις το καρτ σου ακομα περισσοτερο.... Το πιο χρονοβορο κομματι ειναι τα αυτοκολλητα παντως και τωρα καταλαβα τοσα χρονια γιατι ο Κοκος με εβριζε οποτε ακουμπαγα σε αγωνα με αλλα καρτ. -
Έτσι αγόρι μου!!
Έτσι!!!
Welcome to the KZ club!!
-
Καλημερα παιδια, ειμαι νεο μέλος. Σορρυ που θς μπω κατευθειαν στο θέμα γιατι καιγομαι, τα iame barilla 125cc ειναι καλα μοτερια η μακρια?
-
Ο χρήστης turbocharger έγραψε:
Καλημερα παιδια, ειμαι νεο μέλος. Σορρυ που θς μπω κατευθειαν στο θέμα γιατι καιγομαι, τα iame barilla 125cc ειναι καλα μοτερια η μακρια?Σιγά μην είναι και Misko.
Parilla.
Μια χαρά μοτέρ, προχώρα άφοβα.
-
Πωωω
Ε είμαι μακαρονάς τι να κανουμε!
Ευχαριστω πολυ! -
Κολλήσαμε ρε γμτ σήμερα, στο 3ο γύρο της ημέρας
-
κ να πω ότι δεν το συντηρείς σωστά.
εκανες κατι λάθος? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
κ να πω ότι δεν το συντηρείς σωστά.
εκανες κατι λάθος?Όχι. Μάλιστα το συγκεκριμένο πιστόνι είχε 1 ώρα.
Πολύ φτωχό ήταν τελικά, λόγω μείγματος κόλλησε.
Το θέμα είναι ότι δεν πρόλαβα να το δω γιατί μόλις είχα μπει και όταν το βάλαμε μπροστά να το ζεστάνουμε, ήταν μια χαρά πλούσιο. Μετά όταν μπήκα μέσα, σε 2 γύρους κόλλησε.
Δηλαδή πρώτο σκέλος, πρώτοι 2 γύροι.
Ούτε πρόλαβα να τσεκάρω μπουζί. Στη προηγούμενη προπόνηση ήταν οκ το μπουζί.
Ο κύλινδρος φαίνεται ΟΚ σε πρώτη φάση...ελπίζω να τη γλυτώσουμε με πιστόνι.
-
Και εγω την Παρασκευη πρωτη επαφη με το ΚΖ (κατευ8ειαν σε warm up αγωνα) ειχα τον φοβο μην το εχουμε στεγνωσει πολυ. Γαμω τις βελονες και τα jet και τις βελονοθηκες μου.... Ευτυχως ο μηχανικος που με βοηθαει ξερει 3-4 πραγματακια, ημουν και στα τηλεφωνα με τον Κοκο οποτε οκ.
Τρελλη αισθηση. Το χαμογελο ακομα να φυγει απο το προσωπο μου.
Η ατακες μεταξυ εμενα και του μηχανικου μου τρελλες.
Alex how is the set up. Do we need to fine tune anything?
Screw the set up fratelo. Let us fine tune the driver first and then the set up....Πριν απο καποιο σκελος
Riccardo do you want me to do anything?
Yes.... Drive better next heat.Στο drivers briefing.
Can we do practice starts at the end of the pit lane during warm up?
No. Due to safety reasons.
But only 1 out the 7 drivers had done a standing start before.
No Alex. Sorry. No practice starts allowed.Μετα τον αγωνα και αφου στην εκκινηση απο 6ος στην Κ1 εστριψα 1ος μου λεει ο αλυταρχης.
Alex I thought you haven't started before a KZ from standing start. And still you managed to turn 1st.
I thought the same mate.... -
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ