-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Γιάννηηηηηηηηη............ τι λές πάμε στα γνωστά λιμέρια ???????
Ο συνάδελφος που πήρε καρτάκι το έχει αφήσει στα Σπάτα.Θα μιλήσω μαζί του μήπως είναι και εκείνος εκεί οπότε .................
Καλημερα σε ολους
Αγγελε θα προτιμουσα Σπατα αφου εχω και το γραναζωμα ετοιμο.Τωρα πρεπει να βαλω μια 4αδα λαστιχα γιατι εβγαλαν λινα τα μπροστινα .Βλεπω να φτιαχνω το set up οπως εκανε μια ψυχη απο'δω μεσα με διαφορετικες γομες σε καθε τροχο και ειδικα για την καθε στροφη.
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Γιάννηηηηηηηηη............ τι λές πάμε στα γνωστά λιμέρια ???????
Ο συνάδελφος που πήρε καρτάκι το έχει αφήσει στα Σπάτα.Θα μιλήσω μαζί του μήπως είναι και εκείνος εκεί οπότε .................
Καλημερα σε ολους
Αγγελε θα προτιμουσα Σπατα αφου εχω και το γραναζωμα ετοιμο.Τωρα πρεπει να βαλω μια 4αδα λαστιχα γιατι εβγαλαν λινα τα μπροστινα .Βλεπω να φτιαχνω το set up οπως εκανε μια ψυχη απο'δω μεσα με διαφορετικες γομες σε καθε τροχο και ειδικα για την καθε στροφη.
Ωραία ................... συμφωνώ, γιατί και εγώ τα ίδια είμαι......απο γρανάζια.Παπούτσια θα βάλω για ΠΡΩΤΗ φορά καινούργια και έχω μεγάλη ανησυχία γιατί θα φαγωθούν .....................και ΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν αντέχουν τα πίσω, μπορώ να σου δώσω δύο μπροστινά,αξιοπρεπή.Όσο για την ποικιλια των τύπων ελαστικών σε κάθε τροχό, θα σου εξηγήσω τι γίνεται, γιατί έχω κάνει .........διατριβή επι του θέματος....
Θα ενημερώσω και το νέο μέλος για το Σαββάτο .......την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα Moto GP, που είμαι φανατικός φίλος και θα προσπαθήσω να το δώ και ζωντανά.Γιατί σε κασσέττα θα γραφτεί για το αρχείο μου.
-
... καλα.. τι μουχλες ειναι αυτες!
δηλαδη τωρα βαριεστε να αλλαξετε και ενα γραναζι ?!?!
o tempora, o mores!
δεν εχω τιποτε αλλο να πω!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... καλα.. τι μουχλες ειναι αυτες!δηλαδη τωρα βαριεστε να αλλαξετε και ενα γραναζι ?!?!
o tempora, o mores!
δεν εχω τιποτε αλλο να πω!
Koίτα ποιός μιλάει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι και μην πείς τίποτε άλλο,αντί να πείς να έρθω εγώ να σας τ'αλλάξω,να κάνω και εξάσκηση....
Και που είσαι ..............παλληκάρι..........έχω και μια τετράδα λάστιχα να ζαντάρω.............μήπως θέλεις να κάνεις εξάσκηση?????????????? -
τα λες εκ του ασφαλους, γιατι τα μιλησατε - τα συμφωνησατε να πατε σπατα, γι αυτο!
-
Καλημέρα στην παρέα............
Όταν με το καλό ξυπνήσετε...............για γράψτε το πρόγραμμα,για να δούμε τι θα έχουμε,τι θα φέρουμε,πόσοι θα πάμε,τι θα φάμε.........
Billy για δες πότε έχει αγώνα πρωταθλήματος εκτός Αττικής για να κανονίσουμε η επόμενη συνάντηση να είναι στο Καρτοδρόμο...
-
λοιπον, εγω δε θα μπορω να εχω το φορμουλακι, επειδη σε λιγες ωρες το τρεϊλερ goes bye - bye!
μπορω, ομως, να πεταχτω να σας δω, για να χρονομετρησω, να φωτογραφησω, να τραβηξω βιντεα και αλλα μεμοραμπιλια για να εχετε να τα δειχνετε στα παιδια σας (οι ανυπαντροι) και στα εγγονια σας (οι παντρεμενοι)!
Τελικα, αγγελε, για την Αγια Μαριννα, δε χρειαζεται να αλλαξεις γραναζι, γιατι εσυ εχεις ηδη 12-αρι μπροστα! Εγω θα επρεπε να κανω ολοκληρη αυτη τη φασαρια, γιατι παιζω με 11-αρι ....
οι εχοντες και κατεχοντες, ονομαζουν την πιστα και την ωρα προσελευσης του του κοινου!
Αντε καλημερα μας!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Billy για δες πότε έχει αγώνα πρωταθλήματος εκτός Αττικής για να κανονίσουμε η επόμενη συνάντηση να είναι στο Καρτοδρόμο...Σήμφωνα με τη σελίδα της ΕΡΤ, τα ΣΚ 16/17 & 23/24 Απριλίου δεν έχει αγώνα εντός Αττικής. Ίσως να έχει κάποια άλλη εκδήλωση, αλλά αυτό μπορούμε να το μάθουμε πολύ εύκολα. Αυτά για τον Απρίλιο.
Στα δικά μας τώρα. Εχθές πραγματοποιήθηκε μια μίνι εξόρμηση. Πολλή σκόνη στην πίστα και τα λαστιχά μου είχαν βγάλει λινά από το πρώτο δεκάλεπτο. Η χαρά της πόρτας δηλαδή.
Στην πίστα ήταν ένα ακόμη RM1 και ένα μίνι.
Άγγελε σε ευχαριστώ για τον καιρό!
Τώρα πρέπει να πάω να αλλάξω λάστιχα.
-
περιμενουμε μαρκα - γομα και τιμες, βασιλη, να ξερουμε τι παιζει!
Να δουμε αν περασει το ΦΠΑ στην τελικη τιμη των ελαστικων!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
περιμενουμε μαρκα - γομα και τιμες, βασιλη, να ξερουμε τι παιζει!Να δουμε αν περασει το ΦΠΑ στην τελικη τιμη των ελαστικων!
Είμαι μεταξύ 2, MG και Vega. Οι τιμή και των 2 στα 130ε περίπου.
Μάλλον για Vega με βλέπω, ειδικά τώρα που άνοιξε και ο καιρός.
-
http://www.rubberstation.com/Mm2(English).htm
ενδιαφερουσα σελιδα για κατασκευαστες ελαστικων γενικα!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εγω που αγορασα τα MG δεν εμεινα καθολου ευχαρηστημενος! βεβαια ηταν θεοστραβο το σασι!! αλλα πολυ γρηγορα φαγωθηκαν
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Εγω που αγορασα τα MG δεν εμεινα καθολου ευχαρηστημενος! βεβαια ηταν θεοστραβο το σασι!! αλλα πολυ γρηγορα φαγωθηκαν
Αυτό ακριβώς είναι το προβλημά τους. Οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι είχαν πρόβλημα.
Αλλά είχαν καλύτερη απόδοση από τα Vega...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
http://www.rubberstation.com/Mm2(English).htmενδιαφερουσα σελιδα για κατασκευαστες ελαστικων γενικα!
Πολύ καλή προσπάθεια...........ευγε
Αλλά............................... δεν μας ξεκαθάρισες ποιές απο αυτές τις εταιρείες φτιάχνουν λάστιχα για καρτ Για ολοκλήρωσε το έργο σου
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αυτό ακριβώς είναι το προβλημά τους. Οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι είχαν πρόβλημα.
Αλλά είχαν καλύτερη απόδοση από τα Vega...
Παιδιά απο την μακράν εμπειρία μου σε ταυτόχρονη τοποθέτηση διαφορετικών **τύπου και εταιρίας **ελαστικών .......... δεν με πείραζε καθόλου................μου ήταν αρκετό που έκανα και κάνω ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΤ !!!!!!!
-
Γεια σας παιδια τι κανετε??? ολα καλα?? ειχα να μπω δυο βδομαδες στο internet και μολις μπηκα επαθα πλακα!!! δεν πειραζει ομως γιατι τωρα εχω dsl
ο αδερφος μου μαλλον θα ερθει την Τριτη οποτε το αλλο ΣΚ, Κυριακη, ετοιμαστειτε!!
Γιαννη καλα??
Αγγελε κατι πηρε το ματι μου οτι ψηνεις καποιον ηδη ψημενο, για ποιον λες???
-
ωπα!
καλως τον βενιαμιν!αντε να μαζευτουμε ολοι να παμε να εκδραμουμε κατα καρτοδρομο μερια!
(αν και δε τους βλεπω να ξεκουβαλιωντε!! εδω δε πανε μεχρι Αγια Μαριννα!)
-
εγω προτιμω Σπατα
-
.... αλλος απο 'κει!
καλα τα σπατα, αλλα να φαει ψωμι και κανας αλλος ρε συ!
(εξ' αλλου μαζευομαστε πολλοι και δε θα χωραμε στην πιστα )
-
εγω ειμαι νεος ακομα και στο καρτδρομο εχει παρα πολυ κοσμο
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ