-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Λοιπόν...Πέμπτη 19:00 θα είμαι καρτόδρομο και θα έρθει και ένας που γνώρισα τη Παρασκευή, οπότε εμείς οι δύο θα είμαστε σίγουρα.
Όσοι πιστοί...
Δυστυχώς Πέμπτη απόγευμα φεύγω για να πάω να ψηφίσω.
Ελπίζω να κανονίσουμε από βδομάδα.
Εκτός αν αποφασίσετε για αύριο
Αύριο έχει ωραία παιχνιδάκια στο Champion's League
Θα πάμε και την άλλη βδομάδα
Πήρα και φρέσκα τακάκια σήμερα από τον Μπαϊρακτάρη...
-
Εγώ καρτ στη Θεσσαλονίκη που να κάνω; Έχω κάνει σε τρία διαφορετικά, αλλά δε θυμάμαι ποια, πάνε χρόνια. ( εδώ δε θυμάμαι αν ήμουν ικανοποιημένος.. )
( Μάλλον θα ανέβω το ΠΣΚ )
Θεεεενκς!! -
Ν. Ρυσιο & Λαγκαδας
http://mach1kart.gr/index.php?main_page ... cts_id=298
http://www.facebook.com/pages/Thessalon ... 2344061033
http://mach1kart.gr/index.php?main_page ... cts_id=118
http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 040&v=wall -
Πολυ ωραια σε σχεδιαση η πιστα της Θεσσαλονικης, η ασφαλτος δεν ξερω κραταει, ειναι σε καλη κατασταση??? Ποσα μετρα ειναι??
Δυστηχως εδω στην Αθηνα μια και μοναδικη πιστα εχουμε μεγαλη,το καρτοδρομο, οι αλλες ειναι κατω απο 700μ,και για μενα ειναι δυσκολο να παω με τα 6ταχυτα στις υπολοιπες γιατι πρεπει να τα κοντυνω πολυ, και ολο με το χερι στο λεβιε πρεπει να ειμαι και να αλλαζω, συν οτι δεν μπορεις να μαζεψεις χλμ. -
To kartodromo πόσα χιλιόμετρα είναι? Νομίζω 1.100 μέτρα. Σωστά?
-
Aπο 1070-1100 μαλλον.
-
Μάλιστα.
Θοδωρή, το παρακάτω alfano λέει ότι μπορεί να βγάλει ένδειξη μείγματος (φτωχό, κανονικό, πλούσιο) μέσω λάμδα και ταχύτητα: http://www.alfano.com/page1.php?Nom=Pro ... at=Karting
Για τον λάμδα, θέλει τον αισθητήρα λογικά...για τη ταχύτητα θέλει αισθητήρα?
Κουμπώνει κατευθείαν επάνω στο Pro που έχω τώρα, δηλαδή μπαίνουν τα ίδια καλώδια πίσω ή πρέπει να αγοράσω και καλώδια? Στη συσκευασία δεν είναι?
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Πολυ ωραια σε σχεδιαση η πιστα της Θεσσαλονικης, η ασφαλτος δεν ξερω κραταει, ειναι σε καλη κατασταση??? Ποσα μετρα ειναι??Aν αναφερεσαι στη πιστα του Ν.Ρυσιου ειναι 1200μ περιπου, με πλατος 8-10μ. Η ασφαλτος ειναι σε καλη κατασταση και κραταει αρκετα καλα.
-
Πιο Alfano εχεις?Θελει αισθητηρα που μπαινει στην εξατμιση για τα μειγματα, και αισθητηρα που μπαινει στον αξονα για τα χλμ.
Οι αισθητηρες πωλουνται εξτρα εκτος απο το γυρολογιο που ειναι στο πακετο και το καλωδιακι το ψιλο για της στροφες που μπορεις να το βρεις παντου στα ηλεκτρολογεια.
Ειναι αρκετα ακριβοι οι αισθητηρες και δεν αξιζει το κοπο.Στο εχω πει και αλλες φορες μην δινεις ουτε ενα ευρω για διαφορα πραγματα γυρω-γυρω απο το καρτ ανουσια μαζεψε λεφτα και παρε ενα καρτ 2010. -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Πιο Alfano εχεις?Θελει αισθητηρα που μπαινει στην εξατμιση για τα μειγματα, και αισθητηρα που μπαινει στον αξονα για τα χλμ.
Οι αισθητηρες πωλουνται εξτρα εκτος απο το γυρολογιο που ειναι στο πακετο και το καλωδιακι το ψιλο για της στροφες που μπορεις να το βρεις παντου στα ηλεκτρολογεια.
Ειναι αρκετα ακριβοι οι αισθητηρες και δεν αξιζει το κοπο.Στο εχω πει και αλλες φορες μην δινεις ουτε ενα ευρω για διαφορα πραγματα γυρω-γυρω απο το καρτ ανουσια μαζεψε λεφτα και παρε ενα καρτ 2010.Το alfano pro.
Το alfano σου μένει και στο επόμενο ...άλλωστε 200 ευρώ δε κάνουν τη διαφορά όταν μιλάμε για 3.000+.
Ούτως ή άλλως είναι νωρίς ακόμα για καινούριο καρτ.
Του χρόνου
-
Nικο το alfano εδω στο ελλαντα πρεπει να ειναι το ASTRO+ γιατι ειναι το μονο που εχει μια υποδοχη παραπανω σε σχεση με το pro που εχεις για να μπορεις να βαλεις τον αισθητηρα στην εξατμιση.καλυτερα οταν βγαινεις απο την πιστα κανε ενα τσεκαρισμα στο μπουζι και εισαι ησυχος.πολυ δυσκολο να ελεγξεις μπουζι να ειναι τελειο κ να μπεισ στη πιστα και να το κολλησεις απο μιγμα.
-
Εχει δικιο ο Τολης, απλος το καρτ θελει να ξερεις να διαβαζεις το μπουζι ,τον καιρο, και να ξερεις να ακους το μοτερ
-
δηλαδη εκτος απο οδηγος πρεπει να εισαι καθηγητης,μετερεωλογος και μηχανικος!!!!
-
ΣΩΣΤΟΣ......Εσυ Τολη ξερεις καλα τη θελω να πω με την περιπτωση του πυροβολιδη.
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
δηλαδη εκτος απο οδηγος πρεπει να εισαι καθηγητης,μετερεωλογος και μηχανικος!!!!Τέτοια διαβάζω και ψήνομαι
Και.. που λέτε, πόσο να έχει ένα αυτόματο 2010, μεσαίο προς το φθηνό;
( Πείτε κάτι πολύ υψηλό να με αποθαρρύνετε ) -
Καινούριο, του κουτιού ένα 6άρι με 7άρι (για CRG σου λέω)...μεταχειρισμένο ένα 4άρι με 5άρι.
Αλλά μπορείς να πάρεις σασί του 2007 κοντά στα 3Κ.
Θοδωρή τα λέω καλά?
Να σας πω...πάω για λάστιχα. Έχω τα SL6 τα οποία κράτησαν από τον Ιούνιο μέχρι και σήμερα (έβγαλαν λινά ).
Αν βάλω τα MG κίτρινα, πόσο θα μου κρατήσουν?
-
Εννοεις μεταχειρο οχι κουτα??
Αναλογα πχ,ενας που καιγεται για λεφτα μπορει να το δωσει και 3000-3500ευρω,αξιας περιπου 7500-8000,αλλα ολα αυτα παιζουν απο πολλους παραγοντες.Παιζει ρολο το σασσι, το μοτερ, τι μαρκα ειναι,και ενας παραγοντας ακομα που διαμορφωνει τις τιμες ειναι τα μπροστινα φρενα.
Η πυραμιδα στα σασι λεγεται ...CRG..ακολουθουν TONY και BIREL,αυτα ειναι τα τρια μεγαλα εργοστασια,ολα τα υπολοιπα σασι ειναι φασον αυτων των τριων, η παλιες ομολογκασιον σασι που φτιαχνονται με καινουρια πλαστικα και αυτοκολητα .
Ξεχασα να πω και τα SODΙ που ειναι γαλλικα και ειναι πολυ καλα.
Αυτα ειναι με λιγα λογια τα σασι,τα μοτερ τωρα το ονομα το εχει η ROTAX ενα κλασικο μοτερ στο χωρο του καρτ ισως γιατι ειναι το πιο παλιο,Απο εκει και περα υπαρχει το VORTEX-ROK,και το ΙAΜE-X30 καινουργιο σχετικα μοτερ,ολα αυτα παιζουν περιπου 29-30 αλογα.
Η ελληνικη αγορα ειναι πολυ φτωχη σε μεταχειρισμενο καλο 2009-2010 και θελει προσοχη και καλο ψαξιμο με καποιον που να ξερει,το ολο θεμα θελει μεγαλη προσοχη. -
ΣΩΣΤΟΣ και ο Νικος.Γνωμη μου βαλε VEGA μαλακο δεν θυμαμαι τον κωδ, τα MG τα κίτρινα τα εχω χρησιμοποιησει και δεν μου αρεσαν καθολου,αφριζουν πολυ ευκολα και τελειωνουν πολυ γρηγορα και ανομοιομορφα,
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
ΣΩΣΤΟΣ και ο Νικος.Γνωμη μου βαλε VEGA μαλακο δεν θυμαμαι τον κωδ, τα MG τα κίτρινα τα εχω χρησιμοποιησει και δεν μου αρεσαν καθολου,αφριζουν πολυ ευκολα και τελειωνουν πολυ γρηγορα και ανομοιομορφα,Ποιό λες?
Τα MG πορτοκαλί τι λένε? Είναι πιο μαλακά από Vega πράσινα που έχω (SL6)?
Αν τα MG κίτρινα 'τελειώνουν' γρήγορα, δε τα θέλω.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
( Πείτε κάτι πολύ υψηλό να με αποθαρρύνετε )Καινούριο, του κουτιού ένα 6άρι με 7άρι (για CRG σου λέω)
@Θοδωρή: Θενκς για τις ινφο
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ