-
ξεκινοντας , σημερα με την παρεα να παμε καρτοδρομο , να ξεδωσουμε λιγο , ειχε αγωνα . που να το ξερω , ειδαμε λιγο , και μετα απο κανα δεκαλεπτο , παμε απεναντη , στη χωματινη πιστα !!! τι να σας λεω τωρα , παντα και παντα και μονο παντα !!!! το εργαλειο ηταν το γρηγοροτερο , ηταν 20 αλογα με μπλοκε διαφορικο και δε σημαζευεται !!! πολυ υπερστροφη .
εξω ειχε και 3 μκ2 , για μαθημα αγωνιστηκης οδηγησης . το ευχαριστηθηκαμε παρα πολυ , χωμα και παλυ χωμα !!! την επομενη θα παω να εχει λασπη κατω, και να βρεχει , εκει να δεις παντα
-
Ερε νέκρααααααααααααααααα........Εγω μοληκ απο εκεί που κάνω διακοπές για να διαβάσω νέα με δράση και ουσία και δεν υπάρχει κανείς.....
Εγω πάντως όπου βρω πίστα είμαι μέσα και βολτάρω...... απο ολότελα καλά και τα νοικιάρικα......
LOEB έχεις δίκιο για πάντες είναι τέλεια και είναι και καλό σχολείο γενικά....με λάσπη σου δίνουν αδιάβροχα και μετά πάς για..............απολύμανση...........
Νάστε καλά και ..................KEEP ON KARTING ..............ANYWHERE
-
Να μαι και εγώ.Μετά από ένα χρόνο απουσία από τα 'αγωνιστικά δρώμενα' επιστροφή.Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα στο Ρύσιο για να διορθώσω ένα προβληματάκι με την τρόμπα των φρένων(ωστέ να είμαι ετοιμοπόλεμος),και έριξα ένα μάτι στην καινούργια πίστα.Λοιπόν,με λίγα λόγια η πίστα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.Την εβδομάδα που έρχεται έχω κανονίσει να κανω μερικούς αναγνωριστικούς γύρους,για να δω και στην πράξη αυτό που φαντάζομαι.Εώς τότε,αναμείνατε στο φόρουμ σας.
-
.... ποσα χλμ. ειναι απο αθηνα, ειπαμε????
-
Ένα τσιγάρο δρόμος.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... highlight=
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Ένα τσιγάρο δρόμος.http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... highlight=
ΘΕΛΩ να οδηγήσω εκεί!!!
Έχω να οδηγήσω από τις αρχές Ιουνίου και έχουν αρχίσει τα συμπτώματα της εξάρτησης.
-
... καλα - μιλαμε θα πρεπει να γινει οργανωμενη εκδρομη....
Για να δουμε με τους μπαροβιους... Κατι λεγαμε να κανουμε το πρωτο σ/κ αυγουστου.. Θα παιξει 'η θα στειλουμε χαιρετισματα ???
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... καλα - μιλαμε θα πρεπει να γινει οργανωμενη εκδρομη....Για να δουμε με τους μπαροβιους... Κατι λεγαμε να κανουμε το πρωτο σ/κ αυγουστου.. Θα παιξει 'η θα στειλουμε χαιρετισματα ???
Αθήνα θα είμαι, οπότε κανονίζουμε...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... καλα - μιλαμε θα πρεπει να γινει οργανωμενη εκδρομη....Για να δουμε με τους μπαροβιους... Κατι λεγαμε να κανουμε το πρωτο σ/κ αυγουστου.. Θα παιξει 'η θα στειλουμε χαιρετισματα ???
den to kanoume gia to deutero giati lew na eimai paro to prwto!!
-
μωρε το κανονιζουμε και το δευτερο.. δεν ειναι εκει το θεμα.. Το θεμα ειναι να πραγματοποιηθει!!
Οι μπαροβιοι δεν βλεπω να γραφουν τιποτα και ανησυχω!!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μωρε το κανονιζουμε και το δευτερο.. δεν ειναι εκει το θεμα.. Το θεμα ειναι να πραγματοποιηθει!!
Οι μπαροβιοι δεν βλεπω να γραφουν τιποτα και ανησυχω!!!Τα τσιγαρα τα ποτα και τα ξενυχτια .................
μπλεξαμε μωρε και εμεις για λιγο .Τωρα που γεμισαμε μπαταριες πρεπει να παμε για καρτ.Η μονη μερα που βλεπω να μπορω συντομα ειναι η Κυριακη.Ακουω πιστα και ωρα και ειμαι μεσα.
Ακουω προτασεις για πιστα και συμμετοχες.
-
μπαροβιε, εγω κυριακη γυριζω απο διημερο touring του 106sportclub.. χλωμο με κοβω να πηγαινω για καρτ στη συνεχεια!!
Δεν οργανωνεις λιγακι στο μυαλο σου εκεινη την εκδρομουλα που λεγαμε??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μπαροβιε, εγω κυριακη γυριζω απο διημερο touring του 106sportclub.. χλωμο με κοβω να πηγαινω για καρτ στη συνεχεια!!Δεν οργανωνεις λιγακι στο μυαλο σου εκεινη την εκδρομουλα που λεγαμε??
An organwsei autos thn ekdormh anti gia kart sthn salonikh mas blepw gia masaz sthn boulgaria
-
οχι στο ρυσιο ρε... για καλαματα λεμε!!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι στο ρυσιο ρε... για καλαματα λεμε!!!!Ετσι μπραβο . Για τις 13-14 ειμαι 1000% μεσα Για Καλαματα.Ακουω συμμετοχες.
1)Γιαννης-
2)Κωστας
3)ΛεωνιδαςΓια να βλεπω
-
εγω ψηνομαι πολυ για να ερθω! θα βρουμε πουθενα να μεινουμε - ομως ???
-
Τώρα που τελείωσαν οι διακοπές για μένα ( ) είμαι στη διάθεσή σας.
Αν κανονιστεί κάτι για καρτοντρόμο, εννοείται πως είμαι μέσα.
Καλές διακοπές σε όλους!
-
χαιρετω την παρεα... Τι εγινε?? ολο λετε και για καρτ δεν πατε... τι πραγματα ειναι αυτα??
μου ελειψε το καρτ, πρεπει να παμε καποια μερα. Ο Γιαννης δουλευει(δεν ξερω ποιον) και μετα ειναι κουρασμενος για να κανει καρταντε να κανονισουμε τιποτα
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
χαιρετω την παρεα... Τι εγινε?? ολο λετε και για καρτ δεν πατε... τι πραγματα ειναι αυτα??
μου ελειψε το καρτ, πρεπει να παμε καποια μερα. Ο Γιαννης δουλευει(δεν ξερω ποιον) και μετα ειναι κουρασμενος για να κανει καρταντε να κανονισουμε τιποτα
Πριν λίγο γύρισα από την πίστα. Το καρτάκι είχε πίασει αράχνες, αλλά το έκανα καινούριο.
Επιδιόρθωσα και το πρόβλημα με τη μίζα, αντικαθιστώντας απλώς τη μπαταρία.
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πάω να το ξεμπουκώσω! Περιμένω συμμετοχές!
-
λοιπον, οι μπαροβιοι παρακαλουνται να αναρτησουν προγραμμα για καλαματα, να ενημερωσουν για διανυκτερευση καθως και γραναζωματα....
εγω δηλωνω μεσα!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ