-
ωραια αυτα, Αγγελε, αλλα δεν μας ειπες καμμια ημερα προτεινομενη να παμε για καρτακι!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ωραια αυτα, Αγγελε, αλλα δεν μας ειπες καμμια ημερα προτεινομενη να παμε για καρτακι!Προτείνω να πλακωθείς στην εντατική ενδυνάμωση του αυχένα σου .....................και απο βδομάδα πάμε ένα απογευματάκι,να είναι έτοιμα και τα παιδιά,γιατί λόγω ραλλύ Ακρόπολις δεν προβλέπετε αυτή τη βδομάδα.
-
χμ... σ' αυτο δεν εχεις αδικο.. χρειαζομαι, οντως, εντατικα, αλλα το καλο ειναι οτι αυτο το θεμα δεν επηρρεαζει τις επιδοσεις..
Αν, ομως, αφηνουμε τις εβδομαδες να περνουν, τοτε ψωνισαμε απο σβερκο (οχι τον δικο μου), γιατι μετα θα αρχισουμε να φευγουμε για διακοπες, θα πηγαινουμε για μπανια, θα εχει πολλες ζεστες.... -
Καλα παιδια δεν ηρθε κανενας στον αγωνα του Σαββατου στις Αφιδνες..
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Καλα παιδια δεν ηρθε κανενας στον αγωνα του Σαββατου στις Αφιδνες..Με 700+ σελίδες για διάβασμα, λίγο δύσκολο!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Με 700+ σελίδες για διάβασμα, λίγο δύσκολο!
Αυτός είσαι ....... καλή δύναμη και καλά τελειώματα...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Να σημειώσω ότι το παραπάνω διάβασμα έγινε μέσα σε 2 μέρες!
Τώρα έχω ένα κενό 11 ημερών για το επόμενο μάθημα και σκοπεύω να ανέβω για το Ακρόπολις.
4 Ιουλίου που τελειώνω, θα είμαι στην πίστα για ΠΟΛΛΟΥΣ γύρους...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
.............4 Ιουλίου που τελειώνω, θα είμαι στην πίστα για ΠΟΛΛΟΥΣ γύρους...
Δεσμεύομαι απο τώρα,και επειδή το έχω πει αρκετές φορές,πως 4 ή 6 Ιουλίου θα ανέβω να τα πούμε απο κοντά.Θα μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες. Αν είναι κάποιος άλλος εύκαιρος πάμε παρέα να γίνουμαι πολλοί.....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
.............4 Ιουλίου που τελειώνω, θα είμαι στην πίστα για ΠΟΛΛΟΥΣ γύρους...
Δεσμεύομαι απο τώρα,και επειδή το έχω πει αρκετές φορές,πως 4 ή 6 Ιουλίου θα ανέβω να τα πούμε απο κοντά.Θα μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες. Αν είναι κάποιος άλλος εύκαιρος πάμε παρέα να γίνουμαι πολλοί.....
Ωραία!
-
Nα 'μαι και εγω... Σας ελειψα??
Γεια σου ρε Κωστα, πως και αποφασισες να γραφτεις??πριν απο...(ποτε πηγαμε για καρτ ρε Γιαννη??? )τελοσπαντων, οταν πηγαμε για καρτ περασαμε καλα(εγω τουλαχιστον το ευχαριστηθηκα). Το καρτ γλιστραγε πολυ(δεν εχω λαστιχα το λενε ) και η πιστα δεν ετρωγε λαστιχο. Αρα γενικα δεν κρατουσε και πολυ. Παντες εκανα πολλες(και μια σβουρα απο υπερβολη στο γκαζι ) και στο τελευταιο 10λεπτο εκανα 26.9(ακριβως) με λαστιχα ψιλο(καλα ενταξει) χοντρο-χαλια και
ηταν ο μοναδικος γυρος που δεν βρηκα κανεναν μπροστα μου.Οποτε πηγαινα να κανω εναν γρηγορο γυρο εβρισκα εναν πιτσιρικο μπροστα μου(ή καποιον αλλον) και με εκοβε αλλα δεν πειραζει. Να φανταστειτε οτι πριν μπω για τελευταια φορα ελεγα και ξαναελεγα να μαλακωσω λιγο το σασσι πισω για να κραταει και το ξεχασα ο καλυτερος χρονος που εχω κανει και μαλλον καποια απο αυτες τις μερες που θα παμε για καρτ με τον αδερφο θα κανω καλυτερο,ελπιζω,(εχω κατι mg κιτρινα να βαλω πανω).Γενικα, περασα πολυ καλ και το ευχαριστηθηκα.
-
mg κιτρινα, με τις θερμοκρασιες που αναπτυσσονται, δε νομιζω κατα ποσο θα δουλεψουν σωστα και ποσο θα αντεξουν... Βεβαια, οσες φορες εχω παει, με mg κιτρινα ειμαι, αλλα αυτη τη φορα λεω να βαλω τα YGK να δω τι θα γινει. Ο Αγγελος χρησιμοποιει τα mojo..
Επομενη βολτα αγνωστο ποτε, ετσι οπως παμε... Παντως μου εχει λειψει αρκετα και θα γουσταρα μια καρτοσυναντηση... -
Nα κανονισουμε να πατε. .Δυστηχως δεν παιζει καθολου να κανω καρτ μεχρι τελος της εβδομαδας οχι επειδη δεν ειναι ετοιμο αλλα επειδη θα λειπω.Οποτε εμενα με υπολογιζεται απο την αλλη βδομαδα και κατα το μεσο της.Οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι ενα μηνα σχεδον εδω και εχω κανει 20 λεπτα στρωσιματος .Αντε να λειωσουμεεεεεε.
Ποιος απο εδω θα παει Καλαματα για τον αγωνα την Κυριακη?(κανεις )
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Nα κανονισουμε να πατε. .Δυστηχως δεν παιζει καθολου να κανω καρτ μεχρι τελος της εβδομαδας οχι επειδη δεν ειναι ετοιμο αλλα επειδη θα λειπω.Οποτε εμενα με υπολογιζεται απο την αλλη βδομαδα και κατα το μεσο της.Οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι ενα μηνα σχεδον εδω και εχω κανει 20 λεπτα στρωσιματος .Αντε να λειωσουμεεεεεε.Ποιος απο εδω θα παει Καλαματα για τον αγωνα την Κυριακη?(κανεις )
Καλημέρα στην παρέα......
Γιάννη είπαμε να έρθεις για να σε βλέπουμε εν δράση και εσύ το έχεις ρίξει στα μπάνια μου φαίνεται........να δούμε πότε θα σας δούμε ...
Αυτή την Κυριακή έχει αγώνα πρωταθλήματος ????? Rotax πάντως έχει στις 9-10.Μήπως μπορείς να μας πείς τι ετοιμάζεις για εκεί ???
Απ'ότι καταλαβαίνω το ΣΚ σας βλέπω για μπάνια.............αλλά επειδή θα γίνεται της παλαβής............................................................................. θα πάω για καρτ
Βασίλη ελπίζω να γράφεις καλά και να τα πούμε απο κοντά.Έχω προετοιμαστεί και μάλιστα μπορεί να έρθει και ένας συνάδελφος μαζί.Εγώ βέβαια μπορώ να είμαι στην πίστα κατά τις 5 τ'απόγευμα Δευτέρα ή Τρίτη.Θα τα ξαναπούμε όμως για επαλήθευση.
Αρε τα νιάτα που βράζει το αίμα τους...........................και δεν κρατιόντια με τίποτε.......
-
καλημεριζω!
αγγελε, για ποτε το βλεπεις για καρτ ??
Σαββατο θα ειμαι σε μια βαπτιση εκτος αθηνων... Κυριακη προς το απογευματακι (να εχει πεσει και ο ηλιος ??) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλημεριζω!
αγγελε, για ποτε το βλεπεις για καρτ ??
Σαββατο θα ειμαι σε μια βαπτιση εκτος αθηνων... Κυριακη προς το απογευματακι (να εχει πεσει και ο ηλιος ??)Αστραπή είσαι ................απο πάνω κάθεσαι............
ΣΚ θα είμαστε εδώ οπότε κάνουμε ότι θέλουμε.Εχουμε γράψει παραπάνω για την άλλη βδομάδα Αφίδνες, να τα πούμε με τον Βασίλη ..............απο κοντά για να κανονίσουμε τα........... 'περάσματα' απο δεξιά,απο αριστερά, απο παντού ...................για τα δικά μου λέω γιατί αντίστροφα ΔΕΝ έχει .............ΚΑΝΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ωραια! Για να το βαλουμε κι αυτο στο προγραμμα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ωραια! Για να το βαλουμε κι αυτο στο προγραμμα!Ο γενικός προγραμματισμός φαντάζομαι πως έχει να κάνει και με την νέα υπογραφή......................
Απο ιδιοκτήτης ..............ενοικιαστής ?????????
Μακάρι να σου βγεί σε καλό
Ο τρίτος,μέχρι στιγμη,της παρέας μπορεί και δευτέρα και τρίτη,οπότε προτείνω Δευτέρα 04 07 2005 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάστορααααααααααααααααααα σ'έχασα πάλι.
-
δεν το βλεπω για καθημερινη απογευματα, μεχρι να τακτοποιηθω, γιατι εχω δουλειες που πρεπει να κανω....
-
Καλημεριζω απαντες!
Επειδη σας βλεπω εντελως χαλαρους (μεχρι εκει που δεν παει, δηλαδη), εγω εχω να δηλωσω πως αν ο καιρος ειναι καλος, κυριακη απογευματο-βραδυ, θα παω να προσθεσω λιγες ωρες λειτουργιες στο μοτερακι μου...
-
Καλημέρα και καλό μήνα στην ..................χαμένη..... παρέα.......
Τι έγινε ρε παιδιά τώρα καλοκαιριάτικα, με την ημέρα να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε διάρκεια,σας πιάσαν οι business...........φτουυυυυυυυ !!!!!!!!!!!!
Τέλος πάντων και η Κυριάκη καλή μέρα ακούγεται ............άντε να κάνουμε λίγο καρτάκι γιατί απο βδομάδα ΦΕΥΓΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ με άδεια μακράς διαρκείας.........................
Γιαααααααααααααααααααααα βάλτε συμμετοχες τώρα που γυρίζει...........έλα να βλέπω κόσμο.........ένας - ένας παρακάλώ,μην σπρώχνεστε,έχει χώρο για όλους................
Να ήταν τα νειάτα...........πολλές φορές................(απο ενέργεια, φυσική εννοώ)
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ