-
Καρτάκιδες...έτοιμοι για αύριο?!
Τόλη? Σπύρο?
Άλλαξα τη ζελατίνα στο κράνος από τη βραδινή προπόνηση της Δευτέρας...και είμαι έτοιμος
Δεν μπορώ να περιμένω
-
Ο Νικος ειναι πανετοιμος για αυριο, αν ξεμπερδεψω νωρις απο κατι δουλειες θα ερθω για βολτα,ισως την επομενη Κυριακη
κανω καρτ.(οχι στο καρτοδρομο)
Εδω βλεπετε ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα του χωρου,σαρωσε τα παντα φετος στο περασμα του WSK. EYRO-WORLD SERIES. Ειναι ο MAX VERSTAPPEN (πολυ φατσουλινος ο μικρος ) http://img820.imageshack.us/img820/9247/ksp3672531.jpg -
Το πριν και το μετα.Αφιερωμα στον Τολη CRG HERON PLUS-IAME LEOPARD 2001 και KOSMIC MERCYRY KZ-ROTAX MAX 2009.
http://img710.imageshack.us/img710/9650/img0795l.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/3893/img3195v.jpg -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καρτάκιδες...έτοιμοι για αύριο?!Τόλη? Σπύρο?
Έτοιμος!
Τι ώρα θα πας στην πίστα Νίκο;
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Καρτάκιδες...έτοιμοι για αύριο?!
Τόλη? Σπύρο?
Έτοιμος!
Τι ώρα θα πας στην πίστα Νίκο;
Πάω το πρωί και την ανοίγω μαζί με τον Ρομπέρτο
Στις 9:30 θα είμαι εκεί ώστε να προλάβω να κάνω λίγο το πρωί χωρίς λαό.
Σε 3/4 φεύγω
(ΔΕΝ κρατιέμαι )
-
Ωραία ήταν σήμερααααα
Ανεβαίνει και βιντεάκι...σε λίγο θα είναι έτοιμο
-
Μπράβο Νικ
-
Νίκο το καρτ το έχεις μόνιμα στην πίστα; Εσύ το συντηρείς; Η πίστα πώς σε χρεώνει;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νίκο το καρτ το έχεις μόνιμα στην πίστα;Ναι...προς το παρόν.
Εσύ το συντηρείς;
Εξαρτάται. Δε μπορώ να αλλάξω πιστόνι πχ ...αλλά σιγά-σιγά μαθαίνω διάφορα. Έχω καλούς μάστορες δίπλα μου και μου δείχνουν.
Η πίστα πώς σε χρεώνει;
Για προπονήσεις είναι 20 ευρώ καθημερινές και 25 ΣΚ και για φύλαξη με δικό μου κλουβί που κλειδώνει, 30 ευρώ το μήνα.
-
Νοτ μπαντ. Εσύ που μένεις και δίπλα μια χαρά είναι. Φαντάζομαι τα ποσά που λες για προπονήσεις είναι ολοήμερη χρήση σωστά;
-
Νοτ μπαντ. Εσύ που μένεις και δίπλα μια χαρά είναι. Φαντάζομαι τα ποσά που λες για προπονήσεις είναι ολοήμερη χρήση σωστά;Εντάξει...δε μένω κι ακριβώς δίπλα
Παλλήνη είμαι εγώ...Άγιο Στέφανο η πίστα.
Ναι, ολοήμερη χρήση...μπαίνεις όσες φορές θες.
Η κάθε προπόνηση ΧΟΝΤΡΙΚΑ με χρήση πίστας και βενζίνες είναι περί το 40άρι. Λάστιχα αλλάζω περίπου μια φορά το 3-4μηνο (150 ευρώ), πιστόνι θέλει κάθε 20 ώρες (150 ευρώ...από το Μάιο με το παλιό είχα κάνει 10 ώρες, τώρα ακόμα μια με το καινούριο) και από εκεί και πέρα ό,τι ζημιές σου βγάλει.
Σαν χόμπυ...το κόστος είναι ΓΕΛΟΙΟ με αυτό που προσφέρει. Σκέψου ότι 60 ευρώ πληρώνεις για το αμάξι σου στα Μέγαρα, χωρίς βενζίνες, φθορά κλπ.
Το καρτ δε υπάρχει σαν χόμπυ...σε απελευθερώνει
-
Νόμιζα ότι πας Ανθούσα.
-
Νόμιζα ότι πας Ανθούσα.Ανθούσα δε βάζει αγωνιστικά και ούτε έχει εγκαταστάσεις γι'αυτά όπως φύλαξη κλπ.
-
Σημερα πηγα βολτα στο καρτοδρομο,ειχε αρκετους νεους χομπιστες του εξαμηνου-χρονου που κανουν καρτ,δυστυχως διαπιστωνω για αλλη μια φορα οτι ειναι παρα πολυ επικινδυνοι,μου θυμιζει τους καινουργιους οδηγους πανω στον πρωτο χρονο που νομιζουν οτι εχουν πειρα εμαθαν να οδηγουν,και τοτε κανουν το χοντρο μπαμ.
Οι πιο πολυ χρησιμοποιουν ξεραμενα τελιωμενα λαστιχα,δεν ξερουν τους στοιχειωδους κανονισμους,νομιζουν οτι το καρτ ειναι WRC και πηγαινουν με το πλαι,και οτι το καρτ ειναι κατι σαν συγκρουωμενα του λουνα παρκ.
Το αθλημα αυτο κρυβει ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ,δεν το λεω για να αρχισουν να φοβουνται καποιοι αλλα πριν πιασουν το τιμονι του καρτ να γνωριζουν τα βασικα .
Ενα ακομα οταν δωσεις 400ευρω για μια ομολογγε φορμα και 500-600ευρω για το καλο κρανος σιγουρα δεν εχεις πεταξει χρηματα.Για εμας που παμε Κυριακη(δυστυχως τα Σαββατα δουλευω) καρτοδρομο και δεν εχει γομα,και εχει τους ΟΥΝΟΥΣ με τα νοινιαρικα το μαλακο λαστιχο ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ -
Δυστυχώς, όπως τα λες είναι. Σήμερα είχε ένα τόνο άσχετους και επικινδύνους!
Βιντεάκι από το πρωί που ήταν ήσυχα, πριν πλακώσει ο κόσμος:
Νομίζω η καλύτερη ώρα είναι αυτή.
-
Πολύ ωραίο το βιντεακι! Με ποια καμερα γραφεις?
-
Μια απο της ωραιοτερες πιστες της Ευρωπης ας την κοιταζουμε και ας ονειρευομαστε. LIDKOPING-SWEDEN http://img826.imageshack.us/img826/1963/93418516.jpg
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Μια απο της ωραιοτερες πιστες της Ευρωπης ας την κοιταζουμε και ας ονειρευομαστε. LIDKOPING-SWEDEN http://img826.imageshack.us/img826/1963/93418516.jpgΝα την πιεις στο ποτηρι!!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σαν χόμπυ...το κόστος είναι ΓΕΛΟΙΟ με αυτό που προσφέρει. Σκέψου ότι 60 ευρώ πληρώνεις για το αμάξι σου στα Μέγαρα, χωρίς βενζίνες, φθορά κλπ.
Πραγματικά το κόστος είναι ασήμαντο -πλην αβαριών+αγωνιστικής εμπλοκής- για τις συγκινήσεις που σου δίνει... Τις οποίες πραγματικά κανένα πολιτικό αυτοκίνητο του πλανήτη δεν είναι σε θέση να σου προσφέρει, τουλάχιστον στις ελληνικές πίστες... Εγώ απορώ με τα παιδιά που χώνουν περιουσίες για να τρέξουν gtcc... Δεν υπάρχει πιο γελοίο θέαμα από αυτό των αυτοκινήτων να στριμώχνονται στο καρτόδρομο.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Πραγματικά το κόστος είναι ασήμαντο -πλην αβαριών+αγωνιστικής εμπλοκής- για τις συγκινήσεις που σου δίνει... Τις οποίες πραγματικά κανένα πολιτικό αυτοκίνητο του πλανήτη δεν είναι σε θέση να σου προσφέρει, τουλάχιστον στις ελληνικές πίστες... Εγώ απορώ με τα παιδιά που χώνουν περιουσίες για να τρέξουν gtcc... Δεν υπάρχει πιο γελοίο θέαμα από αυτό των αυτοκινήτων να στριμώχνονται στο καρτόδρομο.
Έλα ντε! Ειδικά στο καρτόδρομο που είναι στενή πίστα για αυτοκίνητα. Φαίνεται γελοίο το θέαμα όσες φορές έχω δει αυτοκίνητα στο καρτόδρομο.
Από τότε που ξεκίνησα καρτ, δεν έχω όρεξη ούτε σε μια στροφοδιαδρομή να πάω και παλιά ψόφαγα για βόλτα
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ