-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
ΑΑΑ...!! Τωρα το θυμηθηκα...
ειδα χθες στην Νεα Μακρη μια corolla sedan με ενα RM1 στην σχαρα!!
ειναι δικος μας?? τον ξερουμε??Ολοι αυτοί οι τύποι πρέπει να συλλαμβάνονται και να περνάνε απο ανάκριση ΑΜΕΣΩΣ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άκου καρτ στη σχάρα............... που πάς κύριε ? σε ποιά πίστυα γυρνάς ?? ποιός είσαι ?? κάθε πότε πας ???????????........και άλλα τέτοια............Μα τον άφησες και έφυγε έτσι χωρίς ανάκριση.......... Αλέξανδρε !!!!
Να μην επαναληφθεί παρακαλώ
-
χμ.... σκεφτομουν να περασω καμμια βολτα την κυριακη απο την πιστα... αν ειχα διαβασει το μηνυμα σου, θα περνουσα για ενα γεια, γιατι ο καιρος δεν ηταν ιδιαιτερα ενθαρρυντικος... Αλλα αντιμετωπιζω προβλημα με το site απο το σπιτι.... Μαλλον θελει λιγο ελεγχο ο firewall, γιατι καθε φορα που κανω login με ξαναπεταει στη σελιδα login....
RM1 στα σπατα... Αυτο κι αν ειναι ειδηση.. Εγω θυμαμαι 2 RM1 που τα ειχαν κατι πιτσιρικαδες και τους τα εφτιαχνε ο Toby. Συγκεκριμενα ο ενας ειχε παρει στην αρχη και υστερα επεισε και τον φιλο του να αγορασει κι αυτος ενα, να γυρνανε... Πωπω.. τωρα που το θυμηθικα ηταν μερα βροχερη και καναν με βροχινα λαστιχα για χαβαλε, ενω εμεις ειχαμε παει για να κοιταξει ο Toby εναν θορυβο που εκανε στην καμπανα οταν γυριζε και τρανταζε το συμπαν! Μετα απο λιγο καιρο αποδειχτηκε οτι ηταν το σωληνωτο που μπαινει αντι για ρουλεμαν στην καμπανα οταν χρησιμοποιεις 11-αρι γραναζι... Δε νομιζω οτι η πιστα των σπατων ευνοει τα RM1 ....
-
Δεν προλαβα Αγγελε... αλλιως θα τον ρωτουσα.
Τριανταφυλλε, στην Μακρη το ειδα το RM1 οχι στα Σπατα, αν και εχω δει και εκει στην πιστα να γυρναει.
-
Για ΣΚ έχει τίποτα;
-
Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος.
Ειχα παει στο Heathrow σημερα να παραλαβω ενα δεμα και την ωρα που φευγω απο τον κισε τις ολυμπιακης ποιον βλεπω?Τον φιλο μου τον Μανωλη Τζαμαριαδακη με Διατσιδη και αλλους να επιστρεφουν απο αγωνα Ευρωπαικο που εγινε εδω στην Αγγλια.Δεν προλαβαμε να πουμε και πολλα αλλα για των αγωνα μου ειπε οτι πηγαινε καλα και οτι στον τελικο μπλεχτηκε σε ατυχημα στην εκκινηση και εγκατελειψε ενω ηταν 6ος.Ο Κεραμας ενω επρεπε να τερματισει μεσα στην εξαδα για να προκριθει στον τελικο στον τελευταιο γυρο τον χτυπησε ενας στο πλαι με αποτελεσμα να εγκαταλειψει.Παντως απ'οτι μου ειπανε περασανε καλα και θα ετοιμαστουν για τον επομενο αγωνα που θα ειναι στην Σουηδια μαλλον τον Ιουλιο.
Ο sjx το γυρισε στην δημοσιογραφια πλεον
Μεινετε συντονισμενοι, σε λιγες μερες ακολουθει συνεντευξη του David Fiore
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για ΣΚ έχει τίποτα;Εχει,εχει.Αλλα μαλλον το βλεπω για Σπατα μερια.
Αφου οι αλλοι μονο να λενε ξερουν, οριστε http://www.westfalia-hellas.gr/
Οτι χρειαζεσαι για να ερθεις θα το βρεις εκει.Αγγελε περι αναποδης φορας ισχυει η εκατσε μονο εκεινη την ημερα?Να ξερω να φερω τετραπιστονα για το φρεναρισμα.
-
φερε εσυ οτι βρεις και θα την βρουμε την ακρη!
Αληθεια, Γιαννη, ποτε μας (ξανα)ερχεσαι με το καλο ??
(Σ/Κ ειπαμε εχει Κενταυρος)
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Για ΣΚ έχει τίποτα;
Εχει,εχει.Αλλα μαλλον το βλεπω για Σπατα μερια.
Αφου οι αλλοι μονο να λενε ξερουν, οριστε http://www.westfalia-hellas.gr/
Οτι χρειαζεσαι για να ερθεις θα το βρεις εκει.Αγγελε περι αναποδης φορας ισχυει η εκατσε μονο εκεινη την ημερα?Να ξερω να φερω τετραπιστονα για το φρεναρισμα.
Γιάννη: Τέτοια θέλουμε απο το εξωτερικό............ ειδήσεις.
Τι εννοείς να φέρεις ...... απο ττην Αγγλία ή απο την Ελλάδα ?? Εδώ θα είσαι ???
Απο trailor και όχημα είμαι καλυμένος
Θα πας Σπάτα ??? ή μπορείς και αλλού ???Βασίλη : Ti έχει το ΣΚ ???? Αφίδνες ή αλλού ???
'Το σααββατόοοοοο μπορείς?????????????........' που έλεγε και ένα τραγούδι
-
Η πίστα σπάτα 2 προέκυψε γιατί ήμουν μόνος μου γιά πολύ ώρα και το ζήτησα για ποικιλία
¨
Όμως επειδή τις προηγούμενες μέρες έγινε ένα σοβαρό ατύχημα στήν πίστα του ασπρόπυργου,με καρτ που μπήκαν αντίθετα δεν ήθελαν να με αφήσουν να κάνω,ανάποδα.Αλήθεια υπάρχει κάποια πληροφόρηση σε σχέση με αυτό που έγινε εκεί.????
Ένα απο τα ελάχιστα 'καλά' του 'οικογενειακού ' χαρακτήρα του σπορ .......... οτι οτιδήποτε συμβαίνει συνήθως μένει στην 'οικογένεια' και παραέξω τίποτε. Κάτι σαν τους μαφιόζους.......
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Η πίστα σπάτα 2 προέκυψε γιατί ήμουν μόνος μου γιά πολύ ώρα και το ζήτησα για ποικιλία
¨
Όμως επειδή τις προηγούμενες μέρες έγινε ένα σοβαρό ατύχημα στήν πίστα του ασπρόπυργου,με καρτ που μπήκαν αντίθετα δεν ήθελαν να με αφήσουν να κάνω,ανάποδα.Αλήθεια υπάρχει κάποια πληροφόρηση σε σχέση με αυτό που έγινε εκεί.????
Ένα απο τα ελάχιστα 'καλά' του 'οικογενειακού ' χαρακτήρα του σπορ .......... οτι οτιδήποτε συμβαίνει συνήθως μένει στην 'οικογένεια' και παραέξω τίποτε. Κάτι σαν τους μαφιόζους.......
κατι σαν την μασωνια του μπασκετ
Πως το κανανε αυτο με το ατυχημα?
καποιες φωρες αναρωτιεμαι για την φεα ουσια καποιων!! -
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
¨
κατι σαν την μασωνια του μπασκετ
Πως το κανανε αυτο με το ατυχημα?
καποιες φωρες αναρωτιεμαι για την φεα ουσια καποιων!!Α'οτι μου είπαν ήταν μέσα κάποιο αγωνιστικό και νοικιάρης μπήκε με αντίθετη φορά το κακό έγινε,πολύ σοβαρά για τον νοικιάρη,γιατί φορόντας ανοικτό κράνος και όχι full face, που φόραγε ο του αγωνιστικού ,τον κουτούλησε και του έκανε μεγάλη ζημιά στο πρόσωπο...........ΕΙΠΑΝ............ θα ήθελα μια διασταύρωση αλλά δεν την έχω ακόμη..............
-
Κάπως έτσι έγινε Άγγελε...
Απ' ότι ξέρω αυτός με το αγωνιστικό καρτ ήταν ο Εδιπίδης...
-
Ερχομαι την Παρασκευη αλλα πρεπει να αλλαξω το ακρομπαρο και να κανω ευθυγραμμιση γιατι καποια ψυχη που φρουρει τα συνορα ζηλεψε την ευθηγραμμιση μου .Ολα γινονται ομως.
Μιας και ειπαμε για το τι θα φερω, ας πω οτι ξεκινησα με την αγορα ενος ΡΟΤΑΞ αεροψυκτο(μην αρχισεις παλι Τριανταφυλλε περι υδατων ) σε πολυ καλη τιμη.Το μοτερ ειναι με μιση ωρα δουλεμα.
Το ελυσα και το κοιταξα και πραγματικα δεν εχει τιποτα.θα το δειτε και θα πειτε.Το 'προβλημα' ειναι οτι εχει απο την εσωτερικη το γραναζι αλλα ο τυπος μου εδωσε και μισο στροφαλο για να το κανω right hand drive .Μενει να ξαναλυθει για να γινουν η προσαρμογες.Θα φαμε κανα 2 βδομαδες μεχρι να το δουμε στην πιστα το πριονι(ελπιζω).
Σωστος? -
Δυστηχως το εμαθα και εγω αυτο και ξενερωσα.Ευχομαι τα παιδια να μην εχουν κατι σοβαρο και μονιμο.
Και παλι ευχομαι να μην παθανε τιποτα.
-
ρε πως περναει ο καιρος!!! Αν θυμαμαι καλα (συμφωνα με τις ημερομηνιες απο τις φωτογραφιες) την τελευταια φορα που ειχα παει για καρτ ηταν 20 μαρτιου... ημασταν ολοι τοτε!
Γιαννη, ποτε θα μπορεσεις εσυ να εισαι ετοιμοπολεμος με το fox?? Μη περιμενουμε κανα διμηνο να στροφαρουμε ρεεεεεεε!!!!
Αντε τωρα που καλοκαιριαζει, να κανουμε και καμμια εκδρομη που λεγαμε!! Κονβοϊ.. Βρηκε και ο Ανζελ τρεϊλερ, οποτε ειμαστε ολοι Ο.Κ.για πες!! (ρε απο εργαλεια θα φερεις τιποτα ή μονο μοτερακια ???)
-
Α'οτι μου είπαν ήταν μέσα κάποιο αγωνιστικό και νοικιάρης μπήκε με αντίθετη φορά το κακό έγινε,πολύ σοβαρά για τον νοικιάρη,γιατί φορόντας ανοικτό κράνος και όχι full face, που φόραγε ο του αγωνιστικού ,τον κουτούλησε και του έκανε μεγάλη ζημιά στο πρόσωπο...........ΕΙΠΑΝ............ θα ήθελα μια διασταύρωση αλλά δεν την έχω ακόμη..............
Ρε γαμωτο πως γινονται τετοια πραγματα (οπως και το ατυχημα της κοπελιας με το σπασμενο ποδι) δεν υπαρχει καποιος στην πιστα να τα κανονιση αυτα τα πραγματα. Ανατριχιαζω και μονο στην ιδεα να πηγαινω με πολλα και να δω καποιον να ερχεται απο την απεναντι .Μακαρι οτι παθανε τα παιδια να φτιαχνετε.
-
Ειπα να σας ξανακουσω και μαλιστα ετοιμαζεται αγωνας ΡΟταξ στις 18/6 στην Αθηνα στις Αφιδνες κυριοι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κάπως έτσι έγινε Άγγελε...Απ' ότι ξέρω αυτός με το αγωνιστικό καρτ ήταν ο Εδιπίδης...
Να και μια διασταύρωση..........ευχαριστίες.
Πάντως το γεγονός μου κάνει μεγάλη εντύπωση.Αν δεν κάνω λάθος ο οδηγός που αναφέρεις είναι πολύ έμπειρος,πως και δεν άκουγαν οι απέξω,δεν κοίταζε ο απομέσα,με τόσα πολλά πήγαινε απο την αρχή ?????
Μακάρι να μάθουμε πρώτα οτι είναι καλά και οι δύο και μετά πως ακριβώς έγινε ώστε να έιμαστε προετοιμασμένοι για αποφυγή ανάλογων περιστατικών......
Αυτός κυρίως είναι ο λόγος που ζητάω αναφορά εμπειριών απο σχετικούς μήπως και προλάβω κάτι.Επίσης πολύ χρήσιμες είναι και οι καταγραφές των απίθανων που βλέπουμε στους δρόμους ο καθένας απο μας.
Τι έχουμε για το ΣΚ ?????..................για που είμαστε ???????????
Όπου υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή ή και κάτι ασυνήθιστο
Πρόταση μου Σαββάτο Αγ.Μαρίνα.........
-
πατε τωρα σπατα και παμε το επομενο σαββατο αγια μαριννα που θα βρισκομαι εδω!
-
Εγώ, λόγω διαβάσματος, πρέπει να διακόψω το καρτ μέχρι 21/6.
Αλλά αν Άγγελε πάτε Σπάτα, θα πεταχτώ για καφέ.
Και καλό μήνα!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ