-
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΙΑ
Χικ,χικ............ μέθυσα απο την μπενζίνα.... ήπια κάπου 12 λίτρα....
Όταν πάμε για κάρτ ......ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΤ.....με όλους,με οτιδήποτε,ακόμη και μόνος μου.........αμ'πώς. Που να μπαίνεις και να βγαίνεις απο το κάθισμα,εκεί κάτω που είναι κάθομαι μέσα και ησυχάζω,χώρια που είναι και ..........ορθοπεδικό
Τα συναισθήματα είναι αυτά που ξέρουν,όσοι το έχουν κάνει,και φαντάζονται πως θα έχουν,αυτοί που βλέπουν απέξω.
Να συπληρώσω στις συμμετοχές και τον Ραφαήλο (6 ετών 'κολλητός' μου)με MS-WTP.Μόνο το ύφος του, μετα το παιγνίδι που κάναμε,και την παράκληση του 'θα ξαναμπούμε ????????????? 'είναι αρκετά όχι μόνο να ξαναμπώ με τα λινά αλλά να 'γυρίσουμε' για πολλούς γύρους με το ..πλάιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ΚΑΘΕ στροφή......ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ όνειρο !!!!!!
Billy για να δικαιολογήσεις,τις αδικαιολόγητες,πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 3 συνεχόμενες παρουσίες.....
**Αγγελια:**Zητάμε εθελοντή - επιστήμονα για να μας ανεβάσει τις φωτό απο την δράση της ομάδας σάυτήν την σελίδα.
Μάστορααααααααααααααααααα ..........που είσαι ????????? μπορείς ??????Για κάτι ψυχές με 125 τι να πώ . ................η απουσία τους αισθητή....όλο την είσοδο κοίταγα..... αλλά που ...........
-
12 λιτρα ?!?!?!?
Εσυ εισαι καλοοοοοςςςς!
Εγω χθες για πρωτη φορα απο την αγορα του καρτ, καταφερα να καταναλωσω 4 λιτρα
Ηταν πραγματικος αθλος αν αναλογιστουμε τις κακουχιες που μου ετυχαν και μπορουσα να κανω συνολικα 10 γυρους ...
Τα εμποδια τα περναμε απο πανω - παντα - ενα, ενα...
Οταν με το καλο γυμναστει και ο σβερκος και αντεχει, τοτε το μονο προβλημα που θα υπαρχει, θα ειναι αυτο του περιορισμενου χρονου και της φθορας των ελαστικων! Θα φτασουμε κι εκει!
Αρχιζουν να πεφτουν στο τραπεζι των διαπραγματευσεων κατι προστυχες προτασεις του στυλ 'να παμε καμμια εκδρομη' (αρχισαν τα οργανα)
Το καλο ειναι οτι η παρεα ειναι 'δεμενη' με το ιδιο κεφι και τρελλα και μολις εχουμε ξεκινησει! Πολλα υποσχομενη αρχη, για ακομα περισσοτερα στο μελλον!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εχουμε πλουσιο φωτογραφικο υλικο που παρουσιαζει την ομαδα και μεσα απο εκει μπορει να διακρινει ακομα και το μη εκπαιδευμενο ματι την ομοιογενεια της ομαδος που την ενωνει το ιδιο αγωνιστικο ιδεωδες ( τι ειπα παλι...)Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε να το ανεβασουμε καπου, κι ετσι ειναι μονο για ιδιωτικη και 'χερι με χερι' ευχαριστηση
Το μονο 'μειον' τωρα που εχουμε ολοι απ' ενα καρτακι, ειναι οτι δεν υπαρχει κανεις απ' οξω να τραβηξει φωτογραφιες εμας τους μεσα και το τραινακι που δημιουργηθηκε ουκ ολιγες φορες (3-4 και πολλες φορες 5 καρτακια στη σειρα)
!
Λοιπων για το που να ανεβασεις photo εδω μπορεις : http://community.webshots.com/scripts/controlPanel.fcgi
Για τις φωτο μπορουσατε να βαζετε εναν απ τα δυο συνεταιρακια που δεν θα ετρεχε(κωστα η γιαννη αναλογως).
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Να συπληρώσω στις συμμετοχές και τον Ραφαήλο (6 ετών 'κολλητός' μου)με MS-WTP.Μόνο το ύφος του, μετα το παιγνίδι που κάναμε,και την παράκληση του 'θα ξαναμπούμε ????????????? '
**Αγγελια:**Zητάμε εθελοντή - επιστήμονα για να μας ανεβάσει τις φωτό απο την δράση της ομάδας σάυτήν την σελίδα.
Μάστορααααααααααααααααααα ..........που είσαι ????????? μπορείς ??????Απο οτι βλεπω εχουμε ευρη φασμα κολλητων . Παντως και εγω πολυ τα χαιρομαι τα μικρα εχουν πολυ πλακα και στο κλειστο κοματι δεν τα φτανεις με τπτ.Το μονο που δεν ξερω ειναι ποσο καλο ειναι για το σωματακι τους το καρτ.
πως εγραψα και απο πανω εδω μπορεις να βαλεις οσες φωτογραφιες θες. το σαιτ ειναι αξιοπηστο το χρησιμοπειο χρονια(για e-card ομως). δεν ξερω αν πρεπει να πληρωσεις(δεν νομιζω). Αν τις ανεβασεις εκει απλα μετα κανεις ενα copy paste to url ( το οποιο το βρισκεις απο τα properties τις φωτογραφιας η το 8α το γραφει διπλα οταν την κανεις upload).
Με τις 56ρα θελει λιγο υπομονη
-
για το site το κοιταμε! θα εχουμε νεωτερα σε λιγο!
-
θα σου ζητηση να κατεβασεις ενα προγραματακι , μην το κατεβασεις τις ανεβαζεις και χωρις αυτο
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
12 λιτρα ?!?!?!?Εσυ εισαι καλοοοοοςςςς!
Εγω χθες για πρωτη φορα απο την αγορα του καρτ, καταφερα να καταναλωσω 4 λιτρα
Ναι,ναι έχεις μικρή κατανάλωση λόγω..................... όγκου.Τι να κάψεις αγόρι μου 40 κιλά άνθρωπος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ηταν πραγματικος αθλος αν αναλογιστουμε τις κακουχιες που μου ετυχαν και μπορουσα να κανω συνολικα 10 γυρους ...
Τα εμποδια τα περναμε απο πανω - παντα - ενα, ενα...
Οταν με το καλο γυμναστει και ο σβερκος και αντεχει, τοτε το μονο προβλημα που θα υπαρχει, θα ειναι αυτο του περιορισμενου χρονου και της φθορας των ελαστικων! Θα φτασουμε κι εκει!
Όλο κακουχίες και προβλήματα είσαι αγόρι μου....................αντε να δούμε πότε θα κάνεις και θα γράψεις οτι εχθές ήταν όλα τέλεια και έκανα και ρεκόρ 25:47 γιατί θα κατέβεις απο το 26 ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑ
Θα παίζεις μετά με τους νεαρότερους της παρέας.........εγω παίζω με τον Ραφαήλο
-
α, μη καταντησω και γραφικος...
εχθες πραγματικα το φχαριστηθικα... Αρχιζω και χαιρομαι το καινουργιο καρτακι μου, γιατι απο τη μια δυσκολια στην αλλη με πηγαινε...
Για το 26- δεν ξερω.. Χρειαζεται ΠΟΛΥ καλη φυσικη κατασταση για να πας ετσι κι εγω εχω πολυ δρομο μπροστα μου! Προς το παρον μειωσαμε τον ταχυτερο γυρο κατα 32 δεκατα..
Νομιζω πως δε χρειαζεται να πω, πως σημαντικο ρολο σ' αυτο παιζουν τα λαστιχα, αλλα και το καινουργιο το σασσι με τα φρενα τα οποια ειναι εκπληκτικα!!! Καποια στιγμη με ειχε ρωτησει ο Γιαννης αν μου μπλοκαρουν ευκολα και του ειπα ναι, αλλα μετα κανοντας κι αλλες βολτες συνειδητοποιησα οτι δε μου εχουν μπλοκαρει ουτε μια φορα, απλα πολλες φορες απο το οριακο φρεναρισμα, το καρτ γυριζε, οποτε αφηνα φρενα...
Να πω βεβαια πως και το MBA ειχε παρα πολυ ωραια φρενα και πως εκεινα τωρα που το σκεφτομαι μου ειχαν μπλοκαρει μονο μια φορα..
-
Έτσι μπράβο τώρα το εφτιαξες,γιατί έμοιαζε σαν γκρίνια και όλο προβλήματα και τέτοια........ και δεν μου φαινόσουνα για γκρινιάρης.......άλλος είναι γκρινιάρης....
Απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου ΤΕΤΟΙΑ φρένα δεν είχα ματανοιώσει......................μέχρι τα ακόμη καλύτερα που θα γευθώ στο μέλλον Γιατί έχει μέλλον η υπόθεση...... Για να μπλοκάρουν πρέπει να καβαλήσεις επάνω τους ...αλλά το πόδι έχει μάθει και δουλεύει σας ABS
-
... ξερεις τωρα που μου ειχαν μπλοκαρει.. στην κατηφορικη αριστερη που ερχεσαι με ολα και πριν βαλουμε καινουργια λαστιχα ντριφταραμε ενα τεταρτο πριν! Εκει μου ειχε συμβει σε 'φρεναρισμα πανικου' γιατι λογω ενθουσιασμου ξεχασαμε να στριψουμε την ωρα που επρεπε και εκεινη η στροφη χωρις λαστιχα, δε συγχωρει, γιατι μπορει να καταφερεις να στριψεις χωρις να πας ευθεια στα χωραφια, αλλα στη φυλαει και σε πεταει αμεσως μετα στην εξοδο
Εχουμε αγορασει οικοπεδακια εκει περα, εκει πρεπει να εσπασε και η μια μπαρα του καθισματος, γενικα εχουμε αναμνησεις ...
-
Για κάτι ψυχές με 125 τι να πώ . ................η απουσία τους αισθητή....όλο την είσοδο κοίταγα..... αλλά που ...........
Για μενα λες. αν ναι, ειχα παει το προηγουμενο και ο πατερας μου δεν μπορουσε να με φερει. Δεν ειναι και δικο μου το καρτ αλλα υπομονη...κατι ετοιμαζω και εγω
-
Μόλις γύρισα από την πίστα.
Λεπτομέριες αύριο...
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Για κάτι ψυχές με 125 τι να πώ . ................η απουσία τους αισθητή....όλο την είσοδο κοίταγα..... αλλά που ...........
Για μενα λες. αν ναι, ειχα παει το προηγουμενο και ο πατερας μου δεν μπορουσε να με φερει. Δεν ειναι και δικο μου το καρτ αλλα υπομονη...κατι ετοιμαζω και εγω
Η 'καμπάνα' κτυπάει για άλλους.... εσυ δικαιολογήσε απόλυτα λόγω....ηλικίας.
Ανυπομονώ να σε δώ απο κοντά και να στροφάρουμε παρέα......να κατέβει και ο μέσος όρος ηλικίας Γιατί με κάποιους άλλους,ονόματα δεν λέμε,υπολύψεις δεν θίγουμε, ανεβαίνει πολύυυυυυυυ !!!!!!!Billy πως τα καταφέρνεις και μου γλυτώνεις δεν μπορώ να καταλάβω.......
-
Η 'καμπάνα' κτυπάει για άλλους....
Billy πως τα καταφέρνεις και μου γλυτώνεις δεν μπορώ να καταλάβω.......Μάλλον για μένα χτυπάει...
Εδώ έχασα την F1, λόγω ύπνου, στο καρτ θα κολλούσα; Γενικά η Κυριακή ήταν περίεργη μέρα.
Πίστεψέ με εσύ μου γλυτώνεις. Πήρα το ΟΚ για τη σχάρα οπότε το μόνο που μένει είναι την επόμενη φορά που θα κανονίσουμε karting day (σύντομα ελπίζω) να έρθει κάποιος (Άγγελος) μαζί μου στην πίστα για παρέα + να φορτώσουμε το καρτ στο αυτοκίνητο.
Στα χθεσινά τώρα.
Το καρτ μετά από πολύ καιρό δούλεψε εντελώς σωστά. Άλλαξα γρανάζια+αλυσίδα+γρανάζι μίζας που είχε σπάσει. Σύνολο 120ε.
Στην πίστα ήταν ένα ακόμα καρτ, το οποίο για να το φτάσω αναγκάστικα να πιέσω, πράγμα που μου άρεσε πολύ!
Τελικά, και ενώ είχα πάρει την απόφαση να το μαζέψω, στο τελευταίο 10λεπτο άκουγα περίεργους ήχους από το πίσω μέρος. Τελικά είχε σπάσει το ένα στήριγμα από το πλαϊνό πλαστικό, κάτι που διορθώνεται εύκολα με μια ηλεκτροκόλληση.
Καλύτερος Χρόνος: 50.6
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μόλις γύρισα από την πίστα.Λεπτομέριες αύριο...
the lonely rider
-
Για ΑΛΛΟΥΣ κτυπάει η καμπάνα αλλά δεν την ακούνε...........
Αν θυμάμαι καλά έχεις κάνει πολύ καλύτερο χρόνο ...ναι ?????
Μα και εσύ τέτοιες ώρες που πας ποιόν να βρείς.......εμείς μόνο ΣΚ.
Άντε και Παρασκευή απογευματοβράδυ,τώρα που θα αλλάξει και η ώρα και θα μπορούμε να κάτσουμε με τα φώτα όσο θέλουμε με ησυχία.Πώς σας ακούγετε.....????? -
Καλησπέρα,
Βλέπω γινεται χαμός και χαίρομαι, δεν τα καταφεραμε αλλα σιγουρα θα τα πουμε συντομα. Σας σκεφτόμουνα να γυρνάτε όλοι μέρα και από οτι διαβάζω δεν είχα άδικο.
Για να ξεπληρωσω την απουσια μου μπορω να ανεβασω τισ φωτογραφιες για να τις δουμε αρκει να μου τις δωσεις
Αλλάχτε λάστιχα γιατι ο καιρός φτιάχνει...
Κωστης
-
Για ΑΛΛΟΥΣ κτυπάει η καμπάνα αλλά δεν την ακούνε...........Αν θυμάμαι καλά έχεις κάνει πολύ καλύτερο χρόνο ...ναι ?????
Μα και εσύ τέτοιες ώρες που πας ποιόν να βρείς.......εμείς μόνο ΣΚ.
Άντε και Παρασκευή απογευματοβράδυ,τώρα που θα αλλάξει και η ώρα και θα μπορούμε να κάτσουμε με τα φώτα όσο θέλουμε με ησυχία.Πώς σας ακούγετε.....?????Έχω κάνει 47.3 σε ένα γύρο με ΠΟΛΛΑ λάθη. Γενικά οι συνθήκες της πίστας επηρεάζουν κατά πολύ το γυρολόγιο.
Για Παρασκευή απόγευμα με βολεύει (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων). Αρκεί να έχω βοήθεια στο φόρτωμα-ξεφόρτωμα του καρτ...
-
Oι φωτογραφίες του Άγγελου:
-
πςςςςςς!!
αυτο ειναι
μηπως θα ηταν καλυτερα να μπουν links για τις φωτογραφιες, να μη βαραινουμε τη σελιδα?
θα παρακαλουσα πολυ να μπει και το δισκοφρενο μου, για να βλεπω την τεχνολογια και να θαυμαζω!Αυτη, λοιπον, ειναι η παρεα 4TF-K με τα τακτικα μελη της
Αντε, με το καλο και οι πρωτες φωτο απο πιστες της επαρχιας!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ