-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Βλέπω πως έχετε πέσει σε πρώιμη χειμαρία νάρκη...Δεν πειράζει εγω θα συνεχίσω.................να γυρίζω τις πίστες...........μέχρι να τελειώσει η μπενζίνα....
Έχουμε ψιλοψηθεί για το Σάββατο που έρχεται 05/11/2005, για Ασπρόπυργο.Έχω αιώνες να κάνω καρτ εκεί και μιας και έχει νέους ιδιοκτήτες λέμε να τους γνωρίσουμε.......
Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσω για λεπτομέρειες......
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......
Να ελπίζω κάποιο ΣΚ για Kartodromo;
-
...ε, οχι εχουμε και αιωνες..
Καποιοι ειναι δραστηριοι και γυριζουν σε πιστες.. Σπατα και πριν απο 2 σαββατα στην Αγια Μαριννα!!!
Ωραια πιστα, με κοσμο, αλλα και επικινδυνους οδηγους!!!
Καλυτερος χρονος (για την ιστορια) 31,64 ...
Τα δυσαρεστα ειναι οτι μετα απο ενα κρας του υπολογιστη, εχω χασει τα δεδομενα απο το mychron..
για ασπροπυργο ισως ερθω επισκεπτης.. Δεν μπορω να ξερω απο τωρα πως και τι..
Για τον φιλο που ρωτησε για τα Silkolene Pro2 να ενημερωσω πως η τιμη τους ειναι γυρω στα 20 - 22 ευρω/λιτρο...
Μπουζι ιριδιου, ενω ειχα παρει για το τουτου δεν θυμαμαι τιμη...
-
Καλησπέρα
Θα ηθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την αγορά καρτ
Εδω και λίγο καιρό ειμαι στην αναζήτηση ενος καρτ
Επειδή το buget ειναι περιορισμένο θα ήθελα να ρωτησω αν είναι εφικτή η τιμή των 1000 ευρω για την αγορά καρτ αποκληστικά και μονο για ερασιτεχνική χρήση και οδηγική εξελιξημότητα!!
Και Αν υποθεσούμε οτι βρω καποια τετοια προσφορά η αγορα ενος τετοιου καρτ περιεχει παγήδες
Ευχαριστώ πολυ'
-
Ο χρήστης bender έγραψε:
ΚαλησπέραΘα ηθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την αγορά καρτ
Εδω και λίγο καιρό ειμαι στην αναζήτηση ενος καρτ
Επειδή το buget ειναι περιορισμένο θα ήθελα να ρωτησω αν είναι εφικτή η τιμή των 1000 ευρω για την αγορά καρτ αποκληστικά και μονο για ερασιτεχνική χρήση και οδηγική εξελιξημότητα!!
Και Αν υποθεσούμε οτι βρω καποια τετοια προσφορά η αγορα ενος τετοιου καρτ περιεχει παγήδες
Ευχαριστώ πολυ'
Καλώς ήρθες στο σωστό χώρο...........εδώ είμαστε για κουβεντούλα και ..........ΔΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗ
Όταν έχεις χρόνο και θέλεις, ρίχνεις μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες Θα βρείς απαντήσεις για πολλά που έχεις στο μυαλό σου.
Όλοι όσοι γράφουμε εδω είμαστε ακριβώς αυτό που λές, ερασιτέχνες με όρεξη για γρήγορη οδήγηση σε ασφαλή μέρη, με καλή παρέα.
Γενικά η αγορά του καρτ έχει άμμεση σχέση με το ποσό που διαθέτεις.
Πιστεύω πως αν έχεις χώρο-χρόνο-όρεξη μπορείς να βρείς αξιοπρεπές καρτ στα χρήματα που διαθέτεις.Εδω είμαστε και ελπίζω να σε διαβάζουμε.
Άγγελος.
-
Σε ευχαριστω για το καλοσορισμα
Παρακολούθω το Forum αρκετο καιρο
και την συγκεκριμένη ενότητα. επιδη το νεαρο την ηλικίασ μου και το επαγκελμα μου (φοιτητης)δεν μου επιτρεπει καποια διαφορετική εμπ΄λόκη στον κλαδο του μηχανοκίνητου αθλήτησμου και γνωρίζοντας οτι το καρτ είανι το μεγαλήτερο σχολέιο για να μάθεις την τεχνη του 'οδήγειν' αποφασησα να εμπλακό με τον χωρο αυτο
μια ποιο ειδηκη ερώτηση βρήκα καρτ 125 cc με 6ταχ 1100 ευρω αεροψυκτο απο ανακατασκευη λιγα δεν ειναι τα χρηματα?
Θα κανονήσω συναντηση για να το δω τι πρέπει να προσέξω καθως δεν γνωρίζω και πολλα??
-
Ο χρήστης bender έγραψε:
Σε ευχαριστω για το καλοσορισμαΠαρακολούθω το Forum αρκετο καιρο
και την συγκεκριμένη ενότητα. επιδη το νεαρο την ηλικίασ μου και το επαγκελμα μου (φοιτητης)δεν μου επιτρεπει καποια διαφορετική εμπ΄λόκη στον κλαδο του μηχανοκίνητου αθλήτησμου και γνωρίζοντας οτι το καρτ είανι το μεγαλήτερο σχολέιο για να μάθεις την τεχνη του 'οδήγειν' αποφασησα να εμπλακό με τον χωρο αυτο
μια ποιο ειδηκη ερώτηση βρήκα καρτ 125 cc με 6ταχ 1100 ευρω αεροψυκτο απο ανακατασκευη λιγα δεν ειναι τα χρηματα?
Θα κανονήσω συναντηση για να το δω τι πρέπει να προσέξω καθως δεν γνωρίζω και πολλα??
Βασικα καλως ηρθες και ελπιζω να γινεις ενεργο μελος της παρεας στις πιστες. οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι αργοι εδω μεσα
Η τιμη που λες και μονο κρυβει πολλα.Πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος στην αγορα του καρτ και ειδικα οταν ειναι σασμανατο και ποσο μαλλον παλιο.Πρεπει να μιλαμε τωρα για σασι-μοτερ τουλαχιστον 7-8ετιας μη πω και παραπανω.
Το κυριοτερο ειναι οτι δεν ειναι σωστο να αρχισεις το καρτ με σασμανατο που ειναι τα δυσκολοτερα του χωρου αλλα και πολυεξοδα.
μπορεις να βρεις 100αρι με 1000ευρω και να κανεις μια χαρα το καρτ σου χωρις πολλα προβληματα.Αν ψαξεις στις πιο πισω σελιδες θα βρεις πολλες απαντησεις μιας και εχουν κανει πολλα ατομα την ερωτηση σου και φυσικα πηραν πολλες απαντησεις .ελπιζω να σε δουμε μια μερα απο κοντα.καλο ψαξιμο
-
ρε γιαννηηηηη!!!
ποτε θα κατεβεις κατω ρεεεεεεεε!!!!
τι λεει η αγγλια???
-
Ο χρήστης bender έγραψε:
Σε ευχαριστω για το καλοσορισμαμια ποιο ειδηκη ερώτηση βρήκα καρτ 125 cc με 6ταχ 1100 ευρω αεροψυκτο απο ανακατασκευη λιγα δεν ειναι τα χρηματα?
Και που να δείς πόση χαρά θα κάνεις μετά την βόλτα καλωσορίσματος που θα κάνεις.....
Αν επιτρέπεται σε ποια περιοχή μένεις και τι σπουδάζεις ????? Γιατί η παρέα έχει πολλούς φοιτηταράδες......νεαρούς δηλαδή.....πολλών ειδών...Θα κανονήσω συναντηση για να το δω τι πρέπει να προσέξω καθως δεν γνωρίζω και πολλα??
Έχεις να μάθεις πολλά και ενδιαφέροντα απο το 'πάθος' μας.......
Που λέει και ένα πολύ παλιό τραγούδι ......'...Έλα μαζί μου(μας) και δεν θα χάσεις...'
Μπορείς να κάνεις μια μικρή προσπάθεια ...............ορθογραφική
-
Αν επιτρέπεται σε ποια περιοχή μένεις και τι σπουδάζεις ????? Γιατί η παρέα έχει πολλούς φοιτηταράδες......νεαρούς δηλαδή.....πολλών ειδών...
Ας δώσει κάποιος πληροφορίες για τα ζιγκλέρ, γιατί οι 'πολυ-τάχυτοι' μας σνομπάρουν λέγοντας ότι εμείς οι 'αυτόματοι' δεν ξέρουμε καν τι είναι.
Και, δυστυχώς, έχουν δίκιο...
Θα κάνω μια ελάχιστη μετατροπή στο καρτ έτσι ώστε το γρανάζι να αλλάζει απλώς με αφαίρεση του τροχού. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Tecno το έκανε έτσι...
Πότε θα έρθετε να σας παίξω εντός έδρας;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αν επιτρέπεται σε ποια περιοχή μένεις και τι σπουδάζεις ????? Γιατί η παρέα έχει πολλούς φοιτηταράδες......νεαρούς δηλαδή.....πολλών ειδών...
Ας δώσει κάποιος πληροφορίες για τα ζιγκλέρ, γιατί οι 'πολυ-τάχυτοι' μας σνομπάρουν λέγοντας ότι εμείς οι 'αυτόματοι' δεν ξέρουμε καν τι είναι.
Και, δυστυχώς, έχουν δίκιο...
Θα κάνω μια ελάχιστη μετατροπή στο καρτ έτσι ώστε το γρανάζι να αλλάζει απλώς με αφαίρεση του τροχού. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Tecno το έκανε έτσι...
Πότε θα έρθετε να σας παίξω εντός έδρας;
Για τα ζιγλερ τι ακριβώς θέλεις να μάθεις ?????
Με το γρανάζι τι θα κάνεις για να βγαίνει .........'μόνο με αφαίρεση τροχού' δεν είναι βιδωμένο και στο 'τσοκ'?????
Είσαι έτοιμος να με αντιμετωπίσεις δηλαδή ..........
-
Eιμαι απο αθηνα αλλα τα τελευταια 3 χρονια μενω και σπουδαζω στην πατρα ελπίζω να βρω καποιο καρτ για να μπορεσω και εγω να μοιραστω αυτην την εμπιρεια. Βασικα μου εχει μηνει και καποιο αποθημενο οταν οδηγησα για μια φορα στην ζωη μου αγωνηστικο καρτ και το συναισθημα ηταν μοναδικο
-
ωπα! για πες μας εντυπωσεις απο τον αγωνα ροταξ που ειχε εκει την κυριακη που μας περασε!!
ημουν ναυπακτο, αλλα δυστυχως το προγραμμα μου δε μου 'βγηκε' να περασω απεναντι και να παω μεχρι την πιστα για να παρακολουθησω...
κανουν λαθος οι σασμανατοι που λενε οτι δεν ξερουμε απο ζιγκλερ.. η μονη χαζομαρα που κανω ειναι οτι δεν σημειωνω καθε φορα τι ζιγκλερ φοραω... π.χ. την προηγουμενη φορα που πηγα αγια μαρινα, αλλαξα ζιγκλερ συμφωνα με τον καιρο και πηγαινα μια χαρα!
-
Ο χρήστης bender έγραψε:
Eιμαι απο αθηνα αλλα τα τελευταια 3 χρονια μενω και σπουδαζω στην πατρα ελπίζω να βρω καποιο καρτ για να μπορεσω και εγω να μοιραστω αυτην την εμπιρεια. Βασικα μου εχει μηνει και καποιο αποθημενο οταν οδηγησα για μια φορα στην ζωη μου αγωνηστικο καρτ και το συναισθημα ηταν μοναδικοΑν μπορέσεις κάνε μια πόλτα πρός την πίστα καρτ, που βρίσκεται λίγο πιο έξω απο την Πάτρα.Νομίζω πρός Βραχνέικα, είναι πολύ καλή και ίσως μπορέσεις να δείς απο κοντά αγωνιζόμενους να ρυθμίζουν διάφορα και να ρωτήσεις και κάποια πράγματα που σ'ενδιαφέρουν.
Όταν είχες οδηγήσει, αγωνιστικό, θυμάσαι τι ήταν ???? Έτσι για να κάνουμε μια σύγκριση με αυτό που βρήκες.
Πάντως αυτό που σου είπε ο sjx (Γιάννης ) είναι θέμα για να το έχεις στο νού σου, σχετικά με τ'αερόψυκτα 6τάχυτα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ωπα! για πες μας εντυπωσεις απο τον αγωνα ροταξ που ειχε εκει την κυριακη που μας περασε!!ημουν ναυπακτο, αλλα δυστυχως το προγραμμα μου δε μου 'βγηκε' να περασω απεναντι και να παω μεχρι την πιστα για να παρακολουθησω...
κανουν λαθος οι σασμανατοι που λενε οτι δεν ξερουμε απο ζιγκλερ.. η μονη χαζομαρα που κανω ειναι οτι δεν σημειωνω καθε φορα τι ζιγκλερ φοραω... π.χ. την προηγουμενη φορα που πηγα αγια μαρινα, αλλαξα ζιγκλερ συμφωνα με τον καιρο και πηγαινα μια χαρα!
Δεν νομίζω οτι ήξερε τα περί αγώνα.......
Όμως ήταν ευκαιρία για σένα να πας......θα είχαμε και ανταποκριτή να μάθουμε τα νέα....
Εγώ πάντως δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα ζιγκλέρ.Μάλιστα δεν ξέρω καν τι έχει επάνω τώρα... Λές να χάνω δέκατα απο εκεί και γιαυτό μένω λίγο πίσω....
Για δώστε συμβουλές-οδηγίες............ μπορώ να πάω και πιο γρήγορα συν την δίαιτα που κάνω ...................εχει να γίνειιιιιιιιιιιιιιιιιιι -
Ta αγωνηστικο που οδήγησα το νοικιαζαν στην πιστα στα βραχνεικα στην πατρα το μονο που ηξερα απο τεχνικα χαρακτηριστικα ηταν οτι ηταν 125 cc υδροψυκτο καποτε πηγενα στην πιστα 3 φορεσ την εβδομαδα εκανα με νοικιαρικα αλλα μετοια απο καποιο σημειο εγινα βαρετα
Υ.Γ. η ενοικοιαση του αγωνηστικου καρτ σταματησε γιατι ηταν ασυμφορη οπωσ μου ειπαν οι ανθρωποι που δουλευαν εκει
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Για τα ζιγλερ τι ακριβώς θέλεις να μάθεις ?????Με το γρανάζι τι θα κάνεις για να βγαίνει .........'μόνο με αφαίρεση τροχού' δεν είναι βιδωμένο και στο 'τσοκ'?????
Τι ακριβώς είναι τα ζιγκλερ; Τα ακούω συνέχεια και δεν ξέρω καν τι είναι. Πως επηρεάζουν τη συμπεριφορά του καρτ; Κάποιο link;
Το πρόβλημα με το Tecno είναι ότι για να αλλάξω το γρανάζι του άξονα πρέπει να αφαιρέσω το τσοκ (?) που συγκρατεί τον τροχό στον άξονα και το τσοκ που συγκρατεί το γρανάζι.
Όμως μετατοπίζοντας το τσοκ ελάχιστα και εδράζοντας το γρανάζι από την άλλη πλευρά του τσοκ μπορείς να αφαιρέσεις το γρανάζι ξεβιδώνοντας το από το τσοκ και αφαιρόντας τον τροχό. ΄
Δεν μπορώ να τα πω καλύτερα...
-
Ο χρήστης bender έγραψε:
Ta αγωνηστικο που οδήγησα το νοικιαζαν στην πιστα στα βραχνεικα στην πατρα το μονο που ηξερα απο τεχνικα χαρακτηριστικα ηταν οτι ηταν 125 cc υδροψυκτο καποτε πηγενα στην πιστα 3 φορεσ την εβδομαδα εκανα με νοικιαρικα αλλα μετοια απο καποιο σημειο εγινα βαρεταΥ.Γ. η ενοικοιαση του αγωνηστικου καρτ σταματησε γιατι ηταν ασυμφορη οπωσ μου ειπαν οι ανθρωποι που δουλευαν εκει
Μάλιστα .............αν κατάλαβα καλά σταμάτησαν οι άνθρωποι της πίστας να το νοικιάζουν, όχι εσύ !!!!!!!! ναι ?????
Οπότε την ξέρεις καλά την πίστα.Για πες εντυπώσεις......
Θυμάσαι τι κινητήρα είχε ?????? Η τιμή ενοικίασεις πόσο ήταν ????
-
Καλα καταβες η τιμη ηταν περιπου 17 ευρω για 4 γυρους
Δεν θυμαμε τι μοτερ φορουσε α !!! ξεχασα να ανεφερω οτι ηταν αυτοματο
Παντοσ η πιστα στην πατρα ειναι απο τησ καλυτερες που εχω παει
Με εξερεση μια indoor πιστα στην ολλανδια
Εχω βρεθει και εκτοσ συνορών
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για τα ζιγλερ τι ακριβώς θέλεις να μάθεις ?????
Με το γρανάζι τι θα κάνεις για να βγαίνει .........'μόνο με αφαίρεση τροχού' δεν είναι βιδωμένο και στο 'τσοκ'?????
Τι ακριβώς είναι τα ζιγκλερ; Τα ακούω συνέχεια και δεν ξέρω καν τι είναι. Πως επηρεάζουν τη συμπεριφορά του καρτ; Κάποιο link;
Το πρόβλημα με το Tecno είναι ότι για να αλλάξω το γρανάζι του άξονα πρέπει να αφαιρέσω το τσοκ (?) που συγκρατεί τον τροχό στον άξονα και το τσοκ που συγκρατεί το γρανάζι.
Όμως μετατοπίζοντας το τσοκ ελάχιστα και εδράζοντας το γρανάζι από την άλλη πλευρά του τσοκ μπορείς να αφαιρέσεις το γρανάζι ξεβιδώνοντας το από το τσοκ και αφαιρόντας τον τροχό. ΄
Δεν μπορώ να τα πω καλύτερα...
(Με έπιασε 'γραφοδιάρροια' γιατί δεν έχω δουλειά σήμερα)
Το θέμα με το γρανάζι το έπιασα, απλά επειδή σε μας είναι έτσι το θέμα, παραξενεύτηκα.
Τώρα οσο αναφορά τα 'ζιγκλερ', υπάρχουν φίλοι πολύ πιο ειδικοί απο μένα.
Χοντρικά σου λέω πως είναι 'βελόνες' που έχουν ίδιο μήκος αλλά ποικίλουν σε διαμέτρημα.Μπαίνουν στο καρμπυρατερ και ανεβοκατεβαίνουν με το γκάζι, ρίχνωντας περισσότερο ή λιγώτερο μίγμα.Τα αλλάζεις ανάλογα την εξωτερική θερμοκρασία και υγρασία για καλύτερη απόδοση....................πως τα πηγα????? τι λένε οι ειδικοί
-
Ο χρήστης bender έγραψε:
Καλα καταβες η τιμη ηταν περιπου 17 ευρω για 4 γυρουςΔεν θυμαμε τι μοτερ φορουσε α !!! ξεχασα να ανεφερω οτι ηταν αυτοματο
Παντοσ η πιστα στην πατρα ειναι απο τησ καλυτερες που εχω παει
Με εξερεση μια indoor πιστα στην ολλανδια
Εχω βρεθει και εκτοσ συνορών
Καμποσούτσικα.......... γιαυτό δεν συνέχισε δεν συνέφερε κανέναν.Η εμπειρία πάντως σου έμεινε.
Αν έχεις κέφια θα ήθελα να ξέρω τα του εξωτερικού, απο καρτ και πίστες εννοώ. Αυτή η ' εσωτερική' (indoor) με ποιά έννοια ήταν καλύτερη ????
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ