-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πάντως υπάρχει μια τεράστια κινητικότητα και νέο αίμα να ρέει...............άντε να δούμε πότε θα κάνουμε.............. 'παν....μάζοξη'Το ΣΚ δεν έχει αγώνα στο Kartodromo.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πάντως υπάρχει μια τεράστια κινητικότητα και νέο αίμα να ρέει...............άντε να δούμε πότε θα κάνουμε.............. 'παν....μάζοξη'
Το ΣΚ δεν έχει αγώνα στο Kartodromo.
Αν έχει κάπου άλλου αγώνα,καλώς γιατί οι πολλοί θα λείπουν,αν δεν έχει όμως μήπως μαζευτούν και γίνεται χαμός????Αυτό το ΣΚ πρέπει να είχε λίγα μηχανάκια γιατί είχαν αγώνα στην Τρίπολη.
Πάντως ο 'ασθενής' μου είναι εντάξει,δούλεψε μια χαρά. Βγήκε απο το ιατρείο καθαρός και δοκιμασμένος,με λαστιχάκια φρέσκα και στρωμένα. .....οπότε δεν θα έλεγα οχι για εξόρμηση ΣΚ.........για να δούμε.
Σάββατο μετά της 14.00......πάντως... -
Έχει στην Κρήτη αλλά δε νομίζω να βοηθάει και πολύ.
Το ΣΚ 7-8/5 έχει πρωτάθλημα στις Σέρρες οπότε λογικά θα ανέβουν πολλοί. Λέτε να το κανονίσουμε για τότε;
-
Δεν βλεπω ομως αναφορες για το τι καναμε το Σ/Κ, εκτος οτι ο Λοεμπ εκανε σβουριδια στο παρκινκ με το νοικιαρικο(αυτα τα βιντεακια που βλεπεις σε εχουν επιρεαση αγορι μου). Γιατι εμαθα οτι κατι ψυχες στροφαρανε με κατι τουμπανα 100ρια !!!
-
Έχεις δίκιο.
Λοιπόν ανέβηκα γύρω στις 10.30 στην πίστα. Αφού άλλαξα τα λάστιχα μπήκα για τους 5 γύρους του στρωσίματος. Έβλεπα καρτ να με περνάνε από παντού.
Στο επόμενο τέταρτο είχα κάποια προβλήματα με το στήσιμο του καρτ. Αλλά όλα αντιμετωπίζονται...
Στο δεύτερο τέταρτο άρχισαν να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις... Φυσική κατάσταση υπό το μηδέν!
Το πρόβλημά μου είναι στο σημείο που εννώνεται ο αντίχειρας με το υπόλοιπο χέρι. Τι προβλέπεται γι' αυτό;
Πάντως ήταν ωραία γιατί υπήρχαν αρκετά καρτ για παιχνίδι..
Αυτά!!!
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Δεν βλεπω ομως αναφορες για το τι καναμε το Σ/Κ, εκτος οτι ο Λοεμπ εκανε σβουριδια στο παρκινκ με το νοικιαρικο(αυτα τα βιντεακια που βλεπεις σε εχουν επιρεαση αγορι μου). Γιατι εμαθα οτι κατι ψυχες στροφαρανε με κατι τουμπανα 100ρια !!!μπα δεν προλαβανε να γυρισουν και πολυ με το τουμπανο το 100αρι
χθες πηγαμε στα Σπατα και επιτελους καταφερα να γνωριστω με τον ANGEL13.
ειχε πολλα καρτ η πιστα και περασαμε καλα.Ειχαμε και δικη μας παρεα και ολα οκ.
εγω κατεβασα τον χρονο μου στο 27.43 με λαστιχα λιγο πριν βγουν τα λινα
και πιστα οχι και σε πολυ καλη κατασταση, απο αποψη κρατηματος.2 φορες μπηκα εγω(ειπαμε δεν ειχε λαστιχα) και τα 3/4 τις δευτερης εκανα
μονιμως παντιλικια γιατι ειχα καποιον μπροστα μου ο οποιως στην ευθεια
καθοταν στην μεση και στο μεσα κομματι με εκοβε παρα πολυ και δεν ανοιγε 'πορτες' για να περασω.Ετσι και εγω εκανα παντιλικια για να το ευχαριστηθω τουλαχιστοναπο σβουρες επρεπε να εισασταν στα Σπατα για να δειτε. Ηταν ενα... (ασ μην το πω καλυτερα) με ενα εξαταχυτο και αντι να μπει στην πιστα να κανει κανα γυρο το ελιωνε συνεχεια στα σβουριδια στο παρκιν μεσα στον κοσμο και τα αυτοκινητα. τι να πω, απορω γιατι ηρθε στην πιστα αφου μπορουσε να βρει μια αλανα και να κανει οσες σβουρες θελει. Αγγελε πες και εσυ
-
Το πρόβλημά μου είναι στο σημείο που εννώνεται ο αντίχειρας με το υπόλοιπο χέρι. Τι προβλέπεται γι' αυτό;
!
Κατι κανεις λαθος οταν στριβεις και την ακουει εκει περα . μηπως ειναι μακρυα το τιμονι???
κανονικα αυτο που λεμε παπια πρεπει να κανει ολη την δουλεια στο στριψιμο.Την ακουει το χερι που γραφεις ? η και τα 2?
-
α, ηταν ο γνωστος με το σασμανατο και εκανε ρυθμισεις παλι ???
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
α, ηταν ο γνωστος με το σασμανατο και εκανε ρυθμισεις παλι ???παντος αμα εχεις σασμανάτο είναι κρίμα να μην φτιάξεις και μερικά donuts
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Κατι κανεις λαθος οταν στριβεις και την ακουει εκει περα . μηπως ειναι μακρυα το τιμονι???
κανονικα αυτο που λεμε παπια πρεπει να κανει ολη την δουλεια στο στριψιμο.Την ακουει το χερι που γραφεις ? η και τα 2?
Και τα 2.
Πρόβλημα πάπιας δεν υπάρχει, καθώς ποτέ δεν με πόνεσε.
Μάλλον την επόμενη φορά θα πρέπει να ασχοληθώ με τη θέση οδήγησης.
-
... κωστη, τα νεα θα τα πεις εσυ ή να τα πω εγω ??
-
Καλημέρα σας .........
Εγω θα ξεκινήσω ανάποδα
Του χοντρού που έκανε βλακείες εκτός πίστας,γιατί βλακείες κάνει και μέσα αλλά κάθομαι μακρυά του,του τα είπα έντονα αφού οι μικρότεροι .......
Εσύ Κωστή τα έχεις κόψει τα 'κουλουράκια' προ πολλού και έχεις χάσει και κιλά....................έμαθα
'Μαλλιά κουβάρια' πήγαινε και ο γυιός του 'χορηγού' και δεν ξέρω αν άντεξε και δεν κόλλησε σε κανέναν τοίχο......
Απο πάρεα την Κυριακή στα Σπάτα...................τεράστια........sjx και κολλητός,speedaddict,cliov6 και λοιποί γνωστοί.Χάρηκα ιδιαίτερα που σας 'προσωποποίησα' και μιλήσαμε.....θα τα λέμε όταν με το καλό γυρίσουν και οι ξενιτεμένοι και στρατευμένοι θα είμαστε μια απίθανοι καρτοπαρέα.Το θηρίο μοτερ άφησε έκπληκτους τους δοκιμαστές αλλά δεν άντεξε την συγκίνηση και είπε να ξεκουραστεί. Όσο άντεξε ηταν απίθανο. Η ομάδα ήταν κουρασμένοι και αναχώρισε για τα περαιτέρω....
Σάββατο πήγα μόνος μου στο 'κέντρο υγείας' η Αγ.Μαρίνα....... εκεί είχα πολλές εκπλήξεις........ η πρώτη ήταν η διάθεση του Τobby για βοήθεια η άλλη ήταν η συνάντηση,ύστερα απο τρία χρόνια,γνωστών απο τον Αγ.Κοσμά που ήρθαν για πρώτη φορά μετά απο ένα χρόνο να κάνουν καρτ.....'έπεσα 'λοιπόν επάνω τους και θυμηθήκαμε τα παλιά και αφού τους εξήγησα την παρέα μας δήλωσαν συμμετοχή................έχουν ένα CRG ρέμπελο με Rotax....... .......................και βέβαια έκανα βόλτα,μιας και στον άλλο ρέμπελο ΔΕΝ ΧΩΡΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Το στήσιμο καλό αλλά τα φρένα δεν μου άρεσαν και το μοτέρ μου φάνηκε 'κουρασμένο'.Η πίστα πάντως είναι πιο ενδιαφέρουσα απο τα Σπάτα,με ευθείες που πέρνεις ανάσες αλλά έχει πολλές ανωμαλίες,σε αρκετά σημεία...
Γνωριμία με υποψήφιο αγοραστή και forumά ..... kavy οπότε η παρέα θα μεγαλώσει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....Αυτά....................και θα επανέλθω με σχόλια στα σχόλιά σας.
-
Πρέπει να κανονίσουμε να μαζευτούμε για κανένα ομαδικό 'check-up'...
-
Πρέπει να κανονίσουμε να μαζευτούμε για κανένα ομαδικό 'check-up'...Θα γίνει σίγουρα Billy,δεν θα το αφήσουμε............αν μετράω καλά είμαστε επτά.....και μεγαλώνουμε.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... κωστη, τα νεα θα τα πεις εσυ ή να τα πω εγω ??Ας τα πω εγώ, τα νέα λοιπόν είναι πως σιγά σιγά ξαναγυρνάμε στην καρτίστικη εμπλοκή μας. Αν όλα πάνε καλά μετά τις διακοπές του Πάσχα λέμε να ξανασφυνώσουμε στο κάθισμα
ΑΡΑ... 2 125 σασμανάτα στην παρέα, με εναν γρήγορο (τον κουμπάρο μου) και έναν τουρίστα (εμένα).
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Εσύ Κωστή τα έχεις κόψει τα 'κουλουράκια' προ πολλού και έχεις χάσει και κιλά....................έμαθα
κουλουράκια σπάνια ..κοστίζουν..
όλα τα μαθαίνεις εσύ
-
Αργησα αλλα να'μαι.
Το βασικοτερο προβλημα της Κυριακης ηταν ο μαλακας με το 125 και τις παπαριες που εκανε αναμεσα σε παιδακια και βενζινες και μπροστα στην εξοδο τις πιστας. Αλλα και οταν εμπαινε δεν εκανε και τιποτα καλυτερο. Η θα εμενε ή θα εβγαινε εξω............την Κυριακη καταλαβα τι σημαινει τουμπανο 100αρι αγωνιαρικο και ριθμιση καρμπυρατερ σε τετοιο μοτερ. Μια γαμημενη δυναμη που δεν τελειωνε πουθενα και συγκεκριμενα κυνηγησα ενα ΤΙΤΑΝ φτιαγμενο πιο παλια απο τον Γ@@@@@η και το περασα με σχετικη ανεση. Το μονο που καταφερα απο χρονους ηταν ενα 26.56 στο τελος πριν το κολλησω.Επεσε ομως υποσχεση για το καλοκαιρι παλι αλλα με το δικο μου καρμπυρατερ μπας και το βρουμε λιγο και δουμε πραγματικα τι κανει το τουμπανο..
Περασαμε απιστευτα, με πολυ γελιο ,γυρους και θεαμα . Κριμα που οι υπολοιποι ειχατε δουλειες. Ειχαμε ενα πολυ καλο κυνηγητο με τον φανταρο τις παρεας για καμια 15 γυρους σε πολυ καλους χρονους(26.3-26.5) μεχρι που του ανοιξα μια πορτα του ψαρακλα και χωθηκε, καπου εκει δεν του αρεσε η ζαντα μου και ειπε να την χτυπησει με αποτελεσμα να σταυρωσει το μπαρακι μου και να μου πει αντιο η ευθηγραμμιση.Το χαρηκα πολυ και θα το επαναλαβουμε με το καλο το καλοκαιρι.
Εγω παντως σας κλεινω ραντεβου απο τωρα για την 5 Ιουνιου οπουδηποτε......
-
Αν όλα πάνε καλά, το Σάββατο θα σβουρίζω στο Καρτοντρόμο...
-
ευκαιρια, γιαννη να χρησιμοποιησεις και το σετ που πηρες απο αγγλια!
καλα περνατε, ε ?
-
Αν όλα πάνε καλά, το Σάββατο θα σβουρίζω στο Καρτοντρόμο...Μάλλον Κυριακή τελικά, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, γιατί μετά έχει F1.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ