-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αν όλα πάνε καλά, το Σάββατο θα σβουρίζω στο Καρτοντρόμο...
Μάλλον Κυριακή τελικά, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, γιατί μετά έχει F1.
Μην μου τ'ανακατεύεις....................πάνω που σχεδίαζα να σε πετύχω Σάββατο μου το κάνεις Κυριακή..... Όμως δεν θα έχει πολύ κίνηση Κυριακή ????
Λέμε να πάρουμε άδεια Μ.Πέμπτη και να πάμε απ'το πρωι κάπου,μήπως να ανέβουμε Αφίδνες ??????
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! ξέχασα να σας πω τις εντυπώσεις μου απο τα MOJO's που έχει επάνω το καρτάκι μου.Με πίεση 1.1 και οχι ζέστη στην μικρή σχετικά πίστα της Αγ.Μαρίνας με άφησαν πολύ ευχαριστημένο. Αν έχουν και αντοχή και κρατήσουν καμιά 50 αριά ΩΡΕΣ ..... θα είναι τέλεια....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Μην μου τ'ανακατεύεις....................πάνω που σχεδίαζα να σε πετύχω Σάββατο μου το κάνεις Κυριακή..... Όμως δεν θα έχει πολύ κίνηση Κυριακή ????Λέμε να πάρουμε άδεια Μ.Πέμπτη και να πάμε απ'το πρωι κάπου,μήπως να ανέβουμε Αφίδνες ??????
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! ξέχασα να σας πω τις εντυπώσεις μου απο τα MOJO's που έχει επάνω το καρτάκι μου.Με πίεση 1.1 και οχι ζέστη στην μικρή σχετικά πίστα της Αγ.Μαρίνας με άφησαν πολύ ευχαριστημένο. Αν έχουν και αντοχή και κρατήσουν καμιά 50 αριά ΩΡΕΣ ..... θα είναι τέλεια....
Χαλάω εγώ χατήρι (πώς στο διάολο γράφεται;). Αν είναι ΣΙΓΟΥΡΗ η 'μάζωξη' τότε Σάββατο, να μην υπάρχει και η πίεση της F1 στο πρόγραμμα. Όσο περισσότερα καρτ έχει η πίστα τόσο το καλύτερο!
Για Μ. Πέμπτη μέσα αλλά από τις 2 και μετά...
-
Χαιρετω απο τα ξενα πια.
Τι εγινε ρε?Δεν ειχαμε καρτακι σημερα?εεε?
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Χαιρετω απο τα ξενα πια.Τι εγινε ρε?Δεν ειχαμε καρτακι σημερα?εεε?
Το φόρουμ βάρεσε μπιέλα...
Εγώ πήγα στην πίστα σήμερα.
Για Μ. Πέμπτη τελικά είμαστε μέσα;
-
Για Μ. Πέμπτη τελικά είμαστε μέσα;Τι έγινε, φύγατε όλοι για Πάσχα; Εγώ τώρα ποιον θα περάσω;
-
... τι λετε ωρε παιδες... εδω εχουμε μεινει χωρις τρεϊλερ, πως να παμε για καρτακι ??
Νηστεια και εγκρατεια, κυριοι!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... τι λετε ωρε παιδες... εδω εχουμε μεινει χωρις τρεϊλερ, πως να παμε για καρτακι ??Νηστεια και εγκρατεια, κυριοι!!!
Υπομονή... Την Κυριακή έρχεται η Ανάσταση...
-
Τι έγινε, φύγατε όλοι για Πάσχα; Εγώ τώρα ποιον θα περάσω;
Βilly sorry για την μη απάντηση....... αλλά έμπλεξα με την δουλειά...όμως............................................................................................................την Πέμπτη έχω άδεια και ψάχνω να βρω με ποιόν θα παω για καρτ και που.....
Γειά σου Γιάννο ξενιτεμένε ...............
-
Βilly sorry για την μη απάντηση....... αλλά έμπλεξα με την δουλειά...όμως............................................................................................................την Πέμπτη έχω άδεια και ψάχνω να βρω με ποιόν θα παω για καρτ και που.....Γειά σου Γιάννο ξενιτεμένε ...............
Γεια σου και εσενα Anamas(σ'επιασαααααααααα )
Λεώ, μηπως να πας χωρις εμενα?Ρε ασε τις δικαιολογιες που δεν εχεις τρειλερ.Φοβασαι μη σε περασουν απο πανω......................
-
Οταν κατάλαβα πόσο έχω μπεί στο φόρουμ,εδώ,ήταν αργά για ν'αλλάξω το ψευδώνυμο μου.... Οπότε έμεινε το υπάρχον, αλλά προτιμώ το άλλο............ το καλό
Το ότι δεν έχει trailor είναι γεγονός......θα μπορούσε αν ήθελε πάντως να το πάρει στην πλάτη..... και να έρθει.....
Τι νέα απο το εξωτερικό ???????
-
Γεια σου ρε Γιαννη απο τα ξενα...!!
Εγω την Κυριακη πηγα στην πιστα χωρις καρτ αλλα εκανα με ενα αλλο MS-RotaxMax
οσοι δεν ηρθατε πηρατε απουσια -
Βilly sorry για την μη απάντηση....... αλλά έμπλεξα με την δουλειά...όμως............................................................................................................την Πέμπτη έχω άδεια και ψάχνω να βρω με ποιόν θα παω για καρτ και που.....
Πάντως το Σάββατο γινόταν πανικός, ενώ την Κυριακή ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα. Βέβαια είχε άπειρες μηχανές, αλλά είτε μία έχει, είτε 100 τον ίδιο χρόνο θα παραμείνουν στην πίστα.
Την Πέμπτη θα ανέβουμε καρτοντρόμο;
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
οσοι δεν ηρθατε πηρατε απουσιαΠοια πίστα;
-
Πάντως το Σάββατο γινόταν πανικός, ενώ την Κυριακή ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα. Βέβαια είχε άπειρες μηχανές, αλλά είτε μία έχει, είτε 100 τον ίδιο χρόνο θα παραμείνουν στην πίστα.
Την Πέμπτη θα ανέβουμε καρτοντρόμο;
Mα καλά τι γίνεται εκεί μένεις................ ή σου κάνουν έκπτωση ανάλογα με τις παρουσίες στην πίστα.??????
-
οσοι δεν ηρθατε πηρατε απουσιαΠοια πίστα;
Σπατα. Εσυ δεν πηρες
-
Mα καλά τι γίνεται εκεί μένεις................ ή σου κάνουν έκπτωση ανάλογα με τις παρουσίες στην πίστα.??????Ανέβηκα το Σάββατο αλλά είχε υπερβολικό κόσμο + ότι ξέχασα τα καλώδια της μπαταρίας στο σπίτι.
Την Κυριακή ήταν ΑΨΟΓΑ!
Έκπτωση;!; Υπάρχει τέτοιο πράγμα;
-
ειχαμε την κυριακη συναντηση και δεν το ηξερα?
τι εγινε ρε....
2 συναντησεις εχασα και βγηκα εκτος αγωνων ??? -
To φόρουμ είχε ένα πρόβλημα το ΣΚ και η επικοινωνία ήταν προβληματική...
-
για να ανεβασουμε λιγο το θεμα προς τα πανω ...
πηγε κανεις για καρτακι τις ημερες αυτες ??λογω αγωνιστικων δραστηριοτητων το σ/κ που μας ερχεται θα ειμαι για μια ακομη φορα απων..
περιμενω απο καποιον επισημη ενημερωση για το ποτε θα ειναι ετοιμος να εκδραμουμε
(ξερει αυτος!)
-
Εγώ δεν θα έχω πρόσβαση στο Internet για καμιά βδομάδα. Πάντως σε λίγο θα ανέβω στην πίστα.
Αυτά!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ