-
Ο χρήστης tm έγραψε:
speed sensor μπαινει μονο σε mycrhon3 plus και πανω, οποτε αυτοματως γινεται led-ατος!!
υπολογισε 200 λιρες *1,45 (χονδρικα) + 17,5% + εξοδα αποστολης...δε νομιζω να σου βγαινουν (μακαρι)
Τους ρώτησα αν είναι συμβατός.
Βγαίνουν 340€ ενώ εδώ το βρίσκω 440€. Οπότε μάλλον συμφέρει...
-
Αγγελεεεεε, που εισαι???
το προβληματακι με την βενζινη λυθηκε?? -
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Αγγελεεεεε, που εισαι???
το προβληματακι με την βενζινη λυθηκε??Εδω είμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!! αγόρι μου, φεύγω εγω απο δω
Απο προχθές που το άφησα δεν έχει στάξει σταγόνα.
Τελικα ήθελε ένα καλό,πολύωρο, ξεμπούκωμα
Τώρα κάνω σχέδια για την βελτίωση του τρειλορ και των αναρτήσεών του,μαζί με την μελέτη για εύκολη,σταθερή και γρήγορη τοποθέτηση και μεταφορά του εργαλείου
-
να δω τι αλλο θα κανεις...!!!
-
καρτακι!
το εργαλειο διορθωθηκε, εκανε ενα καλο μπανακι και μενει τωρα να γινει ο ελεγχος των 2 ωρων! Πιστευω σημερα να τελειωσω!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Βρήκα στην Αγγλία ένα κατάστημα που δίνει το ΑΙΜ 200 λίρες + 40 λίρες ένας speed sensor (προαιρετικά). Εδώ, για το Alfano ζητάνε 440 ευρώ... Οπότε μάλλον με συμφέρει να το παραγγείλω απ' έξω. Έστειλα ήδη mail.Το δικο μου το πηρα 320 απο Ελλαδα με τον μαγνητικο τον σενσορα.Εκτος αν μιλας για το ΑΣΤΡΟ.
Η ψηφος μου?ΑΛΦΑΝΟ
-
ε τι θα ψηφιζες ρε Γιαννη?? το AIM???
-
ναι ρε συ, γιαννη, αλλα οταν το πηρες εσυ υπηρχε μια ειδικη προσφορα για το alfano το συγκεκριμενο, χωρια του οτι εσυ δεν εχεις και τον αισθητηρα της θερμοκρασιας.. δεν ξερω για αλφανο ή aim, παντως το aim ειναι πανευκολο στη χρηση.. κατι σαν κινητο nokia ρε παιδι μου!
-
Εχθές, εκεί που καθόμουν, μου ήρθε μια πρωτότυπη ιδέα: να πάω για καρτ.
Δεν ήθελα και πολύ, φόρτωσα τα πράγματα και έφυγα για την πίστα, την οποία και βρίκα σε άθλιο χάλι λόγω βροχής το ΣΚ.
Προς το απόγευμα μαζεύτηκαν αρκετά καρτ και έγινε παιχνίδι.
Στο τέλος έκανα 25' λεπτά συνεχόμενα.
-
Ο χρήστης asa1 έγραψε:
.............Να δω ποτε θα κανω καρτ το κερατο μου μεσα ουτε καθημερινες απογευμα δεν προλαβαινω!!!Πρέπει να είχαμε συναντηθεί στα σπάτα στις 2/1/2005.Κοιτάζω κάτι φωτό τώρα και μάλλον φαίνεσαι με ........μαύρο κράνος,μπλέ φόρμα-γαντια-κολλαρο και Τony καρτ......ναι !!!!!!
Αυτό το ΣΚ είναι πλήρες με οικογενειακές υποχρεώσεις οπότε...........νυστεία και αναπλήρωση δυνάμεων.Πάντα υπάρχει κάτι να κάνουμε............δεν θέλω κενά..
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εχθές, εκεί που καθόμουν, μου ήρθε μια πρωτότυπη ιδέα: να πάω για καρτ.Δεν ήθελα και πολύ, φόρτωσα τα πράγματα και έφυγα για την πίστα, την οποία και βρίκα σε άθλιο χάλι λόγω βροχής το ΣΚ.
Προς το απόγευμα μαζεύτηκαν αρκετά καρτ και έγινε παιχνίδι.
Στο τέλος έκανα 25' λεπτά συνεχόμενα.
Τι σου είναι η μοναχικοί φοιτηταράδες 'Ότι βρέξει κατεβάσει' αυτό είναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι έτσι μπράβο .............καλά να είσαι και να κάνεις οτι σου σ......................ούρθει
Αυτό ισχύει για όλους βέβαια, σε όποια συνομοταξία και ν'ανήκουν.....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
.............Να δω ποτε θα κανω καρτ το κερατο μου μεσα ουτε καθημερινες απογευμα δεν προλαβαινω!!!
Πρέπει να είχαμε συναντηθεί στα σπάτα στις 2/1/2005.Κοιτάζω κάτι φωτό τώρα και μάλλον φαίνεσαι με ........μαύρο κράνος,μπλέ φόρμα-γαντια-κολλαρο και Τony καρτ......ναι !!!!!!
Αυτό το ΣΚ είναι πλήρες με οικογενειακές υποχρεώσεις οπότε...........νυστεία και αναπλήρωση δυνάμεων.Πάντα υπάρχει κάτι να κάνουμε............δεν θέλω κενά..
ΝΑΙ ΝΑΙ αυτος ειμαι γ@#!μενοι διμοσιογραφοι με βρηκατε παλι Εσενα παλι δεν μπορω να σε θυμηθω για πες χαρακτηριστικα με τι καρτ αυτοκινιτο κτλ...........
-
τον αγγελο μπορεις να τον δεις και στο site του http://www.trf.gr φωτογραφια με την 'πολεμικη' περιβολη και καθισμενος στο καρτακι μεσα... 2/1 δεν ειχα παρει το crg ακομα, οποτε ημασταν με το MBA..
ναι, τωρα που βλεπω κι εγω τις φωτο, ημασταν με το mba και μαλιστα ημασταν τοτε μεγαλη παρεα που εγιναν και τα αποκαλυπτηρια απο το σουπερ γερανακι!!! εκτος του οτι εισαι σε φωτογραφιες, τασο, εισαι και σε βιντεακι (μικρης διαρκειας)
Λοιπον, απο τη μερια μου να αναφερω οτι χθες εγινε το προβλεπομενο σερβις των 2 ωρων στο καρτακι... Εν ολιγοις περιελαμβανε λυσιμο καμπανας για να διαπιστωσουμε την κατασταση του ρουλεμαν (επειδη χρησιμοποιω 11-αρι εχω τον κυλινδρο), ελεγχο σταθμης λαδιου γραναζιων και αλλες τετοιες λεπτομερειες... Απο τον ελεγχο προεκυψε οτι τα clutch shoes ειχαν λαδι επανω, αρα επεσε καθαρισμος... εγιναν καινουργια (παλι).. αντιστοιχα η καμπανα εσωτερικα καθαριστηκε για να μονταριστει... το καρτακι καθαριστηκε ακομα καλυτερα, βγηκε η αλυσιδα και καθαριστηκε κι αυτη, λαδωμα, τοποθετηση και ολα καλα κι αγια!
συμπερασμα: το καρτακι ειναι ετοιμο για εξορμηση.. Καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα ενα απογευμα ευελπιστω να παω για καμμια βολτιτσα!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
συμπερασμα: το καρτακι ειναι ετοιμο για εξορμηση.. Καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα ενα απογευμα ευελπιστω να παω για καμμια βολτιτσα!!Λόγω εξεταστικής θα περιορίσω (λέμε τώρα) τις εξορμήσεις. Προγραμματίζω όμως μία για την επόμενη Παρασκευή, όπου θα έρθει να με παρακολουθήσει η οικογένεια (η μητέρα μου τρέμει και μόνο στην ιδέα )...
-
Το επομενο Π/Σ/Κ εχει αγωνιστικη δραστηριοτητα το TRF, οποτε ειμαστε εκτος Αθηνων!
Οτι κανουμε αυτο το Σ/Κ, δηλαδη ή μεσοβδομαδα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Το επομενο Π/Σ/Κ εχει αγωνιστικη δραστηριοτητα το TRF, οποτε ειμαστε εκτος Αθηνων!Οτι κανουμε αυτο το Σ/Κ, δηλαδη ή μεσοβδομαδα!
Για κανονίστε, να περάσω για καφέ...
-
μοναξιες προβλεπονται, μια και οι υπολοιποι εχουν υποχρεωσεις! αν καταφερω να παω θα ειναι για σαββατο πρωι...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τον αγγελο μπορεις να τον δεις και στο site του http://www.trf.gr φωτογραφια με την 'πολεμικη' περιβολη και καθισμενος στο καρτακι μεσα... 2/1 δεν ειχα παρει το crg ακομα, οποτε ημασταν με το MBA..Εγω είμαι ο λίγο ψηλώτερος και φαρδύτερος, καθισμένος στο MBA και ο έτερος με το καινούργιο εργαλείο εξ ευωνύμον.....
-
αυριο θα ειναι κανεις Σπατα???
εγω μπορει να περασω -
ΑΑΑ...!! Τωρα το θυμηθηκα...
ειδα χθες στην Νεα Μακρη μια corolla sedan με ενα RM1 στην σχαρα!!
ειναι δικος μας?? τον ξερουμε??
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ