-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Χωρις μοτερ και παρελκομενα περιπου 60 κατι κιλα.Αν δεν κανω λαθος σκετη σωληνα πρεπει να ειναι30-35 κιλα.Άρα με το μοτέρ και ψυγείο κανά 80άρι?
Πόσο να ζυγίζει το IAME μου με το ψυγείο?
-
Καπου εκει τριγυρω εισαι.Το μοτερ ψυγειο 10-12 περιπου.
-
γενικως ειναι και λιγο αυτο που λεει ο Θοδωρης με τα 6χυτα ειναι πως θα σου κατσει.καμια φορα ''το εχεις'' και με τη μια το παιρνεις και πηγαινεις αεροπορια.αλλα ειναι αλλες επιταχυνσεις απο το αυτοματο και θελει 1000% αυτοσυγκεντρωση ΠΑΝΤΟΥ.εγω την πρωτη φορα που εκανα οταν βγηκα μετα απο 5-6 γυρους δε μπορουσα να κουνησω το αριστερο χερι γιατι οδηγουσα συνεχεια με αυτο και με το δεξι αλλαζα συνεχεια ταχυτητες.
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
γενικως ειναι και λιγο αυτο που λεει ο Θοδωρης με τα 6χυτα ειναι πως θα σου κατσει.καμια φορα ''το εχεις'' και με τη μια το παιρνεις και πηγαινεις αεροπορια.αλλα ειναι αλλες επιταχυνσεις απο το αυτοματο και θελει 1000% αυτοσυγκεντρωση ΠΑΝΤΟΥ.εγω την πρωτη φορα που εκανα οταν βγηκα μετα απο 5-6 γυρους δε μπορουσα να κουνησω το αριστερο χερι γιατι οδηγουσα συνεχεια με αυτο και με το δεξι αλλαζα συνεχεια ταχυτητες.Αυτά να γράφεις και θα με κάνεις να ψάξω να βρω 6τάχυτο να πάρω βόλτα
-
Το θεμα ειναι αν σου κατσει.Αυτο φοβομουνα και εγω με τους TWINS αν θα τα καταφερουν, αν θα μπορεσουν να το πανε, μπλα,μπλα, και με το καλημερα στο καρτοδρομο γραφουν 48.00 ξερο και μενω,και με τι καρτ??? σκετο παρταλι ηταν το ROAD REBEL μετα το συμαζεψα και το εκανα καρτ.
Επρεπε Τολη να το εβλεπες πριν πως ηταν ,το ειχα φωτογραφησει για το πριν, και το μετα, και το σπιρτο ο Ανδρεας πεταξε τις φωτο στον καδο. -
Πιστεύω ότι πρώτα πρέπει αν μάθεις να κάνεις ΣΩΣΤΟ καρτ...και μετά τα υπόλοιπα.
Στόχος μου είναι να μάθω να κάνω σωστό και στρωτό καρτ...μετά όλα τ'άλλα θα έρθουν.
-
Σημερα πηγα καρτοδρομο μονος,χωρις τους twins με παρεα καλα ηταν, αν δεν παθαινα θλαση στα πλευρα,(αλλα δεν με πειραζει τα εχουμε ξαναπει αυτος ειναι ο γλυκος καρτικος πονος)και αν δεν με χτυπαγε ενας τυπος που ηρθε απο το πουθενα στο πλαι στο πλαστικο ευτυχως χωρις τιποτα το ιδιαιτερο.
Η πιστα αρχισε να κραταει κατα το μεσημερι, αλλα δυστυχως οι ορδες των νοικιαρικων την μετετρεψαν παλι σε πιστα πατιναζ,αλλα τελος παντων ξεδωσαμε παλι και το ευχαριστηθηκαμε. -
Θοδωρή δεν έχω κάνει ποτέ Κυριακή...πως είναι γενικώς?
Έχει πολύ κόσμο? Πόσο κόσμο?
-
Δυστηχως της Κυριακες ερχονται και καποιοι καμικαζι ασχετοι που νομιζουν οτι εχουν να κανουν με συγκρουομενα του λουνα παρκ,και αγνοουν τον κινδυνο που κρυβει το σπορ αυτο.Σημερα πρεπει να ειμαστε περιπου 15-20 καρτ.
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Δυστηχως της Κυριακες ερχονται και καποιοι καμικαζι ασχετοι που νομιζουν οτι εχουν να κανουν με συγκρουομενα του λουνα παρκ,και αγνοουν τον κινδυνο που κρυβει το σπορ αυτο.Σημερα πρεπει να ειμαστε περιπου 15-20 καρτ.Αυτά φοβάμαι γιαυτό δεν έρχομαι ΣΚ
-
Πήγα την προηγούμενη Κυριακή στο Καρτόδρομο.
Το πρωί είχε μία εκδήλωση των 4 Τροχών αλλά κατά το μεσημέρι τελείωσε. Ήμασταν ελάχιστα καρτ , δεν κρατούσε καθόλου η πίστα και κατά τις 16 00 -17 00 ήμουν το μόνο αγωνιστικό που είχε μείνει. Υπήρχε άπειρος κόσμος για τα νοικιάρικα ,έτσι, από εκεί και πέρα δεν με άφησαν να κάνω καθόλου.
Ξανά Κυριακή δύσκολα να πάω αφού τα νοικιάρικα είναι πάρα πολλά και δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς καθόλου (εκτός ίσως αν πας πολυ πρωί).
Πρόταση : Μπορούμε να συννενοούμαστε από εδώ μέσα όσοι πάμε καθημερινες και να πηγαίνουμε την ίδια μέρα ώστε να στρώνουμε λίγη γόμα αλλά να μην υπάρχει και ο χαμός του Σαββάτου. Τι λέτε;
-
ΠΟΛΥ καλή η ιδέα σου!
Εγώ όμως πριν τις 7 δε μπορώ να είμαι εκεί καθημερινή λόγω δουλειάς.
-
εχει δικιο ο Σπυρος καθημερινα ειναι καλυτερα αλλα δεν εχει γομα,γενικος και περισσοτερο το καλοκαιρι βεβαια που δε κωλωνεις και απο το κρυο εχει αρκετο κοσμο δευτερα-τεταρτη απογευμα μετα τις 4-5 και ειναι καλα.αργει και να νυχτωσει.τωρα το χειμωνα οτι και να κανεις γομα δε πιανει κατω εκτος αν σκασουν 10 καρτ ολα με μαλακο λαστιχο.εγω θα προσπαθω να παω δευτερα ή τεταρτη οποτε θα το ποσταρω κιολας μηπως εχω και λιγο παρεα γιατι μονος σου ειναι κ λιγο ξενερωμα......
-
Δευτέρα παρά-Δευτέρα έχει ένα event το alfisti και τρέχουν από τις 20:00-20:30 μέχρι και το κλείσιμο, οπότε θέλει προσοχή εκεί.
Τώρα μέσα στην εβδομάδα είπαν κάτι για βροχές...θα δούμε. Τουλάχιστον πάμε να καρτάρουμε λίγο κι ας γλιστράμε.
Σήμερα φοβάμαι μην έχει το Αλφίστι...οπότε πάμε μεσοβδόμαδα?
Θοδωρή...από απορία και μόνο, τι συντήρηση έχει το tm? Κάθε πόσες ώρες αλλάζεις πιστόνι/κύλινδρο και τι κόστος έχει? Το σασμάν τι συντήρηση θέλει?
-
Το προηγουμενο ΤM που ειχα στο παλιο ROAD REBEL ηταν βελτιωμενο ,αυτο το εκανα γενικο rebild και κοστισε αν θυμαμαι καλα περιπου750ευρω, το πιο ακριβω ανταλακτικο ηταν η μπιελα που ηταν σφυρηλατη 320ευρω και τα ρηντ που ηταν καρμπον και εκαναν 95ευρω .Ο κυλινδρος πρεπει να κανει περιπου 500,εγω δεν τον ειχα αλλαξει.
Λοιπον εχουμε και λεμε,εκανα περιπου 15 ωρες οταν το πουλησα δουλευε ρολοι,αυτος που το πηρε πρεπει να εκανε τουλαχιστον αλλες 10 ωρες και ηταν εντελως ασχετως απο μοτερ το πηγε στον Αντωνη του αλλαξε μπιστονι και τωρα ειναι παλι ολα οκ.
Τα αλλα τα δυο τα ΤM τα πηρα κουτα, το ενα εχει οκτω ωρες το εβγαλα απο το KOSMIC του Τολη, και το αλλο που ειναι στο
BAD-BOY εχει 12 ωρες, στις 17-18 ωρες περιπου θα το παω στον Αντωνη να το τσεκαρουμαι και μετα απο οτι υπολογιζω στις 22-23 ωρες θα του αλλαξω ενα μπιστονι και ολα θα ειναι οκ.Υποψειν παντα το δουλευω πιο πλουσιο,για σενα Νικο στους ρυθμους που κανεις καρτ 20-25 ωρες με 6ταχυτο ισοδυναμει τουλαχιστον 2-3 χρονια. Το σασμαν τωρα αν δεν κανεις καμια λεβεντια και κατεβασεις λαθος δεν παθαινει τιποτα,και οσο για τους δισκους αν δεν κανεις ντονατς,ασκοπα stop and go και το σβηνεις προσεχτικα και παλι δεν παθαινει τιποτα.Γενικως το 6ταχυτο μοτερ αν ξερεις 5 βασικα πραγματα ειναι το πιο αξιοπιστο μοτερ. -
Tωρα που νυχτωνει γρηγορα δεν αξιζει το κοπο να κανεις στο καρτοδρομο γιατι εχει πολλη υγρασια και κανεις πατιναζ αντι για καρτ, δυστηχως για σενα Νικο και Σπυρο εισαστε εγλωβισμενοι στη πιστα και δεν εχεται και αλλη λυση.
Εγω την Κυριακη εκτος απροοπτου και καιρου λεμε να κατεβουμαι Σπαρτη με τον Τολη να λιωσουμαι λιγο στο καρτ. -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Το προηγουμενο ΤM που ειχα στο παλιο ROAD REBEL ηταν βελτιωμενο ,αυτο το εκανα γενικο rebild και κοστισε αν θυμαμαι καλα περιπου750ευρω, το πιο ακριβω ανταλακτικο ηταν η μπιελα που ηταν σφυρηλατη 320ευρω και τα ρηντ που ηταν καρμπον και εκαναν 95ευρω .Ο κυλινδρος πρεπει να κανει περιπου 500,εγω δεν τον ειχα αλλαξει.
Λοιπον εχουμε και λεμε,εκανα περιπου 15 ωρες οταν το πουλησα δουλευε ρολοι,αυτος που το πηρε πρεπει να εκανε τουλαχιστον αλλες 10 ωρες και ηταν εντελως ασχετως απο μοτερ το πηγε στον Αντωνη του αλλαξε μπιστονι και τωρα ειναι παλι ολα οκ.
Τα αλλα τα δυο τα ΤM τα πηρα κουτα, το ενα εχει οκτω ωρες το εβγαλα απο το KOSMIC του Τολη, και το αλλο που ειναι στο
BAD-BOY εχει 12 ωρες, στις 17-18 ωρες περιπου θα το παω στον Αντωνη να το τσεκαρουμαι και μετα απο οτι υπολογιζω στις 22-23 ωρες θα του αλλαξω ενα μπιστονι και ολα θα ειναι οκ.Υποψειν παντα το δουλευω πιο πλουσιο,για σενα Νικο στους ρυθμους που κανεις καρτ 20-25 ωρες με 6ταχυτο ισοδυναμει τουλαχιστον 2-3 χρονια. Το σασμαν τωρα αν δεν κανεις καμια λεβεντια και κατεβασεις λαθος δεν παθαινει τιποτα,και οσο για τους δισκους αν δεν κανεις ντονατς,ασκοπα stop and go και το σβηνεις προσεχτικα και παλι δεν παθαινει τιποτα.Γενικως το 6ταχυτο μοτερ αν ξερεις 5 βασικα πραγματα ειναι το πιο αξιοπιστο μοτερ.Από τον Απρίλιο που πήρα το CRG έχω κάνει 10 ώρες καρτ
-
Δεκα καλοι γυροι με 6ταχυτο ισοδυναμουν με 20-25 γυρους αυτοματου απο την κουραση που σου βγαζει.
-
Λοιπόν...Πέμπτη 19:00 θα είμαι καρτόδρομο και θα έρθει και ένας που γνώρισα τη Παρασκευή, οπότε εμείς οι δύο θα είμαστε σίγουρα.
Όσοι πιστοί...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Λοιπόν...Πέμπτη 19:00 θα είμαι καρτόδρομο και θα έρθει και ένας που γνώρισα τη Παρασκευή, οπότε εμείς οι δύο θα είμαστε σίγουρα.Όσοι πιστοί...
Δυστυχώς Πέμπτη απόγευμα φεύγω για να πάω να ψηφίσω.
Ελπίζω να κανονίσουμε από βδομάδα.
Εκτός αν αποφασίσετε για αύριο
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ