-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Παρακολουθώ αγώνες πολύ τακτικά κι επειδή το σπίτι μου είναι κανα 5λεπτο με το αυτοκίνητο από το Kartodromo, στη συγκεκριμένη πίστα δε χάνω αγώνα. Φίλε Viper, όσο για την προετοιμασία που λες, παλιότερα είχα την ευκαιρία να παρευρίσκομαι σε 'τέντα', όταν έτρεχε ο Κατσίμης στα καρτ, αλλά πλέον δεν έχω αντίστοιχο στενό σύνδεσμο. Και βαριέμαι να τον κυνηγάω στις αναβάσεις! Βέβαια, τόσο ο Σταμάτης, όσο και οι αντίστοιχοι οδηγοί που πάλευαν για τις θέσεις π.χ. 1-6 (Καϊτατζής, Αντωνιάδης κτλ) είχαν πάντα τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.
Όμως τώρα, δε μπορώ να ξέρω ποιός οδηγάει τί, ούτε την οδηγική ικανότητα του καθένα για να μπορώ να κρίνω τη διαφορά που κάνει το καρτ.
Κι επειδή λόγω οικονομικών, η μόνη μου ευκαιρία να ασχοληθώ με τους αγώνες θα ήταν με ένα μεταχειρισμένο, κάνω μια έρευνα να δω τί παίζει και αν αξίζει.Εδω..........και αλλού.... είσαι στους σωστούς ΧΩΡΟΥΣ
-
Λοιπον εισαι τυχερος που εισαι κοντα στο καρτοδρομο. ΕΠειδη εχω κανει αναφορα σε γεγονοτα που αφορουν το Ελληνικο Καρτ και τους αγωνες που κανει η Rotax-Γαλατσης βλεπω οτι επιμενει ολο Αθηνα. Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα, το λεω ομως χωρις να θλεω να προσβαλλω καποιους. Το λεω γιατι ο Γαλατσης φοβαται να παει αλλου με τη δικαιολογια οτι ειναι ακριβοι οι αγωνες. Ποιος τους εκανε ακριβους αληθεια? Για να μαθετε αναφερω οτι στη Καλαμάτα π.χ. δεν παει γιατι δεν ΠΛΗΡΩΝΕΙ την πιστα. Ενω στην Αθηνα τα σκαει χοντρα στο Μιχαλοπουλο που θελει 22 ευρω για να βαλεις καρτ μεσα.
Ομως απορω υπαρχει ΕΘΕΑ? ΤΟ λεω γιατι η ΕΘΕΑ επιτρεπει σε ημερα αγωνων Ροταξ να γινονται στην ιδια πιστα και αλλοι αγωνες? Ο κανονισμος ειναι σαφης γι αυτο αλλα δεν το τηρουν. Θα επανελθω. -
θα περιμενουμε....αποκαλύψεις.....
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Λοιπον εισαι τυχερος που εισαι κοντα στο καρτοδρομο. ΕΠειδη εχω κανει αναφορα σε γεγονοτα που αφορουν το Ελληνικο Καρτ και τους αγωνες που κανει η Rotax-Γαλατσης βλεπω οτι επιμενει ολο Αθηνα. Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα, το λεω ομως χωρις να θλεω να προσβαλλω καποιους. Το λεω γιατι ο Γαλατσης φοβαται να παει αλλου με τη δικαιολογια οτι ειναι ακριβοι οι αγωνες. Ποιος τους εκανε ακριβους αληθεια? Για να μαθετε αναφερω οτι στη Καλαμάτα π.χ. δεν παει γιατι δεν ΠΛΗΡΩΝΕΙ την πιστα.Kάτσε ρε 21 αιώνα γιατι τα παρά λες.Να σε ρωτήσω,πρωτάθλημα στα ροταξ δεν είχατε στην Καλαμάτα?είχατε.Πόσες συμμετοχές είχατε?λίγες.Οπότε εσύ στην θέση του τι θα έκανες?Θα συνέχιζες?
Συνεχίζω να σε ρωτάω,φέτος έχει πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη ή όχι?έχει φίλε μου και είναι πολύ μακριά απο την Αθήνα και πάει και καλά.Μιας και εσύ είσαι κάτι σε αυτήν την πίστα μας λες εάν απο την πλευρά σας είσαστε οκ?εννοώντας πάντα την κατάσταση της πίστας. Δεν ξέρω γιατί επιτίθεσαι τόσο στην rotax hellas αλλά μήπως σε πείραξε το γεγονός ότι ο 4ος αγώνας του rotax max challenge δεν θα γίνει στην Καλαμάτα?Κολλάει και χρονικά .Ενω στην Αθηνα τα σκαει χοντρα στο Μιχαλοπουλο που θελει 22 ευρω για να βαλεις καρτ μεσα.
Oι τιμές είναι απο 15-20 ανάλογα την ημέρα και τους οδηγούς
Ομως απορω υπαρχει ΕΘΕΑ? ΤΟ λεω γιατι η ΕΘΕΑ επιτρεπει σε ημερα αγωνων Ροταξ να γινονται στην ιδια πιστα και αλλοι αγωνες? Ο κανονισμος ειναι σαφης γι αυτο αλλα δεν το τηρουν. Θα επανελθω.
Άλλους αγώνες την ίδια μέρα,τι εννοείς?Μήπως αυτό έχει να κάνει με την λέσχη και όχι τον Γαλάτση?
Υ.Γ.Για να εξηγούμαι και να μην παρεξηγούμαι,δεν έχω καμία σχέση με τον Γαλάτση αλλά είναι η 2η-3η αναφορά που κάνεις προς τον συγκεκριμένο.
-
Εγώ βλέπω ότι γενικά τα κόστη είναι αδικαιολόγητα και τραγικά. Αγοράζεις κανονικά αξιοπρεπέστατο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με 5.000-7.500, και με τα ίδια λεφτά (και περισσότερα...) παίρνεις καρτ... Συγκρίνετε την πολυπλοκότητα, την ποσότητα των υλικών και τη διάρκεια χρήσης ενός αυτοκινήτου με αυτά ενός καρτ.
Τα κόστη συμμετοχής στους αγώνες (παράβολα συμμετοχής, αναλώσιμα κτλ) είναι φυσικά σε αντίστοιχα τρελλά επίπεδα, οπότε κάθε επιπλέον κόστος ή δυσκολία (κακή κατάσταση πίστας, μεγάλη απόσταση από την πόλη σου και άλλα) εμποδίζει τη διεξαγωγή αγώνα με πολλές συμμετοχές.Η San Nicolas, στην Καλαμάτα, αν και σχεδιαστικά είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, οι αναπηδήσεις της και η κατάσταση των κερμπς είναι τουλάχιστον απαράδεκτα. Υπάρχουν σημεία τα οποία, εκτός του ότι καταστρέφουν τα καρτ, είναι εξαιρετικά επικίνδυνα, ειδικά πάνω στην πίεση και το στριμωξίδι των αγώνων.
Αλλά και στο Kartodromo, για δεδομένα Αθήνας, τα πράγματα είναι κάτω του προσδοκώμενου. Η σχεδίαση είναι κορυφαία, αλλά όταν π.χ. χρειάστηκε να γίνει επανεπίστρωση ασφάλτου, είδαμε την πίστα να γίνεται... δίχρωμη, αφού καινούρια άσφαλτος τοποθετήθηκε μόνο εκατέρωθεν της αγωνιστικής γραμμής! Λιτότητα! -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Εγώ βλέπω ότι γενικά τα κόστη είναι αδικαιολόγητα και τραγικά. Αγοράζεις κανονικά αξιοπρεπέστατο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με 5.000-7.500, και με τα ίδια λεφτά (και περισσότερα...) παίρνεις καρτ... Συγκρίνετε την πολυπλοκότητα, την ποσότητα των υλικών και τη διάρκεια χρήσης ενός αυτοκινήτου με αυτά ενός καρτ.
Τα κόστη συμμετοχής στους αγώνες (παράβολα συμμετοχής, αναλώσιμα κτλ) είναι φυσικά σε αντίστοιχα τρελλά επίπεδα, οπότε κάθε επιπλέον κόστος ή δυσκολία (κακή κατάσταση πίστας, μεγάλη απόσταση από την πόλη σου και άλλα) εμποδίζει τη διεξαγωγή αγώνα με πολλές συμμετοχές.Αλλο αυτοκίνητο και άλλο καρτ.Αυτο βρίσκεις και με 1000 €,όπως και καρτ για να ευχαριστηθέις βρίσκεις και με 1000 ή 1500 ή 1800€ (ξέρω ένα πολύ καλό ......... )Εγω. λόγω μεγάλου καημού ξεκίνησα απο τα 700€ και εκανα την πλάκα μου και σιγά-σιγά ανέβαινα.
Για συμμετοχή σε αγώνες συμφωνώ ότι θέλουν αρκετά χρήματα..
Η San Nicolas, στην Καλαμάτα, αν και σχεδιαστικά είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, οι αναπηδήσεις της και η κατάσταση των κερμπς είναι τουλάχιστον απαράδεκτα. Υπάρχουν σημεία τα οποία, εκτός του ότι καταστρέφουν τα καρτ, είναι εξαιρετικά επικίνδυνα, ειδικά πάνω στην πίεση και το στριμωξίδι των αγώνων.
Αλλά και στο Kartodromo, για δεδομένα Αθήνας, τα πράγματα είναι κάτω του προσδοκώμενου. Η σχεδίαση είναι κορυφαία, αλλά όταν π.χ. χρειάστηκε να γίνει επανεπίστρωση ασφάλτου, είδαμε την πίστα να γίνεται... δίχρωμη, αφού καινούρια άσφαλτος τοποθετήθηκε μόνο εκατέρωθεν της αγωνιστικής γραμμής! Λιτότητα!Για τη κιουρκα συμφωνώ για την καλαμάτα, δεν αντιλέγω αλλά θα μας τα πει και ο 'αιώνιος'......
-
Οφειλω να δωσω ορισμενες απαντησεις δεδομενου οτι εχω ψαξει καλα το θεμα και οτι εγραψα δεν ηταν για εντυπωσιασμο. Συντομα θα δημοσιευσω και μια φωτογραφια που λεει πολλα.
1ον Αγαπω ολες τις πιστες και ιδιως εκει που σε σεβονται, ποσο μαλλον οταν μιλαω για Καλαματα, Σπαρτη με το φιλο μου Χριστοφορο, την Πάτρα με τον αξιολογο κ. Δουβρη, οσο για Θεσσαλονικη θα ανεβω τον αλλο μηνα και θα μου αρσει σιγουρα. Οποτε οπως καταλαβες το θεμα ειναι ποιοι σε σεβονται και ποιοι οχι
2ον Περσι στη πιστα Αφιδνων παροτι απαγορευεται απο τον Κανονισμο της ΕΘΕΑ την ημερα που ειχε Rotax , διεξαγονταν αγωνες με αυτοκινητα και αλλα τινα. Πραγμα που ευτυχως δεν συνεβη στις 11/6.
3ον Οι τιμες δεν ειναι αυτες που διαβασα αφου το Σαββατο η χρηση πιστας κοστιζε 25 ευρω και περσι ηταν 22 ευρω. Οι τιμες συμμετοχης μαζι με λαστιχα περσι ηταν 330 και φετος 350 λογω οπως ειπαν αυξησης των τιμων καυσιμων.
4ον Οι λεσχες κανουν αγωνες εφοσον πληρουνται ορισμενες προδιαγραφες και εφοσον δεν τους καπελωνει ο Γαλτασης, το λεω διοτι με τη δικαιολογια οτι δεν υπαρχουν ντοπιοι κριτες θελει π.χ. Καλαματα να μην πληρωνει πιστα ενω αυτο δεν συμβαινει στην Αθηνα. Εκει οι συμμετοχες θυμιζω ηταν 32 καποτε.
5ον ΜΗΠΩΣ θα επρεπε οι οδηγοι πολυ πληρωνουν να κανουν ενα συλλογο και να ψηφιζουν ποια πιστα θελουν για τον επομενο αγωνα? Γιατι κανενας ποτε δεν ακουει την γνωμη τους? Αυτα τα ολιγα! -
3ον Οι τιμες δεν ειναι αυτες που διαβασα αφου το Σαββατο η χρηση πιστας κοστιζε 25 ευρω και περσι ηταν 22 ευρω. Οι τιμες συμμετοχης μαζι με λαστιχα περσι ηταν 330 και φετος 350 λογω οπως ειπαν αυξησης των τιμων καυσιμων.To +3
-
Οφειλω να δωσω ορισμενες απαντησεις δεδομενου οτι εχω ψαξει καλα το θεμα και οτι εγραψα δεν ηταν για εντυπωσιασμο. Συντομα θα δημοσιευσω και μια φωτογραφια που λεει πολλα.
1ον Αγαπω ολες τις πιστες και ιδιως εκει που σε σεβονται, ποσο μαλλον οταν μιλαω για Καλαματα, Σπαρτη με το φιλο μου Χριστοφορο, την Πάτρα με τον αξιολογο κ. Δουβρη, οσο για Θεσσαλονικη θα ανεβω τον αλλο μηνα και θα μου αρσει σιγουρα. Οποτε οπως καταλαβες το θεμα ειναι ποιοι σε σεβονται και ποιοι οχι
2ον Περσι στη πιστα Αφιδνων παροτι απαγορευεται απο τον Κανονισμο της ΕΘΕΑ την ημερα που ειχε Rotax , διεξαγονταν αγωνες με αυτοκινητα και αλλα τινα. Πραγμα που ευτυχως δεν συνεβη στις 11/6.
3ον Οι τιμες δεν ειναι αυτες που διαβασα αφου το Σαββατο η χρηση πιστας κοστιζε 25 ευρω και περσι ηταν 22 ευρω. Οι τιμες συμμετοχης μαζι με λαστιχα περσι ηταν 330 και φετος 350 λογω οπως ειπαν αυξησης των τιμων καυσιμων.
4ον Οι λεσχες κανουν αγωνες εφοσον πληρουνται ορισμενες προδιαγραφες και εφοσον δεν τους καπελωνει ο Γαλτασης, το λεω διοτι με τη δικαιολογια οτι δεν υπαρχουν ντοπιοι κριτες θελει π.χ. Καλαματα να μην πληρωνει πιστα ενω αυτο δεν συμβαινει στην Αθηνα. Εκει οι συμμετοχες θυμιζω ηταν 32 καποτε.
5ον ΜΗΠΩΣ θα επρεπε οι οδηγοι πολυ πληρωνουν να κανουν ενα συλλογο και να ψηφιζουν ποια πιστα θελουν για τον επομενο αγωνα? Γιατι κανενας ποτε δεν ακουει την γνωμη τους? Αυτα τα ολιγα!Ετσι μάλιστα ..................όμορφη και εμπεριστατομένη άποψη...
Για το νο 5 θα έλεγα εδω πλακώνονται μεταξύ τους οι οδηγοί και οι αντιπρόσωποι και οι πιστάρχες ακόμη και για ψύλλου πήδημα θα κάτσουν να τα βρούν και να κάνουν 'ειρήνη' για το καλό του αθλήματος......
Δεν εχουν μυαλό να τα βρούν ΟΛΟΙ για το καλό τις ..............τσέπης τους, τι περιμένεις......
Για μένα αν δεν κάνουμε κατι ξεκινώντας απο μας ή κάπως έτσι....
http://www.greek-kart.gr/index.php?showtopic=140
δεν βλέπω φώς.....
-
Την Κυριακή συνέβησαν και ορισμένα επεισόδια που έχουν πολλές προκετάσεις. Το πρώτο αφορά την κατηγορία DD2 και το 2ο κάτι πολύπ ιο σοβαρό μεταξύ κριτών και υπαλλήλων Γαλάτση. Για το πρώτο επεισόδιο που είδαμε διαπληκτισμό Γαλάτση- Τζιαμαριαδάκη η ανακοίνωση του ιδίου αναφέρει
''Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2006 πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας Αθηνών του ROTAX MOJO MAX CHALLENGE στο «ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΙΟ» των Αφιδνών.
Δυστυχώς ο αγώνας στο τέλος του μετατράπηκε σε ρινγκ μεταξύ αγωνιζομένων, μηχανικών και άλλων, επειδή κάποιοι δεν συμφωνούσαν με την απόφαση του συμβουλίου της ΕΘΕΑ-ΕΛΠΑ για την ποινή κάποιου αγωνιζομένου της κατηγορίας DD2.
Από το 2000, ο κύριος Γαλάτσης Δημήτρης διοργανώνει το ROTAX MOJO MAX CHALLENGE χωρίς ποτέ να έχει δημιουργηθεί κάτι αντίστοιχο σαν αυτό που είδαμε στον αγώνα της Κυριακής. Το να προσπαθήσει κάποιος τόσα χρόνια να στήσει αγώνες kart με απόλυτη διαύγεια όπου θα μπορούν να προσελκύσουν κόσμο, είτε σαν θεατές, είτε σαν αγωνιζόμενοι είναι πολύ δύσκολο! Αντιθέτως, το να χαλάσει όλο αυτό μέσα σε μια ώρα είναι πάρα πολύ εύκολο! Αυτό προσπάθησαν κάποιοι, αλλά ελπίζουμε να μην τα κατάφεραν.
Ο κύριος Γαλάτσης από μέρους του ζητάει συγγνώμη από τους αγωνιζόμενους και όλους όσους παρευρίσκονταν στο συμβάν, για τα γεγονότα της Κυριακής, με σκοπό να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο ποτέ ξανά σε αγώνα του ROTAX MOJO MAX CHALLENGE.
Σαν διοργάνωση του ROTAX MOJO MAX CHALLENGE θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους όσους δεν συμφωνούν με τους κανονισμούς ή με οποιαδήποτε απόφαση της ΕΘΕΑ-ΕΛΠΑ, να φέρονται πιο κόσμια!!!!! Υπάρχουν λύσεις για όλα. Σκοπός μας, όπως γνωρίζετε είναι στον χώρο του kart να προσελκύσουμε κόσμο κάθε ηλικίας. Τέτοιες εικόνες σαν της Κυριακής δεν θα θέλαμε να επαναληφθούν.' Από το karting.gr -
Αυτές οι ανακοινώσεις είναι για 'κατανάλωση'..............
Αν ήσουν παρών θα ήθελα την άποψή σου και ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ........
Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια.......
Αν θυμάμαι καλά ο 'Τζαμ' έτρεχε με τον Γαλάτση πολλά χρόνια και με επιτυχία .........τι συνέβει ??? τι αλλό θέλει να πει ο 'ποιητής'????
Για να δουμε τι θα δούμε.......
-
Φυσικα επειδη ημουν παρων κι εγω και πολλοι αλλοι στα επεισοδια της 11/6 καταλαβα οτι καποια πραγματα δεν πανε καλα. Ιδιως οταν βγηκε μαχαιρι απο υπαλληλο του Γαλατση-αλλοδαπος- εναντιον κριτη του κ. Μανωλη 9επωνυμο δεν λεω) και εγινε της...φασης. Φυσικα καποιοι αγωνιζομενοι μου ειπαν οτι ο Γαλατσης εχει αρχισει να δημιουργει προβληματα και εχθρες γιατι νομιζει οτι τα ξερει ολα. Ομως υπαρχουν μηχανικοι στους Αγωνες που γνωριζουν περισσοτερα απο αυτον. Και το εχουν αποδειξει.
Τωρα για τις πιστες μια αποψη. Η Καλαματα οντως εχει υπερπυδησεις σε ορσμενα σημεια και θελει αλλη στρωση ασφλατου. Η Αθηνα ειναι στα ιδια χαλια με επικινδυνο το σημειο της Βαλβολαιν οπου εχουν συμβει τα περισσοτερα ατυχηματα. Η Πατρα πολυ καλυτερη αν και πεταγονται χαλικακια απο το εδαφος. Η Σπάρτη ειναι σουπερ με δυνατα γκαζια και η πλεον καινουργια. Για τη Θεσσαλονικη θα την δω συντομα και φυσικα απο οτι ξερω ειναι Ευρπωαικων προδιαγραφων. -
με επικινδυνο το σημειο της Βαλβολαιν οπου εχουν συμβει τα περισσοτερα ατυχηματα.Έχεις οδηγήσει ποτέ σου στη συγκεκριμένη πίστα;
Γιατί αν είναι να μου λες για τη Βαλβολάιν κάτι δεν πάει καλά...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
με επικινδυνο το σημειο της Βαλβολαιν οπου εχουν συμβει τα περισσοτερα ατυχηματα.
Έχεις οδηγήσει ποτέ σου στη συγκεκριμένη πίστα;
Γιατί αν είναι να μου λες για τη Βαλβολάιν κάτι δεν πάει καλά...
'Αιώνιε' μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι θες να πείς ????
Ενα μεγάλο 'ΕΥΓΕ' στα παιδιά της παρέας για τις συμμετοχές τους και τις διακρίσεις στους αγώβες που έγιναν για το 'ROTAX kai to IAME CHALLENGE.....
Πάντα τέτοια.....
-
Που είσαστε μπρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάααααααααααααααλι διακοπές.............
Με το καλό να σας 'διαβάσουμε' πάλι..............
-
Αφου λοιπον κατε8εσαι την lisance του αυτοκινητου λογω αποχης που στο αυτοκινητο παμε απο το κακο στο χειροτερο, ειπα να ξαναγυρισω στην παλια μου αγαπη.... Δεν προλαβαινω το αγωνα του ΙΑΜΕ στην πατρα, διστυχως θα λειπω εξωτερικο, αλλα 1-2 οκτωβριου θα δωσω το παρον στο KARTODROMO και υποσχομαι να παλεψω επαξια για την τελευταια 8εση(αυτη ειναι reserve απο τωρα σε μενα ).
Εχω να τρεξω απο τον Ιουλιου του 2003 και μετα τοπ ατυχημα μου τοτε εκανα αρεα και που μεχρι περισυ που το πουλησα... + τα κιλα που εχω παρει... Ασχετο αλλα μηπως πρεπει να δημιουργησουμε και μια κατηγορια overweight οπως στο εξωτερικο για τους oversized οδηγους,σαν εμενα??? -
Καλησπέρα. Μία ερώτηση ένα 6τάχυτο κάρτ πόσο πάει καινούργιο και πόσο μεταχειρισμένο?
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης carlito_ner έγραψε:
Καλησπέρα. Μία ερώτηση ένα 6τάχυτο κάρτ πόσο πάει καινούργιο και πόσο μεταχειρισμένο?
ΕυχαριστώΓΥΡΩ ΣΤΑ 4,000-4,500 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Παιδια μια απαντηση σχετικα με το ΡΟταξ γιατι επικειται αποκαλυψεις. Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο. Οι αγωνες γινονται ετσιθελικα μονο Αθηνα και Θεσσαλονικη. Στην Καλαματα δεν παει γιατι οπως καταγγελει ο πισταδορος δεν θελει να πληρωνει ενω ετοιμαζει εξωδικα για παλιοτερους αγωνες στην ΣΚΑΜΑ και κατ επεκταση σε καποιους ανευθυνους αρμοδιους-θα μαθετε το ποτε- για οφειλομενα, στη Σπαρτη που ειναι πολυ τελεια πιστα και την γουσταρω πολυ δεν εχει παρει αδεια ακομα αλλα αυτο θα γινει συντομα γιατι το παληκαρι τρεχει μονος του, στην Πατρα δεν κατεβηκαν γιατι ειπαν οτι ειναι λιγες οι συμμετοχες αρα δεν θα εβγαζαν κερδος. Θελετε κι αλλα? Οι οδηγοι που πληρωνουν δεν εχουν επαναλαμβανω ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ αλλα μονο υποχρεωσεις? Που ειναι η φωνη τους και η αποψη τους για θεματα διοργανωσεων και θεματα που αφορουν την εξυψωση του αθληματος?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Αφου λοιπον κατε8εσαι την lisance του αυτοκινητου λογω αποχης που στο αυτοκινητο παμε απο το κακο στο χειροτερο, ειπα να ξαναγυρισω στην παλια μου αγαπη.... Δεν προλαβαινω το αγωνα του ΙΑΜΕ στην πατρα, διστυχως θα λειπω εξωτερικο, αλλα 1-2 οκτωβριου θα δωσω το παρον στο KARTODROMO και υποσχομαι να παλεψω επαξια για την τελευταια 8εση(αυτη ειναι reserve απο τωρα σε μενα ).
Εχω να τρεξω απο τον Ιουλιου του 2003 και μετα τοπ ατυχημα μου τοτε εκανα αρεα και που μεχρι περισυ που το πουλησα... + τα κιλα που εχω παρει... Ασχετο αλλα μηπως πρεπει να δημιουργησουμε και μια κατηγορια overweight οπως στο εξωτερικο για τους oversized οδηγους,σαν εμενα???Και μια κατηγορία για overaged..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ