-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Στην πορεια, λοιπον, μια γνωστη φυσιογνωμια (σε μενα) μου μιλησε και με ρωτησε αν ασχολουμαι με καρτ, γιατι με θυμαται που πηγαινα στην πιστα στα Σπατα!
Το παληκαρι εχει Tony/Rotax (δικος μας ειναι) και πηγε την προηγουμενη κυριακη για ξεκαπνισμα!!! πανω στην φουρια του αγωνα, δυστυχως δεν πηρα περισσοτερα στοιχεια, αλλα εχω αφησει ηδη μηνυμα, για επικοινωνια, ωστε να τον ενταξουμε κι αυτον στις εξορμησεις μας στις πιστες, αλλα και στις συναντησεις μας, για να παιζουμε!
απο το 106sportclub ειναι το παληκαρι που λες?? νομιζω πως καταλβα ποιον λες.
Την φορα που ειχα παει μονος μου,χωρις τον αδερφο μου, ηταν εκει και παιξαμε λιγακι αν και το παιδι ειχε να κανει παρα πολυ καιρο
ελπιζω να μαζευτουμε καποια Κυριακη στα Σπατα ολοι -
ναι απο το 106 λεω! εχει τονι/ροταξ, οπως ξαναγραψα, αλλα επειδη εγω ημουν στην κοσμαρα μου, μου μιλουσε το παιδι κι εγω απλα παρακολουθουσα, σα να μην ημουν εκει! υστερα που καθαρισε το μυαλο μου ολα πηραν τη θεση τους!
-
λοιπον, εχω επαφη με το παληκαρι με το τονι/ροταξ..
τον ενημερωσα περιπου τι παιζει με την 'ομαδα' που εχουμε δημιουργησει και τα καρτακια που μαζευομαστε (αυτος πηγαινει κυριως σπατα) και περιμενω απαντηση.. θα ανταλλαξουμε στοιχεια και θα τον εχουμε online!
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
................... ελπιζω να μαζευτουμε καποια Κυριακη στα Σπατα ολοιΚάποια Κυριακή ή ΑΥΤΗΝ την Κυριακή ?????????????
Μάλλον τον έχουμε δεί αρκετές φορές αλλά δεν έτυχε να μιλήσουμε.Έχει ένα περιποιημένο καρτάκι και μια φορά μάλιστα που 'έπαιζα' με τον Δημήτρη ήταν απο πίσω μας σε απόσταση.Την επόμενη φορά να φανερωθεί και ν'αναφερθεί
Το ΣΚ έχει αγώνα στο Καρτοδρόμο ROTAX,ROK και IAME οπότε όλοι οι σχετικοί θα είναι επάνω αν δεν πάμε για καρτ μπορούμε να πάμε να δούμε.
Κυριακη πάντως έχει KARTINGGGGGGGGGG
-
ειχε καιρο να παει και αν θυμαμαι καλα πρωτη φορα για φετος πηγε πριν 15 μερες..
δεν ηταν το παληκαρι με τον ροταξ τζιουνορ αν εννοεις αυτον!
Αν ειμαι εδω το σ/κ και δεν παω πουθενα, εχω γεματο προγραμμα, γιατι σκεφτομαι σοβαρα την προταση του πατερα για μαυρο ροδο....
Κυριακη για μενα απ' οσο ξερω karting δεν εχει, γιατι δεν εχω τρεϊλερ...
οι σασμανατοι τι λενε?
-
ενταξει για τον Τασο μιλαμε καλο παιδι.
Αγγελε αυτην την Κυριακη δεν ξερω αν θα ειμαι με το καρτ του αδερφου μου γιατι ο πατερας μου δεν μπορει επειδη την Πεμπτη θα κανει εγχειρηση κοιλης οποτε...
λογικα ομως θα ειμαι εκει με εναν φιλο μου, τον Λογο, που εχει ενα ms-rotaxmax και κανει και πολυ καλους χρονους.
θα ειναι κανεις αυτην την κυριακη Σπατα?? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
οι σασμανατοι τι λενε?
Καλησπέρα στην παρέα,
Την παρασκευή λέμε για Μαυρο ρόδο (Auto festival)
Τώρα για σ/κ ή θα πάμε το Σαββατο μαύρο ρόδο ή Κυριακή στα κιούρκα.
Αγγελε έχεις καμμία πρόταση για τρεϊλερ μετά την έρευνα σου??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
λοιπον, εχω επαφη με το παληκαρι με το τονι/ροταξ..τον ενημερωσα περιπου τι παιζει με την 'ομαδα' που εχουμε δημιουργησει και τα καρτακια που μαζευομαστε (αυτος πηγαινει κυριως σπατα) και περιμενω απαντηση.. θα ανταλλαξουμε στοιχεια και θα τον εχουμε online!
Tριανταφυλε εδω ειμαι το πηρα το μυνημα σου και το τηλεφωνο πραγματι φετος πηγα το καρτακι στο μπεκα πριν 15 μερες για να ξεσκουριασουμε λιγο ειναι ενα tony venox 2003 με ενα rotax max του παρακαλω το οποιο ειναι σκυλι.Μετα απο τα κλασικα καθαρισματα εκατσα να ψαξω λιγο το στισιμο του σασι μιας και ειναι καινουργιο(αγορα νοεμβριος του 2004 στη ζελατινα) και δεν εχω βρει ακομα την χρυση τομη το φουκαριαρικο το παλιο σασι δυστηχος κοπηκε.Με λενε Τασο μενω Ραφηνα και ειχα ενα 106 κιτρινο με 16αρια ψιλο χαρακτηριστικο σιγουρα γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας απλα δεν ετυχε να μιλισουμε τον τριανταφυλο μολις τον ειδα στην αμφικλεια ειμουνα σιγουρος οτι εχουμε κανει καρτακι μαζι.Αναμενω προγραμα προπονησεων ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΥΣΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Αγγελε αυτην την Κυριακη δεν ξερω αν θα ειμαι με το καρτ του αδερφου μου γιατι ο πατερας μου δεν μπορει επειδη την Πεμπτη θα κανει εγχειρηση κοιλης οποτε...
λογικα ομως θα ειμαι εκει με εναν φιλο μου, τον Λογο, που εχει ενα ms-rotaxmax και κανει και πολυ καλους χρονους.
θα ειναι κανεις αυτην την κυριακη Σπατα??θα ειμαι εγω κατα 90% γιατι εγω δεν εχω καταλαβει ποιος εισαι?
-
Καλημέρα στην παρέα....
ΟΚ παίδες θα τα πούμε απο κοντά την Κυριακή στα Σπάτα,θα προσπαθήσω να φέρω,με κάποιον τρόπο,και το καρτάκι για να ξεμπουκώσω λιγάκι
Πληροφορίες τηλεφωνικά...................για κάποιους.........
-
Καλημεραααα!
Γεια σου Τασο κι απο δω!
Λοιπον, εγω οπως ειπα ειμαι εκτος μεχρι νεωτερας για τρεϊλερ!
Σαββατο κι εγω εχω προταση απο τον πατερα να παω μαυρο ροδο, οποτε το σκεφτομαι πολυ σοβαρα...
τι λενε οι σασμανατοι... κανονιζουμε καμμια εκδρομουλα ?? για να πεσουν τα σχετικα τηλεφωνα ή e-mail, παρακαλω!!
Αν δεν παω μαυρο ροδο, ισως παω καρτοδρομο για τον αγωνα!
-
σημαντικο!
για πες μας για το στησιμο του τονυ σου... δωσε λιγες πληροφοριες.. τι λαστιχα χρησιμοποιεις, τι πιεσεις...
Εγω τον Ιανουαριο πηρα crg road rebel το οποιο ηταν στημενο default απο τον Μπαϊρακταρη, οποτε δεν επαιξα καθολου με το στησιμο... Βεβαια απο την πρωτη στιγμη που μπηκα μεσα εριξα αυτοματως τον χρονο, οποτε καταλαβαινεις, οτι ακομα ειμαι στο σταδιο του 'μαθαινω' το καινουργιο μου σασσι.... δε νομιζω οτι ειναι ωρα να παιξω με το σασσι το ιδιο για να δω τι κανω.... Λαστιχα εχω τα mg κιτρινα, ενω υπαρχει ενα σετακι YGK αφορετα και σκεφτομαι να παω να παρω ενα σετακι ζαντες ακομα για να τα ζανταρω και να τα χρησιμοποιω τωρα το καλοκαιρι, μιας και ειναι πιο σκληρα απο τα MG τα οποια πιστευω θα διαλυθουν αν τα χρησιμοποιω με τις ζεστες!
-
Ο χρήστης asa1 έγραψε:
θα ειναι κανεις αυτην την κυριακη Σπατα??θα ειμαι εγω κατα 90% γιατι εγω δεν εχω καταλαβει ποιος εισαι?
ελπιζω να καταφερω να ειμαι και εγω αλλα πολυ δυσκολο με το καρτ μαζι.
Βρε Τασο ο Αλεξανδρος, ενας πιτσιρικας, ειμαι με ενα tecno-rotaxmax με γκρι πλαστικα.
ημουν με τον πατερα μου πριν αρκετο καιρο στην πιστα και ησουν και εσυ με το δικο σου και μαλιστα ειχες παρα πολυ καιρο να κανεις.
το καρτ ειναι του αδερφου μου. -
να μαζευουμε συμμετοχες για κυριακη στα σπατα, να ξερουμε τι γινεται ??
εγω αν δεν εχω τρεϊλερ (παιζει να κανω την εκπληξη), θα ερθω ΣΙΓΟΥΡΑ για παρεϊτσα και να παρω μυρωδια και ηχο διχρονιλας, γιατι μεχρι τωρα τη βγαζω με το να παιζω στο κινητο μου τον ηχο 'κοτοπουλο που γκαζωνει' !!
Θα τσεκαρουμε και βιβλια, να δουμε μηπως χρειαζεται καμμια αλλαγη σε ζιγκλερ, θα πρεπει να πεσει σχετικος καθαρισμος και θα πεσει πολυς ιδρωτας λεμε με τη μαυρη φορμα που πηγα και αγορασα!!
Επειγοντως πρεπει να παρω εξτρα σετακι ζαντες για να βαλω τα σκληρα, αλλιως τα βλεπω τα mg να τερματιζουν σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα!
-
Εγώ σκέφτομαι να έρθω, προφανώς χωρίς καρτ...
Για ενημερώστε για ώρες κλπ...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εγώ σκέφτομαι να έρθω, προφανώς χωρίς καρτ...Για ενημερώστε για ώρες κλπ...
Η συνηθισμένη ώρα είναι 11-12 μεεεεεεεεεεεεεε 8-9 μιας και νυκτώνει αργά.Απόγευμα θα είναι πολύ καλύτερα λόγω δροσιάς.
-
λοιπον ποιοι θα ειναι Σπατα αυριο???
ρε παιδια μαλλον δεν θα εχω ουτε πως να ερθω εστω και για βολτα, χωρις καρτ. θα τρελαθω, τι να κανω???
-
Χαιρετιζω!!
Λοιπον, μετα το σ/κ που περασε εχω να δηλωσω τουτα:
Ξεκινησα κυριακη πρωι να ετοιμασω καρτακι να παω να στροφαρω, γιατι ηξερα οτι θα ηταν ανετα στη γνωστη - πλεον - πιστα καρτ στα Σπατα, λογω αγωνων στο καρτοδρομιο, αλλα απο την αλλη θα ειχε δικο μας κοσμο εκει αφου ειχαμε ενα ατυπο ραντεβου.
Ξεσκεπαζω το καρτ που ηταν σκεπασμενο απο τον καιρο το Νωε και ετσι οπως ηταν βρωμικο, λεω ας το καθαρισω μεχρι να αδειασει ο αρχιμηχανικος το τρεϊλερ απο διαφορα πραγματα που ειχε επανω... Βρεμενο wettex, λοιπον, με νερακι και αρχιζουμε το καθαρισμα, γιατι αφ' ενος ειχε αρκετα λαδια και βρωμιες ο κινητηρας, αφ' ετερου το σασσι ηταν και βρωμικο και σκονισμενο... Εκει που καθαρισα το σασσι και το μοτερ (οσο εφτανα, γιατι εχουν καθησει καπως ... στριμοκωλα τα πραγματα), ανακαλυπτω οτι απο κατω η εξατμηση ειναι 'στον αερα'!! Οι βιδες μαζι με τα silent-blocks ηταν αφαντα!!! Με προσεκτικοτερη ματια και μελετη, ειδα οτι η εξατμιση ειχε ξυσει το χρωμα της μιας δαγκανας, ενω στην πλευρα της εξατμισης ειχε κανει χτυπηματακι ...
Προφανως καπου βγηκαν και δεν ξαναμπηκαν στη θεση τους.. Τσαντιλα μεχρι εκει που δεν παει, γιατι περιμενα πως και πως να παω να στροφαρω λιγακι..
Αμεσως τηλεφωνο στον Αγγελο να ρωτησω προγραμμα, αλλα κι αυτος ηταν εκτος.. Τηλεφωνημα στους σασμανατους να δω τι σκοπευουν να κανουν, γιατι κατι ειχε ειπωθει για κιουρκα - κερκιδα.. Τζιφος κι απο εκει.. Με τα πολλα ειχε παει 12 η ωρα και επειδη βαριομουν και δεν ειχα αλλα τηλεφωνα πλεον, σηκωθηκα και πηγα κιουρκα.. Καπου στην ανοιξη με πιανει μπορα και λεω 'ωραια! θα εχει ενδιαφερον, με βρεγμενη πιστα και ισως βροχη... μπορει να ειμαστε απροετοιμαστει, αλλα χαλαλι'..Φτανω εκει και βλεπω ολο τον καλο τον κοσμο!!! Τσερανιδης - Γαλατσης (λογω κεκτημενης δε χαιρετησα καποιον απ' τους δυο... ), Μπαϊρακταρης (αυτοι ειναι οι ανθρωποι που ξερω και μιλαω μαζι τους).. Γενικα ολες οι ομαδες εδωσαν το παρων...
Ηταν και ο φιλος μου ο Tobby εκει και εφτιαχνε ενα καρτακι για εναν δικο του που ετρεχε.. Εμαθα τα νεα του και μου ειπε που να βρω οτιδηποτε θελω για silent-blocks...
Στα των αγωνων, την ωρα που εφτασα ηταν τα ροταξ μαξ μεσα και το θεαμα ηταν αρκετο.. Στη συνεχεια μπηκαν τα rm-1.. Ολα τα λεφτα ηταν ο τελευταιος γυρος!Στη συνεχεια μπηκαν τα Rok! Απιστευτος κοσμος μεσα.. παρα πολλες συμμετοχες και μαχες να γινονται παντου και συνεχεια!! Πολυ ενδιαφερον αυτη η κατηγορια.. Δυστυχως δεν μπορεσα να συζητησω στη συνεχεια ουτε με τον Μπαϊρακταρη, ουτε με τον Tobby για το για ποιον λογο συμβαινει αυτο!!
Μετα κι απ' αυτο εφυγα σαν τον κλεφτη, γιατι ειχε περασει η ωρα και επρεπε να παω για φαγητο!
Συμπερασμα: Πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να λυσω το θεμα των slient-block και οταν λυθει αυτο με βλεπω να πηγαινω απογευματινη, γιατι τι το πηραμε, για να καθεται ???
Μετα μενει να λυθει και το τιμονι και τοτε ποιος μας πιανει!!Ουφ! πολλα ηταν!!
Karing On!
-
Για εμένα το πρόγραμμα της Κυριακής είχε παρακολούθηση του αγώνα στο Καρτοντρόμο μέχρι τις 12 και μετά επίσκεψη στα Σπάτα για καφέ και ...κατασκοπεία.
Βέβαια όλα πήγαν στράφι αφού ξύπνησα στις 6 το απόγευμα. Κοιμήθηκα 12 συνεχόμενες ώρες!
Δικαιολογημένο αν σκεφτεί κανεις ότι το Σάββατο το βράδυ οδήγησα συνολικά 5 ώρες. 1 ώρα για να πάω από Γαλάτσι στον Βύρωνα ( ), 3,5 ώρες για να πάω από τον Βύρωνα στη Βούλα ( ) και άλλη μισή ώρα για να γυρίσω Γαλάτσι...
Έτρεμα μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο...
Καρά off-topic!
-
Είμαι χαμένος κάπου ανάμεσα στη δουλειά,στις οικογενειακές υποχρεώσεις και στις συναισθηματικές ανακατωσούρες.Το καρτ κάπου έχει πάει πίσω ................... αλλά θα κάνω μια προσπάθεια για ανάκαμψει.Συμβαίνουν τόσα στο χώρο εγω απουσιάζω,και αυτό μ'ενοχλεί...................γαμώτο.....
Όντας 'μπουκωμένος' πήγα μια βόλτα στα Σπάτα κατα τις 5.30 και είχε ερημιά,τι διάολο τι ώρα πάει και πότε φεύγει ο κόσμος ?????? Μου είπαν τα παιδιά οτι είχε πολλά μηχανάκια και αυτό γίνεται σχεδόν κάθε Κυριακή.........
Νεα είναι οτι ο Ραφαήλος έτρεξε στα ΚΙούρκα σ'εναν αγώνα επίδειξης,δεν μπόρεσα να μάθω πως πήγε.Στόν γυρισμό πέρασα απο μια έρημη πια πίστα καρτ κοντά στο αεροδρόμιο και έκανα γύρους με το μηχανάκι μου ΚΑΛΗ ............ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Που θα πάει θα περάσει η 'μπόρα' το ΣΚ λέει θα βρέχει.................
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ