-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ok, ρε φιλε, αλλα μια ζωη στο καρτοδρομο θα τρεχεις ???
Τι άλλο μπορώ να κάνω;
Να παρεις μια μπαγαζιερα. Μπορεις να πεισεις τον πατερα σου οτι την χρειαζεται για να κουβαλαει πραγματα στο χωριο
Βασικα καπου θα αρχισεις να το βαριεσαι!!
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Τι άλλο μπορώ να κάνω;
Να παρεις μια μπαγαζιερα. Μπορεις να πεισεις τον πατερα σου οτι την χρειαζεται για να κουβαλαει πραγματα στο χωριο
Το αναφέρω παραπάνω, ότι με τα ίδια λεφτά τρέχω σε αγώνα...
Να αρχίσω να βαριέμαι; Χαχαχαχαχαχα!
-
Τι άλλο μπορώ να κάνω;
Το αναφέρω παραπάνω, ότι με τα ίδια λεφτά τρέχω σε αγώνα...
Να αρχίσω να βαριέμαι; Χαχαχαχαχαχα!
Τον αγωνα θα τον κανεις ομως μια φορα και θα πρεπει να περιμενεις και να γινει και στα κιουρκα κιολας.
Τι προτιμας εσυ?εναν αγωνα στον οποιο τελικα θα ξοδεψεις περρισοτερα και θα σε περασουν ολοι απο πανω ή ενα τρειλερ μπας και δεις και καμια αλλη πιστα?It's up to you που λενε και οι φιλοι μου εδω.
-
που εισαι ρε Γιαννη ξενιτεμενε?? σε χασαμε ρε...
@A-Viper7 συμφωνω με τον Γιαννη
Σημερα εγω πηγα μια βολτα απο τα Σπατα και ειδα και τον Αγγελο αν και για λιγο γιατι επρεπε να φυγω.
Αγγελε ελπιζω να το ευχαριστηθηκεςο καιρος εκανε οτι του ερχοτανε αλλα ευτυχως δεν εβρεξε
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
που εισαι ρε Γιαννη ξενιτεμενε?? σε χασαμε ρε...@A-Viper7 συμφωνω με τον Γιαννη
Σημερα εγω πηγα μια βολτα απο τα Σπατα και ειδα και τον Αγγελο αν και για λιγο γιατι επρεπε να φυγω.
Αγγελε ελπιζω να το ευχαριστηθηκεςο καιρος εκανε οτι του ερχοτανε αλλα ευτυχως δεν εβρεξε
Διαβαζουμε μικρε. Ελπιζω να εκανες κανα γυρο και εσυ να ξε#######ς.
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
που εισαι ρε Γιαννη ξενιτεμενε?? σε χασαμε ρε...
@A-Viper7 συμφωνω με τον Γιαννη
Διαβαζουμε μικρε. Ελπιζω να εκανες κανα γυρο και εσυ να ξε#######ς.
οχι ρε συ, δεν εκανα ουτε γτρο ρε γμτ αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα παω με του αδερφου(αν μου δωσει την αδεια) και θα παρω και λαστιχα για να λιωσω
-
καλημεριζω!
εγω με αντιθεση με τους υπολοιπους, θα σου προτεινα να κανεις αγωνα! Αν εξαιρεσεις τον κινδυνο, τοτε σαν εμπειρια θα πρεπει να ειναι μοναδικη, με την προϋποθεση να μην καταληξεις να γυριζεις .. μονος σου.
Εγω, παντως, μαζι σου! -
Συζητάμε πάντα σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς δεν προβλέπεται αγώνας για αρκετό καιρό ακόμα.
Αλλά όντως πρέπει να είναι Η εμπειρία! Τα λεφτά πραγματικά είναι τα ίδια (τα έχω ψάξει και τα 2).
Αν είχα τη δυνατότητα να διαλέξω, σαφέστατα και θα επέλεγα αγώνα...
-
Νάμαι και γω...................
Καλή βδομάδα να έχουμε...............
Ας ξεκινήσω απο τους ξενιτεμένους......
Γιάννη ελπίζω να διαβάζεις απ'όλα εκεί............... οχι μόνο τα δικά μας.
Λεωνίδα είσαι εκτός φαντάζομαι.....
Παίδες ο καιρός εκεί τι λέει? Απο καρτ έχουμε νεώτερα ????
Στα εσωτερικά μας..........
Οι τιμές για τραιλορ-μπαγκαζιέρες στις αγγελίες είναι γύρω στα 200 €.Με λίγη θέληση και αρκετή προσπάθεια όλα γίνονται. Ακόμη πιο φτηνή λύση είναι η σχάρα.Είχα δει κάποια εποχή φανατικό φίλο του καρτ,που το είχε φορτωμένο στην σχάρα και περίσευε απο παντού γιατί το είχα επάνω σε 650 φιατάκι.
Οσο για αγώνα θα συμφωνούσα για όσους το θέλουν,αλλά εγω δεν μπορώ να διαθέσω 500€ για ΕΝΑΝ αγώνα.............θα πρέπει να έχω πολύ περίσεμα για να δώσω ένα τέτοιο ποσό για ημερήσια πλάκα.
Αλέξανδρε ευχαριστώ για την επαφή που είχαμαι και που με περιμενες για να τα πούμε απο κοντά.Σαββάτο λόγω βροχής και αρρώστιας ήταν απίθανο να πάω αλλά.........................Κυριακή ΕΠΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ όλο τ'απόγευμα Μοναξιές βέβαια αλλά δεν με προβληματίζει.Σπάτα λοιπόν και εκτός απο 2 6τάχυτα και 3 πιτσιρικάδες τίποτε άλλο ........η χαρά του μοναχικού.... Απογευματάκι,δροσούλα και κολλημένος στο κάθισμα ..........διάλειμμα μόνο για βενζίνη και γρασσάρισμα αλυσίδας και ξεκούραση οδηγώντας λίγο πιο χαλαρά,για να κρυώνουν και τα λάστιχα.Mojo's που τα ένοιωθα καλύτερα με πίεση 1,1-1,2 και όχι με 0,9 που έβγαλα μετά.Σε πολύ καλή κατάσταση και καλή συμπεριφορά παρόλη τη μεγάλη διάρκεια της βόλτας.
Κάποια στιγμή γύρναγα μόνος και οι αλλοι 2 μεγάλοι να μαζεύουν..........αχαααααααααααααα ιδέα............λέω.Συζήτηση με τους πιστάρχες,αίτημα δεκτό,με επιφύλαξη και ........................ΣΠΑΤΑ 2
Καινούργια πίστα άλλη αίσθηση,αλλες γραμμές,αλλη εικόνα ΑΝΑΝΕΩΣΗ των εικόνων.Αυτό μάλιστα πολλά καινούργια σήμερα.................και μόνος μου για όλα αυτά............παράπονο ελαφρύ αλλά τόσα χρόνια έτσι δεν το έκανα γιατί όχι και τώρα.Σήμερα όμως έχω αυτόν εδω το χώρο και τα γράφω.Κάτι σαν ημερολόγιο,όλο και κάποιος συνπασχων θα με καταλάβει.
Τα καινουργια καλούδια με βοήθησαν να αισθάνομαι ακόμη πιο ανεξάρτητος και αυτάρκης.Θα τα βελτιώσω όσο χρειάζεται για να είναι άψογα και βοηθητικά και κυρίως να τα μάθω να τα χειρίζομαι ..........οπότε...
(Οδηγίες απο νταλικέρη για την οδήγηση trailor,και ειδικά με τον κώλο,δεκτές και πρακτικά Διαθετω όχημα και μπόλικο χώρο)αν δεν βρεθεί κάποιος το ξέρω το ποίημα..................'πιο καλη η μοναξιά απο σένα που δεν φτάνω,μια σε βρίσκω μια σε χάνω '
Ευχαριστώ για την παρέα.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
ΣΠΑΤΑ 2
Καινούργια πίστα άλλη αίσθηση,αλλες γραμμές,αλλη εικόνα ΑΝΑΝΕΩΣΗ των εικόνων.Αυτό μάλιστα πολλά καινούργια σήμερα.................και μόνος μου για όλα αυτά............παράπονο ελαφρύ αλλά τόσα χρόνια έτσι δεν το έκανα γιατί όχι και τώρα.Σήμερα όμως έχω αυτόν εδω το χώρο και τα γράφω.Κάτι σαν ημερολόγιο,όλο και κάποιος συνπασχων θα με καταλάβει.
:Ρε τρελεεε προσπα8ω να το φανταστω τωρα πως ειναι. Το μονο που μου φανταζει επικυνδηνο ειναι το τελειωμα της ευθειας που αμα δεν το υπολογισης καλα θα βρεθεις παρεα με τον νικολακη να καθαριζεις κανα καρτ. Πιστευω οτι ετσι ειναι λιγο πιο αργη στα αργα κοματια πιο γρηγορη στο παρατεταμενο και πολυ απαιτιτικη?
αλλαξες το γραναζι η με το κλασικο την γυρισες?/
αρε τρελοπαιδο ποτε θα ησυχασεις? -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
ΣΠΑΤΑ 2να υποθέσω την πίστα με ανάποδη φορά??
-
Γεια σου ρε Αγγελε που ηπιες ολη την βενζινη Τελικα σταματησε να χανει??
η πιστα αναποδα πρεπει να ειναι πολυ καλη απο οσα μου εχουν πει αλλα εγω δεν την εχω κανει αναποδα.Το μονο επικινδυνο σημειο ειναι μετα το τελειωμα της ευθειας που οπως ειπε και καποιος πιο πριν μπορει να βρεθεις παρεα με τον Νικο να 'καθαριζεις' κανα καρτοσο για σχαρα και εμεις καποτε που ο αδερφος μου ειχε ενα 100αρι το βαζαμε στην σχαρα ενος renault 21 nevada(ενα 7θεσιο S/W) και δεν ειχαμε κανενα προβλημα, απο οσο θυμαμαι τουλαχιστον
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
ΣΠΑΤΑ 2να υποθέσω την πίστα με ανάποδη φορά??
Που είσαστε μπρε έμπειροι......................μαύρα λάστιχα ρίξατε και χαθήκατε.............πάνω που είπα οτι θα γίνουμε πολλοί .................
Η πολύ δουλειά ττωει τα πάντα και τα χρήματα δεν είναι ποτέ αρκετά.Άντε πάρε τον κουμπάρο και ελάτε...........δεν θέλω δικαιολογίες δεν έχω τοένα δεν είναι έτοιμο το άλλο και κάτι τέτοια που τρελαίνουν και τον 'μάστορα'
ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που είσαι .................
-
ελα, ελα, αμεσως!
εγω ειπα! επιφυλασσομαι για βραδυνη εξορμηση ΠΟΛΥ συντομα, παρακαλω!! μολις κανω τους απαραιτητους ελεγχους, το θετω σαν στοχο!
-
To λοιπον Σαββατο ουτε για καφε δεν μπορεσα να ανεβω λογο δουλειας Κυριακη παλι οχι γιατι ξυπνησα στις 2 το μεσημερι μετα απο ανελεητο ξενυκτι τωρα για την Κυριακη που μας ερχετε παλι ακυρο γιατι απο παρασκευη βραδυ θα ειμαστε Κυμη για τον αγωνα.Να δω ποτε θα κανω καρτ το κερατο μου μεσα ουτε καθημερινες απογευμα δεν προλαβαινω!!!
-
Τριαντάφυλλε, θέλω συμβουλή. Επείδη ψάχνω για οργανάκι και έχω ακούσει ότι τα AIM είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό, θέλω τη γνώμη σου και την εμπειρία σου. Μάλλον θα το παραγγείλω απ' έξω. Heeeeeeeeeeelp!
-
Τριαντάφυλλε, θέλω συμβουλή. Επείδη ψάχνω για οργανάκι και έχω ακούσει ότι τα AIM είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό, θέλω τη γνώμη σου και την εμπειρία σου. Μάλλον θα το παραγγείλω απ' έξω. Heeeeeeeeeeelp!Έχει διατριβή επι του θέματος σε .......................προηγούμενες σελίδες, αν θυμάμαι καλά.Έτσι μπράβο να ξέρουμε ακριβείς χρόνους
-
δεν ξερω αν ειναι μπροστα απο τον ανταγωνισμο ή οτιδηποτε αλλο.. ουσιαστικα ο μονος 'αντιπαλος' ειναι τα alfano, τα οποια ηταν 'σχετικα' πισω σε 'ευκολια' αναγνωσης των διαφορων στοιχειων κατα την διαρκεια του γυρου ή και μετα στα πιτ... ειχα κατεβασει και manual και το aim ηταν σαφως πιο ευκολοχρηστο... λειπαν καποια πραγματα (απο το aim) που ηρθαν να το διορθωσουν καποια firmware (π.χ. ειχε μονο εναν counter για το μοτερ και κατι τετοιες λεπτομερειες), αλλα απο πολλους θεωρειται το alfano πιο 'αγωνιαρικο'... ισως ειχε να κανει οτι στη βασικη συνθεση το αλφανο ερχεται με μαγνητικο σενσορα, χωρις αισθητηρα θερμοκρασιας (με λενε αεροψυκτο ), πραγμα που 'κατεβαζε' θεωρητικα το κοστος....
Επισης λενε (ενταξει, εχω δει) οτι οι 'πριζες' του αλφανο ειναι πιο 'σκληρες' κατασκευες, χωρις να σημαινει οτι τα aim ειναι αχρηστα ή οτι θα δημιουργησουν προβλημα.Για αγορα απο το εξωτερικο, αν το φερεις απο αγγλια, μαζι με τα μεταφορικα θα σου ερθει, οσο περιπου να το παρεις εδω (αν οχι το ιδιο, δηλαδη), ενω αν το παραγγειλεις απο αμερικη, η τιμη ειναι πολυ πιο χαμηλη αλλα θα σε τσιμπησουν στο τελωνειο... μια απο τα ιδια!
Τι απο τα δυο να διαλεξεις ?
Δεδομενου οτι γυριζεις συνεχεια στο καρτοδρομο, χρειαζεσαι ενα οργανο με τον defaul σενσορα (μαγνητικος), μιας και το καρτοδρομο εχει μαγνητικη ταινια, συνεπως το οργανακι σου θα μετραει χρονους.. Εδω που τα λεμε δε νομιζω να υπαρχει - πλεον - πιστα που να μην εχει μαγνητικη, οποτε εισαι αρχηγος! Οργανο μετρησης στροφων εχουν και τα 2 by default, οποτε προσθετεις υποχρεωτικα εναν αισθητηρα θερμοκρασιας (νερου).. θα πρεπει να υπαρχει σχετικη 'τρυπα' στο καπακι του κυλινδρου σου. Εγω ειχα παρει οπτικο σενσορα (πιο ακριβος), γιατι στα σπατα δεν ειχε μαγνητικη ταινια...
Συμπερασμα: Ριξε μια ματια και στα δυο sites, δες ποιο σου παει στο ματι και ποσο κοστιζουν και αποφασισε... ουσιαστικη διαφορα δεν εχουν.. Την ιδια δουλεια κανουν ακριβως... Θα σου προτεινα να αποφυγεις καποιο μοντελο με led (σειρα astro της αλφανο ή MyChron3 Plus), γιατι τα led αυτα, σου τρωνε τις μπαταριες μεχρι να συπληρωσεις γυρο (που λεει ο λογος). Εδω νομιζω ειναι πιο μπροστα τα aim, γιατι απο καποιο firmware και μετα, μπορεις να παρεις ρευμα απο εξωτερικη πηγη 12V (το πιασαμε το υποννοουμενο), αλλα δεν υπαρχει πουθενα ετοιμος ανταπτορας απο το οργανο στην μπαταρια κατ' ευθειαν! Θα πρεπει να φτιαξεις, λοιπον, εναν μονος σου... Εκει δεν εχω φτασει (ακομα)...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Για αγορα απο το εξωτερικο, αν το φερεις απο αγγλια, μαζι με τα μεταφορικα θα σου ερθει, οσο περιπου να το παρεις εδω (αν οχι το ιδιο, δηλαδη), ενω αν το παραγγειλεις απο αμερικη, η τιμη ειναι πολυ πιο χαμηλη αλλα θα σε τσιμπησουν στο τελωνειο... μια απο τα ιδια!Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Βρήκα στην Αγγλία ένα κατάστημα που δίνει το ΑΙΜ 200 λίρες + 40 λίρες ένας speed sensor (προαιρετικά). Εδώ, για το Alfano ζητάνε 440 ευρώ... Οπότε μάλλον με συμφέρει να το παραγγείλω απ' έξω. Έστειλα ήδη mail.
-
speed sensor μπαινει μονο σε mycrhon3 plus και πανω, οποτε αυτοματως γινεται led-ατος!!
υπολογισε 200 λιρες *1,45 (χονδρικα) + 17,5% + εξοδα αποστολης...δε νομιζω να σου βγαινουν (μακαρι)
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ