-
Παιδια τι επαθα?Που λετε, πηγα την Κυριακη για καρτ , ειχε πολυ κοσμο και περασα πολυ καλα. Απο χρονους καταφερα ενα 25.2 με λινα και με σκονη στην πιστα. Αφου γυρισα σπιτι,κοιμηθηκα και οταν ξυπνησα συνειδητοποιησα οτι ηταν ενα ονειρο και οτι πρεπει να παω για μαθημα.
καλο?
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Παιδια τι επαθα?Που λετε, πηγα την Κυριακη για καρτ , ειχε πολυ κοσμο και περασα πολυ καλα. Απο χρονους καταφερα ενα 25.2 με λινα και με σκονη στην πιστα. Αφου γυρισα σπιτι,κοιμηθηκα και οταν ξυπνησα συνειδητοποιησα οτι ηταν ενα ονειρο και οτι πρεπει να παω για μαθημα.καλο?
ενταξει μωρε, 25.2 καλα ειναι για τετοιες συνθηκες
που να σφιξουν κι οι ζεστες Γιαννηηηη...!!!
-
Σήμερα το απόγευμα θα πάω στην πίστα στον Ασπρόπυργο (εκτός απροόπτου...) να συναντήσω γνωστό αντιπρόσωπο καρτ, να δω από κοντά την ομάδα με τα πιτσιρίκια που εκπαιδεύει, και να δοκιμάσει ο γιός μου επιτέλους ένα κάρτ στα μέτρα του (μάλλον mini).
Αν όλα πάνε καλά μπορεί να κάνουμε το σ...ό μας παξιμάδι και να αποκτήσει και ο υιός το δικό του καρτάκι.
Θα σας πώ από βδομάδα τις εξελίξεις... -
[quote='Euripides']Αν όλα πάνε καλά μπορεί να κάνουμε το σ...ό μας παξιμάδι και να αποκτήσει και ο υιός το δικό του καρτάκι.[quote]
10^10 Μπράβο!
-
ασπροπυργος... prt μου μυριζει η υποθεση!
γιατι δε λες ονοματα ??
αν παρεις του υιου καρτακι, τοτε εχει να γινει το ελα να δεις! (μα σου παει η καρδια να μπαινει ο μικρος και ο μπαμπας να καθεται απ' εξω ?? )
παιδια πρεπει να επισπευσω τις διαδικασιες για τρεϊλερ, γιατι δεν παει αλλο η κατασταση.. περιμενω να επιστρεψει και ο αγγελος, για να καθισουμε να καταγραψουμε το τι πρεπει να καλυπτει το τρεϊλερ απο αναγκες, να το σχεδιασουμε προχειρα σε ενα χαρτι και μετα να δουμε ποσο θα κοστισει για να το φτιαξουμε!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
10^10 Μπράβο!
Και τουλάχιστον 10^3 Ευρώ...
ασπροπυργος... prt μου μυριζει η υποθεση!
γιατι δε λες ονοματα ??
αν παρεις του υιου καρτακι, τοτε εχει να γινει το ελα να δεις! (μα σου παει η καρδια να μπαινει ο μικρος και ο μπαμπας να καθεται απ' εξω ??
Τριαντάφυλλε, ο Δημήτρης Γαλάτσης.
Η καρδιά μου πάει, η τσέπη μου δεν πάει... -
Πάντως επενδύεις στο (οδηγικό) μέλλον του παιδιού σου, οπότε πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά.
Τριαντάφυλλε, είσαι μέσα να κατέβουμε στον Ασπρόπυργο να βοηθήσουμε τον Euripides;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τριαντάφυλλε, είσαι μέσα να κατέβουμε στον Ασπρόπυργο να βοηθήσουμε τον Euripides;NAI!!! με 500 Ευρώ ο καθένας στο χέρι!!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Τριαντάφυλλε, είσαι μέσα να κατέβουμε στον Ασπρόπυργο να βοηθήσουμε τον Euripides;
NAI!!! με 500 Ευρώ ο καθένας στο χέρι!!!
Πού είναι η πίσω πόρτα να την κοπανήσω;
-
εντελως λαθος timing, διοτι εγω καπακι μετα τη δουλεια παω αμφικλεια...
δεν ειναι και σε ηλικια ρε ευριπιδη να αγορασετε κανονικο σασσι με μοτερακι κανονικο και να εχεις το καθισμα για σενα τοποθετημενο και οταν ειναι να κανει ο μικρος να 'φοριεται' το δευτερο καθισμα μεσα στο μεγαλυτερο και να του κλεινεις το γκαζι (λεμε) ....
υπομονη και θα μεγαλωσει
κοιταξες αλλους περα απο γαλατση ? λογικα ασπροπυργο θα ειναι και prt, μια ματια στην ace kart (συνηθης εδρα αγια μαριννα)...
τις καινουργιες αγγελιες στο karting.gr τις εχεις δει ??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εντελως λαθος timing, διοτι εγω καπακι μετα τη δουλεια παω αμφικλεια...δεν ειναι και σε ηλικια ρε ευριπιδη να αγορασετε κανονικο σασσι με μοτερακι κανονικο και να εχεις το καθισμα για σενα τοποθετημενο και οταν ειναι να κανει ο μικρος να 'φοριεται' το δευτερο καθισμα μεσα στο μεγαλυτερο και να του κλεινεις το γκαζι (λεμε) ....
υπομονη και θα μεγαλωσει
κοιταξες αλλους περα απο γαλατση ? λογικα ασπροπυργο θα ειναι και prt, μια ματια στην ace kart (συνηθης εδρα αγια μαριννα)...
τις καινουργιες αγγελιες στο karting.gr τις εχεις δει ??
Από το karting.gr έχω ξεκινήσει το ψάξιμο, και πήρα τηλέφωνο εκεί για μια αγγελία ενός μτχ.
Εκτός των άλλων, εγώ δεν καλύπτομαι από 'κανονικά' καρτάκια με 'κανονικούς' κινητήρες. Οι λόγοι γνωστοί και εμφανείς. -
Ευριπίδη τι έγινε τελικά με τον νεαρό ???????
Τον Γαλάτση τον ξέρεις προσωπικά ??????
Πως και δεν κοίταξες και απο προσωπικές αγγελίες ??? Πιστεύω οτι εκεί βρίσκεις καλύτερες ευκαιρίες.Είναι αρκετοί που τα βαριούνται σύντομα και τα δίνουν με πολύ λιγώτερα χρήματα απ'ότι τα ειδικά καταστήματα.Πάντως υπάρχει μινι γνωστού παιδιού που το ξέρουμε απο την πίστα στα Σπάτα.
ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ φρέσκος on board
και trailor ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.Προέκυψε απ'τον ουρανό
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! Σχεδόν έτοιμος για εκδρομές ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!
Γιάννη keep dreaming αγόρι μου και με πρώτη ευκαιρία μας λές και τι γίνεται στα ξένα........................
Δεν βλέπω ετοιμασίες για εξόρμηση
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Δεν βλέπω ετοιμασίες για εξόρμησηΓιατί με προκαλείς;
Την Τετάρτη, μάλλον, θα ανέβω στην πίστα για συντήρηση. Όσοι απεργοί προσέλθετε...
-
αυτο το σ/κ η εξορμηση απο μεριας μου ακυρη...
'η που θα ειμαι στα πατρια ή που θα οργωνω βουνα με τον πατερα (DAP)
ευχαριστο νεο που αφορα την ευρυτερη καρτοπαρεα....
την κυριακη στην εκκινηση του ραλλυ σπριντ, περασα απο το service area των παιδιων του 106sportclub να πω ενα γεια και στα παιδια υποστηριξης αλλα και στους αγωνιζομενους που 'προερχονται' απο εκει!!
Στην πορεια, λοιπον, μια γνωστη φυσιογνωμια (σε μενα) μου μιλησε και με ρωτησε αν ασχολουμαι με καρτ, γιατι με θυμαται που πηγαινα στην πιστα στα Σπατα!
Το παληκαρι εχει Tony/Rotax (δικος μας ειναι) και πηγε την προηγουμενη κυριακη για ξεκαπνισμα!!! πανω στην φουρια του αγωνα, δυστυχως δεν πηρα περισσοτερα στοιχεια, αλλα εχω αφησει ηδη μηνυμα, για επικοινωνια, ωστε να τον ενταξουμε κι αυτον στις εξορμησεις μας στις πιστες, αλλα και στις συναντησεις μας, για να παιζουμε!
Κατι σασμανατους, μπα και τους εχει παρει το ματι σας τωρα τελευταια ??
εχω να τους δω απο την εκδηλωση για το GTI της χρονιας!
-
Λοιπόν νεώτερα από το μέτωπο...
ΤΖΙΦΟΣ!!!
Δε φάνηκε τελικά κανείς, και οι εντυπώσεις από τα νοικιάρικα ήταν οι χειρότερες δυνατές. Ο μικρός ούτε να ξανακούσει για Ασπρόπυργο.
Την Κυριακή ξαναπήγαμε στο Γέρακα και ευχαριστηθήκαμε βόλτες και εξυπηρέτηση όπως πάντα. Κατεβάσαμε (ο μικρός δηλαδή) και άλλα 0.8 τον ταχύτερο γύρο.
Εν αναμονή... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Λοιπόν νεώτερα από το μέτωπο...
ΤΖΙΦΟΣ!!!
Δε φάνηκε τελικά κανείς, και οι εντυπώσεις από τα νοικιάρικα ήταν οι χειρότερες δυνατές. Ο μικρός ούτε να ξανακούσει για Ασπρόπυργο.
Την Κυριακή ξαναπήγαμε στο Γέρακα και ευχαριστηθήκαμε βόλτες και εξυπηρέτηση όπως πάντα. Κατεβάσαμε (ο μικρός δηλαδή) και άλλα 0.8 τον ταχύτερο γύρο.
Εν αναμονή...Θα ηταν καλό πάντως να πάτε και σε άλλη πιστα να δει τι μπορεί να κάνει.......οχι οτι δεν θα πάει αέρα....... αλλά λέμε τώρα απλά για εμπειρία
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Θα ηταν καλό πάντως να πάτε και σε άλλη πιστα να δει τι μπορεί να κάνει.......οχι οτι δεν θα πάει αέρα....... αλλά λέμε τώρα απλά για εμπειρίαΆγγελε, οδήγησε και στον Ασπρόπυργο, αλλά το καρτάκι απλώς σερνόταν...
Να δοκιμάσω και αλλού και με άλλο καρτ (αυτό ψάχνουμε), αλλά να είναι καρτ που θα λειτουργεί τουλάχιστον αξιοπρεπώς... -
παρε ενα τηλεφωνο στο κινητο και ρωτα που θα βρισκονται το σ/κ και αν θα εχει καποια αγωνιστικη εκδηλωση.. Συνηθης εδρα ειναι η Αγια Μαριννα, ενω ετοιμαζουν και καταστημα δεν ξερω που...
Γενικα οταν υπαρχει σ/κ με αγωνιστικη δραστηριοτητα ή δοκιμαστικα ειναι πολυ δυσκολο να τους πετυχεις, παρα μονο στο μερος οπου πραγματοποιουνται οι αγωνες και οι δοκιμες... και δεν ειναι η καλυτερη περιοδος...
Αν κανονισεις να πας καμμια αγια μαριννα, ριξε συνθημα, μηπως και βολευει το προγραμμα και ερθω κι εγω!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κατι σασμανατους, μπα και τους εχει παρει το ματι σας τωρα τελευταια ??εχω να τους δω απο την εκδηλωση για το GTI της χρονιας!
ε? ναι...
βασικά ψάχνουμε για τρεϊλερ ,βλέπεις για εμάς δεν τα 'βρέχει' από τον ουρανό
-
ε, ουτε κι εμενα το βρεχει απο τον ουρανο! κι εγω στην ιδια μοιρα με σας ειμαι (αν και νομιζα οτι εσεις ειστε σε καλυτερη, λογω φορτηγου!)
με εχει αφησει ο πατερας μου 15 μερες χωρις και απ' οτι φαινεται θα με αφησει κι αλλο!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ