-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εγώ, λόγω διαβάσματος, πρέπει να διακόψω το καρτ μέχρι 21/6.Αλλά αν Άγγελε πάτε Σπάτα, θα πεταχτώ για καφέ.
Και καλό μήνα!
OK Ομορφο ακούγεται !!!!!!!!!!! εγω είμαι εντός έδρας
Ακούω συμμετοχές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
OK Ομορφο ακούγεται !!!!!!!!!!! εγω είμαι εντός έδραςΑκούω συμμετοχές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ θα ξανατσεκάρω το τόπικ αύριο, οπότε κανονίστε γρήγορα!
-
OK Ομορφο ακούγεται !!!!!!!!!!! εγω είμαι εντός έδρας
Ακούω συμμετοχές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ θα ξανατσεκάρω το τόπικ αύριο, οπότε κανονίστε γρήγορα!
Σε χαίρομαι πάντως, γιατί είσαι μέσα και παρακολουθείς τι γίνεται και απαντάς.............
-
Σε χαίρομαι πάντως, γιατί είσαι μέσα και παρακολουθείς τι γίνεται και απαντάς.............Δεν μας έχουν βάλει ακόμα τηλέφωνο στο σπίτι, οπότε το Internet είναι είδος πολυτελείας για εμένα.
Μπαίνω και ενημερώνομαι όσο μπορώ από τη σχολή.
-
Κανείς για Σάββατο/Κυριακή;
-
Κανείς για Σάββατο/Κυριακή;Βασίλη το πρόγραμμα μου λέει Σαββάτο μετά το μεσημέρι Σπάτα.Οι υπόλοιποι θα δ'ωσουν στίγμα πιο αργά γιατί ταξιδεύουν.Πάντως αν θες κάνε ενα τηλέφωνο πριν κατέβεις.
Θα κοιτάξω τα του καιρού για να είμαστε οκ
-
Κανείς για Σάββατο/Κυριακή;
Βασίλη το πρόγραμμα μου λέει Σαββάτο μετά το μεσημέρι Σπάτα.Οι υπόλοιποι θα δ'ωσουν στίγμα πιο αργά γιατί ταξιδεύουν.Πάντως αν θες κάνε ενα τηλέφωνο πριν κατέβεις.
Θα κοιτάξω τα του καιρού για να είμαστε οκ
ΟΚ!
-
Α ρε Γιαννη με πληγωνεις!!!!!!Ηταν ενα απλο αγωνιστικο ατυχημα......ξενερωσα γιατι παιζαμε ωραια εκεινη την ωρα!!!
Ανταποκριση απο τα συνορα......εχει αρχισει κ γινεται χαμος εδω!!!!Λεπτομερειες για την θητεια απο κοντα!!!! -
Γιαννη δεν φταιει ο αδερφος μου ρε, ατυχημα ηταν.(Τζιμη θα μου το δωσεις να παω για καρτ ε? αλλιως να πω την αληθεια )
περα απο την πλακα τωρα, αυτα απλα συμβαινουν δυστυχως αλλα μικρο το κακο. Εγω που σας εβλεπα απο εξω τους τελευταιους 7-8 γυρους ελεγα:' τωρα θα γινει, τωρα...Να το, να το...' και αλλα τετοια
-
περιμενω ανταποκριση απο το μετωπο..
τελικα τι εγινε ?? πηγατε για καρτακι ??
αντε γραψτε τιποτα ρε παιδια!!!
να μυρισει λιγο λαδακι με βενζινουλα
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Γιαννη δεν φταιει ο αδερφος μου ρε, ατυχημα ηταν.(Τζιμη θα μου το δωσεις να παω για καρτ ε? αλλιως να πω την αληθεια )περα απο την πλακα τωρα, αυτα απλα συμβαινουν δυστυχως αλλα μικρο το κακο. Εγω που σας εβλεπα απο εξω τους τελευταιους 7-8 γυρους ελεγα:' τωρα θα γινει, τωρα...Να το, να το...' και αλλα τετοια
Τι έγινε ρε παιδιά ................ είχαμε γεγονότα και δεν ξέρουμε κάτι ................. στην απέξω εμείς
Αν καταλάβω οτι έγιναν κοντά μας και δεν είπατε κάτι .........................δεν θα ξαναπαίξω μαζί σας.
Γιαννάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ομολόγα !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
θυμασαι οταν ειχες περασει απο την πιστα και ημουν εγω μεσα?? που ηταν και ο Γιαννης με τον Κωστα κτλ??? τοτε ειχε γινει
-
Εγώ μάλλον θα ανέβω σήμερα στο Kartodromo. Αναβλήθηκε ένα μάθημα της εξεταστικής και με βόλεψε αφάνταστα!
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
θυμασαι οταν ειχες περασει απο την πιστα και ημουν εγω μεσα?? που ηταν και ο Γιαννης με τον Κωστα κτλ??? τοτε ειχε γινειAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εντάξει τότε .............αθώοι......
Για ΣΚ δεν διαβάζω κάτι και ανησυχώ....................αρε νιάτα σου λέει ο άλλος........
-
Εγω Αγγελε δυσκολο αλλα τουλαχιστον θα προσπαθησω να ερθω και χωρις καρτ, ετσι για βολτα και ολο και κατι θα οδηγησω
τα νιατα εχουν και εξετασεις
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Εγω Αγγελε δυσκολο αλλα τουλαχιστον θα προσπαθησω να ερθω και χωρις καρτ, ετσι για βολτα και ολο και κατι θα οδηγησωτα νιατα εχουν και εξετασεις
Σωστός και δεν διαφωνώ...........αν και σε πέτυχα πάνω στο διάλειμμα απο το διάβασμα.
Τα ααααααααααλλα νιάτα δεν βλέπω και φαίνεται πως έχουν αλλού το μυαλό τους ή μαστορεύουν......
-
στο διαλειμμα απο το... ΠΙΟ??
οντως, που ειναι οι υπολοιποι????
-
ε, τι που ειναι οι υπολοιποι...
εκτος αν εννοουμε τον jean de xif
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ε, τι που ειναι οι υπολοιποι...εκτος αν εννοουμε τον jean de xif
Αυτη την ωρα βρισκεται στην γνωστη παραλια του σχοινια και λιαζετε. εχει ξεμηνει απο ιντερνετ οποτε θα του παρει λιγο καιρο να μπει. Το καρτακι θελει ευθηγραμηνση το οποιο ειναι ενα απογευματακι.βεβαια αυτο που τον καει ειναι να παει το νεοαποκτηθεν μοτερακι στον γνωστο μαστορα για ανοιγμα και μετατροπη στα ελληνικα δεδομενα Παντως το Σ/Κ ειναι suport staff στην αναβαση του αιγιου(?). φευγει απο παρασκευη απογευμα και γυρναει κυριακη βραδακι. Το ιδιο προγραμα θα ακολουθηση και το alter ego οποτε το γνωστο διδυμο δεν θα εμφανηστη αυτο το Σ/Κ.
-
αυτο θα πει ενημερωση και κουτσομπολιο...
Το καινουργιο μοτερακι, λεει, ειναι ξουραφι ψηλα, πραγμα που θα του επιτρεψει να γυριζει ακομα πιο γρηγορα, καθως καποιοι μαθητευομενοι πλησιαζαν σε χρονους...
Παλι ασυντονιστοι θα ειμαστε το σαββατο, οποτε κατεβαζω ανοιχτη προσκληση στον αγγελο να παμε για καρτακι καμμια καθημερινη απογευματο - βραδυ, μιας και οι θερμοκρασιες εχουν ανεβει, πλεον.. Για λιγοτερη ταλαιπωρια αψυχου αλλα κει εμψυχου υλικου...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ