-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Αγοράστηκε γρανάζι και μπαταρία.
Ετοιμαστείτε...
θα πάτε ή θα με περιμένετε μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου?
Και βέβαια θα σε περιμένω αγόρι μου...............
Νομίζω οτι είναι ευκαιρία να μαζευτούμε όσο μπορούμε περισσότεροι, σε κάποια πίστα......ή καλύτερα να την κλείσουμε για μας ΟΛΟΗΜΕΡΗ....
Πριν ν'έρθεις δεν κάνεις παιγνίδι να μας στείλεις λαστιχάκια που ξεμείναμε....
Δυστυχώς σημέρα μας τα χάλασε ο καιρός. Ετοιμάζομαι όμως για Δευτέρα. Ετοιμαστείτε για ΠαγκοσμιοΚαρτΦορουμοΣυνάντηση με 5000 συμμετοχές.
Ναι,ναι,ναι................ Βασίλη αν πάμε προς τα νότια θα μας κάνεις την τιμή ??????
Πόσο νότια; Θα πίασουμε Αφρική;
Μωρέ εγώ θα σας κάνω την τιμή. Για το καρτ δεν ξέρω...
-
Να δούμε πόσο θα αντέξεις απ'έξω χωρίς δράση........
Ριχτο στη σχάρα και έλααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!δεν θα πάμε και στην Αφρική ούτε στην Καλαμάτα..... για τώρα
-
Να δούμε πόσο θα αντέξεις απ'έξω χωρίς δράση........Λίγο! Το ξέρεις...
Ριχτο στη σχάρα και έλααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!δεν θα πάμε και στην Αφρική ούτε στην Καλαμάτα..... για τώρα
Σημέρα φεύγω για τριήμερο (Εύβοια). Μόλις γυρίσω πάω για σχάρα. Καλό και άγιο το Kartodromo αλλά πλέον ξέρω κάθε λακούβα. Τελικά για πόσο νότια λέτε;
-
Σπάτα ή Αγ.Μαρίνα θα πρότεινα....................μένει να συμφωνήσει και η παρέα και κυρίως οι του εξωτερικού....
-
TOK,TOK..........................είναι κανείς εδω !!!!!!!!!!!!!!!!!
αποφασίζω......................'δημοκρατικά' Σπάτα 11/12/2005
-
TOK,TOK..........................είναι κανείς εδω !!!!!!!!!!!!!!!!!αποφασίζω......................'δημοκρατικά' Σπάτα 11/12/2005
Περιμένω τηλ για επιβεβαίωση...
Ίσως (λέω ίσως) να μας κάνει την τιμή και το καρτ!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δηλαδή ????????δεν δουλεύει ???
-
θα ειμαι παρων!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
θα ειμαι παρων!ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Δηλαδή ????????δεν δουλεύει ???
To kart δουλεύει μόνο στο Kartodromo...
-
Δηλαδή θα έρθεις άοπλος στη συνάντηση.....????
-
Δηλαδή θα έρθεις άοπλος στη συνάντηση.....????Αφού το 'όπλο' δεν μεταφέρεται... Μπορώ να έρθω και να τρέχω με τα πόδια στην πίστα...
Μέχρι τότε βλέπουμε πάντως!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δηλαδή θα έρθεις άοπλος στη συνάντηση.....????
Αφού το 'όπλο' δεν μεταφέρεται... Μπορώ να έρθω και να τρέχω με τα πόδια στην πίστα...
Μέχρι τότε βλέπουμε πάντως!
Όλα γίνονται αμα υπάρχει διάθεση.........
-
ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]
Δηλωνω συμμετοχη κυριε μου.
-
Ο χρήστης FOCUSMANIAC έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δηλωνω συμμετοχη κυριε μου. [/quote]
Έτσι μπράβο............. δεν ανησυχώ θα έρθουν και οι άλλοι......
Ποιά η γνώμην σας για τις σελίδες διαλόγου (forums) που ανοίγουν οι .............καταστηματάρχες-επιχειρηματίες.???
Σε τι άραγε προσβλέπουν,οι επιχειρηματίες ?????
Τα παρακολουθήτε ????
-
Έτσι μπράβο............. δεν ανησυχώ θα έρθουν και οι άλλοι......Ποιά η γνώμην σας για τις σελίδες διαλόγου (forums) που ανοίγουν οι .............καταστηματάρχες-επιχειρηματίες.???
Τα παρακολουθήτε ????
Η μόνη γνώμη που μπορεί κάποιος αντικειμενικός να βγάλει απο'κει είναι ότι φτιάξανε φόρουμ για να ανταλλάζουνε απόψεις του στυλ 'μου το έφτιαξε και ήταν τέλειο',' νέα προσφορά στο μαγαζί μου' etc etc etc.Αυτά γίνονται ΜΟΝΟ στην Ελλάδα και μετά παραπονιούνται γιατί το καρτ δεν πάει καλά.
Το τι προσβλέπουν είναι ξεκάθαρο πιστεύω αν και είμαι σίγουρος ότι θ'αρχίσουν τώρα τις απαντήσεις του στυλ έγινε για το καλό του αθλήματος και διάφορα άλλα.Θα ευχόμουν ολόψυχα να είχε γίνει για τον σκοπό που έπρεπε και όχι για τον σκοπό που κατέληξε ή προορίστηκε στην τελική. -
Απ΄'οτι είδα δεν κινήται και τόσο το πράγμα....
-
ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλωνω συμμετοχη κυριε μου.
Έτσι μπράβο............. δεν ανησυχώ θα έρθουν και οι άλλοι......
Ποιά η γνώμην σας για τις σελίδες διαλόγου (forums) που ανοίγουν οι .............καταστηματάρχες-επιχειρηματίες.???
Τα παρακολουθήτε ????[/quote]
Aπό τη μία μπορείς να ρωτήσεις οτιδήποτε και να βρεις κάποιον ειδικό για το καρτ σου (εχθές αναγκάστηκα να ανέβω στην πίστα για δουλειά που γινόταν ΑΝΕΤΑ από το τηλέφωνο ), αλλά από την άλλη δεν ξέρω...
-
TOK,TOK..........................είναι κανείς εδω !!!!!!!!!!!!!!!!!αποφασίζω......................'δημοκρατικά' Σπάτα 11/12/2005
Ωραια, ειμαι μεσα.Σημειωτεον την Κυριακη κλεινω τα 16(ολοκληρα)χρονια ζωης.Γι αυτο αφηστε να χαρω λιγακι, μην με περασετε απο πανω ρε παιδια.
Τα λεμε at the pista -
θα ειμαστε εκει - ΛΕΜΕ!!!
Εχω χασει λιγο επισοδεια, σχετικα με το ερωτημα σου για τις σελιδες των καταστηματαρχων... εχουμε καμμια υπ' οψιν μας??
εχω καιρο να τριγυρισω!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ